Kafra® comp. film. 400 mg N5

Код товара: 43261
Доза: 400
Количество доз: 5
Производитель: GM Pharmaceuticals
Страна: Грузия
Форма: табл. п/о.
отпуск только по рецепту!

KAFRA 400 mg comprimate filmate

Ofloxacină

1. Ce este KAFRA şi pentru ce se utilizează

KAFRA conţine în calitate de substanţa activă ofloxacina. Aceasta aparţine grupului de medicamente, denumite antibiotice chinolone.

Antibioticele distrug bacteriile, care cauzează infecţii.

KAFRA este utilizată la adulţi pentru tratamentul următoarelor tipuri de infecţii, provocate de microorganisme sensibili la ofloxacină:

- infecţii ale rinichilor şi ale tractului urinar;

- gonoree (o boală cu transmitere sexuală, care afectează atât bărbaţii, cât şi femeile).

KAFRA trebuie utilizată în infecţiile indicate mai jos doar atunci, când se consideră inadecvată utilizarea medicamentelor antibacteriene care sunt recomandate în mod obişnuit pentru tratamentul iniţial al acestor infecţii:

- infecţii ale oaselor şi articulaţiilor;

- infecţii complicate ale pielii şi ţesuturilor moi (ţesuturile de sub piele);

- infecţia sinusurilor paranazale (sinuzită bacteriană acută);

- exacerbarea bronşitei cronice;

- pneumonie comunitară;

- prevenirea infecţiilor la pacienţii imunodeprimaţi (de ex, cu un număr foarte redus de celule albe speciale, numite neutrofile).

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi KAFRA

Nu luaţi KAFRA:

- dacă sunteţi alergic la ofloxacină sau alte chinolone sau la oricare dintre componentele acestui medicament (enumerate la punctul 6. 1). O reacţie alergică include mâncărimi ale pielii , înroşire, dificultăţi de respiraţie, umflarea feţei, buzelor, limbii, gâtului;

- dacă aveţi sau aţi avut epilepsie sau dacă ştiţi că faceţi convulsii mai uşor decât alte persoane;

- dacă aveţi sau aţi avut probleme cu tendoanele, inclusiv a tendonului Achille, apărute ca urmare a administrării de medicamente din aceeaşi clasă (chinolone);

- dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi (vezi punctul „Sarcina şi alăptarea”).

Copii şi adolescenţii cu vârsta sub 18 ani nu trebuie să utilizeze KAFRA.

Nu luaţi acest medicament dacă oricare dintre cele de mai sus se aplică pentru dumneavoastră. Dacă nu sunteţi sigur, discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de a lua KAFRA.

Atenţionări şi precauţii

Înainte să luaţi KAFRA, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului:

- dacă aveţi probleme cu rinichii sau ficatul;

- dacă luaţi medicamente, care vă pot afecta inima (vezi punctul „ KAFRA împreună cu alte medicamente");

- dacă v-aţi născut cu această afecţiune sau aveţi istoric familial de prelungire a intervalului QT (văzut pe ECG - înregistrarea activi tăţii electrice a inimii);

- dacă aveţi un dezechilibru al sărurilor din sânge (în special concentraţii scăzute ale potasiului sau magneziului din sânge);

- dacă aveţi un ritm cardiac lent (numit „bradicardie");

- dacă aveţi inima slăbită (insuficienţă cardiacă);

- dacă aveţi istoric de atac de cord (infarct miocardic);

- dacă aveţi peste 60 ani;

- dacă luaţi medicamente, care pot determina modificări anormale ale ECG (vezi punctul „ KAFRA împreună cu alte medicamente");

- dacă aveţi sau aţi avut vreodată probleme de sănătate mintală;

- dacă aţi avut vreodată o criză convulsivă (de exemplu, când utilizaţi împreună cu fenbufen, alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene sau teofilină (vezi punctul „KAFRA împreună cu alte medicamente");

- dacă aţi fost diagnosticat cu o boală numită miastenia gravis (o boală în care apare slăbiciune musculară foarte accentuată);

- dacă aveţi diabet şi/sau luaţi medicamente pentru scăderea zahărului din sânge;

- dacă aveţi o afecţiune cunoscută sub numele de deficit de glucozo-6-fosfat dehidrogenază, deoarece sunteţi mai predispus la apariţia unor probleme grave de sânge atunci când utilizaţi acest medicament;

- dacă urmează să vi se efectueze teste pentru depistarea opiaceelor. Rezultatele pot fi fals pozitive;

- dacă medicul dumneavoastră va spus că nu puteţi tolera anumite zaharuri.

Dacă vă este afectată vederea sau dacă aveţi oricare alte tulburări la nivelul ochilor în timpul tratamentului cu KAFRA, adresaţi-vă imediat unui medic oftalmolog.

Au fost raportate cazuri foarte rare de erupţii cutanate, care pot pune viaţa în pericol (sindrom Stevens-Johnson, necroliza epidermică toxică), cu utilizarea de ofloxacină. Simptomele pot include: simptome asemănătoare gripei, urmate de o erupţie roşie sau violacee dureroasă, care se răspândeşte. În cazul în care prezentaţi oricare dintre cele de mai sus trebuie să încetaţi să luaţi medicamentul şi să informaţi imediat medicul dumneavoastră (vezi punctul „Reacţii adverse”).

Dacă pe durata tratamentului apare scaun lichid, uneori cu sânge, încetaţi să luaţi medicamentul şi să informaţi imediat medicul dumneavoastră.

Comprimatele KAFRA nu sunt recomandate, dacă aveţi o infecţie suspectată MRSA (infecţie provocată de stafilococul auriu meticilino-rezistent).

Dacă prezentaţi orice reacţie alergică, dureri în degete de la mâini sau picioare, dureri la nivelul tendoanelor în timpul tratamentului cu comprimate KAFRA, spuneţi imediat medicului dumneavoastră sau asistentei medicale.

În timpul tratamentului cu KAFRA nu staţi în soare puternic pe perioade lungi şi nu folosiţi lămpi cu ultraviolete sau solar. Acest lucru este necesar deoarece unii pacienţi pot deveni mai sensibili la lumină pe durata tratamentului cu KAFRA.

Dacă nu sunteţi sigur că vi se aplică oricare dintre cele de mai sus, discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de a lua KAFRA.

Copii şi adolescenţi

Copiii şi adolescenţii cu vârsta sub 18 ani nu trebuie să utilizeze KAFRA.

KAFRA împreună cu alte medicamente

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi, aţi luat recent sau s-ar putea să utilizaţi orice alte medicamente. Acestea includ medicamente eliberate fără prescripţia medicului, inclusiv medicamente pe bază de plante. Acest lucru se datorează faptului că comprimatele KAFRA şi alte medicamente pot afecta modul în care fiecare îşi manifestă activi tatea.

În mod particular spuneţi medicului dumneavoastră dacă luaţi următoarele medicamente:

- teofilină-utilizată in tratamentul problemelor respiratorii. Dacă acest medicament este luat impreună cu KAFRA, sunteţi mai predispus la a avea o criză convulsivă (convulsie); - medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS)-utilizate in tratamentul durerii şi inflamaţiei, cum sunt acidul acetilsalicilic, ibuprofenul, fenbufenul, ketoprofenul şi indometacina. Dacă aceste medicamente sunt luate împreună cu Kafra, sunteţi mai predispus la a avea o criză convulsivă (convulsie);

- medicamente despre care se ştie că afectează modul în care bate inima dumneavoastră. Acestea includ medicamentele utilizate în tratamentul ritmului anormal al inimii (medicamente antiaritmice, cum sunt chinidina, hidrochinidina, disopiramida, sotalol, dofetilida, ibutilida şi amiodarona), tristeţii patologice (medicamente antidepresive, cum sunt amiltriptilina şi imipramina), tulburărilor psihice (medicamente antipsihotice), infecţiilor bacteriene (antibiotice „macrolide”, cum sunt eritromicina, azitromicina şi claritromicina) şi alergiilor (cum sunt astemizol, terfenadin, ebastin);

- warfarină-utilizată pentru subţierea sângelui. Sunteţi mai predispus la sângerări. Poate fi nevoie ca medicul dumneavoastră să vă efectueze periodic teste de sânge pentru a verifica cât de bine se coagulează sângele dumneavoastră;

- glibenclamidă-utilizată pentru diabet zaharat. Poate duce la scăderea nivelului zahărului din sânge; - probenecid-utilizat în tratamentul gutei. Dacă aveţi probleme cu rinichii, medicul dumneavoastră va dori să vă administreze o doză mai mică.

- cimetidina-utilizată în tratamentul ulcerelor şi senzaţiei de arsură în piept. Dacă aveţi probleme cu rinichii, medicul dumneavoastră va dori să vă administreze o doză mai mică.

- furosemid-comprimate pentru eliminarea apei (diuretice). Dacă aveţi probleme cu rinichii, medicul dumneavoastră va dori să vă administreze o doză mai mică;

- metotrexat-utilizat pentru reumatism sau cancer. Dacă aveţi probleme cu rinichii, medicul dumneavoastră va dori să vă administreze o doză mai mică.

Nu utilizaţi KAFRA în acelaşi timp cu următoarele medicamente, deoarece pot afecta modul in care acţionează KAFRA:

- comprimate cu fier (pentru anemie), suplimente cu zinc, antiacide care conţin magneziu sau aluminiu (pentru aciditate sau senzaţie de arsură în piept) sau sucralfat (pentru ulcer de stomac). KAFRA trebuie administrată la aproximativ 2 ore distanţă de aceste medicamente.

Teste de urină pentru depistarea opioizilor

La pacienţii cărora li se administrează KAFRA, testele de urină pot da rezultate „fals pozitive” pentru medicamentele utilizate împotriva durerii puternice, denumite „opioide”. Dacă medicul dumneavoastră intenţionează să vă efectueze o analiză a urinei, spuneţi-i că sunteţi în tratament cu KAFRA.

KAFRA împreună cu alimente şi băuturi

Comprimatele vor fi înghiţite cu o cantitate suficientă de lichide. Ele pot fi luate pe stomacul gol sau în timpul meselor. Nu consumaţi alcool în timp ce luaţi KAFRA. Puteţi să vă simţiţi ameţit sau somnolent.

Sarcina şi alăptarea

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Nu luaţi KAFRA dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi. Ofloxacina poate avea efecte dăunătoare asupra creşterii şi dezvoltării copilului dumneavoastră.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

După ce utilizaţi acest medicament, pot apărea reacţii adverse, inclusiv ameţeli, somnolenţă, senzaţie de învârtire (vertij) sau tulburări de vedere. Unele dintre aceste reacţii adverse vă pot afecta capacitatea de concentrare şi viteza de reacţie. Dacă acestea se întâmplă, nu conduceţi vehicule sau nu întreprindeţi nicio activi tate care necesită un nivel ridicat de atenţie.

KAFRA conţine lactoză

Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

3. Cum să luaţi KAFRA

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Cum să luaţi acest medicament:

Luaţi acest medicament pe cale orală. Înghiţiţi comprimatele întregi, cu 1/2-1 pahar de apă. Comprimatele pot fi luate in timpul meselor sau oricând intre mese.

Dacă utilizaţi deja comprimate care conţin fier, suplimente de zinc, antiacide sau sucralfat

Nu utilizaţi aceste medicamente în acelaşi timp cu KAFRA. Luaţi-vă doza din aceste medicamente cu cel puţin 2 ore înainte sau după cel puţin 2 ore de la administrarea KAFRA.

Când să luaţi acest medicament:

Doze de până la 400 mg sunt luate într-o singură priză, dimineaţa. Dozele mai mari trebuie luate în două prize, una dimineaţa şi una seara.

Cât de mult să luaţi

Medicul dumneavoastră va stabili doza şi durata tratamentului în funcţie de tipul şi severitatea infecţiei. Tratamentul se prelungeşte timp de cel puţin 2-3 zile după scăderea temperaturii şi dispariţia simptomelor. De obicei acest medicament este luat timp de 7 până la 10 zile; tratamentul cu ofloxacină nu trebuie sa depăşească 2 luni. Dacă simţiţi că efectul medicamentului dumneavoastră este prea slab sau prea puternic, nu modificaţi doza dumneavoastră, dar adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

Dozele recomandate pentru adulţi cu funcţia renală intactă:

- Infecţii necomplicate ale tractul urinar inferior -200-400 mg pe zi timp de 3 zile

- Gonoree necomplicată -400 mg în priză unică Infecţii renale, ale tractului urinar şi genital 200-400 mg pe zi; dacă este necesar, până la 400 mg de 2 ori pe zi

- Infecţii ale oaselor şi articulaţiilor -400 mg de 2 ori pe zi

- Infecţii complicate cutanate şi ale ţesuturilor moi -400 mg de 2 ori pe zi

- Sinuzită bacteriană acută -400 mg de 2 ori pe zi

- Acutizarea bronşitei cronice -400 mg de 2 ori pe zi

- Pneumonie comunitară -400 mg de 2 ori pe zi

În unele cazuri, în caz de agenţii patogeni cu sensibilitate diferită, infecţii severe (de exemplu, ale tractului respirator sau osoase), precum şi în caz de răspuns insuficient la medicament medicul poate să vă crească doza până la 2 x 400 mg ofloxacină pe zi. Pacienţilor imunodeprimaţi pentru prevenirea infecţiilor se indică 400-800 mg ofloxacină pe zi.

Probleme cu rinichii sau ficatul

Medicul dumneavoastră ar putea reduce doza zilnică recomandată.

Copii şi adolescenţi

Acest medicament nu va fi administrat copiilor şi adolescenţilor cu vârsta sub 18 ani.

Protejaţi-vă pielea de lumina soarelui

Feriţi-vă de expunerea directă la lumina soarelui cât timp luaţi acest medicament şi timp de 2 zile după ce opriţi administrarea sa, deoarece pielea dumneavoastră va deveni mult mai sensibilă la soare şi pot apărea arsuri, furnicături sau erupţie severă cu vezicule, dacă nu vă luaţi următoarele măsuri de precauţie:

• asiguraţi-vă că utilizaţi cremă cu factor ridicat de protecţie solară;

• purtaţi întotdeauna pălărie şi haine care vă acoperă braţele şi picioarele;

• evitaţi solarul.

Dacă luaţi mai mult KAFRA decât trebuie

Dacă luaţi mai multe comprimate de KAFRA, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau la secţia de urgenţe a celui mai apropiat spital. Luaţi cutia cu dumneavoastră pentru ca medicul să ştie ce aţi luat. Simptomele supradozajului sunt ameţeală, confuzie, afectarea stării de conştienţă, convulsii, greaţă, sânge în scaun.

Dacă uitaţi să luaţi KAFRA

Dacă aţi uitat să luaţi o doză de KAFRA, luaţi-o imediat ce vă amintiţi, numai dacă nu este aproape timpul pentru următoarea doză. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

Dacă încetaţi să luaţi KAFRA

Nu întrerupeţi administrarea KAFRA chiar dacă vă simţiţi bine. Dacă întrerupeţi tratamentul mai devreme decât ar trebui, infecţia dumneavoastră se poate agrava din nou.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4. Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Întrerupeţi administrarea KAFRA comprimate filmate şi adresaţi-vă imediat unui medic sau mergeţi imediat la spital dacă:

- aveţi o reacţie alergică. Semnele pot include erupţii trecătoare pe piele, dificultăţi de respiraţie, umflarea feţei, buzelor sau a limbii (angioedem);

- o reacţie anafilactică generalizată (stare de rău sau slăbiciune, stare de inconştienţă apărută ca urmare a scăderii tensiunii arteriale cu semne de colaps circulator, dificultăţi la respiraţie, umflare, vărsături, diaree, ritm de bătaie a inimii anormal de rapid, respiraţii anormal de rapide, furnicături la nivelul mâinilor şi picioarelor, transpiraţii reci), umflarea pielii .

Întrerupeţi administrarea KAFRA comprimate filmate şi adresaţi-vă imediat unui medic sau mergeţi imediat la spital, dacă prezentaţi oricare dintre următoarele reacţii adverse grave - puteţi avea nevoie urgent de tratament medical:

Reacţii foarte rare (pot afecta până la 1 din 10000 persoane):

- diaree apoasă, care poate conţine sânge, eventual cu crampe intestinale şi cu temperatură ridicată;

- convulsii;

- senzaţie de amorţeală trecătoare, furnicături şi înţepături, sensibilitate crescută la atingere.

- ţiuit în urechi sau pierderea auzului;

- probleme ale ficatului, care pot determina îngălbenirea ochilor sau a pielii (icter);

- erupţii cutanate severe (eritem polimorf, sindrom Steven s-Johnson, necroliză epidermică toxică) care pot include apariţia de vezicule sau descuamarea pielii din jurul buzelor, ochilor, gurii, nasului şi a organelor. Pot fi şi simptome asemănătoare gripei, urmate de o erupţie roşie sau violacee dureroasă, care se răspândeşte;

- erupţii cutanate provocate de razele soarelui;

- slăbiciune musculară pronunţată;

- durere şi inflamare a tendoanelor sau ligamentelor, care poate duce la ruptură. Tendonul lui Achille este afectat de cele mai multe ori;

- inflamaţie severă a rinichilor. Semnele pot include o erupţie pe piele, temperatură ridicată şi dureri locale şi generale.

Reacţii cu frecvenţă necunoscută (care nu poate fi estimată din datele disponibile)

- ritm de bătaie al inimii anormal de rapid, ritm de bătaie a inimii neregulat care pune viaţa în pericol, modificare a ritmului de bătaie a inimii (numită „prelungirea intervalului QT", observat pe ECG - înregistrarea activi tăţii electrice a inimii).

De asemenea, au fost raportate următoarele reacţii adverse. Dacă oricare dintre acestea devin grave, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

Reacţii mai puţin frecvente (pot afecta până la 1 din 100 persoane):

- modificări ale numărului altor bacterii sau ciuperci, infecţie cu o ciupercă denumită Candida, care poate necesita tratament;

- nelinişte (agitaţie), probleme cu somnul, insomnie;

- ameţeli, durere de cap, confuzie;

- iritaţie a ochilor, senzaţia de arsură a ochilor;

- senzaţie de învârtire (vertij);

- bătăi de inimă puternice şi rapide;

- tuse, iritare şi durere în gât, curgerea nasului;

- indigestie, durere la nivelul stomacului, diaree, greaţă sau vărsături;

- mâncărime, erupţie trecătoare pe piele.

Reacţii rare (pot afecta până la 1 din 1000 persoane):

- lipsa poftei de mâncare;

- tulburări psihotice (de exemplu halucinaţii-vederea, simţirea sau auzirea unor lucruri care nu sunt prezente), teamă fără motiv, confuzie, vise anormale (până la coşmaruri), stare de tristeţe patologică (depresie);

- somnolenţă, furnicături şi amorţeală într-o zonă a corpului, modificări ale simţului gustului;

- modificări ale mirosului (până la pierderea mirosului);

- modificări ale vederii (de exemplu, vederea înceţoşată, vedere dublă sau tulburări de percepţie a culorilor);

- tulburări de coordonare a mişcărilor;

- creşterea ritmului de bătaie a inimii (tahicardie);

- senzaţie de leşin, confuzie uşoară sau ameţeli din cauza tensiunii arteriale mici;

- dificultăţi la respiraţie, respiraţie şuierătoare;

- inflamaţii ale intestinului subţire sau gros, uneori cu eliminarea de sânge în scaun;

- valori crescute ale enzimelor ficatului, bilirubinei şi creatininei evidenţiate prin analize ale sângelui;

- bufeuri calorice, urticarie, transpiraţie neobişnuit de abundentă, erupţie cu vezicule pe piele;

- afectare renală (de exemplu, cu creşterea concentraţiei plasmatice a creatininei).

Reacţii foarte rare (pot afecta până la 1 din 10000 persoane):

- scăderea în sânge a numărului de celule roşii (anemie): aceasta poate să vă facă pielea palidă sau galbenă din cauza distrugerii celulelor roşii din sânge;

- scăderea în sânge a numărului de celule albe (leucopenie);

- creşterea numărului de eozinofile (un tip de celule albe ale sângelui);

- apariţie cu uşurinţă de vânătăi sau sângerare, din cauza scăderii numărului de plachete din sânge (trombocitopenie);

- scăderea numărului tuturor tipurilor de celule din sânge (pancitopenie);

- probleme de mişcare şi mers (tulburări extrapiramidale);

- inflamaţia vaselor de sânge (vasculită);

- dureri articulare şi musculare;

- erupţie la nivelul pielii provocată de medicamente.

Reacţii cu frecvenţă necunoscută (care nu poate fi estimată din datele disponibile)

- agranuclocitoză (o tulburare severă rară a sângelui însoţită de febră, durere severă în gât, ulcere la nivelul gurii), tulburări ale funcţiei măduvei roşii a oaselor;

- scădere (hipoglicemie) până la coma hipoglicemică sau creştere (hiperglicemie) a concentraţiilor de zahăr din sânge la pacienţi cu diabet zaharat în tratament cu medicamente administrate oral sau cu insulină;

- depresie severă, schimbări de opinie şi de gândire (reacţii psihotice), cu risc de a avea gânduri sau acţiuni de sinucidere;

- tremurături, mişcări involuntare anormale, pierderea simţului gustului;

- pierdere temporară a conştienţei sau cădere (sincopă);

- inflamaţia uveei (stratului pigmentar al irisului din ochi);

- afectarea auzului;

- scăderea marcată a tensiunii arteriale până la pierderea conştienţei;

- inflamaţia ţesutului pulmonar, dificultate mare de a respira;

- indigestie, balonarea abdomenului, constipaţie, inflamaţia pancreasului;

- inflamaţii ale ficatului;

- erupţii inflamatorii severe la nivelul pielii şi mucoaselor;

- erupţie la nivelul pielii provocată de medicamente, inflamaţie a mucoasei bucale;

- slăbiciune musculară, care poate avea importanţă deosebită la pacienţii cu miastenia gravis (o boală rară a sistemului nervos);

- întindere musculară;

- reacţii musculare cu distrugeri de ţesut muscular (rabdomioliză);

- ruptură ligamentară, inflamaţia articulaţiilor;

- inflamaţia rinichilor cu prezenţa unei reacţii alergice la acest nivel (nefrită interstiţială acută);

- episoade acute de porfirie (boală ce afectează metabolismul) la pacienţii cu porfirie;

- oboseală, febră, durere (inclusiv durere în spate, în piept şi în extremităţi).

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

5. Cum se păstrează KAFRA

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.

A se păstra la temperaturi sub 25°C.

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

Nu aruncaţi nici un medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine KAFRA

Substanţa activă este ofloxacină. 1 comprimat filmat conţine ofloxacină 400 mg. Celelalte componente sunt: celuloză microcristalină, lactoză, amidon glicolat de sodiu, croscarmeloză sodică, hidroxipropil celuloză, amidon gelatinizat (Uni-pure DW-L), polivinilpirolidonă solubilă (Kollidon 30), stearat de magneziu.

Cum arată KAFRA şi conţinutul ambalajului

KAFRA se prezintă sub formă de comprimate filmate rotunde, biconvexe, de culoare albă.

Ambalaj

Cutie cu 1 blister din Al/PVC a câte 5 comprimate filmate.

Deţinătorul certificatului de înregistrare şi fabricantul

Deţinătorul certificatului de înregistrare

GM Pharmaceuticals Ltd. ,

Phonichala 65, Tbilisi, 0165, Georgia.

Fabricantul

GM Pharmaceuticals Ltd. ,

Phonichala 65, Tbilisi, 0165, Georgia.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1317
Код товара: 58186
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 42229
NEW
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1671
Код товара: 64034
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 664
Код товара: 63412
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 822
Код товара: 58159
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 28
Код товара: 63890
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 291
Код товара: 61845
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61707
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61862
Акция
Цена товара в пунктах: 511
Код товара: 63481
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 332
Код товара: 61790
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 652
Код товара: 61743
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 341
Код товара: 61789
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 60990
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61843
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.