Regen-Sil gel 15 g Fiterman

Код товара: 52937
Производитель: S.C LOOK AHEAD S.R.L
Страна: Румыния
Форма: крем
REGEN-SIL

gel pentru tratamentul cicatricilor

Citiţi cu atenţie aceste instrucţiuni înainte de a utiliza Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor chiar dacă aţi mai utilizat acest dispozitiv medical. Este posibil ca aceste informaţii să se fi modificat de la ultima utilizare conform ultimelor cercetări în domeniu. Acest dispozitiv medical poate fi eliberat fără prescripţie medicală. Cu toate acestea, este necesar să utilizaţi Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor cu atenţie pentru a obţine cele mai bune rezultate. Păstraţi aceste instrucţiuni. Se poate să fie necesar să le recitiţi.
Informaţii generale

Procesul natural de vindecare începe încă din faza de rănire a dermului, cel mai adânc strat al pielii . Odată cu rănirea dermului este declanşată, în mod normal, o cascadă de procese complexe. Aceste procese îndepărtează celulele lezate, protejează ţesuturile viabile şi ajută la regenerarea acestora, cu apariţia cicatricii.
In funcţie de re activi tatea individuală, unii pacienţi pot prezenta cicatrici anormale, hiperdezvoltate, înroşite şi rigide. Astfel de cicatrici sunt denumite cicatrici hipertrofice sau keloide.
Vergeturile sunt cicatrici care apar în urma întinderii pielii într-un timp scurt, fenomen întâlnit frecvent în sarcină, puseu de creştere la adolescenţi, luare rapidă în greutate, creşterea masei musculare la sportivi.
Cicatricile pot fi inestetice, desfigurante, pot cauza mâncărime, perturbări de somn, durere, anxietate, depresie, care pot duce la întreruperea activi tăţilor zilnice.
Studii clinice au demonstrat că gelul cu siliconi ajută la scăderea sintezei de colagen de la nivelul cicatricilor anormale şi, administrat conform instrucţiunilor de utilizare, reduce dimensiunile cicatricilor. Prin administrarea timpurie a gelului Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor pe rana vindecată, se reduce semnificativ incidenţa cicatricilor anormale.
Informaţii despre produs

Gelul de siliconi este eficient pe numeroase tipuri de cicatrici, incluzând cicatrici acneice, chirurgicale, cicatrici după arsuri, tăieturi, răni rezultate din sport sau traumatisme şi vergeturi. Gelul formează pe piele o micro-membrană de silicon care inhibă pierderea de apă transepider- mică şi intensifică astfel procesul de hidratare locală şi refacerea ţesutului. Filmul de Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor aderă la stratul cornos, protejează ţesuturile de agenţii chimici, fizici sau microbiologici şi creează mediul optim de vindecare normală a cicatricii.
Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor
este un amestec de siliconi ce îmbunătăţeşte aspectul, culoarea şi textura cicatricilor şi previne formarea cicatricilor hipertrofice şi keloide. Reduce rigiditatea, dimensiunea, roşeaţa, mâncărimea şi durerea ce însoţesc uneori procesul de cicatrizare. Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor ajută ţesutul lezat să formeze o cicatrice matură normală şi ameliorează aspectul inestetic al cicatricilor hiperdezvoltate.
Indicaţii

- Previne cicatrizarea inestetică şi dezvoltarea excesivă a ţesutului cicatricial.
- Atenuează şi aplatizează cicatricile în relief.
- Estompează culoarea cicatricilor înroşite sau brunificate.
- Calmează pruritul şi disconfortul asociat cicatricilor.
Beneficii

- Menţine echilibrul hidric al pielii .
- Poate fi aplicat pe orice tip de cicatrice, de orice mărime şi din orice zonă a corpului, inclusiv pe faţă, articulaţii şi regiunile cu pilozităţi.
- Poate fi administrat în siguranţă la copii, femei însărcinate sau care alăptează şi la persoane cu fond sensibil.
Mod de administrare

Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor
se administrează la cât mai scurt timp după apariţia cicatrizării ţesutului lezat (de obicei 2-3 săptămâni după rănire sau operaţie).
Durata tratamentului poate varia între 8 săptămâni (pentru cicatricile noi) şi 3-6 luni (pentru cicatricile vechi). In cazul vergeturilor din sarcină, se recomandă începerea tratamentului cu Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor din trimestrul II de sarcină şi se continuă încă 2-3 luni după naştere.
Pentru celelalte tipuri de vergeturi, administrarea Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor este indicată pe toată perioada în care pielea este tensionată şi se continuă încă 2-3 luni după încetarea procesului.
Se aplică un strat subţire de Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor pe zona cicatrizată, se masează uşor şi se lasă să se usuce. Astfel se formează un film protector, flexibil, care permite pielii să respire, dar este impermeabil pentru apă. Dacă s-a aplicat prea mult gel, va dura mai mult timp până se va usca şi există riscul ca hainele să se păteze. Se îndepărtează excesul de gel şi se aşteaptă să se usuce. Se formează un film transparent, aproape invizibil. Poate fi înlăturat prin spălare cu apă şi săpun. Dacă se spală zona respectivă, se repetă administrarea, astfel încât cicatricea să fie în permanenţă în contact cu Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor. Efectele se observă după aproximativ 8 săptămâni; apariţia acestora depinde foarte mult de re activi tatea individuală.
Mod de utilizare:

Pentru deschidere, rotiţi capacul uşor spre dreapta. Veţi auzi un clic. Continuaţi rotirea până veţi simţi o uşoară rezistenţă.
Aplicaţi cantitatea necesară de gel. Pentru închidere, rotiţi capacul uşor spre stânga până auziţi un clic.
Atenţionări şi precauţii

- Este doar pentru uz extern.
- Evitaţi contactul cu ochii şi alte mucoase.
- Nu lăsaţi la îndemâna copiilor.
- Dacă prezentaţi sensibilitate la ingrediente, experimentaţi inflamarea ţesutului sau mâncărime severă, opriţi administrarea şi consultaţi un medic.
- Nu aplicaţi pe răni deschise sau arsuri de gradul III.
- Nu utilizaţi produsul în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
- Dacă ambalajul prezintă deteriorări ce compromit integritatea tubului, nu folosiţi produsul.
- Nu aruncaţi ambalajul gol în mediul înconjurător.
- Păstraţi la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.
Compoziţie

Polidimetilsiloxan, polidimetilsiloxan crospolimer, trimetilsiloxisUlcat.
Conţinutul ambalajului

Cutie de carton cu un tub ce conţine 1-5-g, 50 g sau 100 g gel şi instrucţiuni de utilizare.
Data expirării

A nu se utiliza după expirarea termenului de valabilitate înscris pe ambalaj.
Regen-Sil, gel pentru tratamentul cicatricilor este un dispozitiv medical de clasă I, nesteril şi fără funcţie de măsurare, conform Directivei Consiliului European pentru dispozitive medicale 93/42/EEC.
Producător:

I S. C. Look Ahead S. R. L.
Str. Libertăţii nr. 16, 700702, iaşi, România,

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 1274
Код товара: 13549
Цена товара в пунктах: 1125
Код товара: 51887
Цена товара в пунктах: 1274
Код товара: 15822
Цена товара в пунктах: 2946
Код товара: 11686
Цена товара в пунктах: 389
Код товара: 62752
Цена товара в пунктах: 322
Код товара: 25755
Топ сезона
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 618
Код товара: 46542
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 464
Код товара: 63978
Топ сезона
Искать в аптеках
Цена товара в пунктах: 66
Код товара: 63667
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 332
Код товара: 61790
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1004
Код товара: 53573
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 7
Код товара: 42957
Топ сезона
Код товара: 59504
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 296
Код товара: 62155
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 524
Код товара: 61716
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 203
Код товара: 64363
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 42229
Акция
Цена товара в пунктах: 786
Код товара: 52089
Акция
Цена товара в пунктах: 386
Код товара: 61856
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 441
Код товара: 61130
Акция
Цена товара в пунктах: 464
Код товара: 61689
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 296
Код товара: 62155
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61749
Акция
Цена товара в пунктах: 268
Код товара: 61833
Цена товара в пунктах: 676
Код товара: 62325
Цена товара в пунктах: 989
Код товара: 62281
Акция
Цена товара в пунктах: 621
Код товара: 62340
Цена товара в пунктах: 528
Код товара: 61632
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.