Bioland Magneziu Smart comp. N30

Код товара: 45814
Производитель: Biofarm SA, SC
Страна: Румыния
Форма: табл

Bioland Magneziu Smart comp. N30

Comprimate filmate
Supliment alimentar
Biofarm® este cea mai importantă companie cu capital privat 100% românesc în ceea ce priveşte producţia şi comercializarea de suplimente alimentare pe piaţa farmaceutică din România. Totodată, Biofarm® este unul dintre primii producători români de medicamente şi suplimente alimentare, cu o tradiţie de peste 95 ani şi certificat conform standardelor de bună practică de fabricaţie la nivel European (GMP) pentru toate liniile de fabricaţie, ceea ce conferă calitate şi siguranţă fiecărui produs din portofoliul său.
Biofarm® a lansat gama BIOLAND®, cea mai mare gamă românească de suplimente alimentare, care îmbină calitatea şi inovaţia, fiind extinsă pe diverse arii terapeutice şi oferind consumatorilor de toate vârstele produse care susţin sănătatea organismului şi readuc zâmbetul caracteristic stării de bine.
Ingrediente

Fiecare comprimat filmat conţine 785 mg lactat de magneziu dihidrat (echivalent la 80 mg magneziu ionic), agent de încărcare (celuloză microcristalină), agenţi de întărire (polividonă K30, amidon de porumb), 80 mg vitamina C (acid ascorbic), 48 mg hidroxid de magneziu (echivalent la 20 mg magneziu ionic), agent de glazurare (compus din: hidroxipropilmetilceluloză, lactoză monohidrat, talc, glicerină, dioxid de titan), agenţi antiaglomeranţi (ştearat de magneziu, talc), agent de umezire (croscarmeloză sodică), 6 mg pantotenat de calciu (echivalent la 5,5 mg vitamina B5 - acid pantotenic), 1,4 mg vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), 1,1 mg vitamina B1 (clorhidrat de tiamină), 0,2 mg acid folie (vitamina B9).
Acţiune

BIOLAND® Magneziu Smart constituie sursă de magneziu şi vitamine necesare adulţilor, femeilor în timpul sarcinii şi copiilor.
Magneziul este un mineral indispensabil vieţii celulelor, aproximativ jumătate din conţinutul de magneziu prezent în organism fiind localizat în interiorul celulelor. Restul se regăseşte la nivelul ţesutului osos, în combinaţie cu calciul şi fosforul. Element necesar pentru mai mult de 300 de reacţii biochimice din organism, magneziul contribuie la procesul de diviziune celulară, la sinteza normală a proteinelor, la echilibrul electrolitic şi la menţinerea sănătăţii psihice, a sistemului osos şi a dinţilor. De asemenea, contribuie la reducerea oboselii şi extenuării. Spre deosebire de plante şi unele animale care o sintetizează din glucoză, pentru om sursele de vitamina C sunt exclusiv de natură alimentară, exogenă (legume şi fructe crude).
Vitamina C

contribuie la menţinerea funcţionării normale a sistemului imunitar, la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a vaselor de sânge, sistemului osos, ligamentelor, gingiilor, dinţilor şi pielii . Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, metabolismul energetic
normal, la funbţionarea normală a sistemului nervos şi la reducerea oboselii şi extenuării. Contribuie la menţinerea sănătăţii psihice şi a funcţionării normale a sistemului imunitar îh timpul exarciţiilor fizice intense şi după acestea. Contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E. Creşte absorbţia fierului.
Vitamina B1 (tiamina) contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii psihice, precum şi la funcţionarea normală a inimii.
Vitamina B5 (acidul pantotenic) contribuie la sinteza normală şi la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D şi a unor neurotransmiţători, precum şi la performanţa mentală normală,
Vitamina B6 (piridoxină) contribuie la sinteza normală a cisteinei, la metabolismul normal al homocisteinei, al proteinelor şi al glicogenilor, la formarea normală a globulelor roşii, precum şi la reglarea activi tăţii hormonale.
Vitamina B9 (acidul folie) contribuie la creşterea ţesutului matern în timpul sarcinii, la sinteza normală a aminoacizilor şi la buna funcţionare a hematopoiezei.
Utilizare

Pentru adulţi, femei gravide şi copii peste 6 ani: 1 comprimat filmat pe zi, după masă.
Precauţii

Nu se recomandă persoanelor cu intoleranţă la lactoză sau sensibile la oricare dintre ingrediente. Vitamina C poate fi dăunătoare în condiţii de supraîncărcare cu fier (la bolnavi cu hemocromatoză, talasemie, persoane ce primesc frecvent transfuzii de sânge).
Atenţionări

A se consuma înainte de data expirării înscrisă pe ambalajul produsului. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Nu aruncaţi niciun supliment alimentar pe calea apei sau a reziduurilor menajere. întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi suplimentele alimentare pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
Condiţii de păstrare

A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.
Mod de prezentare

Cutie cu 3 blistere a câte 10 comprimate filmate.
Producător

SC BIOFARM SA

Str. LogofătulTăutu, nr. 99, Sector3, Bucureşti, România

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 38805
Цена товара в пунктах: 517
Код товара: 62761
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 588
Код товара: 61745
Цена товара в пунктах: 591
Код товара: 46125
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61751
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 971
Код товара: 62178
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 42412
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 26
Код товара: 45842
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1226
Код товара: 46407
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63775
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 63665
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 56610
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 433
Код товара: 63686
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 1270
Код товара: 55596
Акция
Цена товара в пунктах: 461
Код товара: 61852
Акция
Цена товара в пунктах: 269
Код товара: 61841
Акция
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 61701
Акция
Цена товара в пунктах: 1372
Код товара: 45721
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61706
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 58427
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61751
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 793
Код товара: 62176
Акция
Цена товара в пунктах: 255
Код товара: 61834
Акция
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 61701
Цена товара в пунктах: 381
Код товара: 62330
Акция
Цена товара в пунктах: 624
Код товара: 61825
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.