Detrimax D3 caps.N60

Код товара: 55029
Производитель: Unifarm
Страна: Украина
Форма: капс.

DETRIMAX®

Capsule cu conţinut de vitamina D3 (colecalciferol), care se dizolvă în ulei de şofrănel, ceea ce îmbunătăţeşte absorbţia vitaminei D3.
Compoziţia (1 capsulă): vitamina D3 (colecalciferol) 25pg-(1000 Ul);
Excipienţi: ulei de şofrănel; învelişul capsulei: gelatină, glicerol, apă.
Proprietăţile vitaminei D: Vitamina D, cunoscută şi sub denumirea de ergo- calciferol şi colecalciferol, face parte din grupul de vitamine liposolubile. Vitamina D se elimină lent din organism si la un aport suficient în organism se poate depozita în organism sub formă de depou, care ulterior este consumat conform necesităţii. Vitamina D3 este un factor antirahitic activ. Cea mai importantă funcţie a vitaminei D este reglarea me- tabolismului calciului şi fosfaţilor, contribuind astfel la mineralizarea şi dezvoltarea corectă a scheletului. Este necesară pentru funcţionarea glandelor paratiroidiene, intestinului, rinichilor şi a sistemului osos. Are un rol semnificativ în absorbţia calciului ş fosfaţilor din intes- tin, în transportarea sărurilor minerale şi în procesul de calcifiere a oaselor, reglează eliminarea renală a calciului şi fosfaţilor. Concentraţia ionilor de calciu in- fluenţează un sir de procese biochimice importante, care determină menţinerea tonusului musculaturii scheletice, participă la transmiterea impulsurilor ner- voase şi influenţează coagularea sângelui. Vitamina D3 influenţează atât la imunitatea congenitală, cât şi la cea dobândită: activează protecţia antimicrobiană a organismului şi imunitatea antivirală. Insuficienţa de vitamina D3 în produsele alimentare, diminuarea ab- sorbţiei, deficitul de calciu, precum şi lipsa expuneri la lumina solară la copii poate duce la rahitism, iar lc ădulţi - la osteomalacie, Tâlemeile gravide - până l< apariţia simptomelor de tetanie şi lipsa formării smalţu lui dentar la sugari. Femeile, aflate în menopauză, I; care frecvent se dezvoltă osteoporoza, trebuie să cor suite medicul privind creşterea dozei de vitamina D' Scăderea densităţii ţesutului osos duce la creştere riscului de fracturi.
Creşterii dozei de vitamina D3 este necesară următoarele situaţii: - expunerea insuficientă la soare;

- utilizarea sistematică a cremelor cu protecţie sols (filtrele UV blochează sinteza vitaminei D);
- locuirea în regiunile cu mediu extern poluat;
- dieta vegetariană sau cu conţinut redus de calori
- vârsta înaintată;
- somn insuficient, lucrul în schimbul de noapte.
Administrarea produsului DETRIMAX® (în confor- mitate cu indicaţiile pentru utilizare) şi expunerea concomitentă la lumina solară nu prevede riscuri de supradozaj cu colecalciferol.
Indicaţii pentru utilizare:

Acest produs poate fi administrat la recomandarea medicului în alimentaţia adulţilor, la care este confir- mat aportul insuficient de vitamina D3 şi persoanelor în vârstă ca о sursă suplimentară de vitamina D3 pentru asimilarea optimă a calciului şi fosforului, menţinerea funcţionării normale a sistemului imuni- tar, menţinerea sistemului osos şi dentar într-o stare sănătoasă. Vitamina D3 contribuie la reducerea riscului de osteoporoză şi joacă un rol important la funcţionarea muşchilor.
Atenţionări şi precauţii de utilizare:

Hipersensibilitate la vitamina D şi manifestarea in- toxicaţiei cu vitamina D; tulburări severe ale funcţiei renale, litiază renală, valorile înalte ale calciului şi/ sau fosforului în sânge, forma activă a tuberculozei pulmonare, sarcoidoză, hipersensibilitate individual la oricare dintre componentele produsului. Femeile gravide, mamele care alăptează, vârstnicii sau orice persoană cu orice maladie înainte de a utiliza acest produs trebuie să consulte medicul. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Acest produs nu este destinat pentru diagnosticarea, tratamentul sau pre- venirea oricărei maladii, nu trebuie utilizat pentru a substitui о dietă variată. A nu se utiliza după data de expirare, indicată pe ambalaj. Inainte de administrarea produsului este necesară consultaţia medicului.
Nu este un medicament.

Mod de administrare şi doza zilnică recomandată:

Adulţii cu un nivel scăzut de vitamina D3 confirmat şi persoanele cu vârsta peste 65 ani - câte 1 capsulă о data pe zi in timpul mesei.
Durata administrării:

30 zile, ulterior produsul se ad- ministrează conform recomandărilor medicului.
Prezentare, ambalaj:

Capsule 100 mg (câte 60 sau 120 capsule în flacon, câte un flacon în cutie de carton).
Păstrare:

A se păstra la loc uscat, la temperaturi sub 30 °C, în flaconul închis ermetic. A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor.
Termen de valabilitate: 3 ani.
Producător: Unipharm, Inc.
Adresa juridică: 350 Fifth Avenue, Suite 6701, New York, N. Y. 10118, SUA. tel: (212)594-3260, fax: (212)594-3261,
Locul de producere: 75 Progress Lane, Waterbury, Connecticut 06705, SUA. www. unipharm. com
Importatorîn R. Moldova: Biotehnos SRL str. Maria Cebotari, 20,MD-2012, mun. Chişinău. E-mail: office@biotehnos. md
Reprezentant în R. Moldova: Reprezentanţa Unipharm, Inc. ,

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 287
Код товара: 62155
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 936
Код товара: 62178
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 636
Код товара: 62436
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 356
Код товара: 62174
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 10
Код товара: 11434
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 27
Код товара: 61458
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 23
Код товара: 45641
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 88
Код товара: 62444
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 425
Код товара: 61707
Акция
Цена товара в пунктах: 259
Код товара: 61841
Акция
Цена товара в пунктах: 441
Код товара: 61852
Акция
Цена товара в пунктах: 384
Код товара: 61862
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 461
Код товара: 63478
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 100
Код товара: 62955
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 336
Код товара: 62326
Акция
Цена товара в пунктах: 441
Код товара: 61852
Акция
Цена товара в пунктах: 244
Код товара: 61834
Акция
Цена товара в пунктах: 536
Код товара: 61711
Акция
Цена товара в пунктах: 1835
Код товара: 61704
Акция
Цена товара в пунктах: 597
Код товара: 61825
Просмотренные товары