Voltaren® Emulgel 11,6 mg/g gel 100 g N1

Код товара: 52992
Доза: 1
Количество доз: 1
Производитель: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare SRL ( Germania; Novartis Consumer Health GmbH., Germania)
Страна: Румыния
Форма: гель
Наличие: достаточно
130 07 леев
(-7%)
120 74 леев
Выгода:
12 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

VOLTAREN EMULGEL 11,6 mg/g gel

Diclofenac dietilamină
1. Ce este Voltaren Emulgel şi pentru ce se utilizează

Voltaren Emulgel conţine substanţa activă diclofenac care face parte din grupul de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). Este special creat pentru a fi absorbit în piele prin masaj. Voltaren Emulgel este utilizat pentru a calma durerea şi a reduce inflamaţia şi edemul în cazul unor afecţiuni dureroase care afectează încheieturile şi muşchii. Poate fi utilizat la tratarea următoarelor afecţiuni:
Adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 14 ani şi peste:
- Traumatisme ale articulaţiilor şi muşchilor (de exemplu entorse, luxaţii, echimoze, dureri de spate, traumatisme din sport).
- Tendinita (de exemplu epicondilita laterală) Numai adulţi (cu vârsta de 18 ani şi peste):
- Artrita uşoară a genunchilor sau degetelor
2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Voltaren Emulgel

Nu utilizaţi Voltaren Emulgel:
- Dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la administrarea de diclofenac sau a altor medicamente utilizate pentru tratamentul durerilor, febrei sau inflamaţiilor, cum ar fi ibuprofen sau acid acetilsalicilic (o substanţă utilizată la prevenirea coagulării sângelui) sau la oricare dintre componentele produsului Voltaren Emulgel listate la sfârşitul acestui prospect. Dacă nu sunteţi sigur, întrebaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul. Simptomele unei reacţii alergice la aceste medicamente pot include: respiraţie şuierătoare sau îngreunată (astm); erupţie pe piele cu vezicule sau urticarie; umflarea feţei sau a limbii; curgerea nasului.
- Dacă sunteţi gravidă în ultimele 3 luni de sarcină.
- Dacă aveţi vârsta sub 14 ani. Dacă se aplică una dintre situaţiile de mai sus, nu utilizaţi Voltaren Emulgel.
Aveţi grijă deosebită când utilizaţi Voltaren Emulgel
- NU aplicaţi gelul dacă aveţi leziuni pe piele cum ar fi tăieturi, plăgi deschise sau pe pielea ce prezintă urticarie ori eczeme. Dacă urticaria începe să apară pe piele după ce aplicaţi produsul, întrerupeţi tratamentul.
- Evitaţi aplicarea pe suprafeţe întinse de piele şi pentru o elasticitate prelungită de timp, dacă nu vă recomandă medicul.
- Voltaren Emulgel este doar pentru uz extern. A nu se utiliza în cavitatea bucală. A nu se înghiţi. Spălaţi-vă pe mâini după utilizare. Evitaţi contactul cu ochii. Dacă acest lucru se întâmplă, clătiţi-vă ochii cu apă din abundenţă şi adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă disconfortul persistă.
- O orteză sau un bandaj elastic pot fi utilizate în tratamentul entorselor, dar nu utilizaţi bandaje elastice ocluzive (plastic).
Dacă aveţi întrebări, discutaţi cu farmacistul sau doctorul dumneavoastră înainte de a utiliza Voltaren Emulgel.

Copii şi adolescenţi

Datele privind siguranţa şi eficacitatea administrării la copii şi adolescenţi sub 14 ani sunt insuficiente (a se vedea pct. Nu utilizaţi Voltaren Emulgel).
La adolescenţi cu vârsta de 14 ani şi peste, dacă acest produs este necesar pentru tratamentul durerii pe o elasticitate mai mare de 7 zile sau dacă simptomele se înrăutăţesc, pacientul/părinţii adolescentului sunt sfătuiţi să consulte medicul.
Utilizarea altor medicamente

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului despre celelalte medicamente pe care le utilizaţi sau pe care le-aţi utilizat recent, inclusiv despre medicamentele pe care le-aţi cumpărat fără prescripţie medicală.
Sarcina şi alăptarea

Dacă sunteţi însărcinată sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a utiliza acest medicament. Voltaren Emulgel nu trebuie utilizat în timpul ultimelor 3 luni de sarcină, pentru că poate afecta fătul sau crea probleme la naştere. Voltaren Emulgel trebuie utilizat numai la recomandarea medicului în timpul primelor 6 luni de sarcină şi doza trebuie să fie ţinută cât mai scăzută şi durata tratamentului să fie cât mai scurtă posibil. În timpul alăptării Voltaren Emulgel trebuie utilizat numai la recomandarea medicului, întrucât diclofenacul trece în cantităţi mici în laptele matern. Totuşi, Voltaren Emulgel nu trebuie aplicat pe sâni de către mamele care alăptează, nici altundeva pe suprafeţe mari de piele sau pentru o elasticitate mai mare de timp.
Informaţii importante privind unele componente ale Voltaren Emulgel

Gelul conţine propilenglicol şi benzoat de benzil, care ar putea determina la unii oameni o uşoară iritaţie dermică, localizată.
3. Cum să utilizaţi Voltaren Emulgel

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Pentru adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 14 ani:

Aplicaţi Voltaren Emulgel de 3 sau 4 ori pe zi, pe suprafaţa dureroasă.
Cum să aplicaţi Voltaren Emulgel

1. Tub din aluminiu: înainte de prima utilizare străpungeţi cu vărful ascuţit al capacului membrana sigilantă. Tub din aluminiu laminat: Înainte de prima utilizare desigilaţi tubul. Deşurubaţi capacul, apoi folosiţi partea opusă pentru a fixa, răsuci şi îndepărta sigiliul de pe tub.
2. Stoarceţi uşor din tub o cantitate mică de gel şi aplicaţi-o pe zona dureroasă sau umflată şi masaţi uşor în piele. Cantitatea necesară depinde de mărimea zonei dureroase sau umflate; de obicei, este necesară o cantitate variind de la mărimea unei cireşe până la cea a unei nuci. Veţi simţi o senzaţie uşoară de răcoare atunci când masaţi gelul să intre în piele.
3. Spălaţi-vă pe mâini după ce aplicaţi Voltaren Emulgel, cu excepţia cazului în care acestea reprezintă suprafaţa tratată.
Cât de mult timp trebuie să utilizaţi Voltaren Emulgel Nu utilizaţi Voltaren Emulgel mai mult de:
Adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 14 ani şi peste
- 2 săptămâni pentru traumatisme ale încheieturilor şi ale muşchilor (de exemplu luxaţii, întinderi, echimoze) sau tendinită Numai adulţi (18 ani şi peste ):
- 3 săptămâni pentru dureri asociate artritelor Un tratament mai îndelungat poate fi recomandat de către un doctor. Dacă durerea şi inflamaţia persistă timp de 7 zile, sau se înrăutăţesc, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.
Dacă utilizaţi mai mult Voltaren Emulgel decât trebuie

Dacă dumneavoastră sau un copil înghiţiţi accidental Voltaren Emulgel, sau în cazul în care aţi folosit accidental mai mult decât este recomandat, contactaţi imediat medicul.
Dacă uitaţi să utilizaţi Voltaren Emulgel

Dacă uitaţi să aplicaţi Voltaren Emulgel la ora stabilită, puteţi să îl aplicaţi atunci când vă amintiţi şi apoi continuaţi ca de obicei. Nu aplicaţi o cantitate dublă care să o înlocuiască pe cea uitată.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
4. Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
Unele reacţii adverse rare şi foarte rare pot fi importante

Dacă aveţi oricare din simptomele de alergie de mai jos, OPRIŢI administrarea Voltaren Emulgel şi adresaţi-vă imediat medicului sau farmacistului dumneavoastră.
- Erupţie pe piele cu vezicule; urticarie (pot afecta între 1 şi 10 din 10000 persoane).
- Respiraţie şuierătoare, greoaie sau senzaţia de apăsare în piept (astm) (pot afecta până la 1 din 10000 persoane).
- Umflarea feţei, buzelor, limbii şi gâtului (pot afecta până la 1 din 10000 persoane).
Alte reacţii adverse ce pot avea loc sunt de obicei uşoare, trecătoare şi inofensive (dacă sunteţi îngrijorat, adresaţi-vă unui medic sau farmacist).
Reacţii adverse frecvente (pot afecta până la 1 din 10 persoane)
- Erupţii cutanate, mâncărime, înroşire sau usturime a pielii .
Reacţii adverse foarte rare (pot afecta până la 1 din 10000 persoane)
- Pielea poate fi mai sensibilă la soare. Semnele posibile sunt arsuri solare cu mâncărime, umflături şi vezicule.
Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect.
5. Cum se păstrează Voltaren Emulgel

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.
A se păstra la temperaturi sub 30°C, în ambalajul original.
Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie şi tub după EXP: Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.
Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine Voltaren Emulgel

- Substanţa activă este diclofenac dietilamina. Un gram de gel conţine diclofenac dietilamină 11,6 mg, corespunzător la diclofenac sodic 10 mg.
- Celelalte componente sunt: carbopol 974 P, cetomacrogol 1000, cetiol LC, dietilamină, alcool izopropilic, parafină lichidă, parfum cremă 45 (conţinând benzoat de benzil), propilenglicol, apă purificată.
Cum arată Voltaren Emulgel şi conţinutul ambalajului

Voltaren Emulgel este un gel moale cu aspect cremos, de culoare aproape albă, răcoritor, non-gras, care nu colorează.
Ambalaj

Voltaren Emulgel este ambalat în:
- tub din aluminiu închis cu capac cu filet din polipropilenă de culoare albă a 20 g; 50 g.
- tub laminat din aluminiu închis cu capac cu filet din polipropilenă de culoare albă a 20 g, 50 g; 100 g; 150 g
- tub laminat din aluminiu închis cu capac cu filet din polipropilenă de culoare albastră și formă triunghiulară 50 g; 100 g, 150 g.
Este posibil ca nu toate mărimile de ambalaj să fie comercializate.
Deţinătorul Autorizaţiei de punere de piaţă

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare S. R. L,
Str. Costache Negri,
Nr. 1-5, Opera Center One, Etaj 6 (ZONA 2), Sector 5, Bucureşti,
România
Fabricantul

Novartis Consumer Health GmbH
Zielstattstrasse 40, 81379 München, Germania

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 841
Код товара: 38211
Цена товара в пунктах: 258
Код товара: 43029
Цена товара в пунктах: 441
Код товара: 48368
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 311
Код товара: 46236
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 528
Код товара: 63511
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 229
Код товара: 64012
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 958
Код товара: 61913
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63940
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 207
Код товара: 64019
Топ сезона
Код товара: 12771
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 295
Код товара: 61713
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61864
Акция
Цена товара в пунктах: 291
Код товара: 61845
Акция
Цена товара в пунктах: 511
Код товара: 63481
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 1312
Код товара: 59586
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 471
Код товара: 63917
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61843
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61838
Цена товара в пунктах: 1027
Код товара: 56657
Просмотренные товары
Vergeturile - ce sunt si din ce cauza apar?
Vergeturile apar atunci cand pielea este afectata de intinderea prea rapida. Mai exact, cand stratul de mijloc al pielii (dermul) se intinde foarte mult, fibrele de colagen se rup, fapt care duce la aparitia vergeturilor.