Espumisan® Extra granule 125mg N14

Код товара: 56203
Производитель: Berlin-Chemie AG (Menarini Group)
Форма: granule
Страна: Германия

Espumisan® Extra granule 125mg N14

Granule fara apa

Fiecare plic conţine simeticonă 125 mg.

Celelalte componente sunt sorbitol, talc, acid malic, aromă de lămâie, aromă de frişcă. Espumisan Extra este disponibil în ambalaje cu 14 plicuri a câte 0,8 g granule.

1. CE ESTE Espumisan Extra ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ

Espumisan Extra sunt granule produse printr-o tehnologie modernă, care conţin simeticonă, o substanţă cu proprietăţi antispumante.

Espumisan Extra este utilizat pentru a uşura în mod eficient flatulenţa cauzată de acumulările de gaze şi pentru a reduce senzaţiile de tensiune din abdomen, balonarea, presiunea de la nivelul abdomenului superior, precum şi zgomotul din stomac şi intestine.

Espumisan Extra se dizolvă repede în cavitatea bucală, permiţând substanţei active să ajungă rapid în tractul gastrointestinal unde acţionează. Espumisan Extra se prezintă sub formă de plicuri unidoză pe care le puteţi avea oricând la dumneavoastră pentru a vă calma simptomele neplăcute ca flatulenţa sau alte tulburări asociate cu gazele intestinale. Granulele nu trebuie luate cu apă şi au un gust plăcut de lămâie.

2. &ÎNAINTE SĂ LUAŢI Espumisan Extra

Nu utilizaţi Espumisan Extra dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la simeticonă sau la oricare dintre celelalte componente ale Espumisan Extra.

Sarcina şi alăptarea:

De regulă, simeticona poate fi utilizată fără rezerve în timpul sarcinii şi al alăptării, deoarece este excretată din intestin nemodificată şi nu este absorbită în organism. Cu toate acestea, se recomandă să vă adresaţi unui medic înainte de utilizare.

Utilizarea la copii

Utilizarea Espumisan Extra nu este recomandată la copii sub 6 ani.

Utilizarea la diabetici

Espumisan Extra nu conţine zahăr şi poate fi utilizat de diabetici. Fiecare plic = 0,05 unităţi de pâine (1 unitate de pâine este egală cu 12 g carbohidraţi digerabili).

Ce precauţii trebuie respectate?

Acest dispozitiv medical conţine sorbitol. &Înainte de a utiliza Espumisan Extra, adresaţi-vă medicului, în cazul în care acesta v-a spus că aveţi intoleranţă la unele zaharuri. Adresaţi-vă întotdeauna medicului dacă suferiţi de tulburări abdominale prelungite şi neclarificate.

Espumisan Extra prezintă interacţiuni cu alte produse?

Nu se cunosc până în prezent.

3. CUM SĂ LUAŢI Espumisan Extra

Luaţi întotdeauna Espumisan Extra conform recomandărilor din aceste instrucţiuni de utilizare. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Cum se dozează Espumisan Extra?

Adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 14 ani: conţinutul unui plic înainte sau după masă. Dacă este necesar, conţinutul unui plic poate fi luat şi înainte de culcare.

La nevoie, doza poate fi crescută până la 2 plicuri.

Doza zilnică nu trebuie să depăşească 8 plicuri, echivalent a 1000 mg simeticonă.

Copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani: conţinutul unui plic înainte sau după masă. Dacă este necesar, conţinutul unui plic poate fi luat şi înainte de culcare. Doza zilnică nu trebuie să depăşească 3 plicuri, echivalent a 375 mg simeticonă.

Cum să luaţi Espumisan Extra?

Administrarea este foarte convenabilă. Turnaţi granulele direct pe limbă şi înghiţiţi. După aceea, puteţi bea apă, dacă doriţi.

Luaţi Espumisan Extra până la calmarea disconfortului, dar nu mai mult de 30 zile. Trebuie să vă prezentaţi la medic dacă simptomele dumneavoastră se înrăutăţesc sau nu se îmbunătăţesc.

Dacă uitaţi să luaţi Espumisan Extra, continuaţi să-l utilizaţi fără a modifica doza.

Supradozaj şi alte utilizări incorecte

Substanţa activă din granule descompune toate bulele de spumă din tractul gastrointestinal printr-un mecanism pur fizic şi este complet inactivă din punct de vedere biologic şi chimic. Prin urmare, intoxicarea ca rezultat al supradozajului este practic exclusă.

4. REACŢII ADVERSE POSIBILE

Simeticona acţionează printr-un mecanism pur fizic şi nu este absorbită în tractul gastrointestinal. Prin urmare, nu apar reacţii adverse la simeticonă. Totuşi, dacă observaţi orice reacţie adversă, vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.

5. CUM SE PĂSTREAZĂ

Espumisan Extra Nu utilizaţi Espumisan Extra după data de expirare înscrisă pe cutie şi pe plic.

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.

6. INFORMAŢII SUPLIMENTARE

&În cazul în care meteorismul sever nu se ameliorează după o săptămână, trebuie să vă adresaţi medicului. Flatulenţa şi senzaţia de balonare când stomacul este gol sunt, de asemenea, motive de a vă adresa medicului. De asemenea, este recomandat să vă adresaţi medicului şi în cazul în care consistenţa scaunelor se modifică, când flatulenţa este foarte dureroasă sau dacă există alte simptome pe lângă flatulenţă.

Distribuitor:

BERLIN-CHEMIE AG (MENARINI GROUP)

Glienicker Weg 125, D-12489 Berlin, Germania

Fabricant:

Fairpharm Vertriebs GmbH

Am Krebsenbach 5-7, D-83670 Bad Heilbrunn, Germania

Informaţii suplimentare pentru consumator:

Care sunt cauzele flatulenţei? Disconfortul provocat de acumularea de gaze în tractul gastrointestinal (flatulenţă) este un simptom obişnuit în viaţa modernă şi poate avea cauze diferite, asociate de cele mai multe ori, cu stilul nostru de viaţă:

-Înghiţirea de aer. -În timp ce mâncăm şi bem, înghiţim şi o anumită cantitate de aer. Această cantitate creşte dacă mâncăm prea repede, fără a mesteca cum trebuie.

Stresul. -În situaţii stresante, hormonii de stres fac ca organismul nostru să se concentreze asupra unor funcţii mai importante pentru a creşte funcţionalitatea muşchilor şi a nervilor. Deseori, acest lucru se întâmplă în defavoarea digestiei.

-Dieta necorespunzătoare. Consumul excesiv de alimente conţinând grăsimi şi zaharuri, precum şi de băuturi carbogazoase şi fumatul, dar şi unele alimente sănătoase - de exemplu, varza, leguminoasele, ceapa, strugurii, sparanghelul sau pâinea proaspătă - pot provoca acumularea de gaze.

-Sedentarismul. Mişcarea are un efect pozitiv asupra tractului nostru digestiv şi prin urmare, este utilă în reducerea disconfortului cauzat de acumularea de gaze.

Cum acţionează Espumisan Extra?

Espumisan Extra pentru flatulenţă conţine simeticonă, o substanţă activă testată şi verificată. Aceasta dezintegrează bulele de spumă care sunt responsabile de balonare la nivelul intestinului. Spuma se descompune, gazele sunt eliberate şi pot fi eliminate pe cale naturală. Espumisan Extra administrat în balonare ajută prin modul său de acţiune pur fizic.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 699
Код товара: 45851
Цена товара в пунктах: 596
Код товара: 50896
Цена товара в пунктах: 859
Код товара: 50259
Цена товара в пунктах: 377
Код товара: 62774
Цена товара в пунктах: 390
Код товара: 60117
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 351
Код товара: 59618
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 199
Код товара: 61787
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 63665
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63624
Топ сезона
Код товара: 12123
Топ сезона
Код товара: 48158
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 620
Код товара: 61710
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61848
Акция
Цена товара в пунктах: 736
Код товара: 55604
Акция
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 61696
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 268
Код товара: 61833
Акция
Цена товара в пунктах: 255
Код товара: 61836
Цена товара в пунктах: 441
Код товара: 61130
Акция
Цена товара в пунктах: 255
Код товара: 61834
Цена товара в пунктах: 107
Код товара: 60983
Акция
Цена товара в пунктах: 346
Код товара: 61830
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.