Ocean Microfer picaturi 30ml (Bioslo)

Код товара: 61231
Производитель: Orzax Ilac ve Kimya San.Ve Tikaret A.S
Страна: Турция
Форма: кап. д/внутр. прим.
Наличие: достаточно
208 05 леев
(-10%)
186 52 леев
или 747 пунктов лояльности
Выгода:
18 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ocean Microfer

Picături 30 ml

Generație nouă a suplimentelor de fier!

Compoziție:

Fiecare 1 ml conține:

Denumire                   Cantitate                      VNR*

Fier (Lipofer**)              8,5 mg                         61%

*Voloarea nutrițională de referință

**Lipofer este o formulă de fier patentată a companiei Lipofoods.

Ingrediente: Apă deionizată, zahăr din sfeclă (îndulcitor), lipofer(amidon de porumb, pirofosfat feric, celuloză de hidroxipropilmetil, lecitină), aromă de cireșe, agent de îngroșare: gumă de xantan, conservanți: sorbat de potasiu.

Lipofer este o sursă microincapsulată, micronizată, modificată astfel încât să depășească efectele adverse, să crească absorbția fierului, să mascheze proprietățile organoleptice neplăcute ale acestuia și să reducă iritațiile gastrice asociate consumului de fier.

Indicații:

Picăturile Microfer conțin fier în formă de Lipofer având solubilitate înaltă, ceea ce înseamnă că este ușor digerat fiind minime efectele secundare precum dureri abdominale,balonare sau constipație care de obicei pot fi întîlnite în cazul suplimentelor de fier. Bioisponibilitatea Multifer din moment ce a fost ingerat este foarte înaltă, suplininind rapid fierul în celulele sanguine. Fierul este  un element costituent al organismului, fiind necesar pentru formarea  hemoglobinei si pentru procesul oxidtiv al țesuturilor vii, pentru funcționarea normală a sistemului imunitar. Mai mult de 80% de fier din organism este implicat în producerea de celuler roșii în sânge. Fierul este de asemenea un component important al mioglobulinei, enzimelor heme, cum ar fi citocromul, catalasei, peroxidazei, enzimelor metalo-flavoproteice,incluzind oxidaza xantinei si oxidaza enzyme mitocondriale alfa glycerol fosfat.

Datorită formulei microincapsulate, picăturile Microfer posedă cea mai înaltă biodisponibilitate, nu au gust metalic,nu se oxidează, nu provoacă înnegrirea smalțului dentar.

Mod de administrare:

Picăturile se vor administra pe cale orală – 1ml (10 picături) pe zi  în timpul mesei sau imediat după masă, conform recomandării medicului. Pentru administrare folosiți pipeta inclusă. Produsul se poate utiliza ca atare sau diluat intr-un pahar cu apă la temperatura camerei.

Atenționări:

Suplimentele alimentare nu trebuie sa fie folosite ca un substituient pentru o dietă variată. – A nu se depăși doza zilnică recomandată. – A nu se lăsa la îndemâna copiilor. – A se păstra în ambalaj original, la temperaturi ce nu depășesc 25oC. – A se consulta cu medicul în timpul sarcinii și alăptării. Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar. Nu este medicament. Nu se utilizează în scopul tratării sau prevenirii bolilor.

Ţara de origine: Turcia

Deţinătorul Licenţei:

ORZAX

Orzaks Ilac ve Kimya San. Tic. A.Ş.

Mamara San. Sit J Blok No: 3 Ikitelli/Turkyie

Importator:

Bioslo Pharma S.R.L.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Акция
Цена товара в пунктах: 677
Код товара: 63696
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 44867
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63940
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 230
Код товара: 64012
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 433
Код товара: 63686
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 627
Код товара: 64293
Топ сезона
Код товара: 12021
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 528
Код товара: 63946
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 69
Код товара: 39022
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 263
Код товара: 62455
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61864
Акция
Цена товара в пунктах: 513
Код товара: 63481
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61706
Акция
Цена товара в пунктах: 295
Код товара: 61713
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 971
Код товара: 62178
Акция
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 61696
Цена товара в пунктах: 113
Код товара: 60982
Цена товара в пунктах: 926
Код товара: 61793
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 747
Код товара: 61231
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.