Solcoseril ung. 5% 20g

Код товара: 11734
Доза: 1
Количество доз: 1
Производитель: ICN Pharmaceuticals Switzerland Ltd (prod.: ICN Switzerland AG, Elvetia)
Страна: Швейцария
Форма: мазь

Solcoseril ung. 5% 20g


Solcoseryl — unguent de uz extern, accelerarea metabolice regenerator procese în țesuturi. Componenta principală a farmacologice mijloace deproteinizat (proteine nu este inclus) hemodializă sânge de viței de lapte. O gamă completă de impactul medicamentului asupra organismului uman nu este determinat.



Asupra organismului

Privit farmacologice instrument are următoarele efecte asupra organismului:
  • îmbunătățește de regenerare și reparatorie procese;
  • activeaza metabolismul aerob și fosforilarea oxidativă;
  • furnizează energie fosfat celulele, care sunt lipsite de alimentare;
  • accelerează unirea fibrelor de colagen;
  • accelerează procesul de admitere de oxigen la tesuturi;
  • furnizează în celule glucoza;
  • păstrează celulele, care graifere de substanțe nutritive, viabile.

Aplicarea de unguente medicamentoase este recomandabil în diferite leziuni, hipoxie și deficiențe de alimentare a țesuturilor.

Componența completă a amestecului

Un gram medicamentului conține în sine:
  1. Substanță, dezvoltat din sânge de viței. Componenta în cauză include aminoacizi, nucleotide, oligopeptide și glicoproteine, care au un efect benefic asupra organismului uman.
  2. Conservant Metilparaben. Substanță inhibă creșterea organismelor patogene într-un tub cu unguent. Într-o oarecare măsură previne germinarea sporilor de mucegai în preparat.
  3. Conservant Propilparaben. Produs presează dezvoltarea sporilor de mucegai în droguri instrumentul.
  4. Nitrat de sodiu și sare. Componenta (alimente de sare), utilizat pentru dehidratare cu scopul de a da un unguent de consistența necesară.
  5. carboximetil de celuloză. Substanța aplicabilă, pentru a menține consistența necesară de medicamente.
  6. Sorbitol. Componenta este agent de îngroșare și reprezintă hexatomic alcool.

Anume o astfel de structură permite preparat avea variate efecte asupra tesutul deteriorat.

Indicatii de utilizare

Cauza remediu se stabilește de către specialiști în:
  • minore leziuni tegumentelor (escoriații, tăieturi, zgârieturi);
  • leziuni anale de trecere (hemoroizi);
  • ulcere venoase;
  • degerături;
  • necroză țesuturilor moi, Aparuta prelungită de presiune;
  • arsuri de natură diferită;
  • psoriazis;
  • uscate vezicule;
  • prezența rănilor rămase după îndepărtarea de alunite sau negi;
  • dermatite de diverse etiologii;
  • convulsii în colțurile gurii;
  • manifestările alergice pe piele acoperi;
  • chickenpox.

Vă rugăm să rețineți! Aplicarea unguentului este permisă numai pe leziuni acoperite cu o crustă. În caz contrar, utilizarea respectivă fonduri publice și private. Pe rănile umede acceptabil aplicat Solcoseryl în formă de gel.

Mod de aplicare

Instrumentul este recomandat să distribuie un strat subțire de pre-purificat și dezinfectate avariate de votare. Procedura se face de 2-3 ori pe zi. Pentru tratament de suprafață, se admite aplicarea de soluții de clorhexidină sau Miramistina.



Aplicarea în proctologiei

Privit instrumentul este utilizat ca parte a terapiei complexe de hemoroizi. Medicament restabilește fluxul de sânge, crește tonusul venelor și îmbunătățește funcționarea vaselor de rect.

Numărul de notare variază în funcție de gradul de dezvoltare a bolii și severitatea. Când boala de gravitate ușoară și medie aplicarea de unguent recomandat de a efectua de două ori pe zi. Aplicarea de unguente medicamentoase trebuie să pună în aplicare circulare masat mișcări.

Utilizarea în cosmetică

În cosmetologie abordată unguent se aplică în mod activ pentru a elimina de modificări legate de vârstă tegumentelor. Atunci când adăugați un mijloc de Solcoseryl în masca de casă se realizează o îmbunătățire a stării tegumentelor feței, mâinilor și a altor părți ale corpului. Datorită regenerator PROPRIETĂȚILE de droguri imbunatateste metabolismul celulelor pielii , ceea ce duce la o îmbunătățire a culorii.

Cosmeticienii spun că, prin formarea de colagen conexiuni, privite de pe strada, poate fi o alternativă sigură botox în lupta cu imita riduri.

Aplicarea unguentului în cosmetologice scopul trebuie să pună în aplicare 1 dată pe zi înainte de culcare. Aplicați instrumentul ar trebui să fie în prealabil curățate de grăsime și de murdărie pielea . Să efectueze procedura ar trebui să fie nu mai mult de 3 ori pe săptămână.

Pentru a elimina pielea aspră de pe picioare, aveți nevoie pentru a abur picioare, elimina celulele moarte tegumentelor cu ajutorul ponce și aplicați corespunzător mijloc un strat subțire. După procedura, este de dorit să poarte șosete de bumbac. Produce procedură ar trebui să fie înainte de a atinge rezultatul dorit.

Utilizarea în timpul sarcinii și alăptării

Date cu privire la impactul negativ al fătului nu, deoarece este interzis de a efectua studii pe gravide. Utilizarea medicamentului în timpul sarcinii este permisă numai cu acordul specialistului.

Dacă medicamentul este absorbit în laptele matern și, ce impact are asupra copilului, la fel de necunoscut. În perioada de alăptare ar trebui să fie discutate cu un specialist metodă alternativă de terapie sau să renunțe complet la alăptare.

Contraindicații

Se interzice de a folosi medicament în caz de alergie la oricare dintre componentele incluse în compoziția. Cu predispoziție la reacții alergice manifestări ar trebui să fie precauți atunci când se utilizează unguente.



Negative de manifestare a

Medicamentul poate afecta negative minore asupra organismului, în urma cărora apar:
  • reacții alergice (urticarie, dermatite);
  • senzație de arsură;
  • roșeață.

Senzație de arsură trebuie să se oprească după 15 minute de la aplicare, dacă acest lucru nu se întâmplă, ar trebui să fie pentru a opri utilizarea de droguri. Orice negativ manifestare denotă necesitatea consultării unui medic specialist.

Recomandări speciale

Se interzice de a distribui medicament pe contaminate rani, asa ca unguent nu conține componente antibacteriene și acest lucru poate duce la nașterea de infecție.

La detectarea de senzații dureroase, roșeață, puroi și alte detasabile din rană, și creșterea subfebrilă de temperatură, trebuie imediat să se adreseze la un specialist și să înceteze aplicarea medicamentului.

Dacă vindecarea plăgii nu se întâmplă în câteva săptămâni, ar trebui să apeleze la un specialist.




Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 467
Код товара: 54915
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 450
Код товара: 63923
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 593
Код товара: 64087
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 398
Код товара: 63685
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 26
Код товара: 45842
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 295
Код товара: 61713
Акция
Цена товара в пунктах: 638
Код товара: 61700
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61847
Акция
Цена товара в пунктах: 677
Код товара: 63696
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61706
Цена товара в пунктах: 124
Код товара: 60985
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 48651
Цена товара в пунктах: 1312
Код товара: 59586
Цена товара в пунктах: 769
Код товара: 61603
Акция
Цена товара в пунктах: 619
Код товара: 61694
Акция
Цена товара в пунктах: 544
Код товара: 61824
Акция
Цена товара в пунктах: 507
Код товара: 61693
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.