Ferosom Forte pulbere N20

Код товара: 59651
Количество доз: 20
Производитель: United Pharma
Страна: Канада
Форма: саше

FEROSOM Forte

este o sursă inovatoare de fier lipozomal, cu biodisponibilitate şi asorbţie maximă, conţine pirofosfat de fier, înglobat in lipozomi prin tehhologia LCE.

Lipozomii sunt bule microscopice de fosfolipide cu o structură cu două straturi foarte asemanatoare cu cea a membranelor celulare. Lipozomii se dovedesc a fi purtători ideali pentru moleculele terapeutice, în cazul dat a fierului, extrem de eficienţi in furnizarea lui direct în celulă, cu o biodisponibilitate si absorbţie ridicată si lipsă de toxicitate.

Tehnologia lipozomală LCE permite protejarea fierului în mediul gastric, asigurându-i o absorbţie ridicată cu efecte secundarejnin[me,jn comparaţie cu formele obişnuite de fier.

Compoziţie: 1 sticks (pacheţel) conţine:

Fier Lipozomal (pirofosfat feric microincapsulat prin tehnologia LCE Liposomal®) 21 mg Acid folie 0,4mg; Vitamina D310mcg (400UI); Vitamina B121,75mcg; Vitamina B61mg; Vitamina C 70mg

Efect farmacologic: FEROSOM Forte datorită tehnologiei de încorporare lipozomală LCE este protejat în mediul gastric, fiind transportat intact, pentru a fi absorbit în intestin. în intestinul subţire, lipozomii se leagă de chilomicroni, fiind preluaţi din spaţiul interstitial in vasele limfatice, trecând ulterior în circulaţia sanguina, astfel asigurând o biodisponibilitate maximă a fierului în doze mici. Datorită acestei tehnologii, biodisponibilitatea fierului în preparatul FEROSOM Forte este de 3,5 ori mai mare, comparativ cu aceeaşi cantitate de fier neinclusă în structura lipozomilor.

Datorită tehnologiei de încorporare lipozomală a fierului LCE, fierul nu vine în contact direct cu mucoasa gastrointestinală, în acest mod fiind evitate tulburările gastrointestinale care apar, de obicei, la administrarea suplimentelor cu fier, cum ar fi: gust metalic, arsuri gastrice, iritaţii intestinale (constipaţie, diaree) pigmentarea mucoaselor, colorarea scaunului şi smalţului dentar.

FEROSOM Forte datorită tehnologiei de încorporare lipozomală LCE, poate fi utilizat la pacienţii cu boală celiacă şi deficit concomitent de fier cauzat de manifestări de malabsorbţie. şi este, de asemenea, FEROSOM Forte este recomandat pentru deficitul de fier de orice severitate.

Proprietăţile componentelor:

Fierul - este un mineral necesar pentru sinteza hemoglobinei, care este conţinută în globulele roşii din sânge (eritrocite) şi este principalul purtător de oxigen către toate celulele corpului uman. Lipsa fierului duce la dezvoltarea anemiei feriprive cauzată de lipsa hemoglobinei şi de scăderea conţinutului acesteia în eritrocite. Deficitul de fier interferează cu oxigenarea normală a sângelui şi contribuie la simptome precum oboseala, apatia, modificări la nivelul unghiilor, parului sau pielii (parul devine uscat si friabil, unghiile devin concave), somnolenţa, dispnee (greutate in respiraţie) şi altele.

Acidul folie (vitamina B9) aparţine complexului de vitamine B - face parte din complexul de opt vitamine hidrosolubile B. E important de menţionat faptul că, acidul folie reprezintă o formă sintetică a vitaminei B9 şi nu se regăseşte în mod natural în alimente, ci sub formă de supliment alimentar. Această vitamină este necesară pentru creşterea şi dezvoltarea sistemului circulator şi imunitar. Acidul folie este implicat în procesul de vindecare a rănilor, reduce formarea de homocisteină, o substanţă a cărei formare în exces este asociată cu dezvoltarea bolilor cardiovasculare. De asemenea, este esenţial pentru producerea de material genetic (AND, ARN), contribuie la formarea celulelor noi, mai ales a globulelor roşii. Acidul folie este esenţial pentru funcţionarea creierului şi a sistemului nervos, în special pentru sinteza neurotransmiţătorilor (substanţe care transmit impulsuri electrice de la o celulă nervoasă la alta).

Femeile gravide şi mamele care alăptează au o necesitate crescută de acid folie. Furnizarea unei cereri crescute nu se realizează doar prin dietă. Deficitul de acid folie în această perioadă poate duce la malformaţii ale sistemului nervos central şi ale feţei la nou-născut.

Vitamina D3 favorizează absorbţia intestinala a calciului şi fosforului. Are rol esenţial în formarea si consolidarea oaselor şi a dinţilor. Contribuie la buna funcţionare a inimii şi a vaselor de sânge; este necesară pentru buna formare şi dezvoltare a creierului şi ajuta la optima funcţionare mentală pe parcursul vieţii; participă în reglarea proceselor metabolice; întăreşte sistemul imunitar.

Vitamina B12 este esenţiala pentru formarea celulelor roşii din sânge (eritrocite), sinteza ADN-ului, funcţionarea nervilor şi menţinerea funcţiei cognitive. Acastă vitamină creşte capacitatea ţesuturilor de a se regenera.

Vitamina B6 este una dintre cele mai importante vitamine din grupa B. Ea este direct implicată în aproape toate procesele biochimice din corpul uman. Asigură metabolismul aminoacizilor, îmbunătăţeşte funcţiile de protecţie şi afectează pozitiv funcţionarea sistemului nervos. Vitamina B6 este implicată în producţia de celule roşii din sânge şi hemoglobină şi, de asemenea, reglează nivelul hormonilor. Această vitamină’este indispensabilă sănătăţii viitoarelor mame, deoarece contribuie la concepţia şi evoluţia normală a sarcinii.

Vitamina C are proprietăţi antioxidante, protejează celulele şi ţesuturile de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi,^revine-oxtdarea acizilorgraşLioacă-urrroHmportanHn sinteza-colagenulurşnntărireaimunităţirşr promovează activarea acidului folie.

Indicaţii pentru utilizare:

Ferosom Forte este recomandat ca parte a terapiei complexe în toate cazurile de deficit de fier:

- Sideropenia şi anemia feriprivă de diferite etiologii;

- Ca sursă suplimentară de fier pentru pierderea cronică şi prelungită a sângelui la femei în timpul ciclului menstrual, în donare constantă de sânge;

- Ca o sursă suplimentară de fier în bolile tractului gastro-intestinal, însoţite de pierderi cronice de sânge (gastrită erozivă, ulcer gastric şi ulcer duodenal, polipi, hemoroizi şi altele);

- Necesitate crescută de fier (sarcină, alăptare, perioadă de creştere activă);

- Nutriţie inadecvată şi dezechilibrată, vegetarianism;

- Scăderea rezistenţei organismului, bătrâneţe;

- Boli oncologice, chimioterapie.

Recomandări de utilizare: Adulţi: Intern, câte 1 pacheţel pe zi în timpul mesei.

Conţinutul pacheţelului este administrat direct in cavitatea bucală, pe limbă. Nu este necesar să beţi apă (ia dorinţă, puteţi bea cu apă). Administraţi cri câteva ore înainte sau după administrarea altor medicamente, sau cum v-a recomandat medicul dumnevoastră. A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

Contraindiaţii: Intoleranţă individuală la componentele produsului. Consultaţi medicul înainte de utilizare. Prezentare: Cutie cu 20 pacheţele a câte 1,7 g pulbere:

Păstrare: Ase păstra la loc uscat, ferit de lumină, la temperaturi sub 25 C. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor!

Termen de valabilitate: 2 ani.

Anu se utiliza după data de expirare indicată pe ambalaj.

Acest produs nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru un regim alimentar variat şi un moade viaţă sănătos. |

Producător: United Pharma Canada

2302-25Town Centre Court. Toronto,

ON.M1POB4 CANADA

Importator: Î.M. Vinamex SRL

MD 2012, R. Moldova

mun. Chişinău, sir. B.Bodoni, 47

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 747
Код товара: 61231
Акция
Цена товара в пунктах: 677
Код товара: 63696
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 44867
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 830
Код товара: 63944
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 64314
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 516
Код товара: 46197
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 51905
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 836
Код товара: 55355
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 498
Код товара: 63934
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 577
Код товара: 47691
Топ сезона
Код товара: 12123
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 461
Код товара: 61852
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61838
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61848
Акция
Цена товара в пунктах: 220
Код товара: 61832
Акция
Цена товара в пунктах: 1012
Код товара: 63752
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61846
Акция
Цена товара в пунктах: 615
Код товара: 63215
Акция
Цена товара в пунктах: 1508
Код товара: 45716
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 61696
Цена товара в пунктах: 113
Код товара: 60981
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 846
Код товара: 61742
Акция
Цена товара в пунктах: 472
Код товара: 61709
Цена товара в пунктах: 848
Код товара: 63458
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 836
Код товара: 55355
Цена товара в пунктах: 971
Код товара: 59583
Цена товара в пунктах: 69
Код товара: 62159
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 48651
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.