Erexil® forte comp. film. 100mg N4

Код товара: 58826
Доза: 100
Количество доз: 4
Производитель: Replek Farm Ltd.
Страна: Македония
Форма: табл. п/о.

EREXIL FORTE 100 mg comprimate filmate

Sildenafilum

 

1. Ce este EREXIL FORTE şi pentru ce se utilizează

EREXIL FORTE conţine substanţa activă sildenafil care aparţine grupului de medicamente denumite inhibitori ai fosfodiesterazei de tip 5 (PDE5). EREXIL FORTE acţionează prin relaxarea vaselor de sânge de la nivelul penisului, favorizând circulaţia sângelui în penis atunci când sunteţi excitat sexual. EREXIL FORTE vă ajută să obţineţi o erecţie numai dacă sunteţi stimulat sexual.

EREXIL FORTE este destinat bărbaţilor adulţi cu disfuncţie erectilă, cunoscută uneori şi sub denumirea de impotenţă. Această afecţiune constă în lipsa sau în imposibilitatea menţinerii erecţiei penisului în vederea desfăşurării actului sexual.

 

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi EREXIL FORTE

Nu utilizaţi EREXIL FORTE:

- Dacă sunteţi alergic la sildenafil sau la oricare dintre celelalte

 

componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6).

- Dacă utilizaţi medicamente denumite nitraţi deoarece această asociere poate duce la o scădere periculoasă a tensiunii arteriale. Informaţi medicul dacă luaţi oricare dintre aceste medicamente care sunt de obicei administrate pentru tratamentul anginei pectorale (“dureri în piept”). Dacă nu sunteţi sigur, întrebaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul.

- Dacă utilizaţi oricare dintre medicamentele cunoscute sub numele de donori de oxid nitric, cum este nitritul de amil deoarece această asociere poate duce

la o scădere periculoasă a tensiunii arteriale.

- Dacă aveţi o afecţiune cardiacă sau hepatică severă.

- Dacă aţi avut recent un accident vascular cerebral sau infarct miocardic, sau aveţi hipotensiune arterială.

- Dacă aveţi din naştere anumite boli rare de ochi (cum este retinita pigmentară).

- Dacă aţi avut vreodată pierderea vederii datorită neuropatiei optice anterioare ischemice, non-arteritice (NOAIN).

 

Atenţionări şi precauţii

Înainte să utilizaţi EREXIL FORTE adresaţi-vă medicului dumneavoastră,

farmacistului sau asistentei medicale:

- Dacă aveţi siclemie (o boală a globulelor roşii din sânge), leucemie (cancer al celulelor din sânge), mielom multiplu (cancer al măduvei osoase)

- Dacă aveţi o deformare a penisului sau Boala Peyronie.

- Dacă aveţi boli de inimă. Medicul dumneavoastră trebuie să examineze cu atenţie dacă starea inimii dumneavoastră permite susţinerea efortului suplimentar al actului sexual.

- Dacă aveţi ulcer gastric activ sau tulburări de sângerare (cum este hemofilia).

- Dacă aveţi un episod brusc de scădere sau pierdere a vederii, nu mai luaţi

 

EREXIL FORTE şi contactaţi imediat medicul.

Nu trebuie să utilizaţi EREXIL FORTE împreună cu orice alt tratament administrat pe cale orală sau local pentru disfuncţia erectilă.

Nu trebuie să utilizaţi EREXIL FORTE împreună cu tratamente pentru tensiune arterială pulmonară mare (HAP) care conţin sildenafil sau orice alt inhibitor de PDE5.

Nu trebuie să utilizaţi EREXIL FORTE dacă nu ştiţi că aveţi disfuncţie erectilă. Nu trebuie să utilizaţi EREXIL FORTE dacă sunteţi femeie.

Informaţii speciale pentru pacienţii cu afecţiuni ale rinichilor sau ficatului

Trebuie să vă informaţi medicul dacă suferiţi de afecţiuni ale rinichilor sau ficatului. Medicul dumneavoastră vă poate stabili o doză mai mică.

 

Copii şi adolescenţi

EREXIL FORTE nu trebuie administrat persoanelor cu vârsta sub 18 ani.

 

EREXIL FORTE împreună cu alte medicamente

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi, aţi utilizat

recent sau s-ar putea să utilizaţi orice alte medicamente.

EREXIL FORTE poate interfera cu acţiunea altor medicamente, în special cu cele utilizate pentru durerile în piept. În cazul oricăror urgenţe medicale, trebuie să informaţi medicul dumneavoastră, farmacistul sau asistenta medicală că aţi utilizat EREXIL FORTE şi când aţi utilizat. Nu utilizaţi alte medicamente în acelaşi timp cu EREXIL FORTE decât cu permisiunea medicului dumneavoastră.

Nu trebuie să luaţi EREXIL FORTE dacă luaţi medicamente denumite nitraţi

deoarece asocierea acestor medicamente poate duce la o scădere periculoasă a

tensiunii arteriale. Informaţi medicul, farmacistul sau asistenta medicală dacă luaţi oricare dintre aceste medicamente care se administrează frecvent pentru tratamentul anginei pectorale (“dureri în piept”).

Nu trebuie să luaţi EREXIL FORTE dacă utilizaţi oricare dintre medicamentele cunoscute sub numele de donori de oxid nitric, cum este nitritul de amil deoarece această asociere poate duce la o scădere periculoasă a tensiunii arteriale.

Dacă utilizaţi în acelaşi timp medicamente cunoscute sub numele de inhibitori de protează, medicamente utilizate pentru tratamentul infecţiei cu HIV, este posibil ca medicul dumneavoastră să vă recomande să începeţi cu cea mai mică doză de EREXIL FORTE (25 mg).

Unii pacienţi care utilizează medicamente blocante alfa-adrenergice pentru tratarea hipertensiunii arteriale sau pentru mărirea prostatei pot avea ameţeli sau stare de confuzie care pot fi determinate de o scădere a tensiunii arteriale care apare atunci când staţi în picioare sau când vă ridicaţi în picioare prea brusc. Unii pacienţi au avut aceste manifestări când au luat EREXIL FORTE în acelaşi timp cu medicamente alfa-blocante. Manifestările apar cel mai frecvent în primele 4 ore de la administrarea de EREXIL FORTE. Pentru a reduce probabilitatea apariţiei acestor simptome, tratamentul cu medicamentul alfa-blocant trebuie urmat cu o doză zilnică constantă înainte de a începe tratamentul cu EREXIL FORTE. Medicul s-ar putea să vă recomande să începeţi tratamentul cu EREXIL FORTE cu o doză mai mică (25 mg).

 

EREXIL FORTE împreună cu alimente, băuturi şi alcool

EREXIL FORTE poate fi administrat cu sau fără alimente. Totuşi, este posibil ca instalarea efectului să fie mai lent dacă luaţi EREXIL FORTE în timpul unei mese consistente .

Consumul de băuturi alcoolice poate afecta temporar capacitatea de a obţine o erecţie. Pentru a beneficia la maximum de efectele medicamentului, vă sfătuim să nu consumaţi cantităţi excesive de băuturi alcoolice înainte de a utiliza EREXIL FORTE.

 

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea

EREXIL FORTE nu este destinat utilizării de către femei.

 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

EREXIL FORTE poate produce ameţeli sau tulburări de vedere. Trebuie să ştiţi cum reacţionaţi la administrarea EREXIL FORTE înainte de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

 

3. Cum să utilizaţi EREXIL FORTE

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Doza recomandată de start este de 50 mg.

 

Nu trebuie să utilizaţi EREXIL FORTE mai mult de o dată pe zi.

Trebuie să utilizaţi EREXIL FORTE cu aproximativ o oră înainte de momentul în care intenţionaţi să aveţi un contact sexual. Înghiţiţi comprimatul în întregime, cu un

pahar cu apă.

Dacă simţiţi că EREXIL FORTE acţionează prea slab sau prea puternic, informaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul.

EREXIL FORTE vă ajută să obţineţi erecţia doar dacă sunteţi stimulat sexual. Timpul necesar pentru ca EREXIL FORTE să acţioneze diferă de la persoană la persoană, dar în mod obişnuit este între o jumătate de oră şi o oră. Dacă utilizaţi EREXIL FORTE în timpul unei mese bogate, veţi constata că EREXIL FORTE acţionează mai lent.

Dacă EREXIL FORTE nu vă ajută să obţineţi erecţia sau dacă erecţia nu persistă suficient de mult timp pentru a permite finalizarea actului sexual, trebuie să informaţi medicul dumneavoastră.

 

Dacă utilizaţi mai mult EREXIL FORTE decât trebuie

Puteţi avea o creştere a severităţii şi frecvenţei reacţiilor adverse. Dozele peste 100 mg nu duc la creşterea eficacităţii.

Nu utilizaţi mai multe comprimate decât v-a recomandat medicul

dumneavoastră.

Dacă aţi utilizat mai multe comprimate decât trebuia, adresaţi-vă medicului

dumneavoastră.

Dacă aveţi întrebări suplimentare referitoare la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale.

 

4. Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Reacţiile adverse raportate în asociere cu utilizarea EREXIL FORTE sunt în general uşoare până la moderate şi au o durată scurtă.

 

Dacă manifestaţi oricare dintre următoarele reacţii adverse grave, întrerupeţi utilizarea EREXIL FORTE şi solicitaţi asistenţă medicală imediată:

O reacţie alergică - acestea se manifestă mai puţin frecvent (pot afecta

până la 1 din 100 de persoane)

Simptomele includ respiraţie şuierătoare, dificultăţi în respiraţie sau ameţeli, umflarea pleoapelor, feţei, buzelor sau gâtului.

Dureri în piept - se manifestă mai puţin frecvent Dacă se manifestă în timpul sau după contactul sexual:

- Staţi în poziţie semi-şezând şi încercaţi să vă relaxaţi.

- Nu utilizaţi nitraţi pentru tratamentul durerii în piept.

Erecţii prelungite şi uneori dureroase - acestea se manifestă rar (pot afecta

până la 1 din 1000 de persoane)

Dacă aveţi o erecţie care durează mai mult de 4 ore, trebuie să contactaţi

imediat medicul.

Scăderea bruscă sau pierderea vederii - acestea se manifestă rar

Reacţii grave pe piele - acestea se manifestă rar

Simptomele pot să includă descuamare gravă şi umflare a pielii, apariţia de vezicule la nivelul gurii, organelor genitale şi ochilor, febră.

Crize convulsive sau convulsii - acestea se manifestă rar

 

Alte reacţii adverse:

Foarte frecvente (pot afecta mai mult de 1 din 10 persoane): durere de cap.

 

Frecvente (pot afecta până la 1 din 10 persoane): greaţă, înroşirea feţei, bufeuri (simptomele includ o senzaţie bruscă de căldură în partea superioară a corpului), indigestie, senzaţia de accentuare a culorilor, înceţoşarea vederii, tulburări de vedere, înfundarea nasului şi ameţeli.

 

Mai puţin frecvente (pot afecta pâna la 1 din 100 de persoane): vărsături, erupţii trecătoare pe piele, iritaţia ochilor, înroşirea ochilor/ochi roşii, dureri de ochi, vederea unor sclipiri luminoase, luminozitate vizuală, sensibilitate la lumină, lăcrimarea ochilor, bătăi puternice ale inimii, bătăi rapide ale inimii, tensiune arterială mare, tensiune arterială mică, dureri musculare, senzaţie de somnolenţă, reducerea sensibilităţii tactile, vertij, zgomote în urechi, senzaţie de gură uscată, sinusuri blocate sau înfundate, inflamaţia mucoasei nazale (simptomele includ nas care curge, strănut şi nas înfundat), dureri în partea superioară a abdomenului, boală de reflux gastro-esofagian, (simptomele includ arsuri ale stomacului), sânge în urină, dureri ale braţelor sau picioarelor, sângerări nazale, senzaţie de căldură şi senzaţie de oboseală.

 

Rare (pot afecta până la 1 din 1000 de persoane): leşin, accident vascular cerebral, infarct miocardic, bătăi neregulate ale inimii, reducerea temporară a circulaţiei sângelui în unele zone ale creierului, senzaţie de constricţie la nivelul gâtului, gură amorţită, sângerare în partea posterioară a ochiului, vedere dublă, acuitate vizuală redusă, senzaţii neobişnuite la nivelul ochiului, umflarea ochiului sau pleoapei, vederea unor mici particule sau pete, halouri în jurul luminilor, dilataţia pupilei ochiului, decolorarea regiunii albe a ochiului, sângerări la nivelul penisului, prezenţa de sânge în spermă, nas uscat, umflarea regiunii interioare a nasului, senzaţie de iritabilitate şi scăderea sau pierderea bruscă a auzului.

În cadrul experienţei după punerea pe piaţă, cazurile de angină instabilă (afecţiune a inimii) şi moarte subită au fost raportate rar. De notat că majoritatea, dar nu toţi bărbaţii la care au apărut aceste reacţii, sufereau de probleme cardiace înainte de a lua medicamentul. Nu a fost posibil să se determine dacă aceste evenimente au fost legate direct de utilizarea EREXIL FORTE.

 

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect.

 

5. Cum se păstrează EREXIL FORTE

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.

A se păstra la temperaturi sub 250C. A se păstra în ambalajul original pentru a fi

protejat de de lumină şi umiditate.

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie sau pe blister după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a respectivei luni.

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

 

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii Ce conţine EREXIL FORTE

- Substanţa activă este sildenafil. Fiecare comprimat filmat conţine sildenafil 50 mg (sub formă de citrat de sildenafil).

- Celelalte componente sunt:

celuloză microcristalină, hidrogenofosfat de calciu anhidru, croscarmeloză sodică, hipromeloză, siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu, polidextroză, dioxid de titan, indigo carmin, talc, maltodextrin, trigliceride cu lanţ mediu, oxid de fier galben, triacetină..

 

Cum arată EREXIL FORTE şi ce conţine ambalajul

Comprimatele filmate EREXIL FORTE sunt de culoare albastră, de formă triunghiulară, marcate cu “100” pe una dintre feţe. Comprimatele filmate sunt ambalate în cutii cu blistere conţinând 2, 4, 8 sau 12 comprimate filmate în cutie sau ambalaje de carton sigilate la căldură.

Este posibil ca nu toate aceste forme de ambalaj să fie disponibile pe piaţă.

 

Deţinătorul certificatului de înregistrare şi fabricantul Deţinătorul certificatului de înregistrare

Alliance Medical Investments LP, 45B West Wilmot str., of. 202, Richmond Hill, Ontario, Canada

 

Fabricantul

GENEPHARM S.A., 18th km. Marathonos Ave-Pallini Attiki, 15351-Grecia

 

 

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 831
Код товара: 54354
Цена товара в пунктах: 1116
Код товара: 61239
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1512
Код товара: 63700
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 55265
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 464
Код товара: 63510
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 793
Код товара: 62176
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 69
Код товара: 39022
Топ сезона
Код товара: 42910
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 286
Код товара: 61842
Акция
Цена товара в пунктах: 524
Код товара: 61716
Акция
Цена товара в пунктах: 346
Код товара: 61830
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61837
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61698
Акция
Цена товара в пунктах: 477
Код товара: 63478
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 674
Код товара: 61794
Акция
Цена товара в пунктах: 268
Код товара: 61833
Цена товара в пунктах: 69
Код товара: 62162
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.