Enterophyt pulbere 15g N16

Код товара: 59679
Производитель: KREOMA-PHARM
Страна: Украина
Форма: саше
Наличие: достаточно
385 48 леев
(-6%)
361 12 леев
Выгода:
36 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Enterophyt Sirop

Compoziţie: 100 g produs conţine: 60 g hidrogel acid metilsilicie, 40 g fitosirop (zahăr - 64,0%, apă preparată - 25,0%; extract de Armurariu, fructe de Măceş, rădăcină de Cicoare, Sunătoare, Coada calului - nu mai mult de 1.0%; antioxidant acid citric (E330) - 0,5%, conservam benzoat de sodiu (E211) - 0,5%).

Recomandări de utilizare: ENTEROPHYT SIROP, conţine sorbent de siliciu - hidrogel al acidului metilsilicie, care poate adsorbi în lumenul tractului intestinal produsele dăunătoare ale metabolismului uman, microorganisme dăunătoare şi produse ale activităţii lor vitale, precum şi creşterea cantităţii de conţinut intestinal nedigerat, ceea ce este important pentru normalizarea funcţiei de evacuare motorie intestinală. Datorită conţinutului de extracte din plante ENTEROPHYT SIROP acţionează şi ca sursă de substanţe naturale biologic active - flavonoide, fructani, terpenoizi, care funcţionează ca antioxidanţi, fibre alimentare, stimulente digestive.

Există dovezi din studiile clinice care a demonstrat eficacitatea hidrogelului acidului metilsilicie în corectarea disbiozei intestinale, în condiţii însoţită de intoxicaţie şi tulburări ale funcţiei motorii a tractului gastro-intestinal (sindrom diareic), cauzate de factori infecţioşi, boli de ficat. Conţinutul de compuşi biologic activi ai plantelor medicinale (armurariu, măceşe, cicoare, sunătoare, coada calului), ajută la îmbunătăţirea funcţiilor de detoxifiere a ficatului şi formare a bilei, contribuie la creşterea secreţiei şi mişcarea bilei, şi. îmbunătăţeşte procesul de digestie.

Administrarea siropului ENTEROPHYT este indicată în cazul utilizării alimentelor şi a apei de calitate slabă; pentru a elimina toxinele exo- şi endogene din organism la intoxicaţii casnice, industriale şi alimentare, abuzul de alcool, contribuie la buna funcţionare a ficatului şi vezicii biliare.

Mod de utilizare: adulţi la recomandarea unui medic doză unică de 15 g (lingură de masă) de 3 ori pe zi cu 30 de minute înainte de mese, doza zilnică 45 g.

Copiii de la 5 ani la recomandarea unui medic, de obicei o doză unică de 10 g (lingură de desert) de 2-3 ori pe zi cu 30 de minute înainte de mese, doza zilnică 30 g. Posibilitatea de a administra copiilor sub 5 ani este stabilită de medic.

Termen de utilizare: consultaţi-vă cu medicul referitor la perioada de utilizare a produsului şi posibilitatea unui al doilea curs.

Contraindicaţii: Hipersensibilitate la unele componente ale produsului.

A nu se administra la femeile gravide sau care alăptează.

Copii sub 5 ani.

Precauţii speciale şi atenţionări:

Nu este un medicament.

Se recomandă consultarea unui medic înainte de utilizare.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.

Forma de eliberare: tub laminat 90 g sau 225 g, plicuri 15 g (câte 10, 16,20, 30, 50,100 plicuri), în cutie de carton.

Nu toate formele pot fi comercializate.

Condiţiile de depozitare şi păstrare: într-un loc uscat, ferit de lumină, la temperaturi nu mai mari de 30 °C,

Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricării.

Data de producţie / numărul seriei şi data de expirare sunt afişate pe ambalaj.

Producător:

Private Joint Stock Company «Ecologoprotective firm «KREOMA-PHARM»

Ukraine, Kyiv, Radyshcheva Street, 3, tel. +38 (044) 206-21-59.

Importator: «Esculap-Farm» SRL, Blvd, Dacia 58/10, or. Chişinău, Republica Moldova

 

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 330
Код товара: 63383
Цена товара в пунктах: 473
Код товара: 56932
Цена товара в пунктах: 107
Код товара: 37720
Цена товара в пунктах: 563
Код товара: 44618
Цена товара в пунктах: 351
Код товара: 52769
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 593
Код товара: 64087
Топ сезона
Код товара: 48158
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 193
Код товара: 54122
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 199
Код товара: 61787
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61708
Акция
Цена товара в пунктах: 620
Код товара: 61710
Рекомендуем
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 652
Код товара: 61743
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 536
Код товара: 58603
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 398
Код товара: 63685
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61843
Акция
Цена товара в пунктах: 268
Код товара: 61833
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.