Elevit 1 comp. N30

Код товара: 54067
Производитель: Bayer Consumer Care AG (prod.: Rottendorf Pharma GmbH, Germania)
Страна: Франция
Форма: табл
Наличие: достаточно
320 85 леев
(-8%)
294 06 леев
или 1177 пунктов лояльности
Выгода:
29 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Elevit 1 comprimate filmate.

Elevit 1 comprimate filmate conține multivitamine şi minerale; a fost conceput special pentru a contribui la acoperirea necesităţilor nutriţionale crescute ale femeilor care încearcă să rămână însărcinate sau se află in primele 12 săptămani de sarcină.

Te ajută atunci când încerci să concepi un copil

Primele 6-8 săptămâni după concepţie sunt critice pentru dezvoltarea copilului tău, inclusiv pentru formarea organelor sale vitale. Cu toate acestea, majoritatea femeilor nici nu ştiu că sunt însărcinate până când copilul lor nu a început deja să crească şi să se dezvolte.

Obţinerea unor concentraţii mai ridicate ale substanţelor nutritive de care organismul tău va avea nevoie ca să vă susţină atât petine, cât şi pe copilul aflat în creştere, poate necesita un anumit timp. Chiar dacă depui toate eforturile în acest sens, poate fi dificil să ai un aport suficient exclusiv prin alimentaţie.

Prin urmare, este important să începi să iei Elevit 1 comprimate filmate zilnic, cu cel puţin o lună înainte de a începe încercările de a rămâne însărcinată.

Elevit 1 comprimate filmate te ajută să acumulezi substanţele nutritive esenţiale pentru a sprijini dezvoltarea sănătoasă a copilului tău încă din ziua concepţiei sale.

Vitaminele şi mineralele cu rol esenţial în susţinerea dezvoltării sănătoase a copilului includ acidul folic, fierul şi iodul:

-Acid folic-Elevit 1 comprimate filmate conţine 800 micrograme de acid folic

-Iod-Elevit 1 comprimate filmate conţine 150 micrograme de iod

-Fier-Elevit 1 comprimate filmate conţine 14 mg de fier

Beneficiile principale ale ingredientelor esenţiale din Elevit 1 comprimate filmate includ:

Acid folic:

În primele săptămâni de sarcină, înainte ca majoritatea femeilor să-şi fi dat seama că sunt însărcinate, tubul neural s-a dezvoltat deja sau s-a închis.
Din tubul neural se formează creierul şi măduva spinării copilului, având rol esenţial pentru sistemul nervos central. Tubul neural este structura embrionară din care se dezvoltă sistemul nervos cerebrospinal (creierul și măduva spinării) al copilului, dar și țesuturile care îl înconjoară, având rol esenţial pentru sistemul nervos central.
Statusul nutriţional referitor la folat al femeii poate juca un rol important în formarea tubului neural.

Iod:

Iodul este o substanţă nutritivă esenţială pentru creşterea şi dezvoltarea normală a creierului copilului. Deficitul de iod este cea mai frecventă cauză a deficienţelor intelectuale, cauză care poate fi prevenită. În timpul dezvoltării sale, copilul depinde exclusiv de mamă pentru un aport adecvat de iod. După fortificarea obligatorie a produselor de panificaţie comerciale cu sare iodată, continuă să fie valabilă recomandarea ca femeile gravide şi femeile care alăptează să utilizeze un supliment pentru sarcină care conţine iod.

Fier:

Necesarul de fier creşte în timpul sarcinii din cauza creşterii volumului de sânge al mamei, precum şi din cauza creşterii fătului şi a placentei. Fierul contribuie la formarea hematiilor (globulele roşii ale sângelui), care transportă oxigenul în organism.

De ce sa aleg Elevit 1 comprimate filmate?

- Elevit este liderul pieței de multivitamine și minerale prenatale din România.

- Elevit 1 comprimate filmate te ajută să acoperi necesităţile nutriţionale crescute şi sprijină dezvoltarea sănătoasă a copilului tău.

- Elevit comprimate filmate conţine acid folic (800 micrograme).

Doză și mod de administrare

Elevit 1 comprimate filmate se administrează în doză zilnică unică, de preferat în timpul mesei de dimineață, cu un pahar cu apă. În cazul în care suferi de grețuri matinale, comprimatul se administrează la prânz sau seara.
Cel mai bine este ca administrarea Elevit comprimate filmate să înceapă cu cel puţin o lună înainte de concepţie şi să fie administrat pe timpul sarcinii până in saptămâna a 12-a.

Dimensiunea ambalajului şi preţul

Elevit comprimate filmate este disponibil în două dimensiuni de ambalaj convenabile:


  • Elevit 1 comprimate filmate x 30-pentru o lună
  • Elevit 1 comprimate filmate x 90-pentru 3 luni

De unde se poate cumpăra Elevit comprimate filmate?

Datorită nivelului ridicat al anumitor vitamine esenţiale (precum acidul folic), Elevit 1 comprimate filmate este disponibil în special în farmacii.


  • Citește întotdeauna eticheta și prospectul înainte de administrare.
  • Utilizează produsul numai în conformitate cu instrucţiunile.
  • În cazul în care ai avut un copil cu defect de tub neural/spina bifidă, apelează la un consult medical de specialitate.
  • Consultă medicul în legătură cu administrarea de Elevit 1 comprimate filmate în cazul în care ai orice afecţiuni medicale preexistente.


Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63622
Цена товара в пунктах: 669
Код товара: 63692
Цена товара в пунктах: 564
Код товара: 49248
Цена товара в пунктах: 844
Код товара: 37954
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 46409
Цена товара в пунктах: 911
Код товара: 35120
Цена товара в пунктах: 636
Код товара: 38818
Цена товара в пунктах: 503
Код товара: 51296
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 920
Код товара: 62192
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 528
Код товара: 63511
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 46409
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 239
Код товара: 63952
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 61701
Акция
Цена товара в пунктах: 269
Код товара: 61841
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61698
Акция
Цена товара в пунктах: 472
Код товара: 61709
Цена товара в пунктах: 308
Код товара: 62324
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 61896
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 1177
Код товара: 54067
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.