Mask gel 30ml

Код товара: 57243
Производитель: Laboratori Farmeceutici Krymi S.P.A
Страна: Италия
Форма: маска

MASK acne gel 30 ml

MASK® este uln dispozitivmedical nesteril din clasa III, special creat pentru profilaxia complicaţiilor acneei induse de factorii externi. Formula sa specială, fără alcool etilic şi parfum, conţine Alcool Polivinilic capabil să creeze o peliculă invizibilă non-ocluzivă care izolează şi protejează pielea de acţiunea factorilor externi, care pot determina o agravare a simptomeloracneei. Datorită proprietăţilor exfoliante, acidul glicolicşi acidul retinoic favorizează îndepărtarea mecanică a celulelor moarte’.

Ingrediente: Polyvinyl Alcohol, Acido Retinoico (Tretinoină), Acido Glicolico, Propylene Glycol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Aminomethyl -Propanol, Hydroxyethylcellulose, Imidazolidinyl Urear Disodium EDTAT BHT, Aqua.

Instrucţiuni de utilizare: De preferinţă seara, aplicaţi pe zonele ce necesită tratamentul, distribuind gelul uniform, apoi îndepărtaţi dimineaţa produsul printr-o curăţare obişnuită. Flaconul cu sistem AIRLESS este dotat cu un dozator care eliberează o cantitate de 0,25 ml la fiecare apăsare, asigurând în acest mod cantitatea optimă necesară pentru tratament şi evitând dispersarea produsului. Pentru tratamentul întregii feţe este suficientă o cantitate de 0,75 ml de produs, care se obţine prin apăsarea de trei ori a dozatorului.

Precauţii: Distribuiţi produsul cu mâinile uscate şi curate. în cazul contactului cu ochii şi cu mucoasele clătiţi cu apă din abundenţă. A se conserva ferit de surse de căldură directe.

Avertizări: Evitaţi expunerea directă la soare şi raze UV imediat după aplicare. Nu lăsaţi produsul laîndemâna copiilor. Nu au fost efectuate studii pe produsîn timpul sarcinii, nu este recomandată administrarea în această elasticitate . Consultaţi medicul în caz de utilizare prelungită sau hipersensibilitate cunoscută la unul dintre componentele produsului. Data expirării se referă la produsul păstrat corect, în ambalaj nedeteriorat. Nu aruncaţi recipientul în mediu după utilizare.

Contraindicaţii: Nu sunt prevăzute contraindicaţiiîn utilizarea dispozitivului medical.

Efecte adverse: Nu s-au constatat efecte adverse, în caz de manifestări neplăcute la utilizarea produsului vă rugăm să vă adresaţi medicului sau farmacistului.

Producător: Laboratori Farmaceutici Krymi S. P. A. Sediul operativ: str. Galvani, 3400015 Monterotondo Scalo (RM).

Distribuitor pentru România: S. C. Solartium Group S. r. l. ,

Calea Dorobanţilor nr. 69, sc. 1, ap. 4, Sector 1, Bucureşti, www. solartium. eu

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 590
Код товара: 25825
Цена товара в пунктах: 989
Код товара: 49085
Цена товара в пунктах: 820
Код товара: 56191
Цена товара в пунктах: 1490
Код товара: 63317
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 150
Код товара: 44218
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 679
Код товара: 46411
Топ сезона
Код товара: 21683
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 334
Код товара: 61691
Акция
Цена товара в пунктах: 476
Код товара: 61829
Акция
Цена товара в пунктах: 370
Код товара: 61853
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 1732
Код товара: 61635
Цена товара в пунктах: 589
Код товара: 61601
Акция
Цена товара в пунктах: 507
Код товара: 61693
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 48651
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61848
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 588
Код товара: 61745
Акция
Цена товара в пунктах: 619
Код товара: 61694
Цена товара в пунктах: 632
Код товара: 43015
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.