Rezalut® pro caps. moi 300 mg N10x5

Код товара: 48572
Производитель: Berlin-Chemie AG (Menarini Group)
Страна: Германия
Форма: капс. мягкие


Rezalut® pro 300 mg, capsule moi

1. CE ESTE Rezalut® pro ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ

Rezalut® pro este un medicament de origine vegetală și este utilizat în caz de:

­ Hipercolesterolemii de formă uşoară în cazul când dieta sau alte măsuri nonmedicamentoase (efortul fizic şi reducerea masei corporale) sunt ineficiente.
Notă: Terapia de susținere cu fosfolipide din soia cu scop de a reduce nivelurile de lipide are sens doar în cazul în care față de un astfel de tratament sa observă o îmbunătățire a metabolismului lipidic;

­ Preparatul se administrează pentru a reduce aşa simptome ca inapetenţa, senzaţia de greutate în hipocondrul drept determinate de afectarea ficatului de diverşi factori toxici, încălcarea regimului alimentar (dereglări toxicoalimentare din partea ficatului), la fel în caz de hepatită cronică.
Notă: Utilizarea acestui medicament nu exclude necesitatea de a evita cauzele unor boli de ficat (de exemplu, abuz de alcool). &În hepatitele cronice terapia de susținere cu fosfolipide din soia are sens doar în cazul în care față de un astfel de tratament sa observă o îmbunătățire a stării de sănătate.
2. &ÎNAINTE SĂ LUAŢI Rezalut® pro

Nu luaţi Rezalut® pro

- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la preparate din seminţe de soia sau la oricare dintre celelalte componente ale Rezalut® pro. Medicamentul conţine ulei de soia. Dacă aveţi alergie la arahide sau soia nu utilizaţi acest medicament.
- în prezenţa sindromului antifosfolipidic.
Aveţi grijă deosebită când luaţi Rezalut® pro

Utilizare la copii
Deoarece nu au fost efectuate studii clinice specifice cu Rezalut® pro, acest medicament nu trebuie utilizat la copii cu vârsta sub 12 ani.

Utilizarea altor medicamente

Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente. Nu este exclusă interacţiunea între Rezalut® pro şi anticoagulante tip cumarină (de exemplu, fenprocumonă, warfarină). De aceea, vă rugăm să îl informaţi pe medicul dumneavoastră dacă urmaţi tratament cu medicamente anticoagulante , deoarece poate fi necesară ajustarea dozei de anticoagulant.

Utilizarea Rezalut® pro împreună cu alimente şi băuturi

Nu există recomandări speciale. La moment careva interacţiuni nu au fost identificate.
Sarcina şi alăptarea

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament. Preparatele din seminţe de soia sunt larg folosite în alimentaţia omului şi până acum nu există indicii care să sugereze vreun risc în cazul utilizării în timpul sarcinii şi alăptării. Deoarece datele din studii clinice sunt insuficiente, nu se recomandă utilizarea Rezalut® pro în timpul sarcinii şi alăptării.
Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Acest medicament nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
3. CUM SĂ LUAŢI Rezalut® pro

Luaţi întotdeauna Rezalut® pro exact aşa cum sunt instrucţiunile din prospect. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
DOZE ŞI MOD DE ADMINISTRARE
Dacă nu a fost indicat altfel, adulţilor şi copiilor cu vârsta peste 12 ani se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi înainte de mese, fără a fi mestecate, cu o cantitate suficientă de lichid (de ex. un pahar de apă).
Durata tratamentului:
Durata depinde de boală. Cu toate acestea, mai multe informații găsiţi în secțiunea 1acestui prospect. Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă vi se pare că efectul Rezalut® pro este prea puternic sau prea slab.
Utilizare la copii
Deoarece nu au fost efectuate studii clinice specifice cu Rezalut® pro, acest medicament nu trebuie utilizat la copii cu vârsta sub 12 ani.

Dacă luaţi mai mult Rezalut® pro decât trebuie

Nu au fost descrise reacţii ale supradozajului sau simptome ale intoxicaţiei cu Rezalut® pro. Următoarele reacții adverse, cum ar fi tulburările din partea tractului gastro-intestinal, sunt, probabil, cele mai frecvente. &În această situaţie, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, care va evalua severitatea manifestărilor pe care le prezentaţi şi va decide măsurile necesare.
Dacă uitaţi să luaţi Rezalut® pro

Dacă aţi uitat să luaţi o doză, luaţi următoarea doză la următoarea masă. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Dacă aţi uitat să vă luaţi medicamentul o zi întreagă, reluaţi tratamentul în ziua următoare, cu aceleaşi doze ca de obicei.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
4. REACŢII ADVERSE POSIBILE

Ca toate medicamentele, Rezalut® pro poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Reacţii adverse foarte rare (care au apărut la mai puţin de 1 din 10000 de pacienţi):

-Reacţii alergice

Reacţii adverse cu frecvenţă necunoscută:

- tulburări gastro-intestinale, cum sunt disconfortul gastric, scaunele moi şi diareea.
- reacţii alergice la nivelul pielii , cum sunt exantemul sau erupţia cutanată şi urticaria.

- Sângerare între perioadele menstruale la femei. Dacă observaţi oricare dintre aceste reacţii adverse, în special reacţii alergice (de hipersensibilitate) sau hemoragie, întrerupeţi administrarea Rezalut® pro şi adresaţivă medicului dumneavoastră, care va evalua severitatea manifestărilor pe care le prezentaţi şi va decide măsurile necesare.
5. CUM SE PĂSTREAZĂ Rezalut® pro

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. Nu utilizaţi Rezalut® pro după data de expirare înscrisă pe cutie după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. A se păstra la temperaturi sub 25°C. Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei sau a reziduurilor menajere. &Întrebaţi farmacistul cum să eliminaţi medicamentele care nu vă mai sunt necesare. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
6. INFORMAŢII SUPLIMENTARE

Ce conţine Rezalut® pro

-Substanta active:fosfolipide extrase din seminte de soia.

1 capsulă moale conţine fosfolipide degresate şi îmbogăţite din soia 300 mg;

-Celelalte component sunt:

gelatină, glicerină (85%), mono-/dialkanoat glicerină (C14 - C18), trigliceride cu lanţ mediu, alfa-tocoferol, racemat, ulei de soia rafinat (Ph. Eur. ),.
1 capsulă conţine mai puţin de 0,1 unităţi de pâine.
Cum arată Rezalut® proşi conţinutul ambalajului

Capsule gelatinoase moi, cu formă alungită, incolore. Conţinutul capsulei: lichid vîscos, de culoare de la galben-aurie până la galben-maro. Câte 10 capsule în blister, a câte 3 sau 5 blistere în cutie.
Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă

Berlin-Chemie AG Glienicker Weg 125,12489 Berlin ,

Germania.
Producători

Berlin-Chemie AG, Glienicker Weg 125,12489 Berlin

Germania

Catalent Germany Eberbach GmbH

Gammelsbacher Straße 2 69412 Eberbach

Germania

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 454
Код товара: 56025
Цена товара в пунктах: 463
Код товара: 47190
Цена товара в пунктах: 457
Код товара: 50539
Цена товара в пунктах: 476
Код товара: 46748
Цена товара в пунктах: 672
Код товара: 56779
Топ сезона Акции Рекомендуем Просмотренные товары
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 793
Код товара: 60465
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 95
Код товара: 60981
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 8
Код товара: 42964
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 273
Код товара: 49496
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 298
Код товара: 39852
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 174
Код товара: 59756
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 8
Код товара: 11424
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 632
Код товара: 60894
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 6
Код товара: 45470
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 1744
Код товара: 53141
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1612
Код товара: 60327
Акция
Цена товара в пунктах: 574
Код товара: 42221
Акция
Цена товара в пунктах: 6387
Код товара: 58043
Акция
Цена товара в пунктах: 527
Код товара: 57310
Акция
Цена товара в пунктах: 589
Код товара: 46542
Акция
Цена товара в пунктах: 248
Код товара: 60890
Акция
Цена товара в пунктах: 1580
Код товара: 60060
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 297
Код товара: 60473
Акция
Цена товара в пунктах: 579
Код товара: 52542
Акция
Цена товара в пунктах: 433
Код товара: 55111
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 883
Код товара: 52244
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 567
Код товара: 45995
Цена товара в пунктах: 142
Код товара: 61113
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 480
Код товара: 57534
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 350
Код товара: 48651
Просмотренные товары
Collagen
De ce trebuie sa administram collagen? Este una din cele mai raspindite intrebari. Colagenul este o proteina, din care sunt formate tesuturile organismului uman. El este responsabil pentru fermitatea muschilor si elasticitatea pielii, intareste articulatiile si ligamentele. Organismul omului produce aceasta proteina desinestatator. Si aici apare intrebarea, atunci pentru ce sa-l mai administram? Problema este ca, cu virsta, sinteza colagenului se incetineste. Pentru cei, care doresc sa amine batrinetea si sa readuca fermitate corpului, sa pastreze mobilitatea articulatiilor, sunt elaborate suplimente cu Colagen!