Ferosom Forte caps. N20

Код товара: 59649
Количество доз: 20
Производитель: United Pharma
Страна: Канада
Форма: капс.

FEROSOM Forte

este o sursă inovatoare de fier lipozomal, cu biodisponibilitate şi asorbţie maximă, conţine pirofosfat de fier, înglobat in lipozomi prin tehhologia LCE.

Lipozomii sunt bule microscopice de fosfolipide cu o structură cu două straturi foarte asemanatoare cu cea a membranelor celulare. Lipozomii se dovedesc a fi purtători ideali pentru moleculele terapeutice, în cazul dat a fierului, extrem de eficienţi in furnizarea lui direct în celulă, cu o biodisponibilitate şi absorbţie ridicată şi lipsă de toxicitate.

Tehnologia lipozomală LCE permite protejarea fierului în mediul gastric, asigurându-i o absorbţie ridicată cu efecte secundare minime, în comparaţie cu formele obişnuite de fier.

Compoziţie: fiecare capsulă conţine:

Fier Lipozomal (pirofosfat feric microincapsulat prin tehnologia LCE Liposomal®) 30mg

Vitamina C............................................................................................................................... 70mg

Efect farmacologic: FEROSOM Forte datorită tehnologiei de încorporare lipozomală LCE este protejat în mediul gastric, fiind transportat intact, pentru a fi absorbitîn intestin. în intestinul subţire, lipozomii se leagă de chilomicroni, fiind preluaţi din spaţiul interstitial in vasele limfatice, trecând ulteriorîn circulaţia sanguina, astfel asigurând o biodisponibilitate maximă a fierului în doze mici. Datorită acestei tehnologii, biodisponibilitatea fierului în preparatul FEROSOM Forte este de 3,5 ori mai mare, comparativ cu aceeaşi cantitate de fier neinclusă în structura lipozomilor.

Datorită tehnologiei de încorporare lipozomală a fierului LCE, fierul nu vine în contact direct cu mucoasa gastrointestinală, în acest mod fiind evitate tulburările gastrointestinale care apar, de obicei, la administrarea suplimentelor cu fier, cum ar fi: gust metalic, arsuri gastrice, iritaţii intestinale (constipaţie, diaree) pigmentarea mucoaselor, colorarea scaunului şi smalţului dentar.

FEROSOM Forte datorită tehnologiei de încorporare lipozomală LCE, poate fi utilizat la pacienţii cu boală celiacă şi deficit concomitent de fier cauzat de manifestări de malabsorbţie. FEROSOM Forte este recomandat pentru deficitul de fier de orice severitate.

Proprietăţile componentelor:

Fierul - este un mineral necesar pentru sinteza hemoglobinei, care este conţinută în globulele roşii din sânge (eritrocite) şi este principalul purtător de oxigen către toate celulele corpului uman. Lipsa fierului duce la dezvoltarea anemiei feriprive cauzată de lipsa hemoglobinei şi de scăderea conţinutului acesteia în eritrocite. Deficitul de fier interferează cu oxigenarea normală a sângelui şi contribuie la simptome precum oboseala, apatia, modificări ia nivelul unghiilor, parului sau pielii (parul devine uscat si friabil, unghiile devin concave), somnolenţa, dispnee (greutate in respiraţie) şi altele.

Vitamina C are proprietăţi antioxidante, protejează celulele şi ţesuturile de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi, previne oxidarea acizilor graşi, joacă un rol important în sinteza colagenului şi întărirea imunităţii şi promovează activarea acidului folie.

Indicaţii pentru utilizare: Ferosom Forte este recomandat ca parte a terapiei complexe în toate cazurile de deficit de fier:

- Sideropenia şi anemia feriprivă de diferite etiologii;

- Ca sursă suplimentară de fier pentru pierderea cronică şi prelungită a sângelui la femei în timpul ciclului menstrual, în donare constantă de sânge;

- Ca o sursă suplimentară de fier în bolile tractului gastro-intestinal, însoţite de pierderi oroTîic5desânge~(gastrită erozivă.T^cergastritrşixilcerdoodenaLpotiprhemoToizi şi

altele);

- Necesitate crescută de fier (sarcină, alăptare, perioadă de creştere activă);

- Nutriţie inadecvată şi dezechilibrată, vegetarianism;

- Scăderea rezistenţei organismului, bătrâneţe;

- Boli oncologice, chimioterapie.

Recomandări de utilizare; Adulţii: câte 1 capsulă peziîn timpul mesei.

Administraţi cu câteva ore înainte sau după administrarea altor medicamente, sau cum v-a recomandat medicul dumnevoastră.

Anu se depăşi doza zilnică recomandată. Durata administrării va fi stabilită de medic.

Contraindiaţii: Intoleranţă individuală la componentele produsului. Consultaţi medicul înainte de utilizare.

Prezentare: Cutie cu 2 blistere a câte 10 capsule.

Păstrare: A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.

Termen de valabilitate: 2 ani. A nu se utiliza după data de expirare indicată pe ambalaj. Acest produs nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru un regim alimentar variat şi un mod de viaţă sănătos.

Producător: United Pharma Canada

2302-25 Town Centre Court. Toronto,

ON.M1POB4 CANADA

Importator: Î.M. Vinamex SRL

MD 2012, R. Moldova

mun. Chişinău, str. B, Bodoni, 47

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 747
Код товара: 61231
Цена товара в пунктах: 44
Код товара: 46455
Акция
Цена товара в пунктах: 677
Код товара: 63696
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 44867
Цена товара в пунктах: 510
Код товара: 40693
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 4
Код товара: 42909
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 64314
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 647
Код товара: 46665
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 678
Код товара: 64090
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 341
Код товара: 61789
Топ сезона
Код товара: 10988
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 822
Код товара: 58159
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 80
Код товара: 49480
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61849
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61698
Акция
Цена товара в пунктах: 268
Код товара: 61833
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 61701
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61863
Цена товара в пунктах: 337
Код товара: 61898
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 53289
Цена товара в пунктах: 769
Код товара: 61603
Акция
Цена товара в пунктах: 476
Код товара: 61829
Цена товара в пунктах: 848
Код товара: 63458
Цена товара в пунктах: 527
Код товара: 57540
Цена товара в пунктах: 589
Код товара: 61601
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.