Faroxaban comp.15mg N7x4

Код товара: 60528
Доза: 15
Количество доз: 28
Количество доз: 28
Производитель: Omnicals Pharma LTD
Страна: Индия
Форма: капс.
отпуск только по рецепту!

Faroxaban 15 mg comprimate filmate

Rivaroxaban

1. Ce este Faroxaban şi pentru ce se utilizează

Faroxaban conţine rivaroxaban ca substanţă activă.

Faroxaban este utilizat la adulţi pentru:

-a preveni formarea cheagurilor de sânge în creier (accident vascular cerebral) şi pe alte vase de sânge din organismul dumneavoastră dacă aveţi un ritm neregulat al inimii numit fîbrilaţie atrială non-valvulară.

-a trata cheagurile de sânge formate pe venele de la picioare (tromboză venoasă profundă) şi în vasele de sânge din plămâni (embolie pulmonară) şi pentru a preveni reaparijia cheagurilor de sânge în vasele de sânge de la picioare şi/sau din plămâni.

Faroxaban este utilizat ia copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani, cu o greutate corporală de 30 kg sau peste pentru:

-a trata cheagurile de sânge şi a preveni reapariţia cheagurilor de sânge pe vene sau vasele de sânge din plămâni, după tratamentul iniţial de cel puţin 5 zile cu medicameite injectabile utilizate pentru tratarea cheagurilor de sânge.

Faroxaban aparţine unei clase de medicamente numite medicamente antitrombotice. Aceita acţionează prin blocarea unui factor de coagulare (factorul Xa), reducând astfel tendinţa sângelui le a forma cheaguri.

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi Faroxaban

Nu luaţi Faroxaban

-dacă sunteţi alergic la rivaroxaban sau la oricare dintre celelalte componente ale acesui medicament (enumerate la pct 6) dacă prezentaţi sângerări în exces

-dacă aveţi o boală sau afecţiune la nivelul unui organ al corpului care creşte riscul de sângerare severă (de exemplu ulcer gastric, leziuni sau sângerări la nivelul creieruhi, intervenţie recentă la nivelul creierului sau la nivelul ochiului)

-dacă luaţi medicamente pentru prevenirea coagulării sângelui (de exemplu warfariia,

Dabigatran,apixaban sau heparina), cu excepţia cazurilor în cace este schimbat

tratamentul anticoagulant sau aveţi o linie venoasă sau arterială şi primiţi heparină prin această linie pentru a o menţine deschisă

-dacă aveţi o boală de ficat care poate duce la risc crescut de sângerare, inclusiv boală de ficat moderată sau severă dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi

Dacă sunteţi în oricare dintre aceste situaţii, nu luaţi Faroxaban şi spuneţi medicuiii dumneavoastră.

Atenţionări şi precauţii

Înainte să luaţi Faroxaban, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Aveţi grijă deosebită când utilizaţi Faroxaban

dacă aveţi risc crescut de sângerare, de exemplu atunci când aveţi:

-boală de rinichi severă pentru adulţi şi boală de rinichi moderată sau severă

pentru copii şi adolescenţi, deoarece funcţia rinichilor dumneavoastră poate fi afectată de cantitatea de medicament care acţionează în corp

-dacă luaţi alte medicamente pentru prevenirea coagulării sângelui (de exemjlu warfarina, dabigatran, apixaban sau heparina), când este schimbat tratamenul anticoagulant sau când aveţi o linie venoasă sau arterială şi primiţi heparnă prin această linie pentru a o menţine deschisă (vezi pct. „Faroxaban împreină cu alte medicamente”)

-tulburări de sângerare

-tensiune arterială foarte mare, necomrolată prin tratament medical afecţiuni ale stomacului sau mtestmului, care ar putea duce la sângerare, le exemplu, inflamaţie a intestinelor sau stomacului, sau inflamaţie a esofagulii, de exemplu din cauza bolii de reflux gastroesofagian (boala în care acidul dn stomac trece în sus, în esofag)

-probleme ale vaselor sanguine situate în partea posterioară a ochibr dumneavoastră (retinopatie)

-o boală de plămâni în cazuri căreia brontmie sunt dilatate şi pline cu puni

(bronşectazie) sau dacă aţi avut anterior sângerare la nivelul plămânului

-dacă aveţi valvă protetică la nivelul inimii

-dacă ştiţi că aveţi o boală numită sindrom antifosfolipidic (o tulburare a sistemului imuniăr care provoacă un risc crescut de formare a cheagurilor de sânge), spuneţi medicuhi dumneavoastră care va decide dacă tratamentul ar putea fi schimbat,

-dacă medicul dumneavoastră constată că aveţi presiunea sângelui instabilă sau dacă eîe planificat un alt tratament sau c intervenţie chirurgicală pentru înlăturarea unui cheag le sânge din plămam.

Dacă sunteţi în oricare dintre aceste situaţii, spuneţi medicului dumneavoastră înainte sa luati Faroxaban. Medicul dumneavoastră va decide dacă trebuie să âţi tratat cu acest medicament şi dacă trebuie să rămâneţi sub, supraveghere strictă.

Dacă trebuie să vi se efectueze o operaţie

- este foarte important să faari Faroxaban înainte şi după operaţie exact în momentul u care. vi s-a spus de cădre medicul dumneavoastră.

- în cazul în care operaţia implică un cateter sau injectare în coloana vertebrală (de exemplu, pentru anestezie epidurala sau spinală sau pentru reducerea durerii):

-este foarte important să luaţi Faroxaban inainte şi după injectarea sau

îndepărtarea caţererolui, exact la momentul comunicat de către medieri dumneavoastră seneţi medicului dumneavoastră imediat dacă aveţi senzsre de amorţeală sau slabiciune a picioarelor seu probleme ale intestinului sai vezicii urinare la sfârşitul anesteziei, deoarece este necesară îngrijirea medical de urgenţă.

Copii şi adolescenţi

Faroxaban comprimate nu este recomandat Ia copii cu o greutate corporală sub 30 kg.

Informaţiile privind utilizarea Faroxaban la copii şi adolescenţi în indicaţiile pentru adulţi si insuficiente.

Faroxaban împreună cu alte medicamente

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi, aţi luat recent sau s-ar putea să Iu orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală.

Dacă luaţi

-unele medicamente pentru infecţii fongice (de exemplu fluconazol, itraconazole,

voriconazol, posaconazol), cu excepţia cazului în care acestea se aplică numai pe piele

-comprimate de ketoconazol (utilizate pentru tratarea sindromului Cushing – in

care organismul produce un exces de cortizol)

-unele medicamente pentru infecţii bacteriene (de exemplu claritromicii eritromicină)

- unele medicamente antivirale pentru HIV/SIDA (de exemplu ritonavir)

-alte medicamente pentru reducerea coagulării sângelui (de exem]

enoxaparină, clopidogrel sau antagonişti ai vitaminei K, cum sunt warfar: sau acenocumarol)

-medicamente antiinflamatoare şi calmante ale durerii (de exemplu naprox

sau acid acetilsalicilic)

-dronedaronă, un medicament pentru tratamentul bătăilor anormale ale inimii

-unele medicamente pentru tratamentul depresiei (inhibiţori  selectivi al recaptarii serotoninei  (ISRS) : sau  inhibitori ai recaptării serotoninei si  norepinefrinei (IRSN)

Dacă sunteţi în oricare dintre aceste situaţii, spuneţi medicului dumneavoastra

Înainte să luaţi Faroxaban, deoarece efectul Faroxaban poate fi crescut. Medicul dumneavoastră va decide dacă trebuie să fiţi tratat cu acest medicament şi dacă trebuie rămâneţi sub supraveghere strictă.

Dacă medicul dumneavoastră consideră că prezentaţi un risc crescut de apariţie a unor  ulcere la stomac sau la nivel intestinal, poate utiliza un tratament de prevenire a ulcerul

Dacă luaţi

-unele medicamente pentru tratamentul epilepsiei (fenitoină, carbamazepine, fenobarbital)

-medicamente din plante medicinale conţinând sunătoare (Hyperici perforatum) pentru tratamentul depresiei

- rifampicină, un antibiotic

Dacă sunteţi în oricare dintre aceste situaţii, spuneţi medicului dumneavoastra

înainte să folosiţi Faroxaban, deoarece efectul Faroxaban poate fi redus. Medicul dumneavoastră va decide dacă trebuie să vi se administreze Faroxaban şi dacă trebuie fiţi ţinut sub supraveghere strictă.

Sarcina şi alăptarea

Nu luaţi Faroxaban dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi. Dacă există posibilitatea să rămâneţi gravida, utilizaţi o metodă de contracepţie eficace în timp ce luaţi Faroxaban. Dacă rămâneţi gravidă timpul utilizării acestui medicament, spuneţi imediat medicului dumneavoastră, care va decide ca este modalitatea corectă de tratament.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Faroxaban poate determina ameţeală (reacţie adversă frecventă) sau leşin (reacţie adversă mai puţ frecventă) (vezi pct. 4 „Reacţii adverse posibile”). Nu trebuie să conduceţi vehicule, să mergeţi -bicicleta sau să folosiţi instrumente sau utilajedacăaveţi aceste simptome.

Faroxaban conţine lactoză şi sodiu

Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide,va rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

Acest medicament conţine mai puţin de 1 mmol sodiu (23 mg) pe comprimat, adică practic ’’nu conţine sodiu”.

3. Cum să luaţi Faroxaban

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi  cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Trebuie să luaţi Faroxaban în timpul mesei. înghiţiţi comprimatul(ele), de preferinţă cu apă.

Dacă vă este greu să înghiţiţi comprimatul întreg, adresaţi-vă medicului dumneavoastră cu privi la alte moduri în care puteţi lua Faroxaban. Comprimatul poate fi zdrobit şi amestecat cu apă sau  alimente moi, cum este piureul de mere, imediat înainte de a-le lua. Acest amestec trebuie urm imediat de alimente.

Dacă este necesar, medicul dumneavoastră vă poate administra comprimatul Faroxaban zdrobi prin intermediul unei sonde care ajunge în stomac.

Cât Faroxaban trebuie să utilizaţi

• Adulţi

-Pentru a preveni formarea cheagurilor de sânge în creier (accident vascular cerebral) şi pe alte vase de sânge din organismul dumneavoastră,

Doza recomandată este de un comprimat de Faroxaban 20 mg o dată pe zi. Dacă aveţi probleme la rinichi, doza poate fi redusă la un comprimat de  Faroxaban 15 mg o dată pe zi.

Dacă aveţi nevoie de o procedară care tratează vasele de sânge blocate de 1 nivelul inimii (denumită angiopiastie coronariană percutanată cu implantare de stent), există dovezi limitaie pentru reducerea dozei la un comprimat d Faroxaban 15 mg o dată pe zi (sau un comprimat de Faroxaban 10 mg o dai pe zi dacă aveţi probleme cu rinichii), în asociere cu un medicamer antiplachetar. cum ar fi clopidogrel.

-Pentru a trata cheagurile de sânge formate pe venele de la picioare şi cheaguril de sânge din vasele de sânge din plămâni şi pentru a preveni reapariţia cheagurilor de sânge.

Doza recomandară este de un comprimat de Faroxaban 15 mg de două ori pe z în primele 3 săptămâni. Pentru tratamentul după cele 3 săptămâni, doza recomandată este de un comprimat de Faroxaban 20 mg о data pe zi.

După cel putin 6 luni de tratament pentru cheagurile de sânge, medicu dumneavoastră poare decide să continue tratamentul fie cu un comprimat de 10 mg o dată pe zi fie cu un comprimat de 20 mg o dată pe zL Dacă averi probleme la  rinichi şi luaţi un comprimat de Faroxaban 20 mg o dată pe zi, medicul dumneavoastră poate decide să reducă doza de tratamen după 3 săptămâni к m comprimat de Faroxaban 15 mg о dată pe zi dacă riscu de sângerare este mai mare decât riscul de a avea un alt cheag de sânge.

• Copii şi adolescenţi

Doza de Faroxaban depinde de greutatea corporală şi va fi calculată de medic.

-Doza recomandări pentru copii şi adolescenţi cu greutatea corporala cuprinsă între 30 kg şi mai puţin de 50 kg este de un ccmprimat Faroxafeat 15 mg o dată pe zL

-Doza recomandată pentru copiii şi adolescenţii cu o greutate corporală de 50 kg sau peste este de un comprimat Faroxaban 20 mg o dată pe zi.

Luaţi fiecare doză de Faroxaban cu o băutură (cum ar fi, apă sau suc) în timpul unei mese. Luaţi comprimatele în fiecare zi la aproximativ aceeaşi oră. Luaţi în considerate configurarea unei alarme care să vă reamintească.

Pentru părinţi sau persoana care îngrijeşte copilul: vă rugăm să supravegheaţi copilul pentru a vă asigura că întreaga doză este luată.

Având în vedere că doza de Faroxaban se bazează pe greutatea corporală, este important să participaţi la vizitele programate la medic, deoarece poate fi necesar ca doza să fie ajustată pe măsură ce se modifică greutatea.

Nu ajustaţi niciodată doza de Faroxaban singur. Medicul va ajusta doza dacă este necesar.

Nu divizaţi comprimatul în încercarea de furniza o fracţiune de doză de comprimat. Dacă este necesară o doză mai mică, vă rugăm să utilizaţi forma farmaceutică alternativă de Faroxaban granule pentru suspensie orală.

Pentru copiii şi adolescenţii care nu pot înghiţi comprimate întregi, vă rugăm să utilizaţi Faroxaban granule pentru suspensie orală.

Dacă nu este disponibilă suspensia orală, puteţi zdrobi comprimatul Faroxaban şi amesteca cu apă sau piure de mere imediat înaintea administrării. Mâncaţi alimente după ce aţi luat acest amestec. Dacă este necesar, medicul dumneavoastră vă poate administra, de asemenea, comprimatul Faroxaban zdrobit printr-o sondă stomacală.

Dacă scuipaţi doza sau aveţi vărsături

-la mai puţin de 30 minute după ce aţi luat Faroxaban, luaţi o doză nouă.

-la mai mult de 30 minute după ce aţi luat Faroxaban, nu luaţi o doză nouă. în acest caz, luaţi următoarea doză de Faroxaban la ora obişnuită.

Contactaţi medicul dacă scuipaţi doza sau aveţi vărsături repetat după ce luaţi Faroxaban.

Când trebuie să luaţi Faroxaban

Luaţi comprimatul(ele) în fiecare zi, până când medicul dumneavoastră vă spune să vă opriţi, încercaţi să luaţi comprimatul(ele) la aceeaşi oră în fiecare zi, pentru a vă aduce aminte mai uşor. Medicul dumneavoastră va decide cât timp trebuie să continuaţi tratamentul.

Pentru a preveni formarea cheagurilor de sânge la nivelul creierului (accident vascular cerebral) şi al altor vase de sânge din corpul dumneavoastră:

In cazul în care bătăile inimii dumneavoastră trebuie să fie aduse la normal prin procedura numită cardioversie, luaţi Faroxaban la momentul la care vă spime medicul dumneavoastră.

Dacă luaţi mai mult Faroxaban decât trebuie

Luaţi imediat legătura cu medicul dumneavoastră dacă aţi luat prea multe comprimate de Faroxaban. Utilizarea mai multor comprimate de Faroxaban creşte riscul de sângerare.

Dacă uitaţi să luaţi Faroxaban

- Adulţi, copii si adolescenţi:

Dacă luaţi un comprimat de 15 mg o dată pe zi şi aţi omis o doză, luaţi comprimatul imediat ce vă amintiţi. Nu luaţi mai mult de un comprimat într-o singură zi pentru a compensa doza uitată. Luaţi următorul comprimat în ziua următoare şi apoi continuaţi să luaţi un comprimat pe zi în mod obişnuit.

- Adulţi:

Dacă luaţi un comprimat de 15 mg de două ori pe zi şi aţi omis o doză, luaţi-o imediat ce vă amintiţi. Nu luaţi mai mult de două comprimate de 15 mg într-o singură zi. Dacă uitaţi să luaţi o doză, puteţi lua două comprimate de 15 mg în acelaşi timp pentru a administra un total de două comprimate (30 mg) într-o singură zi. In ziua următoare trebuie să continuaţi să luaţi un comprimat de 15 mg de două ori pe zi'în mod obişnuit.

Dacă încetaţi să luaţi Faroxaban

Nu încetaţi să luaţi Faroxaban fără să discutaţi mai întâi cu medicul dumneavoastră, deoarece Faroxaban tratează şi previne tulburări grave.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4. Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu -apar la toate persoanele.

Similar altor medicamente pentru reducerea formării cheagurilor de sânge, Faroxaban poate determina sângerare care poate pune viaţa în pericol. Sângerarea excesivă poate duce la o scădere bruscă a tensiunii arteriale (şoc). In unele cazuri sângerarea poate să nu fie evidentă.

Spuneţi imediat medicului dumneavoastră dacă dumneavoastră sau copilul observaţi oricare dintre următoarele reacţii adverse:

-Semne de sângerare

-sângerare la nivelul creierului sau în interiorul craniului (simptomele pot include dureri de cap, slăbiciune pe o parte a corpului, vărsături, convulsii, scăderea nivelului de conştienţă şi rigiditatea gâtului. O urgenţă medicală gravă. Solicitaţi imediat asistenţă medicală!)

- sângerare prelungită sau abundentă,

- slăbiciune foarte pronunţată, oboseală, paloare, ameţeală, durere de cap, umflături inexplicabile, senzaţie de lipsă de aer, durere în piept sau angină pectorală

Medicul dumneavoastră poate decide să vă ţină sub supraveghere strictă sau să vă modifice tratamentul.

• Semne de reacţii grave Ia nivelul pielii

- o erupţie trecătoare severă care se răspândeşte, vezicule sau leziuni ale mucoaselor de exemplu, în gură sau la nivelul ochilor (sindrom Stevens- Johnson/necroliză epidermicătoxică).

- o reacţie la medicament, care provoacă erupţie trecătoare pe piele, febră, inflamaţie^a organelor, interne^ anomalii—ale- sângelui şi boli sistemice (sindromul DRESS). Frecvenţa acestor reacţii este foarte rară (până la 1 din 10000 persoane).

Semne de reacţii alergice grave:

-umflare a feţei, buzelor, gurii, limbii sau gâtului; dificultăţi la înghiţire; unicarie şi dificultănla respiraţie; scădere bruscă a tensiunii arteriale.

Frecvenţele reacţiilor adverse alergice sunt foarte rare (reacţii de tip anafilactic, inclusiv şoc anafilactic; pot afecta până la 1 din 10000 persoane) şi mai puţin frecvente (angioedem şi edem alergic; pot afecta până la 1 din 100 persoane).

Lista generală a reacţiilor adverse posibile constatate la adulţi, copii şi adolescenţi Frecvente (pot afecta până la 1 din 10 persoane)

-scăderea numărului de celule roşii din sânge, care poate duce la paloarea pielii şi poate determina slăbiciune sau. senzaţia de lipsă de aer

-sângerare la nivelul stomacului sau intestinului, sângerare urogenitală (inclusiv prezenţa sângelui în urină şi sângerare menstruală abundentă), sângerare nazală, sângerare la nivelul gingiilor ;

-sângerare la nivelul ochiului (inclusiv sângerare la nivelul albului ochilor)

-sângerări la nivelul ţesuturilor sau a unei cavităţi a corpului (hematoame. echimoze (vânătăi)) tuşe cu sânge ,

-sângerare la nivelul pielifsau sub piele sângerare după operaţie

-scurgeri de sânge sau lichid de la nivelul plăgii chirurgicale

-umflături (edeme) la nivelul membrelor

-durere la nivelul membrelor

-afectarea funcţionării rinichilor (poate fi observată în testele realizate de către medicul

dumneavoastră),

-febră

-durere de stomac, indigestie, greaţă sau vărsături, constipaţie, diaree

-tensiune arterială mică (simptomele pot fi senzaţia de ameţeală sau leşin la ridicarea în

picioare)

-scăderea tonusului şi a energiei în general (slăbiciune, oboseală), durere de cap, ameţeli, leşin erupţii trecătoare pe piele, mâncărimi ale pielii analizele de sânge pot arata creşteri ale unor enzime din ficat Mai puţin frecvente (pot afecta până la 1 din 100 persoane)

-sângerare la nivelul creierului sau în interiorul craniului (vezi mai sus, semne de sângerare) sângerarea la nivelul unei articulaţii, care cauzează durere şi umflare trombocitopenie (număr scăzut de trombocite; trombocitele sunt celule care ajută la coagulareasângelui)

- reacţii alergice, inclusiv reacţii alergice la nivelul pielii

-tulburări ale funcţiilor ficatului (pot fi observate prin analize efectuate de medicul dumneavoastră),

-analizele de sânge pot arăta creşteri ale bilirubinei, ale unor enzime pancreatice sau ale numărului de trombocite

-leşin

-stare generală de rău

-bătăi rapide ale inimii senzaţie de gură uscată urticarie.

Rare (pot afecta până la 1 din 1000 persoane)

-sângerare la nivelul unui muşchi

-colestază (scăderea fluxului biliar), hepatită inclusiv leziuni hepatocelulare (inflamare, ficatului,inclusiv leziuni ale ficatului)

-îngălbenirea pielii sau a albului ochilor (icter),

-umflături localizate

-acumulare de sânge (hematom) în zona inghinală ca o complicaţie a unei proceduri cardiace, prin care un cateter se introduce în artera piciorului dumneavoastră (pseudoanevrism)

Cu frecvenţă necunoscută (frecvenţa nu poate fi estimată din datele disponibile)

-insuficienţă renală după o sângerare severă,

-presiune crescută în interiorul muşchilor de la picioare sau braţe după o sângerare, care poate duce la durere, umflare, senzaţii modificate, amorţeală sau paralizie (sindrom de compartiment după o sângerare).

Reacţii adverse la copii şi adolescenţi

In general, reacţiile adverse observate Ia copiii şi adolescenţii trataţi cu Faroxaban au fost similare ca ţip cu cele observate la adulţi şi au fost în principal uşoare până la moderate ca severitate.

Reacţiile adverse care au fost observate mai des la copii şi adolescenţi:

Foarte frecvente (pot afecta mai mult de 1 din 10 persoane)

-durere de cap

-febră

-sângerare nazală

-vărsături

Frecvente (pot afecta până la 1 din 10 persoane)

-bătăi crescute ale inimii

-analize de sânge care pot indica o creştere a bilirubinei (pigment biliar)

-trombocitopenie (număr scăzut de trombocite, care sunt globule care ajută la coagularea sângelui)

-sângerare menstruală crescută

Mă puţin frecvente (pot afecta până la 1 din 100 persoane)

-analizele de sânge pot indica o creştere a unei subcategorii a bilirubinei (bilirubina directă, pigment biliar)

Raportarea reacţiilor adverse

Da:ă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect.

5. Cum se păstrează Faroxaban

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie şi pe fiecare blister după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

Acest medicament nu necesită condiţii speciale de păstrare.

Conprimate zdrobite

Comprimatele zdrobite sunt stabile în apă sau piure de mere timp de până ia 4 ore.

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ceconţine Faroxaban

-Substanţa activă este rivaroxaban. Fiecare comprimat conţine 15 mg de rivaroxaban.

-Celelalte componente sunt:

Nucleul comprimatului: celuloză microcristalină, croscarmeloză sodică, lactozî- monohidrat, hipromeloză (2910), laurilsulfarde sodiu, stearat de magneziu. Vezi pct-. I „Faroxaban conţine lactoză şi sodiu”.

Cum arată Faroxaban şi conţinutul ambalajului Comprimatele filmate Faroxaban 15 mg sunt de culoare roşu-deschis, rotunde, biconvexe ş imprimate cu „R” pe mia din feţe şi cu „15” pe cealaltă faţă.

Ele sunt disponibile în cutii a câte 4 blistere conţinând 7 comprimate filmate.

Deţinătorul certificatului de înregistrare

Nume:

Omnicals Pharma (Pvt.) Ltd.

Adresă: 43/2B, Raheja Building, Windermere Oshiwara Link Road, Mumbai - 400053 Mdiarashtra, India.

Fabricantul

Nume: VTVIMED LABS LTD.

Adresă: At D-125 & 128, Phase III, IDA, Jeedimetla, Medchal Malkajgiri Dist. Telengana-500 050, India

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 57886
Топ сезона
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 846
Код товара: 61742
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63940
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 666
Код товара: 47308
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 104
Код товара: 63924
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 225
Код товара: 53570
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 498
Код товара: 63934
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 311
Код товара: 46236
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 386
Код товара: 61856
Акция
Цена товара в пунктах: 621
Код товара: 62340
Акция
Цена товара в пунктах: 336
Код товара: 61691
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61698
Акция
Цена товара в пунктах: 736
Код товара: 55604
Акция
Цена товара в пунктах: 387
Код товара: 61855
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 462
Код товара: 61687
Цена товара в пунктах: 347
Код товара: 62321
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61846
Цена товара в пунктах: 69
Код товара: 62160
Акция
Цена товара в пунктах: 336
Код товара: 61691
Цена товара в пунктах: 925
Код товара: 61956
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61858
Акция
Цена товара в пунктах: 624
Код товара: 61825
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.