Fucitec crema 20 mg/g 20g N1

Код товара: 52436
Доза: 1
Количество доз: 1
Производитель: Bilim Pharmaceuticals AS (prod.: Bilim Pharmaceuticals AS, Turcia; Idol Ilac Dolum Sanayii ve Ticare
Страна: Турция
Форма: крем
Наличие: достаточно
отпуск только по рецепту!
70 41 леев
(-12%)
61 74 леев
Выгода:
6 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Fucitec 20mg/g cream

Acidum fusidicum
1. CE ESTE FUCITEC ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ

Fucitec crema conține acid fusidic. Face parte dintr-un grup de medicamente denumite antibiotice, care acţionează prin omorârea bacteriilor care determină infecţii la nivelul pielii .
Fucitec crema este indicat în tratamentul infecţiilor pielii , cum sunt:
- Impetigo (cruste zemuinde ale pielii ).
- Dermatite infecțioase (inflamarea pielii ) și pete.
- Tăieturi şi zgârieturi suprainfectate.
2. ÎNAINTE SĂ UTILIZAŢI FUCITEC

Nu utilizaţi FUCITEC

- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la acidul fusidic, la sărurile acestuia sau la oricare dintre celelalte componente ale Fucitec cremă.
Aveţi grijă deosebită când utilizaţi FUCITEC

Discutați cu medicul dumneavoastră, farmacistul sau asistenta medicală înainte de a utiliza Fucitec cremă.
- aplicați cu atenție pe pielea din jurul ochilor, deoarece excipienții din compoziţia acestui medicament pot determina iritaţie la nivelul ochilor.
- dacă folosiţi crema pentru o elasticitate mai lungă de timp sau în cantitate mare, poate creşte şansa de apariţie a reacţiilor adverse. De asemenea, pielea dumneavoastră poate deveni mai sensibilă la acest medicament.
Utilizarea altor medicamente

Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale
dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală.
Sarcina și alăptare

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament.
-Dacă sunteţi gravidă sau alăptați, credeţi că sunteţi gravidă sau planificați să rămîneți gravidă, adresaţi -vă medicului dumneavoastră pentru recomandări. Spuneţi-i medicului dumneavoastră dacă rămâneţi gravidă în timpul administrării acestui medicament.
-Nu trebuie să utilizți medicamentul timp îndelungat și în cantități excesive.
Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Fucitec nu are nici o influenţă asupra sistemului nervos central și nu provoacă efecte asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
Informaţii importante privind unele componente ale FUCITEC

Fucitec conține butilhidroxianisol. Acesta poate provoca mîncărime și inflamația pielii pe locurile de aplicare a medicamentului. La fel, poate provoca iritația ochilor sau a mucoasei (buzelor ori zona genitală). Fucitec conține alcool cetilic. Acesta poate provoca mîncărime și inflamația pielii pe locurile de aplicare a medicamentului. Fucitec conține sorbat de potasiu. Acesta poate provoca mîncărime și inflamația pielii pe locurile de aplicare a medicamentului.
Vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră dacă sunteți îngrijorat cu privire la oricare dintre ingredientele din acest medicament.

3. CUM SĂ UTILIZAŢI FUCITEC

Utilizaţi întotdeauna Fucitec cremă exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Cum să aplicaţi Fucitec

Acest medicament este indicat numai pentru aplicarea pe pielea dumneavoastră sau a copilului dumneavoastră. Nu-l înghiţiţi. Nu-l introduceţi în interiorul corpului.
Întotdeauna, înainte de a folosi Fucitec, spălaţi -vă pe mâini. Aplicaţi medicamentul pe zona de piele infectată şi masaţi cu blândeţe. Dacă zona infectată este la nivelul feţei, aveţi grijă să evitaţi contactul cu ochii.
Dacă nu utilizaţi medicamentul pentru tratamentul infecţiilor de la nivelul mâinilor, spălaţi-vă pe mâini după administrare.
Dacă medicamentul a nimerit accidental în ochi, spălați-vă cu apă rece imediat. E posibil să experimentați usturime și discomfort. Dacă observați că aveți probleme cu vedrea, adresați-vă imediat medicului. Medicul dumneavoastră vă va recomanda doza de Fucitec cremă. De obicei, trebuie să aplicaţi crema de 3-4 ori pe zi. Dacă vi s-a spus să vă acoperiţi zona de piele infectată cu un pansament, este posibil să nu fie nevoie să folosiţi medicamentul aşa frecvent. În cazul copiilor, scutecul poate acţiona ca un pansament.
Durata tratamentului

Medicul va decide durata tratamentului dumneavoastră. De obicei, tratamentul durează de la 1 până la 2 săptămâni, deși durata poate fi și mai lungă. Aceasta depinde de tipul de infecție și răspunsul obținut la tratament. Aveți grijă deosebită dacă folosiți crema pentru o elasticitate mai lungă de timp sau în cantități mari, deoarece sporește șansa de apariție a efectelor secundare. Pe durata tratamentului, urmați sfatul medicul dumneavoastră.
Dacă utilizaţi mai mult decât trebuie din Fucitec cremă

Dacă aţi utilizat o doză mai mare decât cea recomandată sau dacă accidental ați înghițit o cantitate mică de cremă, este puțin probabil să vă dăuneze. Dar dacă accidental ați înghițit o cantitate mare de cremă și sunteți îngrijorat,vă rugăm să vă adresaţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Dacă uitaţi să utilizaţi Fucitec cremă

Dacă aţi uitat să utilizaţi Fucitec cremă la ora obişnuită, aplicaţi-l cât mai repede posibil, după ce vă amintiţi. După aceea, continuaţi administrarea, conform orarului obişnuit. Nu aplicaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.
Dacă încetaţi să utilizaţi Fucitec cremă Respectaţi recomandările medicului dumneavoastră, cu privire la durata tratamentului. Nu întrerupeţi administrarea medicamentului fără să vă adresaţi, în prealabil, medicului dumneavoastră.
Dacă aveți impresia că efectul Fucitec cremă este prea puternic sau prea slab, discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul.

4. REACŢII ADVERSE POSIBILE

Ca toate medicamentele, Fucitec cremă poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
Pot să apară următoarele reacţii adverse:

Aceaste reacţii adverse grave au fost raportate rar (la 1 până la 1000 de utilizatori). Trebuie să vă adresaţi imediat medicului dumneavoastră sau să mergeţi la cel mai apropiat spital dacă aveţi una sau mai multe dintre următoarele manifestări,este posibil să aveţi o reacţie alergică gravă.
• Senzaţie de lipsă de aer
• Umflarea feţei, buzelor, limbii sau a gâtului
• Erupţie marcată la nivelul pielii
Alte reacţii adverse raportate:

Mai puţin frecvente (pot afecta până la 1 din 100 de utilizatori)
- Iritaţia pielii la locul de aplicare (inclusiv durere la locul de aplicare, senzație de arsură, iritație, usturime și înroșirea pielii ).
- Mâncărimea pielii .
- Erupţie cutanată.
- Eczemă.
Rare (pot afecta până la 1din 1000 de utilizatori)
- Conjuctivită.
- Urticărie.
- Inflamația pielii .
- Vezicule cu secreții de lichid (bășici).
Dacă există efecte secundare care nu sunt menționate în acest prospect, vă rugăm să spuneți medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale: www. amed. md sau email:[email protected] md Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament
5. CUM SE PĂSTREAZĂ FUCITEC

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25oC. A se păstra în ambalajul original pentru a fi protejat de lumină. Nu utilizaţi Fucitec cremă după data de expirare înscrisă pe cutie şi tub (după EXP:). Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.
Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
6. CONŢINUTUL AMBALAJULUI ŞI ALTE INFORMAŢII

Ce conţine Fucitec crema

Substanţa activă : 1g cremă conține 20 mg de acid fusidic. Celelalte componente sunt: butilhidroxianisol, alcool cetilic, parafină lichidă, parafină albă, polisorbat 60, glicerol, sorbet de potasiu, apă purificată.
Cum arată Fucitec cremă şi conţinutul ambalajului

Fucitec cremă se prezintă sub formă de cremă de culoare albă sau alb-gălbuie. 20 g cremă în tub din aluminiu cu capac filetat din polietilenă în cutie de carton cu prospect pentru pacient.
Deţinătorul Certificatului de Înregistrare

BİLİM İLAÇ SAN. VE TİC. A. Ş.
Kaptanpaşa Mahallesi, Zincirlikuyu Cad. No: 184
34440 Beyoğlu - İstanbul - Turcia
Fabricantul

BİLİM İLAÇ SAN. ve TİC. A. Ş.
Gebze Organize Sanayi Bölgesi, 1900 Sokak, No: 1904
41480 Gebze-Kocaeli-Turcia

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 35
Код товара: 61750
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 61896
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 42966
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 636
Код товара: 62436
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 745
Код товара: 55604
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 317
Код товара: 62173
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 16
Код товара: 58331
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 142
Код товара: 36144
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 287
Код товара: 61790
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 477
Код товара: 61909
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 6387
Код товара: 58043
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 745
Код товара: 55604
Акция
Цена товара в пунктах: 724
Код товара: 52885
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 268
Код товара: 35497
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 386
Код товара: 40605
NEW
Цена товара в пунктах: 370
Код товара: 62402
NEW
Цена товара в пунктах: 572
Код товара: 62340
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 35
Код товара: 61749
Цена товара в пунктах: 227
Код товара: 61760
Цена товара в пунктах: 636
Код товара: 61504
Просмотренные товары
Balonarea: de ce apare, cum se manifestă și cum se tratează
Balonarea, denumita în termeni medicali meteorism abdominal, reprezintă un disconfort gastrointestinal datorat acumulării de gaze la nivelul intestinelor.