Brufen® Rapid caps. moi 400mg N10

Код товара: 59642
Доза: 400
Количество доз: 10
Производитель: Abbott Laboratories GmbH, Germania(PROD: Geltec Private Limited, India; )
Страна: Германия
Форма: капс.мягкие
Наличие: достаточно
38 90 леев
(-10%)
34 93 леев
Выгода:
3 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Brufen rapid 400 mg,capsule moi

1. CE ESTE BRUFEN RAPID ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ

Brufen Rapid este un medicament antiinflamator nesteroidian (AINS), care posedă acțiune analgezică, antiinflamatoare și antipiretică. Substanța activă este ibuprofenul. Fiecare capsulă conține 400 mg ibuprofen.

Brufen Rapid este utilizat pentru tratamentul simptomatic pe termen scurt al durerilor uşoare până la moderate, cum sunt dureri de cap, dureri menstruale, dureri de dinţi, durerii asociate simptomelor de gripă și febră la adulți și adolescenți cu greutatea peste 40 kg (de la vârsta de 12 ani sau mai mari).

2. CE TREBUIE SĂ ŞTIŢI ÎNAINTE SĂ LUAŢI BRUFEN RAPID

Nu luaţi Brufen Rapid

- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la ibuprofen sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6);

- dacă apar/apăreau bronhospasm, astm bronşic, rinită alergică, urticarie (apariția pe suprafața pielii sau pe mucoase a veziculelor cu mâncărime, care la exterior se asemănă cu consecințele arsurilor cauzate de urzici), edem sau reacții alergice după utilizarea acidului acetilsalicilic/aspirină sau altor AINS;

- dacă ați avut cândva sângerări gastrointestinale sau perforaţie (afectarea integrității peretelui stomacului sau intestinului cu formarea unui orificiu), determinate de tratamentul anterior cu AINS;

- dacă aveţi episoade repetate de ulcer peptic sau sângerare gastrointestinală;

- dacă aveţi insuficiență cardiacă, renală sau hepatică severă;

- dacă aveți oricare sângerare activă;

- dacă aveţi tulburări de formare a celulelor din sânge (inclusiv a căror cauză nu a fost stabilită) sau diateză hemoragică (manifestată prin tendință crescută la sângerare);

- dacă aveți deshidratare severă, provocată de vărsături, diaree sau administrarea unei cantităţi insuficiente de lichide);

- în timpul ultimelor trei luni de sarcină;

- la copii cu greutatea mai mică de 40 kg sau cu vârsta sub 12 ani.

Atenţionări şi precauţii

Înainte să utilizaţi Brufen Rapid, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

Reacţiile adverse pot fi reduse la minimum prin utilizarea celei mai mici doze eficace necesare pentru controlul simptomelor, pentru cea mai scurtă durată.

La persoanele vârstnice crește riscul dezvoltării consecințelor serioase ale reacțiilor adverse, în special hemoragie și perforare gastrointestinală, care pot fi letale.

Copii și adolescenți

Brufen Rapid în această formă farmaceutică și doză este contraindicat copiilor cu vârsta sub 12 ani sau cu greutatea corporală sub 40 kg.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea

Dacă sunteţi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, aveți probleme cu concepția sau urmați un examen cu privire la infertilitate, de asemenea dacă alăptaţi, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Este contraindicată utilizarea Brufen Rapid în trimestrul trei de sarcină.

3. CUM SĂ LUAŢI BRUFEN RAPID

Luaţi întotdeauna Brufen Rapid exact aşa, cum este menţionat în acest prospect sau conform recomandării medicului. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Mod de administrare

A se administra oral câte 1 capsulă (400 mg) la adulţi, adolescenţi şi copii cu greutatea mai mare de 40 kg (de la 12 ani și peste).

A se înghiți cu apă. A nu se mesteca.

Dacă este necesar, următoarea capsulă poate fi administrată peste 6 ore.

Doza maximă într-un interval de 24 ore nu trebuie să depășească 1200 mg (3 capsule), care se administrează în câteva prize.

Dacă acest medicament este necesar de utilizat mai mult de 3 zile (la copii și adolescenți), mai mult de 3 zile la adulți cu febră sau 4 zile (pentru tratamentul durerii la adulți) sau în caz de agravare a stării este necesar de consultat medicul.

Pacienţii cu afecțiuni ale tractului gastrointestinal trebuie să utilizeze medicamentul în timpul mesei.

4. REACŢII ADVERSE POSIBILE

Ca toate medicamentele, Brufen Rapid poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Reacţiile adverse pot fi reduse la minimum prin utilizarea celei mai mici doze eficace, pentru cea mai scurtă durată necesară pentru ameliorarea simptomelor. Puteți prezenta una din reacţiile adverse cunoscute la administrarea AINS.

Cum arată Brufen Rapid şi conţinutul ambalajului

Brufen Rapid se prezintă sub formă de capsule gelatinoase moi transparente de culoare galben-pal, ovale, cu dimensiuni de 14 minim, cu conținut transparent și inscripția „#”, imprimată cu cerneală albă.

Deţinătorul certificatului de înregistrare

Abbott Laboratories GmbH,

Froyndallee 9A, 30173 Hanovra, Germania.

Fabricantul

Geltec Private Limited,

Sr №24, 26/3, 27/2 Yadavanahalli Attibele, Bangalore-Hosur Road,

Bangalore, Karnataka, 562107, India.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Код товара: 59504
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 17
Код товара: 58331
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 593
Код товара: 64087
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63775
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 26
Код товара: 45842
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 10
Код товара: 11434
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 154
Код товара: 46171
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 64086
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 48655
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 268
Код товара: 61833
Акция
Цена товара в пунктах: 604
Код товара: 52542
Акция
Цена товара в пунктах: 370
Код товара: 61853
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61858
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61860
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 618
Код товара: 46542
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61837
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61707
Цена товара в пунктах: 1006
Код товара: 46562
Цена товара в пунктах: 527
Код товара: 57540
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.