Test Rapid Covid Antigen (mucoase) caseta N1 Clinic'S

Код товара: 60109
Производитель: Beijing Beier Bioengineering Co.,Ltd.
Страна: Китай
Форма: тэст

Instrucțiuni de folosire Clinic+S   SARS-CoV-2-Antigen-Test rapid pentru uz personal  |  (aceseaza prospectul cu imagini in format pdf)
Numai pentru utilizare externă

 Vă rugăm să citiți cu atenție aceste instrucțiuni înainte de a efectua testul.
Instrucțiunile pas cu pas pentru folia de testare nu înlocuiesc aceste instrucțiuni generale de utilizare.
• Clinic+S este un test antigen SARS-CoV-2 bazat pe un frotiu din zona cavității nazale anterioare.
• Acest test permite detectarea antigenelor (proteine străine împotriva cărora sistemul imunitar formează anticorpi) pentru virusul SARS-CoV-2 din proba de tampon. Acesta poate fi utilizat pentru a detecta o infecție cu virusul SARS-CoV-2.1
• Testul trebuie efectuat la lumina zilei sau într-un loc iluminat corespunzător cu o sursă de lumină artificială.
• În plus față de kitul livrat, aveți nevoie de un ceas sau de un cronometru

NOTE IMPORTANTE PRIVIND APLICAREA

Testul poate fi efectuat de persoane majore pe cont propriu.

În cazul unui rezultat pozitiv al testului, vă rugăm să contactați imediat medicul de familie sau, în afara programului de lucru, adresați-vă la Serviciul de Asistență Medicală Urgență și să urmați instrucțiunile suplimentare. Acest lucru este necesar deoarece rezultatul pozitiv al testului trebuie verificat folosind un test PCR.

Posibilitatea infecției nu poate fi exclusă chiar dacă rezultatul testului este negativ, deoarece o sarcină virală scăzută sau erori în eșantionare pot duce la un rezultat incorect!

Chiar dacă rezultatul testului este negativ, ar trebui să respectați în continuare reglementările aplicabile pentru combaterea pandemiilor și măsurile de igienă, deoarece rezultatul testului este doar un instantaneu al stării dumneavoastră de sănătate.

Dacă aveți sângerări nazale în timpul sau imediat după testare sau dacă aveți dureri ca urmare a recoltării probei, vă rugăm să contactați un medic.

După utilizare, ambalați toate elementele testului rapid într-o pungă de gunoi goală, închideți-o bine și apoi aruncați-o cu deșeurile menajere.

CONDIȚII DE DEPOZITARE ȘI PĂSTRARE
1. TERMEN DE PĂSTRARE 12 luni (a se vedea textul tipărit pe folia de testare) 
2. A se feri de razele directe ale soarelui
3. A nu se lăsa la îndemâna copiilor 
4. A se păstra la temperaturi cuprinse între 4 °C și 30 °C
5. A se păstra într-un loc uscat
6. Vă rugăm să aruncați cu deșeurile menajere

EFECTUAREA TESTULUI:

• Folia de testare trebuie utilizată în decurs de 1 oră după deschiderea plicului sigilat.
• Toate elementele kitului de testare trebuie să fie la temperatura camerei.

• Deschideți folia de testare
• Așezați folia de testare pe o suprafață fermă și plană
•  Îndepărtați stratul de protecție adeziv K.

• Deschideți tamponul îndepartand pelicula de proteție din partea opusa a capatului cu tampon
• Nu atingeti capatul predestinat introducerii in cavitatea nazal

Mai întâi introduceți capul tamponului la o adâncime de 2-3 cm într-una dintre cavitățile nazale
  - minimum 2 cm
  - maximum 3 cm
 
Rotiți ușor tamponul de 5 ori

• După scoatere, introduceți capul tamponului în cealaltă cavitate nazală și repetați procedura

•  Țineți tamponul de tijă și introduceți capul tamponului prin partea inferioară a orificiului B în orificiul A
•  Nu atingeți capul tamponului cu mâinile

• Răsuciți cu grijă capul fiolei cu diluant și turnați 6 picături de diluant în orificiul A peste capul tamponului.
• Rotiți tamponul de câte 2 ori în fiecare direcție

• Închideți folia, apăsați ușor partea adezivă K pentru a potrivi perfect cele două laturi.
• Citiți rezultatul după 15 minute (nu mai târziu de 20 de minute) pe partea din față a foliei închise în fereastra de rezultate.
• Nu mișcați folia în perioada de așteptare!

CITIREA REZULTATELOR

POZITIV (+):
Apare câte o dungă roșie atât în zona de control al calității (C), cât și în zona de testare (T).

sau

Dungile din raportul de testare poate fi semnificativ mai deschise sau mai întunecate decât este prezentat.

NEGATIV (-):
Apare o singură dungă roșie în zona de control al calității (C), iar în zona de testare (T) nu apare nicio dungă roșie.

NEVALID:
Nu există o dungă roșie în zona de control al calității (C) sau există o dungă albastră în zona de control al calității (C). Acest lucru poate indica o eroare la efectuarea testului sau un test expirat.
În astfel de situații, citiți din nou cu atenție aceste instrucțiuni de utilizare și repetați testul cu o nouă folie de testare și un nou eșantion. Dacă problema persistă, opriți utilizarea produselor cu același număr de lot și contactați furnizorii locali.

Un rezultat pozitiv al testului înseamnă că este posibil să aveți Corona Virus (COVID-19). Este important să informați medicul dvs. despre rezultat  pentru a confirma în continuare diagnosticul de COVID-19.

Vă rugăm să aruncați cu deșeurile menajere

PRINCIPIUL TESTULUI:
Folia de testare actuală se bazează pe reacția specifică anticorp-antigen și tehnologia imunoanalizei.

Folia de testare conține un anticorp monoclonal proteic  SARS-CoV-2 N, marcat cu aur coloidal, care este depus pe tamponul de combinație, un anticorp monoclonal proteic SARS-CoV-2 N pe zona de testare (T) și un anticorp corespunzător în zona de control al calității (C).

În timpul testării, proteina N din probă se combină cu anticorpul monoclonal proteic SARS-CoV-2, marcat cu aur coloidal, care este depus pe tamponul de combinație. Conjugații migrează în sus sub efect capilar și apoi prinși de anticorpul monoclonal proteic N fixat în zona de testare (T).

Cu cât conținutul de proteine N din probă este mai mare, cu atât conjugații captează mai mult și cu atât este mai închisă culoarea în zona de testare. Prin urmare, dunga din zona de testare (T) poate fi mai mult sau mai puțin pronunțată.

Dacă nu există niciun virus în probă sau dacă conținutul virusului este mai mic decât limita de detectare, atunci nu există culoare în zona de testare (T). Indiferent de prezența sau absența virusului în probă, în zona de control al calității (C) va apărea o dungă roșie. Dunga roșie din zona de control al calității (C) este un criteriu pentru a evalua dacă există sau nu suficientă probă și dacă procedura de cromatografie a funcționat sau nu fără erori.

LIMITELE PROCEDURII:
1. Rezultatele testelor cu acest produs ar trebui să fie evaluate în mod cuprinzător de un medic în combinație cu alte informații clinice și nu ar trebui să fie utilizate ca unic criteriu.
2. Produsul este utilizat pentru a detecta antigenul SARS-CoV-2 într-o probă preluată din partea anterioară a nasului.

INDICII DE PERFORMANȚĂ AI PRODUSULUI:
1. Proprietăți fizice
1.1. Aspect: Folia de testare trebuie să fie curată și nedeteriorată; eticheta trebuie să fie clară și nedeteriorată. Soluția (diluantul) trebuie să fie clară, fără foliculi și fără impurități.
1.2. Viteza de migrare a lichidului: Debitul soluției de probă pe folia de testare nu trebuie să fie mai mic de 10 mm / min.
1.3. Cantitatea diluantului pentru probe: Cantitatea de diluant pentru un  test (6 picături) nu trebuie să fie mai mare sau mai mică decât cea specificată.

2.  Limta de detecție: Pentru detectarea materialului de referință al sensibilității (materialul de referință al sensibilității), rata de detecție pozitivă nu trebuie să fie mai mică de 90%.
3. Rata de conformitate a rezultatelor negative la test  : Pentru detectarea materialului de referință negativ, rata de detecție negativă ar trebui să fie de 100%.
4. Rata de conformitate a  rezultatelor pozitive la test: Pentru detectarea materialului de referință pozitiv, rata de detectare pozitivă ar trebui să fie de 100%.
5. Repetabilitate: Pentru verificarea materialului de referință, toate rezultatele ar trebui să fie pozitive, iar redarea culorii să fie uniformă.
6. Reactivitate încrucișată: Acest test rapid de antigen nu are nicio reactivitate încrucișată cu alte coronavirusuri umane, cum ar fi HCoV-229E, HCoV-OC43, HCoV-NL63, HCoV-HKU1. Nu există reactivitate încrucișată (toate negative în test) cu: virusul gripal A (H1N1) nou (2009), virusul gripal (HlN1), H3N2, virusul gripal A, virusul gripal B, virusul sincițial respirator (RSV), Adenovirus 1,2,3,4,5,7, virusul EB, virusulujeolei, citomegalovirusul, rotavirusul, norovirusul, virusul oreionului, virusul varicelo-zosterian, mycoplasma pneumoniae și metapneumovirusul uman.2
7. Factori de interferență: (1) Nu există reacții de interferență cu următoarele medicamente: chinină, Zanamivir, Ribavirină, Oseltamivir, Peramivir, Lopinavir, Ritonavir, Arbidol, Paracetamol, Acetaminofen, Acetilsalicilat, Ibupramicină, Tutun, Meropenemicon, Acupro, Azupro clorhidrat, fenilefrină, oximetazolină, clorură de sodiu (inclusiv conservanți), Beclometazon, Dexametazon, Flunisolid, Triamcinolon acetonid, Budesonid, Mometason, Fluticazonă, Strepsils (flurbiprofen 8,75 mg) (2) Fără perturbări ale probelor de mucină.

MĂSURI DE PRECAUȚIE:
1. Testul poate fi efectuat de persoane majore în mod individual.
2. Testul poate fi efectuat numai în conformitate cu aceste instrucțiuni.
3.  Nu congelați și nu utilizați după data expirării (data expirării este tipărită pe folia de testare). Utilizați proba imediat după ce ați luat-o.
4. Evitați temperatura și umiditatea excesive în mediul de testare. Temperatura trebuie să fie de 15 - 30 ° C, iar umiditatea să fie sub 70%.
5.  Plicul cu folia de testare conține agent sicativ, acesta nu trebuie administrat pe cale orală.
6.  Fiola cu diluant (de extracție) (1 ml) nu trebuie luată pe cale orală.
7.  Folosiți o protecție adecvată în timpul colectării eșantionului și evitați contactul direct cu eșantionul. În caz de contact accidental, dezinfectați imediat zona care a intrat în contact cu proba.
8.  Nu utilizați un test cu ambalaj unic deteriorat sau deschis sau cu marcaje de manipulare neclară.
9. Folia de testare trebuie utilizată în decurs de 1 oră de la scoaterea acesteia din plicul cu folie de aluminiu.
10.  Testul poate fi utilizat numai dacă capul tamponului nu prezintă nicio urmă roșiatică vizibilă de sânge după prelevarea probei.
11.  Nu utilizați niciun spray nazal sau unguent timp de 30 de minute înainte de prelevarea probelor.
12.  Folia de protecție a benzii adezive trebuie îndepărtată înainte de test pentru a evita stropirea în timpul aplicării. Dacă stratul de protecție dublu-adeziv este rupt după ce diluantul a fost adăugat, vă puteți stropi ușor cu lichid.
13.  Nu lăsați diluantul să picure într-o zonă / orificiu greșit/ă.
14. În timpul testării, folia de testare trebuie așezată pe o suprafață plană și, dacă este posibil, trebuie să stea nemișcată.
15.  Rezultatul testului trebuie citit în termen de 15-20 de minute după efectuarea testului și închiderea foliei de testare. Rezultatele testelor care sunt citite după mai mult de 20 de minute nu trebuie utilizate.

Producător:
Beijing Lepu Medical Technology Co., Ltd.
Address: Blocul 7-1 No.37 Chaoqian Road, Changping District,    
Beijing, 102200, Republica Populară Chineză

Reptezentant în  UE:
Lepu Medical (Europe) Cooperatief U.A.
Abe Lenstra Boulevard 36, 8448 JB, Heerenveen. Niederlande

Importator:
SRL „Becor” Calea Orheiului 111/5, Chişinău
Tel: (022) 406270
Comanda on-line: farmacie.md

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 1092
Код товара: 56753
Цена товара в пунктах: 340
Код товара: 54877
Цена товара в пунктах: 2805
Код товара: 43960
Цена товара в пунктах: 4795
Код товара: 47733
Цена товара в пунктах: 156
Код товара: 12250
Цена товара в пунктах: 14131
Код товара: 53511
Цена товара в пунктах: 20
Код товара: 59186
Цена товара в пунктах: 1196
Код товара: 61038
Цена товара в пунктах: 1440
Код товара: 61045
Цена товара в пунктах: 1196
Код товара: 61028
Цена товара в пунктах: 953
Код товара: 61007
Цена товара в пунктах: 953
Код товара: 61003
Акция
Цена товара в пунктах: 1012
Код товара: 63752
Цена товара в пунктах: 864
Код товара: 61016
Цена товара в пунктах: 1196
Код товара: 61036
Цена товара в пунктах: 41
Код товара: 10218
Цена товара в пунктах: 676
Код товара: 63593
Цена товара в пунктах: 136
Код товара: 40667
Цена товара в пунктах: 1235
Код товара: 50011
Топ сезона
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 830
Код товара: 63944
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61749
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 836
Код товара: 55355
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 336
Код товара: 61770
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 104
Код товара: 63924
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 526
Код товара: 61699
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61706
Акция
Цена товара в пунктах: 346
Код товара: 61830
Акция
Цена товара в пунктах: 1372
Код товара: 45721
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61859
Акция
Цена товара в пунктах: 438
Код товара: 61840
Акция
Цена товара в пунктах: 253
Код товара: 61834
Цена товара в пунктах: 796
Код товара: 63396
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.