Клопидогрел капс. 75 мг N 20 (Еврофармако)

Код товара: 21036
Доза: 75
Количество доз: 20
Количество доз: 20
Производитель: Eurofarmaco SA, ICS
Страна: Республика Молдова
Форма: капс.
Наличие: достаточно
отпуск только по рецепту!
75 55 леев
(-10%)
67 62 леев
Выгода:
6 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках
Compoziția preparatului 1 capsulă conține:
substanțe active: clopidogrel bisulfat (în recalcul la clopidogrel bază) 75 mg.
substanțe auxiliare: celuloză microcristalină, lactoză, stearat de magneziu.
Indicații terapeutice: Profilaxia dereglărilor aterosclerotice la bolnavii cu ateroscleroză marcată, inclusiv care au suportat infarct miocardic, ictus ischemic sau maladii ale arteriilor periferice recent diagnosticate; sindromul coronarian acut fără supradenivelarea segmentului ST (angina pectorală instabilă sau infarct miocardic fără unda patologică Q pe ECG), în asociere cu acid acetilsalicilic.
Doze și mod de administrare:
Intern, independent de luarea meselor, câte 75 mg o dată pe zi. Tratamentul e necesar de inițiat în termeni de la câteva zile până la 35 zile la pacienții după infarct miocardic suportat și de la 7 zile până la 6 luni - la pacienții după ictus ischemic. La pacienții cu sindrom coronarian acut fără supradenivelarea segmentului ST tratamentul cu clopidogrel se inițiază cu o singură doză de 300 mg, apoi se va continua cu doza de 75 mg o dată pe zi (în asociere cu acid acetilsalicilic 75-325 mg/zi). Cura de tratament - până la 1 an.
Contraindicații:
Hipersensibilitate la clopidogrel sau alte componente ale preparatului, adcțiuni hepatice severe, hemoragie activă (de ex. , în ulcerul peptic sau hemoragia intracraniană), sarcina, lactația, vârsta până la 18 ani.
Atenționări și precauții speciale de utilizare: La pacienții cu infarct miocardic acut cu supradenivelarea segmentului ST tratamentul cu clopidogrel nu trebuie început în primele câteva zile consecutive infarctului. Din lipsa de date, clopidogrelul nu poate fi recomandat în accidentul vascular cerebral ischemic acut (mai recent de 7 zile). În caz de apariție a hemoragiei pe durata tratamentului cu clopidogrel e necesară efectuarea de urgență a hemoleucogramei. Similar altor antiagregante plachetare, clopidogrelul trebuie utilizat cu prudență la pacienții cu risc de sângerare excesivă în caz de traumatisme, intervenții chirurgicale sau alte stări patologice, precum și la administrarea concomitentă a acidului acetilsalicilic, AINS, heparina, inhibitorii glicoproteinei IIb/IIIa sau trombolitice. Dacă pacientul urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale programate, iar efectul antiagregant antiplachetar nu este de dorit, clopidogrelul va fi întrerupt cu 7 zile înainte de intervenție. Este necesară o supraveghere minuțioasă a stării pacienților pentru determinarea simptomelor de hemoragii, inclusiv celor oculte, îndeosebi pe durata primelor săptămâni de tratament și/sau după proceduri cardiologice invazive sau intervenții chirurgicale. Clopidogrelul prelungește timpul de sângerare și trebuie utilizat cu prudență la pacienții cu leziuni susceptibile de a sângera (în special, gastrointestinale și intraoculare). Pacienții vor fi informați că tratamentul cu clopidogrel poate să prelungească timpul de sângerare și că trebuie să consulte medicul în cazul unei sângerări anormale. Pacienții trebuie sa informeze medicul (inclusiv medicul stomatolog) că urmează un tratament cu clopidogrel, înainte de prescrierea unui alt medicament și înainte de programarea unei intervenții chirurgicale. Experiența terapeutică cu clopidogrel la pacienții cu afectare a funcției renale este limitată. Prin urmare, clopidogrelul trebuie utilizat cu prudență la acești pacienți. Experiența este, de asemenea, limitată la pacienții cu afectare hepatică moderată, care pot avea diateze hemoragice. Clopidogrelul va fi utilizat cu prudență la acest grup de pacienți.
Interacțiuni:Acidul acetilsalicilic. Acidul acetilsalicilic nu modifică inhibarea clopidogrel-mediată a agregării plachetare ADP-induse, dar clopidogrelul potențează efectul acidului acetilsalicilic asupra agregării plachetare colagen-induse. Siguranța administrării asociate de durată a clopidogrelului cu acidul acetilsalicilic a fost stabilită, însă ele pot fi administrate concomitent până la 1 an de zile.
Warfarina. Nu se recomandă administrarea concomitentă a clopidogrelului și warfarinei, deoarece o așa combinare poate agrava hemoragia.
Heparina. Administrarea concomitentă a clopidogrelului și heparinei nu necesită modificarea dozei heparinei și nu influențează asupra efectul antiagregant a clopidogrelului, însă siguranța administrării acestei combinări nu a fost stabilită, astfel ele se vor administra concomitent cu precauție.
Remediile trombolitice. Siguranța administrării clopidogrelului cu troboliticele nu a fost stabilită, astfel ele se vor administra concomitent cu precauție.
Preparate antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). Administrarea concomitentă a AINS și clopidogrelului necesită precauție, deoarece crește riscul apariției hemoragiilor gastrointestinale.
Prezentare și ambalaj: Câte 10 capsule în blister. Câte 2 blistere în cutie de carton.
Păstrare: A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la temperatura 15-250C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Termen de valabilitate:2 ani. A nu se utiliza după expirarea termenului de valabilitate, indicat pe ambalaj.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 57886
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 90
Код товара: 62444
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63762
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 846
Код товара: 61742
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 830
Код товара: 63465
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 822
Код товара: 58159
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61863
Акция
Цена товара в пунктах: 387
Код товара: 61855
Акция
Цена товара в пунктах: 486
Код товара: 61688
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61697
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 412
Код товара: 61947
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61862
Цена товара в пунктах: 131
Код товара: 60989
Акция
Цена товара в пунктах: 472
Код товара: 61709
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 60990
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 398
Код товара: 63685
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.