Azilide comp. 500mg N3 (Azitromicina)

Код товара: 14748
Доза: 500
Количество доз: 3
Производитель: Micro Labs Ltd
Страна: Индия
Форма: табл
отпуск только по рецепту!

Azilide comp.500 mg N3

Azilide contine azitromicina, un antibiotic utilizat in urmatoarele infectii provocate de germeni sensibili la azitromicina:
- infectii ale cailor respiratorii superioare, precum si la nivelul sinusurilor, gitului, urechilor, cum sunt: inflamatia faringelui, amigdalelor, sinusurilor si inflamatia urechii
- infectii ale cailor respiratorii inferioare (bronsita acuta, bronsita cronica acutizata, pneumonie interstitiala si alveolara, bacteriene)
- infectii la nivelul pielii , incluzind: eritem migrator (primul stadiu al bolii Lyme), erizipel (inflamatie a pielii la nivelul fetei, dar si la nivelul picioarelor), impetigo (infectie a pielii cu pustule care contin puroi), piodermita secundara (infectie a pielii cu germeni care produc supuratie)
- boli cu transmitere sexuala, cum sunt: uretrita (inflamatia uretrei) sau cervicita necomplicata (inflamatia colului uterin)
- infectii digestive determinate de Helicobacter pylori
- comprimatele filmate de azitromicina 500 mg sunt indicate in prevenirea infectiilor cu Mycobacterium avium intracellulare, la pacientii infectati cu HIV si care au valorile serice ale limfocitelor CD4 inferioare valorii 100/mm3.

Nu utilizati Azilide 
- daca sunteti alergic (hipersensibil) la azitromicina, la alte macrolide antibacteriene sau la oricare dintre celelalte componente ale Azilide
- daca utilizati concomitent alcaloizi din secara cornuta (dihidroergotamina, ergotamina).

Aveti grija deosebita cind utilizati Azilide 
- daca aveti insuficienta hepatica
- daca aveti insuficienta renala.
Utilizarea altor medicamente Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.
Azilide si alte medicamente administrate concomitent se pot influenta reciproc.
Este necesar un interval de cel putin 2 ore intre administrarea azitromicinei si antiacidelor.
Spuneti medicului daca utilizati urmatoarele medicamente: nelfinavir, rifabutina, ciclosporina,digoxina, terfenadina, cisaprida, pimozida, chinidina, astemizol warfarina, zidovudina, derivati de ergotamina.
Utilizarea Azilide cu alimente si bauturi Deoarece alimentele scad absorbtia azitromicinei, doza trebuie luata cu cel putin o ora inainte de masa sau la 2 ore dupa masa.

Sarcina si alaptarea:
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.
Nu este recomandata utilizarea azitromicinei in timpul sarcinii si alaptarii.
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor Azitromicina nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule si de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Utilizati intotdeauna Azilide exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra.

Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau farmacistul daca nu sunteti sigur. Azitromicina se administreaza o singura data pe zi, cu cel putin o ora inainte sau cu 2 ore dupa masa.
Pentru prevenirea infectiilor cu Mycobacterium avium intracellulare, la pacientii infectati cu HIV, doza este 1200 mg azitromicina, administrata o data pe saptamina.
La copii nu a fost studiata eficacitatea si tolerabilitatea azitromicinei in profilaxia infectiilor cu Mycobacterium avium intracellulare.
in majoritatea infectiilor doza uzuala este de doua comprimate Azilide, o data pe zi timp de 3 zile.
in tratamentul eritemul migrator se administreaza : 1 g azitromicina o data pe zi, in prima zi, apoi 500 mg azitromicina pe zi in priza unica in zilele 2-5. Doza totala este de 3 g azitromicina.
in infectiile cu transmitere sexuala doza este de: 1 g azitromicina, administrata in priza unica.
in infectiile cu Helicobacter pylori la nivelul stomacului si duodenului se administreaza 1 g azitromicina zilnic, in asociere cu medicamente inhibitorii ale secretiei gastrice si alte medicamente, conform schemelor de tratament.
La virstnici nu este necesara micsorarea dozei.
La copii sunt disponibile alte forme de administrare in concentratii corespunzatoare acestei grupe de virsta.
Daca utilizati mai mult decit trebuie din Azilide Reactiile adverse aparute la doze mai mari decit cele recomandate au fost similare celor observate la doze uzuale. Simptomele supradozajului cu macrolide sunt: pierderea reversibila a auzului, simptome severe de greata, varsaturi si diaree. in cazul supradozajului, se recomanda administrarea de carbune activat si tratament simptomatic si de sustinere a functiilor vitale.
Daca uitati sa luati Azilide O doza omisa se va administra cit mai repede posibil si urmatoarele doze se vor administra la intervale de 24 ore.
Daca incetati sa utilizati Azilide Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest produs, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Reactii adverse posibile:
Ca toate medicamentele, Azilide poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. 
- Reactii adverse frecvente: greata, varsaturi, diaree, crampe sau dureri abdominale
- Reactii adverse mai putin frecvente: candidoza, ameteli sau vertij, somnolenta, dureri de cap, convulsii, modificari ale gustului si mirosului, scaune diareice, balonare, tulburari digestive, inrosirea si mincarimi ale pielii , inflamatia mucoasei vaginale, dureri ale articulatiilor. 
- Reactii adverse rare: infectii fungice la nivelul gurii sau la nivel genital, scaderea numarului trombocitelor, neutrofilelor, agresivitate, neliniste, nervozitate, teama fara obiect, insomnie, furnicaturi, amorteli, oboseala, indispozitie, tulburari de vedere, afectarea auzului, surzenie, perceperea unor zgomote in urechi, scaderea tensiunii arteriale asociata uneori cu pierderea constientei, palpitatii, batai prea puternice si prea rapide ale inimii, constipatie, pierderea poftei de mincare, decolorarea limbii, inflamatia pancreasului, colita pseudomembranoasa (boala inflamatorie a intestinului gros), hepatita, colorarea in galben a pielii si albului ochilor, modificari ale testelor hepatice, cazuri rare de necroza hepatica si insuficienta hepatica (rar, cu evolutie letala), umflarea gitului, fetei, limbii, sensibilitate la lumina, eruptie rozacee, cu vezicule, localizate la nivelul fetei dorsale a miinilor si picioarelor, sindrom Stevens-Johnson (leziuni la nivelul gurii, conjunctivale si genitale, cu manifestari pulmonare si stare de rau general), necroza pielii , alergie, soc anafilactic.

Pastrare: A nu se lasa la indemina si la vederea copiilor.
A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.
Nu utilizati Azilide dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj, dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. intrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 149
Код товара: 36144
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 38805
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 462
Код товара: 64294
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 615
Код товара: 63215
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61860
Акция
Цена товара в пунктах: 477
Код товара: 63478
Акция
Цена товара в пунктах: 604
Код товара: 52542
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61698
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 291
Код товара: 61845
Цена товара в пунктах: 1006
Код товара: 46562
Цена товара в пунктах: 527
Код товара: 57540
Цена товара в пунктах: 312
Код товара: 35497
Цена товара в пунктах: 102
Код товара: 62158
Цена товара в пунктах: 69
Код товара: 62160
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61864
Цена товара в пунктах: 1193
Код товара: 59593
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.