Глюкоза, раствор 5% 400 мл

Код товара: 17295
Доза: 50
Количество доз: 1
Производитель: Infusia SAI
Страна: Украина
Форма: р-р инф.
Наличие: мало
14 16 леев
(-8%)
13 09 леев
Выгода:
1 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках



PROPRIETATILE FARMACOLOGICE:
Glucoza este monozaharidul cel mai utilizat in metabolismul oragnismelor vii. Sub forma de solutie injectabila sau perfuzabila restabileste nivelul sanguin al glucozei, reduce la minimum pierderile de glicogen si proteine si reprezinta o sursa de energie. in organism se oxideaza pina la apa si bioxid de carbon. Administrata i. v. in solutie concentrata (40%) mareste presiunea osmotica a singelui, intensifica fluxul de lichid din tesuturi spre singe, stimuleaza metabolismul, amelioreaza functia detoxifianta a ficatului, intensifica activi tatea contractila a miocardului, mareste diureza.
INDICATII
Nutritia parenterala, diluarea unor remedii medicamentoase pentru administrarea i. v.
Utilizarea Terapeutica:
Solutiile hipertonice se administreaza i. v. lent in amestec cu solutii de aminoacizi sau cu alte lichide compatibile. Viteza perfuziei este de 0,5 g/kg/ora (fara a provoca glucozurie). in scopul asimilarii mai rapide si mai completa a glucozei in unele cazuri se administreaza insulina (cite 4-5 UI s. c. ). Deseori glucoza se administreaza impreuna cu acid ascorbic. Solutia isotona se administreaza in perfuzie i. v. cu viteza 0,5 g/kg/ora (fara a provoca glucozurie). in tratamentul de durata se impune monitorizarea echilibrului hidro-electrolitic si acido-bazic.
Supradozare:
Hiperhidratatie. Tratament: Stoparea perfuziei.
Efecte adverse:
Febra, infectarea locului injectarii, tromboza venoasa sau tromboflebita, extravazare, hipervolemie. Sindromul hiperosmolar poate conduce la confuzie mintala si/sau pirderea cunostintei.
CONTRAINDICATII:
Solutiile concentrate de glucoza sunt contraindicate in hemoragiile intracraniene sau intraspinale, delirium tremens daca pacientul este deshidratat. Solutiile de glucoza fara electroliti nu se amesteca cu singele din cauza riscului pseudoaglutinarii hematiilor.
Precautii Monitorizarea concentratiei sanguine a electrolitilor, in special a potasiului si fosfatilor (in tratamentul indelungat poate aparea deficit de electroliti care trebuie corijat). Se vor administra vitamine daca este necesar. Pentru combaterea hiperglicemiei si glucozuriei posibile se recomanda insulina. Solutiile concentrate nu se administreaza s. c. sau i. m. Sarcina (se administreaza numai in cazuri exceptionale).

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 193
Код товара: 57017
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 920
Код товара: 62192
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 46197
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 536
Код товара: 58603
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 647
Код товара: 46665
Топ сезона
Искать в аптеках
Цена товара в пунктах: 66
Код товара: 63667
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 459
Код товара: 63697
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61698
Акция
Цена товара в пунктах: 621
Код товара: 62340
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 42229
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 638
Код товара: 61700
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 860
Код товара: 60556
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 58427
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 332
Код товара: 61790
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 398
Код товара: 63685
Акция
Цена товара в пунктах: 295
Код товара: 61713
Цена товара в пунктах: 534
Код товара: 62327
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.