Ferosom Forte plic. N20

Код товара: 59651
NEW
Количество доз: 20
Производитель: United Pharma
Страна: Canada
Форма: саше

FEROSOM Forte

este o sursă inovatoare de fier lipozomal, cu biodisponibilitate şi asorbţie maximă, conţine pirofosfat de fier, înglobat in lipozomi prin tehhologia LCE.

Lipozomii sunt bule microscopice de fosfolipide cu o structură cu două straturi foarte asemanatoare cu cea a membranelor celulare. Lipozomii se dovedesc a fi purtători ideali pentru moleculele terapeutice, în cazul dat a fierului, extrem de eficienţi in furnizarea lui direct în celulă, cu o biodisponibilitate si absorbţie ridicată si lipsă de toxicitate.

Tehnologia lipozomală LCE permite protejarea fierului în mediul gastric, asigurându-i o absorbţie ridicată cu efecte secundarejnin[me,jn comparaţie cu formele obişnuite de fier.

Compoziţie: 1 sticks (pacheţel) conţine:

Fier Lipozomal (pirofosfat feric microincapsulat prin tehnologia LCE Liposomal®) 21 mg Acid folie 0,4mg; Vitamina D310mcg (400UI); Vitamina B121,75mcg; Vitamina B61mg; Vitamina C 70mg

Efect farmacologic: FEROSOM Forte datorită tehnologiei de încorporare lipozomală LCE este protejat în mediul gastric, fiind transportat intact, pentru a fi absorbit în intestin. în intestinul subţire, lipozomii se leagă de chilomicroni, fiind preluaţi din spaţiul interstitial in vasele limfatice, trecând ulterior în circulaţia sanguina, astfel asigurând o biodisponibilitate maximă a fierului în doze mici. Datorită acestei tehnologii, biodisponibilitatea fierului în preparatul FEROSOM Forte este de 3,5 ori mai mare, comparativ cu aceeaşi cantitate de fier neinclusă în structura lipozomilor.

Datorită tehnologiei de încorporare lipozomală a fierului LCE, fierul nu vine în contact direct cu mucoasa gastrointestinală, în acest mod fiind evitate tulburările gastrointestinale care apar, de obicei, la administrarea suplimentelor cu fier, cum ar fi: gust metalic, arsuri gastrice, iritaţii intestinale (constipaţie, diaree) pigmentarea mucoaselor, colorarea scaunului şi smalţului dentar.

FEROSOM Forte datorită tehnologiei de încorporare lipozomală LCE, poate fi utilizat la pacienţii cu boală celiacă şi deficit concomitent de fier cauzat de manifestări de malabsorbţie. şi este, de asemenea, FEROSOM Forte este recomandat pentru deficitul de fier de orice severitate.

Proprietăţile componentelor:

Fierul - este un mineral necesar pentru sinteza hemoglobinei, care este conţinută în globulele roşii din sânge (eritrocite) şi este principalul purtător de oxigen către toate celulele corpului uman. Lipsa fierului duce la dezvoltarea anemiei feriprive cauzată de lipsa hemoglobinei şi de scăderea conţinutului acesteia în eritrocite. Deficitul de fier interferează cu oxigenarea normală a sângelui şi contribuie la simptome precum oboseala, apatia, modificări la nivelul unghiilor, parului sau pielii (parul devine uscat si friabil, unghiile devin concave), somnolenţa, dispnee (greutate in respiraţie) şi altele.

Acidul folie (vitamina B9) aparţine complexului de vitamine B - face parte din complexul de opt vitamine hidrosolubile B. E important de menţionat faptul că, acidul folie reprezintă o formă sintetică a vitaminei B9 şi nu se regăseşte în mod natural în alimente, ci sub formă de supliment alimentar. Această vitamină este necesară pentru creşterea şi dezvoltarea sistemului circulator şi imunitar. Acidul folie este implicat în procesul de vindecare a rănilor, reduce formarea de homocisteină, o substanţă a cărei formare în exces este asociată cu dezvoltarea bolilor cardiovasculare. De asemenea, este esenţial pentru producerea de material genetic (AND, ARN), contribuie la formarea celulelor noi, mai ales a globulelor roşii. Acidul folie este esenţial pentru funcţionarea creierului şi a sistemului nervos, în special pentru sinteza neurotransmiţătorilor (substanţe care transmit impulsuri electrice de la o celulă nervoasă la alta).

Femeile gravide şi mamele care alăptează au o necesitate crescută de acid folie. Furnizarea unei cereri crescute nu se realizează doar prin dietă. Deficitul de acid folie în această perioadă poate duce la malformaţii ale sistemului nervos central şi ale feţei la nou-născut.

Vitamina D3 favorizează absorbţia intestinala a calciului şi fosforului. Are rol esenţial în formarea si consolidarea oaselor şi a dinţilor. Contribuie la buna funcţionare a inimii şi a vaselor de sânge; este necesară pentru buna formare şi dezvoltare a creierului şi ajuta la optima funcţionare mentală pe parcursul vieţii; participă în reglarea proceselor metabolice; întăreşte sistemul imunitar.

Vitamina B12 este esenţiala pentru formarea celulelor roşii din sânge (eritrocite), sinteza ADN-ului, funcţionarea nervilor şi menţinerea funcţiei cognitive. Acastă vitamină creşte capacitatea ţesuturilor de a se regenera.

Vitamina B6 este una dintre cele mai importante vitamine din grupa B. Ea este direct implicată în aproape toate procesele biochimice din corpul uman. Asigură metabolismul aminoacizilor, îmbunătăţeşte funcţiile de protecţie şi afectează pozitiv funcţionarea sistemului nervos. Vitamina B6 este implicată în producţia de celule roşii din sânge şi hemoglobină şi, de asemenea, reglează nivelul hormonilor. Această vitamină’este indispensabilă sănătăţii viitoarelor mame, deoarece contribuie la concepţia şi evoluţia normală a sarcinii.

Vitamina C are proprietăţi antioxidante, protejează celulele şi ţesuturile de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi,^revine-oxtdarea acizilorgraşLioacă-urrroHmportanHn sinteza-colagenulurşnntărireaimunităţirşr promovează activarea acidului folie.

Indicaţii pentru utilizare:

Ferosom Forte este recomandat ca parte a terapiei complexe în toate cazurile de deficit de fier:

- Sideropenia şi anemia feriprivă de diferite etiologii;

- Ca sursă suplimentară de fier pentru pierderea cronică şi prelungită a sângelui la femei în timpul ciclului menstrual, în donare constantă de sânge;

- Ca o sursă suplimentară de fier în bolile tractului gastro-intestinal, însoţite de pierderi cronice de sânge (gastrită erozivă, ulcer gastric şi ulcer duodenal, polipi, hemoroizi şi altele);

- Necesitate crescută de fier (sarcină, alăptare, perioadă de creştere activă);

- Nutriţie inadecvată şi dezechilibrată, vegetarianism;

- Scăderea rezistenţei organismului, bătrâneţe;

- Boli oncologice, chimioterapie.

Recomandări de utilizare: Adulţi: Intern, câte 1 pacheţel pe zi în timpul mesei.

Conţinutul pacheţelului este administrat direct in cavitatea bucală, pe limbă. Nu este necesar să beţi apă (ia dorinţă, puteţi bea cu apă). Administraţi cri câteva ore înainte sau după administrarea altor medicamente, sau cum v-a recomandat medicul dumnevoastră. A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

Contraindiaţii: Intoleranţă individuală la componentele produsului. Consultaţi medicul înainte de utilizare. Prezentare: Cutie cu 20 pacheţele a câte 1,7 g pulbere:

Păstrare: Ase păstra la loc uscat, ferit de lumină, la temperaturi sub 25 C. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor!

Termen de valabilitate: 2 ani.

Anu se utiliza după data de expirare indicată pe ambalaj.

Acest produs nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru un regim alimentar variat şi un moade viaţă sănătos. |

Producător: United Pharma Canada

2302-25Town Centre Court. Toronto,

ON.M1POB4 CANADA

Importator: Î.M. Vinamex SRL

MD 2012, R. Moldova

mun. Chişinău, sir. B.Bodoni, 47

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 372
Код товара: 44867
Цена товара в пунктах: 457
Код товара: 40693
Цена товара в пунктах: 27
Код товара: 55035
Цена товара в пунктах: 345
Код товара: 55359
Товар есть в наличии в аптеках отмеченных буквой , а в аптеках, отмеченных , нет в наличий.
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 298
Код товара: 55536
Топ сезона
Код товара: 59190
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 231
Код товара: 54881
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 6
Код товара: 11304
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 919
Код товара: 56554
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 122
Код товара: 14872
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 12
Код товара: 51873
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 818
Код товара: 46562
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 374
Код товара: 55948
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 12
Код товара: 15169
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 509
Код товара: 57534
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 6719
Код товара: 58043
Акция
Цена товара в пунктах: 605
Код товара: 52542
Акция
Цена товара в пунктах: 507
Код товара: 57310
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 55604
Акция
Цена товара в пунктах: 636
Код товара: 59417
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 1044
Код товара: 59647
Акция
Цена товара в пунктах: 605
Код товара: 55613
Акция
Цена товара в пунктах: 321
Код товара: 55736
Акция
Цена товара в пунктах: 469
Код товара: 55594
Акция
Цена товара в пунктах: 695
Код товара: 58658
Акция
Цена товара в пунктах: 2377
Код товара: 58042
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 347
Код товара: 57021
Цена товара в пунктах: 338
Код товара: 55534
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 363
Код товара: 48651
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 472
Код товара: 57540
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 498
Код товара: 55683
Цена товара в пунктах: 753
Код товара: 56657
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 818
Код товара: 46562
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 231
Код товара: 54881
Цена товара в пунктах: 361
Код товара: 53289
Цена товара в пунктах: 1014
Код товара: 59593
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 139
Код товара: 57475
Просмотренные товары
Astheplex - 3C Pharma 30 Capsule
Asthéplex-este un supliment alimentar care oferă o formulă inovatoare și completă. Astheplex este alcătuit din 22 de aminoacizi, dintre care 8 sunt esențiali pentru funcționarea celulelor corpului.