Egiloc tab.100mg N60 (Egis)

Код товара: 11869
Доза: 100
Количество доз: 60
Производитель: Egis Pharmaceuticals PLC
Страна: Венгрия
Форма: табл
Наличие: мало
отпуск только по рецепту!
80 04 леев
(-8%)
73 59 леев
Выгода:
7 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках


Indicatii: Egilok este folosit in tratamentul hipertensiunii arteriale si pentru reducerea si prevenirea durerii pectorale provocate de angina.
Egilok este de asemenea folosit in tratamentul aritmiilor (batai cardiace neregulate sau rapide), in terapia de intretinere dupa infarct miocardic si in profilaxia migrenei.
CONTRAINDICATII:
Nu trebuie sa luati tablete de Egilok, daca:

" sunteti alergic la metoprolol sau la oricare dintre ingredientii tabletelor de Egilok

" suferiti de orice afectiune severa cardiaca sau vasculara de care medicul dumneavoastra curant nu stie

" suferiti de astm Daca sunteti diabetic, daca urmati un alt tratament cu medicamente, daca doriti sa ramaneti insarcinata sau daca sunteti deja gravida sau alaptati, trebuie sa va informati medicul curant inaintea inceperii tratamentului cu Egilok.
Reactii adverse:
Uneori pot apare urmatoarele efecte nedorite: oboseala, dureri de cap (cefalee), stare de rau, ameteli, tulburari de somn si batai cardiace slabe. In cele mai multe cazuri aceste efecte sunt temporare si dispar cand se reduce doza de Egilok. Foarte rar pot apare reactii cutanate nespecifice si senzatii de raceala la nivelul membrelor. Daca apar orice alte efecte nedorite care nu au fost mentionate in acest prospect trebuie sa informati medicul dumneavoastra.
Mod de administrare:
Medicul sau farmacistul dumneavoastra va vor informa cate tablete trebuie sa luati pe zi. Urmati cu strictete instructiunile sale. Daca vi se administreaza tablete de Egilok pentru tratamentul hipertensiunii arteriale, va trebui sa luati 50 mg dimineata, sau in functie de severitatea bolii, medicul va poate recomanda inca 50 mg seara. Aceasta doza poate fi crescuta progresiv la 100-200 mg, si/sau alte medicamente hipotensive pot fi recomandate in combinatie. Doza maxima zilnica de Egilok este de 400 mg. Daca vi se administreaza tablete de Egilok pentru tratamentul anginei pectorale 100-200 mg/zi in prize divizate. In cazuri severe doza zilnica poate fi crescuta pana la 400 mg. Intotdeauna urmati strict indicatiile de administrare a tabletelor de Egilok stabilite de medicul curant. Daca suferiti de batai cardiace neregulate, tabletele de Egilok ar putea fi de ajutor in ameliorarea afectiunii dumneavoastra. Doza de inceput este de 100-200 mg/zi- aceasta doza se poate fractiona in 2 prize separate, de ex. dimineata si seara. Medicul va poate creste doza pana la 400 mg/zi in prize divizate. Daca sunteti dupa un infarct miocardic, puteti primi 200 mg zilnic ca doza de intretinere, divizata in 2 prize, dimineata si seara. Pentru prevenirea migrenei, doza zilnica uzuala este de 100-200 mg divizata in 2 prize, dimineata si seara.
PRECAUTII:
Inainte de inceperea tratamentului, medicul dumneavoastra trebuie sa va verifice functiile renale si hepatice. Va rugam sa anuntati medicul daca suferiti de o boala hepatica sau renala. Tratamentul cu Egilok ar trebui intrerupt gradat. Intreruperea brusca a tratamentului, in special in prezenta unor anumite afectiuni cardiace, ar putea inrautati starea dumneavoastra de sanatate.
Daca veti fi supus unei interventii chirurgicale sau veti fi internat in spital pentru alte motive, nu uitati sa informati medicul curant ca sunteti sub tratament cu Egilok.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1004
Код товара: 53573
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1221
Код товара: 46407
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 793
Код товара: 62176
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 846
Код товара: 61742
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 822
Код товара: 58159
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61750
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 604
Код товара: 52542
Акция
Цена товара в пунктах: 513
Код товара: 63481
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61698
Акция
Цена товара в пунктах: 557
Код товара: 61711
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 61896
Акция
Цена товара в пунктах: 334
Код товара: 61692
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 53289
Акция
Цена товара в пунктах: 291
Код товара: 61845
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 398
Код товара: 63685
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.