Artropem Plus comp. N30

Код товара: 60006
Производитель: Aspharma
Страна: Турция
Форма: табл

Artropem PlusTM

Compoziția

1 comprimat contine

Denumirea substanței                                                                                     Cantitatea

Membrană din coajă de ou / Eggshell Membrane                                           300 мg

Gheara diavolului / -Harpagophytum Procumbens (Devil’ s Claw)                 110 мg

Turmeric / Curcuma Longa (Turmeric) Extract                                                 50 мg

Colagen nedenaturat Tip II/Undenaturated Type II Collagen                           40 мg

Excipienți: celuloză microcristalină (E460(i)), polivilpolipirolidon (E1202), carboximetilceluloză de natriu (E468), săruri de magneziu (E470b), dioxid de siliciu (E551)

Proprietăți

Efectul combinat al suplimentului alimentar Artropem Plus se datorează proprietăților componentelor sale: membrana din coaja de ou, harpagophytum, turmericului și colagenului.

Membrana din coaja de ou constituie un supliment alimentar ce conține substanțe nutriționale necesare pentru menținerea sănătății. Conține componente importante ale cartilajului articular cum ar fi glucozamina, condroitina, collagen, acid hialuronic și alti glucozoaminoglicani.

Gheara Diavolului (Harpagophytum procubens) este o plantă originară din Africa de Sud utilizată pentru acțiunea ei puternică asupra durerilor de la nivelul oaselor și articulațiilor. Planta și-a primit numele neștiințific – gheara diavolului – datorită fructelor cu formațiuni în formă de cârlig.

Ea conține concentrații mari de substanțe active: iridoide, esteri heterozidici, acizi triterpenici, fitosteroli, flavonoide.

Această compoziție complexă are rol de reducere a intensității durerilor de la nivel articular printr-un răspuns specific de mobilizare a resurselor naturale ale organismului.

În plus, gheara diavolului este o sursă de minerale precum calciu, magneziu, fier, potasiu, mangan, crom.

Turmericul (Curcuma Longa)

Rizomul de turmeric conține un complex de compuși biologic activi: flavonoide – curcuminoide (inclusiv curcumina), uleiuri esențiale, rășini, zaharuri, proteine, grăsimi, carbohidrați, micro- și macroelemente (cum ar fi fierul, manganul, cupru, zinc, potasiu, sodiu, fosfor, magneziu).

Datorită compoziției sale chimice unice, rădăcinile turmericului au proprietăți pronunțate antiinflamatoare, antioxidante, analgezice, imunomodulatoare, antimicrobiene, antivirale, antifungice și alte proprietăți, ceea ce face posibilă utilizarea curcuminei în terapia complexă a unei largi varietăți de patologii.

 

Există o vastă experiență în utilizarea extractelor de rizomi de turmeric (Curcuma Longa) ca supliment alimentar în patologia inflamatorie a articulațiilor. Curcuma ajută la neutralizarea inflamației în zona articulațiilor, protejează cartilajul de modificările degenerative. Studiile experimentale au arătat că administrarea de suplimente alimentare pe bază de turmeric încetinește semnificativ procesul de formare a osteoclastelor în țesutul osos.

Colagenul este un tip de proteină care se găsește în principal în țesuturile conjunctive, în oase, piele și în mușchi. Corpul îl creează în mod natural, însă nivelul său scade odată cu vârsta și, prin urmare, este necesar să-l suplimentăm

Colagenul de tip II este cea mai frecventă formă de colagen din organism, fiind prezent în mod special în cartilajele articulare.

Colagenul de tip II conţine un număr mare de glicoproteine cu un conţinut foarte mare de polizaharide care susţin articulaţiile. Aceste glicoproteine ajută la refacerea cartilajului şi au o concentraţie mărită de sulfat de condroitina A, care este un antiinflamator puternic care reface ţesutul articulaţiei. Mai mult decât atât, colagenul de tip II are în compoziţia sa un antioxidant matrice de cartilaj glicoproteic care stimulează reducerea degradării oxidative a articulaţiilor.

Colagenul de tip II accelerează refacerea după traumatisme ale oaselor, mușchilor, cartilagiilor și tendoanelor, inclusiv traumatisme minore (tendinite, luxații, rupturi musculare etc).

Recomandări pentru  utilizare

Susține sănătatea și elasticitatea cartilajului și articulațiilor, previne deteriorarea și distrugerea lui, îmbunătățește procesele de regenerare.

Este eficient în terapia complexă a bolilor inflamatorii și degenerative ale sistemului musculo-scheletic: ajută la reducerea edemului și a durerii articulațiilor inflamate, ameliorează mobilitatea acestora reduce durerea la nivelul mușchilor, articulațiilor, spatelui și gâtului.

Contraindicații

Intoleranță individuală la componentele produsului.

Ulcer peptic și 12 ulcer duodenal în stadiul activ.

Obstrucția căilor biliare. În cazul calculilor biliari, luați numai după consultarea unui medic.

Aport zilnic recomandat

Adulți: câte 1 comprimat zilnic cu un pahar cu apă.

Nu este recomandat copiilor și adolescenților cu vârsta sub 18 ani.

Nu se recomandă utilizarea în timpul sarcinii și alăptării.

Măsuri de precauție

A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată.

Nu este un medicament.

Nu conține organisme modificate genetic (OMG).

A nu se utiliza după data de expirare tipărită pe ambalaj.

Condiții de păstrare

A se păstra la temperaturi sub 25 ° C, în ambalajul original.

A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor

Conţinutul ambalajului

Este disponibil în cutii a câte 3 blistere, câte 10 comprimate fiecare, împreună cu prospectul pentru administrare în cutie de carton.

Fabricantul

Vefa İlaç Sanayi ve Limited Şirketi

Beylikdüzü Org. San. Bölgesi Mermerciler

Sanayi Sitesi 2.Cadde No:3 Beylikdüzü – İstanbul, Turcia

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 992
Код товара: 55693
Цена товара в пунктах: 738
Код товара: 62215
Цена товара в пунктах: 2010
Код товара: 55251
Цена товара в пунктах: 1210
Код товара: 61240
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 61896
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 467
Код товара: 54915
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61749
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 42968
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1004
Код товара: 53573
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 793
Код товара: 62176
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 336
Код товара: 61770
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 225
Код товара: 53570
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 6
Код товара: 44077
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61862
Акция
Цена товара в пунктах: 1508
Код товара: 45716
Акция
Цена товара в пунктах: 462
Код товара: 61687
Акция
Цена товара в пунктах: 3701
Код товара: 63742
Акция
Цена товара в пунктах: 621
Код товара: 62340
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 971
Код товара: 59583
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 62436
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61839
Акция
Цена товара в пунктах: 387
Код товара: 61855
Цена товара в пунктах: 543
Код товара: 62328
Цена товара в пунктах: 337
Код товара: 61898
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.