Ferosom Forte caps. N20

Код товара: 59649
Количество доз: 20
Производитель: United Pharma
Страна: Канада
Форма: капс.

FEROSOM Forte

este o sursă inovatoare de fier lipozomal, cu biodisponibilitate şi asorbţie maximă, conţine pirofosfat de fier, înglobat in lipozomi prin tehhologia LCE.

Lipozomii sunt bule microscopice de fosfolipide cu o structură cu două straturi foarte asemanatoare cu cea a membranelor celulare. Lipozomii se dovedesc a fi purtători ideali pentru moleculele terapeutice, în cazul dat a fierului, extrem de eficienţi in furnizarea lui direct în celulă, cu o biodisponibilitate şi absorbţie ridicată şi lipsă de toxicitate.

Tehnologia lipozomală LCE permite protejarea fierului în mediul gastric, asigurându-i o absorbţie ridicată cu efecte secundare minime, în comparaţie cu formele obişnuite de fier.

Compoziţie: fiecare capsulă conţine:

Fier Lipozomal (pirofosfat feric microincapsulat prin tehnologia LCE Liposomal®) 30mg

Vitamina C............................................................................................................................... 70mg

Efect farmacologic: FEROSOM Forte datorită tehnologiei de încorporare lipozomală LCE este protejat în mediul gastric, fiind transportat intact, pentru a fi absorbitîn intestin. în intestinul subţire, lipozomii se leagă de chilomicroni, fiind preluaţi din spaţiul interstitial in vasele limfatice, trecând ulteriorîn circulaţia sanguina, astfel asigurând o biodisponibilitate maximă a fierului în doze mici. Datorită acestei tehnologii, biodisponibilitatea fierului în preparatul FEROSOM Forte este de 3,5 ori mai mare, comparativ cu aceeaşi cantitate de fier neinclusă în structura lipozomilor.

Datorită tehnologiei de încorporare lipozomală a fierului LCE, fierul nu vine în contact direct cu mucoasa gastrointestinală, în acest mod fiind evitate tulburările gastrointestinale care apar, de obicei, la administrarea suplimentelor cu fier, cum ar fi: gust metalic, arsuri gastrice, iritaţii intestinale (constipaţie, diaree) pigmentarea mucoaselor, colorarea scaunului şi smalţului dentar.

FEROSOM Forte datorită tehnologiei de încorporare lipozomală LCE, poate fi utilizat la pacienţii cu boală celiacă şi deficit concomitent de fier cauzat de manifestări de malabsorbţie. FEROSOM Forte este recomandat pentru deficitul de fier de orice severitate.

Proprietăţile componentelor:

Fierul - este un mineral necesar pentru sinteza hemoglobinei, care este conţinută în globulele roşii din sânge (eritrocite) şi este principalul purtător de oxigen către toate celulele corpului uman. Lipsa fierului duce la dezvoltarea anemiei feriprive cauzată de lipsa hemoglobinei şi de scăderea conţinutului acesteia în eritrocite. Deficitul de fier interferează cu oxigenarea normală a sângelui şi contribuie la simptome precum oboseala, apatia, modificări ia nivelul unghiilor, parului sau pielii (parul devine uscat si friabil, unghiile devin concave), somnolenţa, dispnee (greutate in respiraţie) şi altele.

Vitamina C are proprietăţi antioxidante, protejează celulele şi ţesuturile de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi, previne oxidarea acizilor graşi, joacă un rol important în sinteza colagenului şi întărirea imunităţii şi promovează activarea acidului folie.

Indicaţii pentru utilizare: Ferosom Forte este recomandat ca parte a terapiei complexe în toate cazurile de deficit de fier:

- Sideropenia şi anemia feriprivă de diferite etiologii;

- Ca sursă suplimentară de fier pentru pierderea cronică şi prelungită a sângelui la femei în timpul ciclului menstrual, în donare constantă de sânge;

- Ca o sursă suplimentară de fier în bolile tractului gastro-intestinal, însoţite de pierderi oroTîic5desânge~(gastrită erozivă.T^cergastritrşixilcerdoodenaLpotiprhemoToizi şi

altele);

- Necesitate crescută de fier (sarcină, alăptare, perioadă de creştere activă);

- Nutriţie inadecvată şi dezechilibrată, vegetarianism;

- Scăderea rezistenţei organismului, bătrâneţe;

- Boli oncologice, chimioterapie.

Recomandări de utilizare; Adulţii: câte 1 capsulă peziîn timpul mesei.

Administraţi cu câteva ore înainte sau după administrarea altor medicamente, sau cum v-a recomandat medicul dumnevoastră.

Anu se depăşi doza zilnică recomandată. Durata administrării va fi stabilită de medic.

Contraindiaţii: Intoleranţă individuală la componentele produsului. Consultaţi medicul înainte de utilizare.

Prezentare: Cutie cu 2 blistere a câte 10 capsule.

Păstrare: A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.

Termen de valabilitate: 2 ani. A nu se utiliza după data de expirare indicată pe ambalaj. Acest produs nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru un regim alimentar variat şi un mod de viaţă sănătos.

Producător: United Pharma Canada

2302-25 Town Centre Court. Toronto,

ON.M1POB4 CANADA

Importator: Î.M. Vinamex SRL

MD 2012, R. Moldova

mun. Chişinău, str. B, Bodoni, 47

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 732
Код товара: 61231
Цена товара в пунктах: 447
Код товара: 44867
Цена товара в пунктах: 500
Код товара: 40693
Цена товара в пунктах: 297
Код товара: 62772
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 438
Код товара: 61904
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1516
Код товара: 63223
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 681
Код товара: 61743
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1596
Код товара: 61560
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1796
Код товара: 63229
Акция
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 46542
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 636
Код товара: 62436
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1796
Код товара: 63235
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1796
Код товара: 63233
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 462
Код товара: 55111
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 545
Код товара: 42229
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 828
Код товара: 61742
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 543
Код товара: 63140
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 447
Код товара: 48651
Цена товара в пунктах: 1791
Код товара: 61801
Цена товара в пунктах: 234
Код товара: 61836
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 88
Код товара: 62446
Цена товара в пунктах: 99
Код товара: 62158
Просмотренные товары
Uleiurile SO BIO ETIC pentru Păr, Masaj și Barbă!
In ultima vreme, uleiul de păr a devenit un element-vedetă în procesul de îngrijire a părului. Un ulei de păr poate fi folosit în mai multe feluri, în funcție de tipul de păr și de nevoile lui. Unul poate fi mai bun pentru bucle, în timp ce altul este mai potrivit pentru părul uscat. Soluția ideală, recomandată de specialiștii Lea Nature, este Uleiul de Avocado și Șofrănel de la So Bio Etic!