Desobel® comp. film. 5 mg N10x2

Код товара: 52362
Доза: 5
Количество доз: 20
Производитель: Nobel Ilac Sanayii ve Ticaret AS (prod.: Nobelfarma Ilac Sanayii ve Ticaret AS, Turcia)
Страна: Турция
Форма: табл. п/о.
Наличие: достаточно
61 64 леев
(-10%)
55 43 леев
Выгода:
5 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Desobel 5mg comprimate filmate

Desloratadină
1. Ce este Desobel şi pentru ce se utilizează

Desobel conţine substanţa activă desloratadină şi este un medicament cu acţiune antihistaminică (antialergică), care vă ajută să controlaţi reacţiile alergice. Nu vă produce somnolență.
Desobel este indicat pentru ameliorarea simptomelor asociate cu:
-rinita alergică, (inflamaţie a mucoasei de la nivelul nasului provocată de alergie, de exemplu febra fânului sau alergia la praf). Aceste simptome includ strănutul, secreţia abundentă din nas sau senzaţia de mâncărime la nivelul nasului, senzaţia de mâncărime la nivelul cerului gurii, precum şi senzaţia de mâncărime, înroşire sau lăcrimarea ochilor.
-urticarie (o afecţiune a pielii provocată de alergie). Aceste simptome includ senzaţia de mâncărime şi erupţii asemănătoare urticariei.
Ameliorarea acestor simptome durează o zi întreagă şi vă permite să vă reluaţi activi tăţile zilnice normale şi somnul. Dacă nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău trebuie să vă adresaţi unui medic.
2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Desobel

Nu utilizaţi Desobel

- dacă sunteţi alergic la desloratadină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6);
Atenţionări şi precauţii

Înainte să utilizaţi Desobel, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
- Dacă aveţi insuficienţă renală, se recomandă de utilizat cu precauţie.
Copii

Nu se recomandă ca copiii cu vârsta sub 12 ani să utilizeze acest medicament.
Desobel împreună cu alte medicamente

Nu se cunosc interacţiuni ale medicamentului Desobel cu alte medicamente.
Desobel împreună cu alimente

Acest medicament poate fi luat cu sau fără alimente.
Sarcina şi alăptarea

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Pe durata sarcinii, nu este recomandată administrarea Desobel. Desloratadina se excretă în laptele matern; se recomandă de evitat administrarea preparatului pe parcursul alăptării.
Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor Pentru dozele recomandate, nu este de aşteptat ca Desobel să vă afecteze capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. Totuşi, foarte rar, la unii oameni poate determina somnolenţă, care poate să le scadă atenţia. Dacă vă afectează, nu conduceţi vehicule şi nu folosiţi utilaje.
3. Cum să utilizaţi Desobel

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavostră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Desobel se administrează pe cale orală.
Doza recomandată pentru adulţi şi adolescenţi (cu vârsta de 12 ani şi peste) cîte 1 comprimat zilnic. Înghiţiţi comprimatul întreg, cu apă, cu sau fără alimente.
Dacă rinita dumneavoastră alergică este intermitentă (prezenţa simptomelor timp de mai puţin de 4 zile pe săptămână sau mai puţin de 4 săptămâni), medicul dumneavoastră vă va recomanda o schemă de tratament care va depinde de evaluarea istoricului bolii dumneavoastră.
Dacă rinita dumneavoastră alergică este persistentă (prezenţa simptomelor timp de 4 zile sau mai mult pe săptămână şi mai mult de 4 săptămâni), medicul dumneavoastră vă poate recomanda un tratament pe o durată mai lungă.
Pentru urticarie, durata tratamentului poate varia de la pacient la pacient şi de aceea trebuie să urmați recomandările medicului dumneavoastră.
Dacă utilizaţi mai mult Desobel decât trebuie

Dacă credeţi că vi s-a administrat o doză prea mare sau bănuiţi un supradozaj, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului sau mergeţi imediat la cel mai apropiat spital. Nu se aşteaptă apariţia unor probleme grave în caz de supradozaj accidental.
Dacă uitaţi să utilizaţi Desobel

Dacă uitaţi să luaţi doza de medicament la timp, luaţi-o cât mai curând posibil, apoi reveniţi la schema de tratament obişnuită. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.
Dacă încetaţi să utilizaţi Desobel

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.
4. Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Cele mai frecvente reacţii adverse au fost oboseală, uscăciunea gurii şi durerea de cap.
După punerea pe piaţă, în cazuri foarte rare, au fost înregistrate următoarele reacţii adverse: Reacții adverse frecvente (apar la mai mult de 1 din 100 persoane și la mai puțin de 1 din 10 persoane): dureri de cap, insomnie, senzație de uscare a gurii, diaree, oboseală, febră. Reacţii adverse foarte rare (apar la mai puţin de 1 din 10000 persoane): halucinaţii; ameţeală, somnolenţă, insomnie, hiper activi tate psihomotorie, convulsii; accelerarea ritmului bătăilor inimii, palpitaţii; dureri abdominale, greaţă, vomă, senzaţie de discomfort gastric, diaree; inflamaţie a ficatului, valori anormale ale testelor funcţiei ficatului; mialgie; reacţii de hipersensibilitate (inclusive șoc anafilactic, edem angioneurotic, dispnee, prurit, erupții cutanate, urticarie). Reacții adverse cu frecvență necunoscută (care nu poate fi estimate din datele disponibile): Prelungirea intervalului (QT) ritmului cardiac, icter, fotosensibilitate, astenie.
Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
5. Cum se păstrează Desobel

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.
Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie după “EXP. :”. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.
Nu aruncaţi nici un medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine Desobel 5mg comprimate filmate Desloratadinum

Substanţa activă este desloratadina. Fiecare comprimat conţine 5 mg desloratadină. Celelalte componente sunt: hidrogenofosfat de calciu dihidrat, celuloză microcristalină PH 102, amidon de porumb, talc.
Compoziţia filmului: Opadry II Blue 85F20578 (alcool polivinilic (E1451), polietilenglicol, dioxid de titan (E171), talc (E553b), lac de aluminiu FD&C albastru nr. 2 (E132), oxid de fier galben (E172)).
Cum arată Desobel şi conţinutul ambalajului

Desobel se prezintă sub formă de comprimate filmate rotunde, de culoare albastră, pe una din părţi este gravat logo-ul Nobel. Este disponibil cite 4 comprimate în blister, câte 1 blister, împreună cu prospect în cutie de carton. Este disponibil cite 10 comprimate în blister, câte 1, 2 sau 3 blistere, împreună cu prospect în cutie de carton.
Deţinătorului certificatului de înregistrare şi fabricantul

Deţinătorului certificatului de înregistrare

Nobel İlaç Sanayii ve Ticaret A. Ş. ,
sec. Saray, str. Dr. Adnan Buyukdeniz 14,
34768, Umraniye, Istanbul,
Turcia.
Telefon: +902166336000
Fax: +902166336001
Fabricantul

Nobel İlaç Sanayii ve Ticaret A. Ş. ,
Sancaklar 81100, Duzce,
Turcia.


Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 150
Код товара: 44218
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63624
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63775
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 200
Код товара: 61788
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 683
Код товара: 55355
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 62436
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63940
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 664
Код товара: 63412
Топ сезона
Код товара: 12771
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 638
Код товара: 61700
Акция
Цена товара в пунктах: 346
Код товара: 61830
Акция
Цена товара в пунктах: 256
Код товара: 61844
Рекомендуем
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 652
Код товара: 61743
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61863
Цена товара в пунктах: 123
Код товара: 60987
Акция
Цена товара в пунктах: 386
Код товара: 61856
Акция
Цена товара в пунктах: 624
Код товара: 61825
Цена товара в пунктах: 113
Код товара: 60982
Акция
Цена товара в пунктах: 965
Код товара: 61828
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 860
Код товара: 60556
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 61631
Просмотренные товары
Vergeturile - ce sunt si din ce cauza apar?
Vergeturile apar atunci cand pielea este afectata de intinderea prea rapida. Mai exact, cand stratul de mijloc al pielii (dermul) se intinde foarte mult, fibrele de colagen se rup, fapt care duce la aparitia vergeturilor.