Lactazic picaturi contra colici,antiflatulent 0luni+ 15ml/37doze

Код товара: 56568
Производитель: Sperco Ukraine LLC
Страна: Украина
Форма: кап.
Наличие: достаточно
126 31 леев
(-11%)
112 69 леев
или 451 пунктов лояльности
Выгода:
11 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках
LACTAZIC SPERCO
Lactază
Ajută la digestia laptelui, înlătură colicile si balonarea!*
Acest produs nu este medicament.
Supliment alimentar care poate fi recomandat de către medic ca o sursă suplimentară de enzi- mă lactaza, pentru a crea condiţii dietetice optime pentru funcţionarea organismului copilului. Acest produs nu trebuie utilizat ca substituient al unui regim alimentar echilibrat şi variat. Administrarea enzimei lactaza ajută la digestia laptelui, elimină colicile şi balonarea. Aceasta vă permite să continuaţi alăptarea şi să înlăturaţi cauzele apariţiei colicilor*.
Compoziţie (1 ml): lactază - 0,6 g, clorură de potasiu - 0,00932 g, glicerină - 0,25 ml, apă purificată până la 1 ml. 1 ml soluţie orală conţine: lactază - 3000 ALU).
COLICILE INTESTINALE LA COPII
Toţi copii plâng, dar dacă plânge mai mult de 3 ore pe zi, trei sau mai multe zile pe săptămână, probabil copilul dumneavoastră are colici intestinale. Când copilul plânge ore întregi din cauza colicilor şi nimic nu-l poate linişti, această situaţie devine extrem de neplăcută pentru părinţi şi schimbă complet viaţa familială obişnuită.
DIAGNOSTICUL
- La copii colicile încep să apară la vârsta de 3-4 săptămâni şi durează până la 3-4 luni.
- Copilul plânge, de regulă, timp de 2-3 ore şi nu poate fi liniştit.
- Copilul îşi trage genunchii spre piept şi strânge pumnişorii.
- De regulă, apare balonarea, iar uneori la copil poate apărea constipaţia.
CAUZELE APARIŢIEI COLICILOR
In general, cauza apariţiei colicilor la copii este "imaturitatea" sistemelor enzimatice ale intestinului, producerea insuficientă a enzimei lactaza. Alte motive pot fi înghiţirea aerului în timpul alăptării, consumul de către mamă a anumitor tipuri de alimente, disconfortul şi stresul.
INTOLERANŢA LA LACTOZĂ
Lactoza (zahăr conţinut în lapte) este glucidul principal în toate tipurile de lapte, de origine umană şi animală, constând din două molecule: gluco- ză şi galactoză. Pentru absorbţia acestor molecule din intestin, acestea trebuie mai întâi separate (hidrolizate) de către enzima numită lactază, care este sintetizată la nivelul mucoasei intestinale. Atunci când această enzimă este absentă sau cantitatea produsă este insuficientă, lactoza nu este hidrolizată, ceea ce conduce la intoleranţă. Intoleranţa la lactoză este o problemă obişnuită şi, de obicei, temporară la sugari, datorită sintezei insuficiente de lactază în primele câteva luni de viaţă. Peste o elasticitate de timp, organismul copilului începe să producă o cantitate suficientă de lactază pentru a digera mai eficient cantitatea necesară de lactoză, dar acest lucru are loc, de obicei, după 3-4 luni de la naştere. In primele săptămâni de la naştere în organismul copilului este produsă o cantitate insuficientă de lactază, ceea ce determină nedigerarea zahărului din lapte (lactoză) şi, sub influenţa bacteriilor existente în intestin, începe fermentarea rezultând creşterea producerii de gaze în intestinele copilului. Aceasta determină apariţia meteorismului şi flatulenţei. Activitatea enzimatică excesivă a bacteriilor poate provoca tulburări ale peristaltismului gastrointestinal, în urma cărora la copil apar spasmele. Presiunea creată de către excesul de lactoză nedigerată determină secreţia (afluxul de apă), care se manifestă prin diaree. Modificările presiunii osmotice în intestin conduc la pierderea apei. Dacă această pierdere de apă nu este compensată, poate apărea deshidratarea organismului copilului.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 330
Код товара: 63383
Цена товара в пунктах: 107
Код товара: 37720
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 330
Код товара: 63383
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1197
Код товара: 63966
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 17
Код товара: 58331
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 435
Код товара: 64096
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 786
Код товара: 52089
Акция
Цена товара в пунктах: 483
Код товара: 63895
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61862
Акция
Цена товара в пунктах: 297
Код товара: 60890
Акция
Цена товара в пунктах: 464
Код товара: 61689
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 476
Код товара: 61829
Акция
Цена товара в пунктах: 619
Код товара: 61694
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61858
Акция
Цена товара в пунктах: 334
Код товара: 61692
Цена товара в пунктах: 823
Код товара: 61952
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 61896
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.