Espumisan® Extra granule 125mg N14

Код товара: 56203
Производитель: Berlin-Chemie AG (Menarini Group)
Форма: granule
Страна: Германия

Espumisan® Extra granule 125mg N14

Granule fara apa

Fiecare plic conţine simeticonă 125 mg.

Celelalte componente sunt sorbitol, talc, acid malic, aromă de lămâie, aromă de frişcă. Espumisan Extra este disponibil în ambalaje cu 14 plicuri a câte 0,8 g granule.

1. CE ESTE Espumisan Extra ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ

Espumisan Extra sunt granule produse printr-o tehnologie modernă, care conţin simeticonă, o substanţă cu proprietăţi antispumante.

Espumisan Extra este utilizat pentru a uşura în mod eficient flatulenţa cauzată de acumulările de gaze şi pentru a reduce senzaţiile de tensiune din abdomen, balonarea, presiunea de la nivelul abdomenului superior, precum şi zgomotul din stomac şi intestine.

Espumisan Extra se dizolvă repede în cavitatea bucală, permiţând substanţei active să ajungă rapid în tractul gastrointestinal unde acţionează. Espumisan Extra se prezintă sub formă de plicuri unidoză pe care le puteţi avea oricând la dumneavoastră pentru a vă calma simptomele neplăcute ca flatulenţa sau alte tulburări asociate cu gazele intestinale. Granulele nu trebuie luate cu apă şi au un gust plăcut de lămâie.

2. &ÎNAINTE SĂ LUAŢI Espumisan Extra

Nu utilizaţi Espumisan Extra dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la simeticonă sau la oricare dintre celelalte componente ale Espumisan Extra.

Sarcina şi alăptarea:

De regulă, simeticona poate fi utilizată fără rezerve în timpul sarcinii şi al alăptării, deoarece este excretată din intestin nemodificată şi nu este absorbită în organism. Cu toate acestea, se recomandă să vă adresaţi unui medic înainte de utilizare.

Utilizarea la copii

Utilizarea Espumisan Extra nu este recomandată la copii sub 6 ani.

Utilizarea la diabetici

Espumisan Extra nu conţine zahăr şi poate fi utilizat de diabetici. Fiecare plic = 0,05 unităţi de pâine (1 unitate de pâine este egală cu 12 g carbohidraţi digerabili).

Ce precauţii trebuie respectate?

Acest dispozitiv medical conţine sorbitol. &Înainte de a utiliza Espumisan Extra, adresaţi-vă medicului, în cazul în care acesta v-a spus că aveţi intoleranţă la unele zaharuri. Adresaţi-vă întotdeauna medicului dacă suferiţi de tulburări abdominale prelungite şi neclarificate.

Espumisan Extra prezintă interacţiuni cu alte produse?

Nu se cunosc până în prezent.

3. CUM SĂ LUAŢI Espumisan Extra

Luaţi întotdeauna Espumisan Extra conform recomandărilor din aceste instrucţiuni de utilizare. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Cum se dozează Espumisan Extra?

Adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 14 ani: conţinutul unui plic înainte sau după masă. Dacă este necesar, conţinutul unui plic poate fi luat şi înainte de culcare.

La nevoie, doza poate fi crescută până la 2 plicuri.

Doza zilnică nu trebuie să depăşească 8 plicuri, echivalent a 1000 mg simeticonă.

Copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani: conţinutul unui plic înainte sau după masă. Dacă este necesar, conţinutul unui plic poate fi luat şi înainte de culcare. Doza zilnică nu trebuie să depăşească 3 plicuri, echivalent a 375 mg simeticonă.

Cum să luaţi Espumisan Extra?

Administrarea este foarte convenabilă. Turnaţi granulele direct pe limbă şi înghiţiţi. După aceea, puteţi bea apă, dacă doriţi.

Luaţi Espumisan Extra până la calmarea disconfortului, dar nu mai mult de 30 zile. Trebuie să vă prezentaţi la medic dacă simptomele dumneavoastră se înrăutăţesc sau nu se îmbunătăţesc.

Dacă uitaţi să luaţi Espumisan Extra, continuaţi să-l utilizaţi fără a modifica doza.

Supradozaj şi alte utilizări incorecte

Substanţa activă din granule descompune toate bulele de spumă din tractul gastrointestinal printr-un mecanism pur fizic şi este complet inactivă din punct de vedere biologic şi chimic. Prin urmare, intoxicarea ca rezultat al supradozajului este practic exclusă.

4. REACŢII ADVERSE POSIBILE

Simeticona acţionează printr-un mecanism pur fizic şi nu este absorbită în tractul gastrointestinal. Prin urmare, nu apar reacţii adverse la simeticonă. Totuşi, dacă observaţi orice reacţie adversă, vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.

5. CUM SE PĂSTREAZĂ

Espumisan Extra Nu utilizaţi Espumisan Extra după data de expirare înscrisă pe cutie şi pe plic.

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.

6. INFORMAŢII SUPLIMENTARE

&În cazul în care meteorismul sever nu se ameliorează după o săptămână, trebuie să vă adresaţi medicului. Flatulenţa şi senzaţia de balonare când stomacul este gol sunt, de asemenea, motive de a vă adresa medicului. De asemenea, este recomandat să vă adresaţi medicului şi în cazul în care consistenţa scaunelor se modifică, când flatulenţa este foarte dureroasă sau dacă există alte simptome pe lângă flatulenţă.

Distribuitor:

BERLIN-CHEMIE AG (MENARINI GROUP)

Glienicker Weg 125, D-12489 Berlin, Germania

Fabricant:

Fairpharm Vertriebs GmbH

Am Krebsenbach 5-7, D-83670 Bad Heilbrunn, Germania

Informaţii suplimentare pentru consumator:

Care sunt cauzele flatulenţei? Disconfortul provocat de acumularea de gaze în tractul gastrointestinal (flatulenţă) este un simptom obişnuit în viaţa modernă şi poate avea cauze diferite, asociate de cele mai multe ori, cu stilul nostru de viaţă:

-Înghiţirea de aer. -În timp ce mâncăm şi bem, înghiţim şi o anumită cantitate de aer. Această cantitate creşte dacă mâncăm prea repede, fără a mesteca cum trebuie.

Stresul. -În situaţii stresante, hormonii de stres fac ca organismul nostru să se concentreze asupra unor funcţii mai importante pentru a creşte funcţionalitatea muşchilor şi a nervilor. Deseori, acest lucru se întâmplă în defavoarea digestiei.

-Dieta necorespunzătoare. Consumul excesiv de alimente conţinând grăsimi şi zaharuri, precum şi de băuturi carbogazoase şi fumatul, dar şi unele alimente sănătoase - de exemplu, varza, leguminoasele, ceapa, strugurii, sparanghelul sau pâinea proaspătă - pot provoca acumularea de gaze.

-Sedentarismul. Mişcarea are un efect pozitiv asupra tractului nostru digestiv şi prin urmare, este utilă în reducerea disconfortului cauzat de acumularea de gaze.

Cum acţionează Espumisan Extra?

Espumisan Extra pentru flatulenţă conţine simeticonă, o substanţă activă testată şi verificată. Aceasta dezintegrează bulele de spumă care sunt responsabile de balonare la nivelul intestinului. Spuma se descompune, gazele sunt eliberate şi pot fi eliminate pe cale naturală. Espumisan Extra administrat în balonare ajută prin modul său de acţiune pur fizic.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 375
Код товара: 60117
Цена товара в пунктах: 825
Код товара: 50259
Цена товара в пунктах: 447
Код товара: 37675
Цена товара в пунктах: 363
Код товара: 50897
Цена товара в пунктах: 377
Код товара: 60947
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 12
Код товара: 11304
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 820
Код товара: 61742
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 323
Код товара: 61789
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 188
Код товара: 61788
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 142
Код товара: 36144
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 566
Код товара: 61745
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 15
Код товара: 50690
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 156
Код товара: 62362
Акции
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 192
Код товара: 62586
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 55111
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 745
Код товара: 55604
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 665
Код товара: 61743
Акция
Цена товара в пунктах: 754
Код товара: 52089
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 227
Код товара: 61760
Цена товара в пунктах: 236
Код товара: 55940
Цена товара в пунктах: 323
Код товара: 62317
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 314
Код товара: 61790
Цена товара в пунктах: 243
Код товара: 61842
Просмотренные товары
Ceaiurile Lucovitaal - beneficii pentru echilibrul acido-bazic și nu numai
Lucovitaal oferă o gamă largă de ceaiuri și produse de îngrijire a sănătății, adresând diverse nevoi ale organismului.Printre acestea, se remarcă ceaiurile care ajută la menținerea echilibrului acido-bazic și la reglarea somnului. Lucovitaal pune la dispoziție și produse antihemoroidale și pentru îngrijirea pielii în cazul eczemelor și psoriazisului. Află cum aceste produse pot contribui la menținerea sănătății tale!In continuare, vom prezenta unele produse din gama Lucovitaal, care pot fi utilizate pentru imbunatatirea starii de sanatate si a calitatii vietii.