Corega Neutro Crema 40g duo pack

Код товара: 49382
NEW
Производитель: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, GlaxoSmithKline Export Ltd (prod.: GlaxoSmithKline Consumer Hea
Страна: Marea Britanie
Форма: крем

COREGA ULTRA FIXARE NEUTRO CREMA*40g DUO PACK

 

Descriere

Crema adeziva pentru proteza dentara Corega Ultra Fixare Neutro, 40 g

• Ce este COREGA ULTRA FIXARE NEUTRO :

Corega Ultra Fixare Neutro este o crema adeziva fara arome si coloranti artificiali care ofera o fixare puternica a protezei dentare pe durata intregii zile. Aceasta are un gust neutru pentru a nu interfera cu gustul alimentelor.

• Cui se adreseaza COREGA ULTRA FIXARE NEUTRO :

Daca esti purtator de proteza dentara totala sau partiala si iti doresti fixarea ferma a acesteia pe parcursul intregii zile, crema adeziva Corega Ultra Fixare Neutro este potrivita pentru tine.

• Beneficii COREGA ULTRA FIXARE NEUTRO:

Ofera fixarea protezei dentare timp de 12 ore fara a schimba gustul alimentelor. Nu contine coloranti artificiali si adaos de arome.

• De ce sa alegi COREGA ULTRA FIXARE NEUTRO:

Are o formula creata special pentru a-ti oferi fixare 3D si nu are adaos de arome, astfel ca nu te va impiedica sa te bucuri de gustul alimentelor preferate.

• Cum se utilizeaza COREGA ULTRA FIXARE NEUTRO:

Dupa ce iti cureti si iti usuci proteza dentara, aplica crema adeziva Corega in benzi scurte, apoi clateste gura cu apa si aplica proteza la locul ei, apasa ferm si musca timp de cateva secunde pentru a o fixa.

• Cum functioneaza COREGA ULTRA FIXARE NEUTRO:

Produsul contine doi polimeri adezivi care absorb saliva si isi maresc volumul. Astfel, se creeaza o structura moale si flexibila 3D intre proteza dentara si tesutul gingival pentru a ajuta la impiedicarea resturilor alimentare sa patrunda sub proteza dentara si pentru a asigura o fixare ferma si de durata a acesteia.

• Pentru rezultate optime, este indicat sa utilizezi si tabletele Corega pentru curatarea protezei dentare.

• Urmeaza intotdeauna instructiunile de pe ambalaj.

 

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 487
Код товара: 26410
Цена товара в пунктах: 418
Код товара: 30712
Цена товара в пунктах: 367
Код товара: 38778
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1231
Код товара: 56554
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 42968
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 761
Код товара: 55604
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 347
Код товара: 61116
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 61896
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61837
Просмотренные товары
LULULUN - MĂȘTI JAPONEZE EXCLUSIVE
Originare din Japonia, aceste măști au câștigat o reputație internațională datorită calității lor superioare și a ingredientelor tradiționale locale japoneze, care au fost folosite de secole pentru a menține frumusețea și sănătatea tenului.