Ocumill Unidoza (ac.hialuronic+afine) pic.oft.0,5ml N10 revigorant,lubrifiant,rehidratant

Код товара: 58274
Производитель: Omisan Farmaceutici
Страна: Италия
Форма: кап. глаз.
Наличие: достаточно
224 47 леев
(-13%)
194 68 леев
или 779 пунктов лояльности
Выгода:
19 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ocu Mill

0. 5mlxl0

Felicitări pentru alegerea unui produs elaborat de Omisan farmaceutici, o companie Italiană, lider de peste 20 de ani în domeniul îngrijirii ochilor şi a lentilelor de contact, care oferă standarde de cea mai înaltă calitate şibiocompatibile, FĂRĂ careva ingrediente toxice.


DESCRIERE: Picături pentru ochi, sterile, pentru o singură folosinţă cu Acid Hialuronic 0. 10% şi extract fluid de afine (Vaccinium myrtillus). Elaborat de a avea un pH de 7. 2, identic cu ochiul omului, cu proprietăţi calmante, lubrifiante şi hidratante, pentru a garanta cel mai bun comfort ocular, deasemenea cu orice tip de lentile de contact

INDICAŢII: Indicat pentru ochi sensibili şi delicaţi, pentru a lubrefia, hidrata şi împrospăta ochii uscaţi, dehidrataţi şi obosiţi. Produsul, deasemenea, poate fi utilizat cu orice tip de lentile de contact purtate, mărind procesul de hidratare şi comfort. Ideal în caz de: încordare digitală a ochilor; utilizare extinsă a lentilelor de contact; senzaţie de ochi uscaţi (mediu închis, fumuriu sau cu aer condiţionat, etc. ); senzaţie de corp străin din cauza expunerii excesive la razele solare, vânt şi praf; lucru îndelungat la calculator, condusul maşinii pe timp de noapte. Acidul FHialuronic este un produs ideal în caz de modificarea a filmului lacrimal, ajutând să protejeze şi să umecteze suprafaţa oculară.

Acidul Hialuronic, un component natural a organismului uman, este o substanţă cu proprietăţi viscoelastice şi ca filmul lacrimal este capabil să îşi modifice vâscozitatea sa prin de forţele aplicate, mărind şi îmbunătăţind lubrifierea ochilor. Datorită abilităţii de a incorpora moleculele de apă, ajută la reintegrarea şi stabilizarea filmului lacrimal. Afinele (Vaccinium myrtillus) ajută la ameliorarea senzaţiei de încordare a ochilor si contibuie la mentinerea ochilor sanatosi.

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE: Spălaţi-vă pe mâini, scoateţi o singură doză de pe bandă, puneţi banda rămasă înapoi în cutie, asiguraţi-vă că soluţia este în partea inferioară a containerului de o singură doză. Pentru a deschide containerul de o singură doză răsuciţi fila. Aplicaţi una sau două picături în fiecare ochi, odată sau mai multe ori în zi, la necesitate sau la recomandarea specialistului. Este posibil de utilizat cu lentilele de contact.


ATENŢIONĂRI: Dacă apare o iritare, întrerupeţi administrarea picăturilor şi contactaţi un medic oftalmolog. Nu utilizaţi dacă sunteţi alergic la unul din componentele produsului. Nu atingeţi cu vârful picurătorului suprafeţa ochiului. Păstraţi la loc ferit de razele solare directe şi de surse de căldură. A se păstra la temperaturi între 5 şi 35°C, Nu lăsaţi la vederea şi îndemâna copiilor. Nu înghiţiţi. Nu utilizaţi după data expirării. Acest produs este steril până în momentul deschiderii. Produs de o singură folosinţă, utilizaţi containerul de o singură doză imediat după prima deschidere. Aruncaţi containerul cu soluţia rămasă după frecare utilizare. NU atiiizaţî proPosuŢ^dăcă obseTVaţi'careva deteriorări la container.


COMPOZIŢIE: Acid Hialuronic, 0. 1%; extract fluid de afine (Vaccinium myrtillus); edetat disodic; soluţie izotonică tampon cu pH 7. 2. Fără conservanţi. NU conţine clorhexidină, tiomersal, clorură de benzalconiu, parabeni şi careva ingrediente de origine animală.

Producător: Omisan farmaceutici, via Galilei-Guidonia M. (Rm) Italia www. omisan. com/ Reprezentant oficial în R. Moldova: "Promofarm" SRL,

www. promofarm. md

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 447
Код товара: 53173
Цена товара в пунктах: 671
Код товара: 52663
Цена товара в пунктах: 588
Код товара: 58272
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 163
Код товара: 62362
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61750
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 64314
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 38805
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 17
Код товара: 58331
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 836
Код товара: 55355
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 84
Код товара: 64200
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 220
Код товара: 61832
Акция
Цена товара в пунктах: 486
Код товара: 61688
Акция
Цена товара в пунктах: 1508
Код товара: 45716
Акция
Цена товара в пунктах: 3713
Код товара: 63742
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 652
Код товара: 61743
Акция
Цена товара в пунктах: 387
Код товара: 61855
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 926
Код товара: 61793
Цена товара в пунктах: 676
Код товара: 63591
Цена товара в пунктах: 308
Код товара: 62324
Акция
Цена товара в пунктах: 514
Код товара: 61695
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 200
Код товара: 61788
Акция
Цена товара в пунктах: 941
Код товара: 61828
Акция
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 61690
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 793
Код товара: 62176
Цена товара в пунктах: 528
Код товара: 61632
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.