Глюкоза, раствор 5% 400 мл

Код товара: 17295
Доза: 50
Количество доз: 1
Производитель: Infusia SAI
Страна: Украина
Форма: р-р инф.PROPRIETATILE FARMACOLOGICE:
Glucoza este monozaharidul cel mai utilizat in metabolismul oragnismelor vii. Sub forma de solutie injectabila sau perfuzabila restabileste nivelul sanguin al glucozei, reduce la minimum pierderile de glicogen si proteine si reprezinta o sursa de energie. in organism se oxideaza pina la apa si bioxid de carbon. Administrata i. v. in solutie concentrata (40%) mareste presiunea osmotica a singelui, intensifica fluxul de lichid din tesuturi spre singe, stimuleaza metabolismul, amelioreaza functia detoxifianta a ficatului, intensifica activi tatea contractila a miocardului, mareste diureza.
INDICATII
Nutritia parenterala, diluarea unor remedii medicamentoase pentru administrarea i. v.
Utilizarea Terapeutica:
Solutiile hipertonice se administreaza i. v. lent in amestec cu solutii de aminoacizi sau cu alte lichide compatibile. Viteza perfuziei este de 0,5 g/kg/ora (fara a provoca glucozurie). in scopul asimilarii mai rapide si mai completa a glucozei in unele cazuri se administreaza insulina (cite 4-5 UI s. c. ). Deseori glucoza se administreaza impreuna cu acid ascorbic. Solutia isotona se administreaza in perfuzie i. v. cu viteza 0,5 g/kg/ora (fara a provoca glucozurie). in tratamentul de durata se impune monitorizarea echilibrului hidro-electrolitic si acido-bazic.
Supradozare:
Hiperhidratatie. Tratament: Stoparea perfuziei.
Efecte adverse:
Febra, infectarea locului injectarii, tromboza venoasa sau tromboflebita, extravazare, hipervolemie. Sindromul hiperosmolar poate conduce la confuzie mintala si/sau pirderea cunostintei.
CONTRAINDICATII:
Solutiile concentrate de glucoza sunt contraindicate in hemoragiile intracraniene sau intraspinale, delirium tremens daca pacientul este deshidratat. Solutiile de glucoza fara electroliti nu se amesteca cu singele din cauza riscului pseudoaglutinarii hematiilor.
Precautii Monitorizarea concentratiei sanguine a electrolitilor, in special a potasiului si fosfatilor (in tratamentul indelungat poate aparea deficit de electroliti care trebuie corijat). Se vor administra vitamine daca este necesar. Pentru combaterea hiperglicemiei si glucozuriei posibile se recomanda insulina. Solutiile concentrate nu se administreaza s. c. sau i. m. Sarcina (se administreaza numai in cazuri exceptionale).

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63623
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 12254
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 3
Код товара: 12252
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 38805
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 366
Код товара: 63784
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 576
Код товара: 64230
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 230
Код товара: 64012
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 263
Код товара: 62455
Акция
Цена товара в пунктах: 621
Код товара: 62340
Акция
Цена товара в пунктах: 286
Код товара: 61842
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 382
Код товара: 64371
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 113
Код товара: 60982
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61847
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 199
Код товара: 61787
Акция
Цена товара в пунктах: 386
Код товара: 61856
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 383
Код товара: 63685
Акция
Цена товара в пунктах: 476
Код товара: 61829
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61858
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.