Echinflu 200 sirop copii 180ml

Код товара: 43099
Производитель: Promopharma
Страна: Италия
Форма: сироп


Echinflu200 sirop pentru copii favorizeaza conditiile unei bunastari naturale a factorilor de protectie ale cailor respiratorii la copii.



Indicatii: Echinaceea are un efect de stimulare asupra sistemului imunitar, stimuleaza imunitatea celulara si sinteza anticorpilor, accelereaza procesul de vindecare a ranilor, ulcerelor.
Efectele imunomodulatoare ale Echinaceei sunt determinate de activi tatea crescuta a celulelor albe din singe ((macrofage), care previn debutul cit si reducerea simptomelor racelii.
Echinaceea stimuleaza nu numai imunitatea antivirala si antibacteriana, dar in mod direct cauzeaza moartea bacteriilor , virusilor si a unor ciuperci.
Extractul de Echinacee inhiba cresterea si reproducerea Streptococilor, Stafilococilor, Escherichia coli.
Utilizarea de Echinacee este deosebit de eficace in timpul epidemiilor , deoarece ajuta organismul sa faca fata bolilor virale. Echinaceea este deasemenea utilizata in oboseala cauzata de surmenajul fizic si mental, cit si dupa tratamentul cu antibiotice , terapia cu citostatice si radioterapie.



Mod de utilizare: jumatate de lingura de 3 ori pe zi.



Averizari: Nu lasati la indemina copiilor de sub 3 ani.
Nu depasiti doza zilnica recomandata.



Masa neta: 180ml



Fara gluten

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 149
Код товара: 36144
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 28
Код товара: 63890
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 889
Код товара: 46408
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 25
Код товара: 52487
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 27
Код товара: 61458
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 20
Код товара: 49069
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 346
Код товара: 61830
Акция
Цена товара в пунктах: 1270
Код товара: 55596
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 370
Код товара: 61853
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 60990
Акция
Цена товара в пунктах: 462
Код товара: 61687
Цена товара в пунктах: 312
Код товара: 35497
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61847
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.