Bronchobos® sirop 125 mg/5 ml 200 ml N1

Код товара: 43888
Доза: 125
Количество доз: 1
Производитель: Bosnalijek, Pharmaceutical and Chemical Industry JSC
Страна: Босния и Герцеговина
Форма: сироп
Наличие: достаточно
82 64 леев
(-10%)
74 38 леев
Выгода:
7 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

BRONCHOBOS 125 mg/5 ml sirop

Carbocisteină
1. Ce este Bronchobos 125 mg/5 ml sirop şi pentru ce se utilizează

Bronchobos 125 mg/5 ml sirop conţine medicamentul numit carbocisteină. Aparține unui grup de medicamente numite mucolitice. Acesta acționează prin aceea ca mucusul (flegma) să devină mai puțin lipicios. Acest lucru face ca mucusul să fie mai ușor eliminat prin tuse. Bronchobos 125 mg/5 ml sirop este utilizat în probleme pasajelor de respirație (ale căilor respiratorii). Aceste probleme se întâmplă atunci când se produce prea mult mucus sau mucusul este prea lipicios.
2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Bronchobos 125 mg/5 ml sirop

Spuneți medicului dumneavoastră dacă luați alte medicamente, dacă suferiţi de o boală cronică, o tulburare a metabolismului, dacă sunteți hipersensibil la medicamente sau aţi avut reacţii alergice la unele dintre ele.

Nu luaţi Bronchobos 125 mg/5 ml sirop

Nu utilizaţi Bronchobos 125 mg/5 ml sirop şi spuneţi medicului dacă:
- copilul dumneavoastră este alergic (hipersensibil) la carbocisteină sau oricare dintre celelalte componente ale Bronchobos 125 mg/5 ml sirop (enumerate la punctul 6). Simptomele unei reacţii alergice includ: o erupție cutanată, probleme la înghițire sau respiratorii, umflarea buzelor, feței, gâtului sau a limbii;
- copilul dumneavoastră are vârsta sub 2 ani.
Nu dați acest medicament dacă oricare dintre cele de mai sus este valabil pentru copilul dumneavoastră. Dacă nu sunteți sigur, discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de a utiliza Bronchobos 125 mg/5 ml sirop.
Atenţionări şi precauţii

Înainte să utilizaţi Bronchobos 125 mg/5 ml sirop, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă:
• Sunteți în vârstă.
• Ați avut un ulcer în stomac sau intestin.
• Luați alte medicamente cunoscute care cauzează sângerare în stomac
Bronchobos 125 mg/5 ml sirop împreună cu alte medicamente

Țineți cont de faptul că această informație se poate referi la medicamentele pe care le mai luaţi, precum și medicamentele pe care intenționați să le luaţi în viitor. Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi, aţi luat recent sau aţi putea lua orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală.

Nu se cunosc interacţiuni dintre Bronchobos 125 mg/5 ml sirop şi alte medicamente.
Administrarea Bronchobos 125 mg/5 ml sirop cu alimente şi băuturi

Alimentele şi băuturile nu influenţează asupra eficienţei Bronchobos 125 mg/5 ml sirop.
Sarcina şi alăptarea

Înainte de a lua acest medicament consultaţi medicul dumneavoastră.
În mod normal se administrează la copii. Dacă acest medicament utilizează un adult, este important să consultaţi medicul dumneavoastră înainte de a lua acest medicament dacă:
- sunteţi gravidă sau credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă. Acest medicament nu trebuie să fie luat în primele trei luni de sarcină.
- alăptaţi sau planificaţi să alăptaţi.
Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi orice alte medicamente, dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Bronchobos 125 mg/5 ml sirop nu influenţează asupra capacităţii psihofizice de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
Bronchobos 125 mg/5 ml sirop conţine:

Etanol 96% (alcool). În conformitate cu instrucțiunile de dozare atunci când se administrează 2,5 ml sirop, în organism se aportă 62,5 mg alcool, când se administrează 5 ml sirop, în organism se aportă 125 mg alcool, când se administrează 10 ml sirop în organism se aportă 250 mg alcool. Poate fi dăunător persoanelor cu etilism. Acest lucru trebuie avut în vedere la femeile gravide sau care alăptează, copii şi grupuri cu risc crescut cum sunt pacienţi cu boli hepatice sau epilepsie. Bronchobos 125 mg/5 ml sirop conţine metilparahidroxibenzoat și propilparahidroxibenzoat. Pot provoca reacţii alergice (chiar întârziate). Bronchobos 125 mg/5 ml sirop conţine azorubină (E122). Poate provoca reacţii alergice.
3. Cum să luaţi Bronchobos 125 mg/5 ml sirop

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur/ă. Luaţi medicamentul conform prospectului ataşat. Dacă consideraţi că medicamentul acţionează prea slab sau prea puternic, consultaţi medicul dumneavoastră sau farmacistului.

Mod de administrare

Utilizaţi Bronchobos 125 mg/5 ml sirop întotdeauna exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Bronchobos 125 mg/5 ml, sirop se administrează la copil pe calea orală.
Doze

Cantitatea de medicamentul dat va depinde de vârsta copilului dumneavoastră.
Copii cu vârsta de 2-5 ani: doza uzual ă constituie 2,5-5 ml (1/2-1 linguriţă dozatoare Bronchobos 125 mg/5 ml sirop) de 4 ori pe zi.
Copii cu vârsta de 5-12 ani: doza uzuală constituie 10 ml (2 linguriţe dozatoare Bronchobos 125 mg/5 ml sirop) de 3 ori pe zi.
Pentru copii cu vârsta peste 12 ani se recomandă de administrat Bronchobos 250 mg/5 ml sirop.
Notă:

Pentru dozarea siropului Bronchobos 125 mg/5 ml sirop la ambalaj este anexată linguriţa dozatoare de 5 ml gradată a câte 2,5 ml. Fiecare linguriţă dozatoare de Bronchobos 125 mg/5 ml sirop conţine 125 mg carbocisteină.
Dacă luaţi mai mult Bronchobos 125 mg/5 ml sirop decât trebuie

Dacă aţi luat o doză mai mare de medicament decât doza care vi s-a prescris, adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră sau farmacistului!
Dacă copilul dumneavoastră a luat prea mult Bronchobos 125 mg/5 ml sirop, spuneți medicului dumneavoastră sau mergeți la un departament de urgenţă a celui mai apropiat spital. Luaţi cu dumneavoastră şi cutia medicamentului. Acest lucru este important pentru ca medicul să știe ce a luat. Dacă copilul dumneavoastră a luat prea mult Bronchobos 125 mg/5 ml sirop, este probabil ca copilul dumneavoastră să prezinte deranj gastric (tulburări gastrointestinale).
Dacă uitaţi să luaţi Bronchobos 125 mg/5 ml sirop

Dacă ați uitat să luați medicamentul, nu luaţi ulterior o cantitate dublă de medicament, dar continuaţi administrarea medicamentului conform schemei de dozare uzuale. Dacă ați uitat să luați o doză de Bronchobos 125 mg/5 ml sirop, nu vă îngrijoraţi, omiteți doza uitată și utilizați doza următoare la momentul corespunzător. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.
Dacă încetaţi să utilizaţi Bronchobos 125 mg/5 ml sirop

Este important să continuaţi să luaţi Bronchobos 125 mg/5 ml sirop atât timp cât v-a recomandat medicul dumneavoastră. Dacă încetați brusc utilizarea acestui medicament, nu sunt așteptate efecte negative.
Dacă aveţi orice alte întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
4. Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, Bronchobos 125 mg/5 ml sirop provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
Încetaţi să daţi copilului dumneavoastră Bronchobos 125 mg/5 ml sirop şi contactaţi imediat un medic sau mergeți la un departament de urgenţă a celui mai apropiat spital dacă:

- copilul dumneavoastră are reacţii alergice. Aceste simptome includ: erupții cutanate, probleme la înghițire sau respiratorii, umflarea buzelor, feței, gâtului sau a limbii.
- apar vezicule sau sângerări ale pielii , inclusiv în jurul buzelor, ochilor, gurii, nasului și organelor genitale. Puteţi prezenta simptome asemănătoare gripei sau febră. Acesta de asemenea se numeşte sindromul Stevens-Johnson.
Spuneți imediat unui medic dacă observați oricare dintre următoarele reacții adverse grave:

- sânge în vărsături sau scaune negre Spuneți medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă oricare dintre următoarele reacții adverse devine gravă sau durează mai mult de câteva zile:
- vărsăturile
Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
5. Cum se păstrează Bronchobos 125 mg/5 ml sirop

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.
A se păstra la temperaturi sub 30°C. A nu se congela.
Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.
Perioada de valabilitate după prima deschidere a ambalajului original-60 zile. Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine Bronchobos 125 mg/5 ml sirop

Substanța activă este carbocisteina. Fiecare 5 ml sirop conţin: carbocisteină 125 mg.
Celelalte componente sunt:
glicerol 85%, etanol 96%, hidroxid de sodiu, carmeloză de sodiu, acid citric monohidrat, metilparahidroxibenzoat(E218), zaharinat de sodiu, propilparahidroxibenzoat (E216), aromă de zmeură, azorubină (E122), apă purificată.
Cum arată Bronchobos 125 mg/5 ml sirop şi conţinutul ambalajului:

Sirop
Lichid transparent, uşor vâscos de culoare şi cu miros de zmeură.
Conţinutul ambalajului:

Un flacon de sticlă brună a câte 200 ml, cu capac cu filet securizat pentru copii. Ambalajul original conține lingurița dozatoare pentru utilizarea corectă a medicamentului.
Deţinătorul certificatului de înregistrare

Bosnalijek,
Pharmaceuticals and Chemicals Industry, Joint Stock Company,
Sarajevo, Jukiceva 53,Bosnia şi Herțegovina.
Fabricantul

Bosnalijek,
Pharmaceuticals and Chemicals Industry, Joint Stock Company,
Sarajevo, Jukiceva 53, Bosnia şi Herțegovina.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 377
Код товара: 62773
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 42229
Цена товара в пунктах: 869
Код товара: 42139
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 435
Код товара: 64096
Цена товара в пунктах: 476
Код товара: 62765
Цена товара в пунктах: 437
Код товара: 40605
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 336
Код товара: 61770
Цена товара в пунктах: 842
Код товара: 62662
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 465
Код товара: 63978
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 860
Код товара: 60556
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 154
Код товара: 46171
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63940
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1317
Код товара: 58186
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 528
Код товара: 63511
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63775
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 69
Код товара: 39022
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 230
Код товара: 64012
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 268
Код товара: 61831
Акция
Цена товара в пунктах: 557
Код товара: 61711
Акция
Цена товара в пунктах: 736
Код товара: 55604
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61860
Акция
Цена товара в пунктах: 291
Код товара: 61845
Акция
Цена товара в пунктах: 941
Код товара: 61828
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 620
Код товара: 61710
Цена товара в пунктах: 312
Код товара: 35497
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 200
Код товара: 61788
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 588
Код товара: 61745
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.