Benzilbenzoat 20% emulsie 100ml Cojusna (TVA20%)

Код товара: 48757
Производитель: Farmacia Cojusna SRL
Страна: Республика Молдова
Форма: эмул. д/наруж. прим.


BENZILBENZOAT

emulsie cutanată

Benzylii benzoas

100 ml conţine: benzilbenzoat - 20 g; emulgatorT-2, săpun verde sau săpun de gospodărie, şampon, apă purificată - până la 100 ml.
Produs antiparazitar pentru uz extern. Activ faţă de Sarcoptes scabies, păduchi (Pediculus capitis şi Pthyrus pubis) şi căpuşe (Demodex), nu acţionează asupra ouălor. Trece stratul hitinic şi se acumulează în organismul căpuşelor în concentraţii toxice. Acarienii pier în decurs de circa 30 min. , păduchii - în 2-5 ore. Pătrunde în straturile superioare ale epidermei, nu se absoarbe în circuitul sistemic.
Domeniu de utilizare
Afectarea pielii produsă de Sarcoptes scabies. Infestarea cu Pediculus capitis şi Pthyrus pubis. Afectarea pielii produsă de Demodex.
Mod de utilizare

Extern.
A se agita înainte de utilizare. în caz de infecţii ale pielii produse de Sarcoptes scabies pielea se prelucrează seara înainte de somn (pentru copii cu vârsta până la 5 ani - se dizolvă cu apă fiartă în proporţie 1:1) - după o spălare minuţioasă sub duş (cu apă caldă şi săpun) se fricţionează emulsia în pielea mâinilor, apoi trunchiului şi picioarelor, inclusiv tălpile şi degetele. După aplicarea emulsiei persoana îşi schimbă albiturile şi lenjeria. După 2 zile (la a 4-a zi) procedura se repetă, apoi în ziua următoare iarăşi se face duş. Mâinile după contactul cu emulsia nu se spală timp de 3 ore, apoi este necesar de a fi prelucrate după fiecare spălare a acestora, în caz de infestare cu Pediculus capitis şi Pthyrus pubis se aplică pe pielea regiunii capului sau a pubisului (în cazul din urmă se aplică şi pe suprafeţele adiacente - abdomen, pliurile inghinale, suprafaţa internă a coapselor) în zilele 1, 3 şi 5 o dată pe zi (seara). în ziua a 8 pielea se spală cu săpun, iar părul se clăteşte cu soluţie 3% de acid acetic. La necesitate prelucrarea se repetă. în caz de infecţii ale pielii produse de Demodex seara se spală faţa cu apă caldă şi săpun, apoi pielea feţei se prelucrează cu preparat (după oagitare prealabilă a flaconului). Este necesară evitarea nimeririi produsului în ochi, nas sau gură. Dimineaţa faţa se spală cu apă şi săpun. Durata utilizării - 2-3 săptămâni.
Efecte nedorite
Senzaţii de arsură şi iritare a pielii . Reacţii alergice.
Restricţii în utilizare
Alergie la componentele produsului, sarcina şi perioada de alăptare. Nu se recomandă utilizarea produsului la copii cu vârsta sub 3 ani, la persoanele cu leziuni ale pielii , inclusiv infectate.
Atenţionări
Prelucrarea persoanelor din focar, precum şi a persoanelor de contact trebuie să se efectueze concomitent. Dezinsecţia lenjeriei de corp şi de pat, precum şi a îmbrăcămintei este obligatorie. După terminarea utilizării este necesară supravegherea persoanei timp de 2 săptămâni (iar la prezenţa complicaţiilor - şi mai mult). A se evita nimerirea produsului în ochi sau pe mucoase.
Condiţii de păstrare
A se păstra la la temperatura sub 25 °C. A nu se congela. A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor.
Fabricat:
SRL Farmacia Cojuşna

Republica Moldova, r-nul Străşeni,

s. Cojuşna, str. Podgorenilor, 1

teL/fax: 0 237 42 927, 0 237 42 408

Câte 50 g sau 100 g în flacon.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона Акции Рекомендуем Просмотренные товары
Топ сезона
Топ сезона
Код товара: 38581
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 80
Код товара: 49480
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63762
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 26
Код товара: 45842
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 528
Код товара: 63946
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 61896
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 544
Код товара: 61824
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61861
Акция
Цена товара в пунктах: 255
Код товара: 61836
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61838
Акция
Цена товара в пунктах: 263
Код товара: 62455
Акция
Цена товара в пунктах: 621
Код товара: 62340
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 337
Код товара: 61898
Цена товара в пунктах: 311
Код товара: 62318
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 536
Код товара: 58603
Акция
Цена товара в пунктах: 386
Код товара: 61856
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 61631
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.