Bonflor caps. N20 Fiterman

Код товара: 59411
Количество доз: 20
Производитель: Fiterman Pharma
Страна: Румыния
Форма: капс.
Наличие: достаточно
253 48 леев
(-13%)
219 94 леев
Выгода:
21 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Bonflor® capsule

Aport de bacterii lactice benefice florei intestinale sanatoase. Reechilibreaza flora intestinala in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice.

Indicatii

Principalii factori care pot perturba echilibrul florei intestinale benefice sunt: tratamentele cu antibiotice; infectiile intestinale bacteriene sau virale (cel mai frecvent intâlnita fiind infectia cu Rotavirus); schimbarea mediului si a alimentatiei pe perioada calatoriei in alte regiuni (afectiunea intâlnita cel mai frecvent poarta denumirea de diareea calatorului); stresul, dietele neadecvate, consumul de alcool in cantitati mari.

Dezechilibrul florei intestinale are numeroase consecinte negative asupra organismului, cum ar fi:

- dereglarea tranzitului intestinal, ce poate fi insotita de diaree sau constipatie si disconfort abdominal;

- scaderea imunitatii;

- favorizarea dezvoltarii alergiilor, manifestate uzual prin eruptiile cutanate.

Avantaje

Bonflor® capsule este un supliment alimentar cu actiune de echilibrare a florei intestinale ce are la baza un complex format din probiotice (bacterii lactice benefice) si prebiotice. Complexul probiotic din Bonflor® capsule este reprezentat de 2 dintre cele mai studiate tulpini probiotice din lume, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus izolate chiar de la nivelul tractului digestiv. Aceste tulpini au fost selectate datorita capacitatii crescute de a adera la mucoasa intestinala si de a secreta substante benefice organismului uman.

Complexul prebiotic din compozitia Bonflor® capsule, reprezentat de fructooligozaharide, este substratul hranitor al bacteriilor lactice. Cantitatea optima de fructooligozaharide din Bonflor® capsule furnizeaza nutrientii specifici dezvoltarii Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus. Astfel, colonizarea si reechilibrarea florei intestinale se vor realiza intr-o perioada mai scurta de timp.

Compozitie

1,5 miliarde UFC: Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus, 45 mg fructooligozaharide, vitamina C, antiaglomerant (stearat de magneziu), amidon, capsula (hipromeloza, guma gellan, dioxid de titan).

Valoare energetica: 0,97 kcal/ capsula

Doze si mod de administrare

Copii intre 2-12 ani: 1 capsula de 1-2 ori pe zi;

Copii peste 12 ani si adulti: 1 capsula de 1-3 ori pe zi.

Pe parcursul tratamentului cu antibiotice se recomanda administrarea Bonflor® capsule la distanta de minim 3 ore de antibiotic. Administrarea Bonflor® capsule se continua inca 7 zile dupa terminarea administrarii antibioticului.

In cazul copiilor care nu pot inghiti capsula, aceasta poate fi desfacuta, iar continutul poate fi amestecat cu o cantitate suficienta de lichid sau mâncare.

Pentru a nu distruge activitatea bacteriilor lactice, Bonflor® capsule nu se administreaza cu alcool sau bauturi fierbinti.

Recomandari

A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.

A nu se lasa la indemâna copiilor mici.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Mod de eliberare

Fara prescriptie medicala.

Forma de prezentare

Cutie cu 20 capsule gastrorezistente

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 859
Код товара: 50259
Цена товара в пунктах: 596
Код товара: 50896
Цена товара в пунктах: 699
Код товара: 45851
Цена товара в пунктах: 377
Код товара: 62774
Цена товара в пунктах: 390
Код товара: 60117
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 104
Код товара: 63924
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 7
Код товара: 42957
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 28
Код товара: 63890
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 62436
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61750
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61752
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61707
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 42229
Акция
Цена товара в пунктах: 267
Код товара: 61835
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61860
Акция
Цена товара в пунктах: 268
Код товара: 61831
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 638
Код товара: 61700
Цена товара в пунктах: 1193
Код товара: 59593
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 61633
Цена товара в пунктах: 441
Код товара: 61130
Цена товара в пунктах: 312
Код товара: 35497
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.