Dezinfectant ECOLIFE maini si suprafete cu Clor 0,05% 500ml (TVA8%)

Код товара: 58135
Кратность: 1
Производитель: Madena-Cons SRL
Страна: Республика Молдова
Форма: спрей

PRODUS DEZINFECTANT ECOLIFE 0,05%


Instructiune de utilizare

Dezinfectant pentru miini, instrumentar medical,

suprafete, utilaje industrie alimentara

1. DATE GENERALE


1. 1 Produsul ECOLIFE 0,05% reprezinta un lichid incolor cu miros slab de clor. Substanta activa clor.

Termenul de pastrare al produsului la mentinerea in ambalaj inchis al firmei de productie la o temperatura nu mai joasa de +5oC este de 90zile.

1. 2 Produsul ECOLIFE 0,05% poseda o actiune bactericida, virucida si levuricida ,distruge bacteriile Gram-pozitive si Gram-negative (inclusive Mycobacterium tuberculosis),virusii.

1. 3 Produsul ECOLIFE 0,05% după parametrii de toxicitate, соnform GOST 12. 1. 007, se referă la clasa 4 de compuşi cu grad redus de pericol. La acţiunea inhalatorie a componentelor volatile, dezinfectanţii în aburi de concentraţii saturate se referă la clasa 4 de substanţe cu pericol redus după gradul de volatilitate. Acţiune excitantă asupra pielii la aplicarea unică şi repetată a dezinfectantului nu s-au depistat. Acţionează ecxitant slab local asupra membranelor mucoase ale ochilor, se referă la clasa 3 de activi tate alergenă (acţiune neînsemnată). Soluţiile de lucru cu o concentraţie de 0,05 % (după clor activ) nu provoacă la acţiunea inhalatoare (în formă de aburi) excitarea căilor respiratorii superioare.

2. DOMENIUL DE APLICARE A PRODUSULUI ECOLIFE 0,05%


2. 1 Pentru dezinfectia igienica in spitale si alte unitati medicale, sali de operatie, sectie de terapie intensiva, de primire si sectie de boli infectioase, centre de medici de familie, clinici, ambulante, pentru mijloace de transport, laboratoare, cabinete stomatologice, spitale, servicii de asistenta si ingrijire la domiciliu pentru bolnavi, asistenta medicala de urgenta in afara incintei, in institutii pentru alimentatia publica.

2. 2 Pentru dezinfectia igienica a miinilor: aplicati 5ml de solutie pe pielea sanatoasa, astfel incit intreaga suprafata de dezinfectie, sa fie acoperita

cu solutie si masati pina la uscare. Timpul de tratare 60 secunde.

2. 3 Produsul Ecolife 0,05% este destinat pentru dezinfectarea instrumentelor medicale, termostabile si termolabile. La clatire se indeparteaza usor si repede de pe suprafete. Substantele superficial-active, ce se contin in preparat, se descompun biologic si resturile pot fi aruncate in canalizare.

2. 4 Produsul Ecolife 0,05% se utilizeaza pentru dezinfectarea instrumentului medical precum: endoscoapelor, instrumentelor optice si pieselor auxiliare, bronhoscoapelor, clestilor, laringoscoapelor, tuburilor de intubare, tuburilor de aspirare, bailor ultrasonore, vaselor medicinale, veselei de laborator, instrumentului stomatologic, utilaj in industria alimentara, etc.

2. 5 Imediat dupa lucru, la necesitate, instrumentele se demonteaza si se plaseaza intr-un vas cu cap inchizator in solutia Ecolife 0,05%, urmarind ca acestea sa fie pe deplin cufundate in solutie. Instrumentele care contin cap de prindere se cufunda deschise, preventiv aplicind cu ele citeva miscari in solutia de lucru pentru o mai buna patrundere a acesteia in locurile greu accesibile ale instrumentelor.

3. CONTINUT


Clor activ 0,05%,apa.

4. MASURI DE PRECAUTII


4. 1 Utilizati produsul in conditii de siguranta.

4. 2 Cititi intodeauna eticheta si informatiile despre produs inaite de utilizare.

4. 3 In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu multa apa si consultati medicul.

4. 4 Pentru lucru cu solutia nu se admit persoanele cu contraindicatii sau cu o sensibilitate sporita la substantele chimice.

4. 5 Toate lucrarile cu dezinfectantul Ecolife este necesara de petrecut in incaperi bine ventilate sau aerisite.

4. 6 In timpul lucrului cu preparatul este obligatoriu respectarea regulilor de igiena personala. Dupa finisarea lucrului, miinele si fata se spala bine, cu apa si sapun.

4. 7 De a pastra substanta intr-un ambalaj inchis, intr-o incapere uscata la o temperatura nu mai joasa de +5 oC, separate de produse alimentare, de acizii puternici, de oxidanti.

5. MASURI DE PRIM-AJUTOR IN CAZUL INTOXICATII EVENTUALE


5. 1 In cazul contactului cu ochii, imediat clatiti bine cu o cantitate mare de apa numai putin de 15 min, din cind in cind deschizind pleoapele. In caz de mentinere a durerilor usoare adresati-va medicului oculist.

5. 2 In cazul patrunderei a solutiei in stomac, este necesara clatirea gurei cu o cantitate mare de apa, de a bea apa sau lapte pentru diluarea concentratului substantei. De a nu provoca voma! In caz de supradozare a organizmului, consultati medicul.

5. 3 In caz de inspirare a vaporilor substantei, scoateti persoana vatamata la aer curat si aerisiti incaperea.

5. 4 Atentie, lichidul varsat poate face podeaua foarte lunecoasa. In cazul situatiei de avarie, “daca s-a produs varsarea unei cantitati mari de substante”, se absoarba substanta cu un absorbant, se aduna intr-un container si se transporta la locul de utilizare.

6. METODELE FIZICO-CHIMICE SI ANALITICE DE CONTROL A SUBSTANTEI ECOLIFE 0,05%


Indicator Norma

Aspectul exterior lichid straveziu omogen,

lichid incolor,

cu un miros slab de clor

pH-ul

concentratului 5. 0 - 8. 5

Densitatea, g/cm3 0. 998 - 1. 025

6. 1 Aspectul exterior se determina vizual in conformitate cu SM GOST R 51696.

6. 2 Masurarea indicelui de activi tate a ionilor de hidrogen, se realizeaza conform SM GOST 22567. 5-93.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 474
Код товара: 53805
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 57756
Цена товара в пунктах: 61
Код товара: 55013
Цена товара в пунктах: 122
Код товара: 54250
Цена товара в пунктах: 627
Код товара: 46412
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 239
Код товара: 63952
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 38049
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 42969
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 80
Код товара: 49480
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 793
Код товара: 62176
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 199
Код товара: 61787
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 20
Код товара: 49069
Акции
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1671
Код товара: 64034
Акция
Цена товара в пунктах: 1372
Код товара: 45721
Акция
Цена товара в пунктах: 486
Код товара: 61688
Акция
Цена товара в пунктах: 387
Код товара: 61855
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 69
Код товара: 62159
Акция
Цена товара в пунктах: 346
Код товара: 61830
Цена товара в пунктах: 674
Код товара: 61794
Цена товара в пунктах: 543
Код товара: 62328
Цена товара в пунктах: 1193
Код товара: 59593
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 61631
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.