Optic Biolutein comp. N30

Код товара: 53063
Производитель: Pharmacy Laboratories
Форма: tab.
Страна: Польша

OPTIC BIOLUTENA 25 supliment alimentar

Luteina 25

Zeaxantina Vitamina А, С, E, B l, B2, B6, Bl2

Antociani din Afine

Proantocianidine din seminţe de struguri

Zinc

OPTIC BIOLUTENA 25

conţine doza maximă de luteină naturală (25 mg). Se recomandă persoanelor supuse la astfel de factori de risc pentru vedere ca: lucrul îndelungat la computer, aflarea îndelungată în încăperi cu lumină artificială slabă, lecturarea frecventă, conducerea automobilelor, expunerea îndelungată la lumină solară puternică.

ACŢIUNEA INGREDIENTELOR:

Ingredientele preparatului OPTIC BIOLUTENA 25, anume selectate (zincul, riboflavina şi vitamina A), ajută la păstrarea vederii bune. Mai mult decât atât, vitamina C şi E, zincul şi riboflavina contribuie la protecţia celulelor de la stresul oxidativ. Preparatul mai conţine vitamina С, B6, B12 şi riboflavina, care contribuie la reducerea stărilor de oboseală şi slăbiciune.

OPTIC BIOLUTENA 25 este de asemenea o sursă de luteină, zeaxantină, antociani din afine, proantocianidine din seminţe de struguri şi vitamina B l. Beta-carotena se conţine în preparat în cea mai accesibilă formă biologică, pentru absorbţia în organism. A fost demonstrat ştiinţific că suplimentarea organismului cu vitamina A, riboflavină şi zinc contribuie la menţinerea văzului în stare normală.

MOD DE UTILIZARE: 1 pastilă pe zi.

MOD DE PĂSTRARE: a se păstra la loc uscat A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.

AMBALAJ: câte 30 comprimate (3,6g).

PRECAUŢII/ATENŢIONARI:

A nu depăşi doza zilnică recomandată. Suplimentul alimentar nu poate înlocui o dietă balansată şi un mod de viaţă sănătos, nu poate fi administrat ca un substituent a unei alimentaţii variate. A nu se administra în cazul hipersensibilităţii la ingredientele preparatului. Din cauza prezenţei beta carotinei în preparat, ne se recomandă fumătorilor. Nu se rocomandă administrarea preparatului în timpul sarcinii şi în perioada alăptării.

INGREDIENTE: extract uscat de flori de gălbenele standartizat pentru 80% conţinut de luteină, zinc (gluconat de zinc), vitamina C (acid L-ascorbic), extract uscat de seminţe de struguri (Vitis vinifera) standartizat pentru 95% conţinut de proantocianidine, extract uscat de Afine (Vaccinium myrtillus) standartizat pentru 25% antociani, extract uscat de flori de gălbenele standartizat pentru 20% conţinut de zeaxantină, vitamina B12 (ciancobalamină), vitamina B2 (riboflavină), celuloză microcristalină (excipient), Vitamina B6 (clorhidrat de peroxid), amidon de cartofi (excipient), vitamina B l (clorhidrat de tiamină), stearat de magneziu, dioxid de siliciu (agent antistatic), talc (agent antistatic).

PRODUCĂTOR: Pharmacy Laboratories S. C. 04-830 Polonia, or. Varşovia str. Wisetki 57

OPTIC BIOLUTENA 25 supliment alimentar

30 de pastile

Importator: Farmina SRL,

Chişinău, str. Ciocana 8/1,Tel: 022 421801

REPUBLICA MOLDOVA

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 447
Код товара: 53173
Цена товара в пунктах: 671
Код товара: 52663
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 848
Код товара: 63459
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 69
Код товара: 39022
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 42968
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 971
Код товара: 62178
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 42229
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 644
Код товара: 53293
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1168
Код товара: 63966
Топ сезона
Искать в аптеках
Цена товара в пунктах: 66
Код товара: 63667
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 267
Код товара: 61835
Акция
Цена товара в пунктах: 387
Код товара: 61855
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 256
Код товара: 61844
Акция
Цена товара в пунктах: 524
Код товара: 61715
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61863
Цена товара в пунктах: 796
Код товара: 63396
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61751
Цена товара в пунктах: 113
Код товара: 60982
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.