Ocumill Unidoza (ac.hialuronic+afine) pic.oft.0,5ml N10 revigorant,lubrifiant,rehidratant

Код товара: 58274
Производитель: Omisan Farmaceutici
Страна: Италия
Форма: кап. глаз.

Ocu Mill

0. 5mlxl0

Felicitări pentru alegerea unui produs elaborat de Omisan farmaceutici, o companie Italiană, lider de peste 20 de ani în domeniul îngrijirii ochilor şi a lentilelor de contact, care oferă standarde de cea mai înaltă calitate şibiocompatibile, FĂRĂ careva ingrediente toxice.


DESCRIERE: Picături pentru ochi, sterile, pentru o singură folosinţă cu Acid Hialuronic 0. 10% şi extract fluid de afine (Vaccinium myrtillus). Elaborat de a avea un pH de 7. 2, identic cu ochiul omului, cu proprietăţi calmante, lubrifiante şi hidratante, pentru a garanta cel mai bun comfort ocular, deasemenea cu orice tip de lentile de contact

INDICAŢII: Indicat pentru ochi sensibili şi delicaţi, pentru a lubrefia, hidrata şi împrospăta ochii uscaţi, dehidrataţi şi obosiţi. Produsul, deasemenea, poate fi utilizat cu orice tip de lentile de contact purtate, mărind procesul de hidratare şi comfort. Ideal în caz de: încordare digitală a ochilor; utilizare extinsă a lentilelor de contact; senzaţie de ochi uscaţi (mediu închis, fumuriu sau cu aer condiţionat, etc. ); senzaţie de corp străin din cauza expunerii excesive la razele solare, vânt şi praf; lucru îndelungat la calculator, condusul maşinii pe timp de noapte. Acidul FHialuronic este un produs ideal în caz de modificarea a filmului lacrimal, ajutând să protejeze şi să umecteze suprafaţa oculară.

Acidul Hialuronic, un component natural a organismului uman, este o substanţă cu proprietăţi viscoelastice şi ca filmul lacrimal este capabil să îşi modifice vâscozitatea sa prin de forţele aplicate, mărind şi îmbunătăţind lubrifierea ochilor. Datorită abilităţii de a incorpora moleculele de apă, ajută la reintegrarea şi stabilizarea filmului lacrimal. Afinele (Vaccinium myrtillus) ajută la ameliorarea senzaţiei de încordare a ochilor si contibuie la mentinerea ochilor sanatosi.

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE: Spălaţi-vă pe mâini, scoateţi o singură doză de pe bandă, puneţi banda rămasă înapoi în cutie, asiguraţi-vă că soluţia este în partea inferioară a containerului de o singură doză. Pentru a deschide containerul de o singură doză răsuciţi fila. Aplicaţi una sau două picături în fiecare ochi, odată sau mai multe ori în zi, la necesitate sau la recomandarea specialistului. Este posibil de utilizat cu lentilele de contact.


ATENŢIONĂRI: Dacă apare o iritare, întrerupeţi administrarea picăturilor şi contactaţi un medic oftalmolog. Nu utilizaţi dacă sunteţi alergic la unul din componentele produsului. Nu atingeţi cu vârful picurătorului suprafeţa ochiului. Păstraţi la loc ferit de razele solare directe şi de surse de căldură. A se păstra la temperaturi între 5 şi 35°C, Nu lăsaţi la vederea şi îndemâna copiilor. Nu înghiţiţi. Nu utilizaţi după data expirării. Acest produs este steril până în momentul deschiderii. Produs de o singură folosinţă, utilizaţi containerul de o singură doză imediat după prima deschidere. Aruncaţi containerul cu soluţia rămasă după frecare utilizare. NU atiiizaţî proPosuŢ^dăcă obseTVaţi'careva deteriorări la container.


COMPOZIŢIE: Acid Hialuronic, 0. 1%; extract fluid de afine (Vaccinium myrtillus); edetat disodic; soluţie izotonică tampon cu pH 7. 2. Fără conservanţi. NU conţine clorhexidină, tiomersal, clorură de benzalconiu, parabeni şi careva ingrediente de origine animală.

Producător: Omisan farmaceutici, via Galilei-Guidonia M. (Rm) Italia www. omisan. com/ Reprezentant oficial în R. Moldova: "Promofarm" SRL,

www. promofarm. md

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 432
Код товара: 53173
Цена товара в пунктах: 658
Код товара: 52663
Цена товара в пунктах: 809
Код товара: 36607
Топ сезона
Топ сезона
Код товара: 42911
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 671
Код товара: 63413
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 852
Код товара: 59583
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 752
Код товара: 62833
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 244
Код товара: 61833
Акция
Цена товара в пунктах: 399
Код товара: 61692
Акция
Цена товара в пунктах: 610
Код товара: 61700
Акция
Цена товара в пунктах: 601
Код товара: 63215
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61837
Цена товара в пунктах: 157
Код товара: 61787
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 843
Код товара: 62281
Акция
Цена товара в пунктах: 384
Код товара: 61860
Акция
Цена товара в пунктах: 384
Код товара: 61862
NEW
Цена товара в пунктах: 756
Код товара: 63458
Акция
Цена товара в пунктах: 246
Код товара: 61831
Цена товара в пунктах: 556
Код товара: 58603
Акция
Цена товара в пунктах: 259
Код товара: 61841