Immortelle crema regeneranta 50ml

Код товара: 61467
Производитель: Olival
Страна: Хорватия
Форма: крем

Immortelle crema regeneranta 50ml

Ingrijire speciala regenerativa cu ulei de imortelle - benefic impotriva iritatiilor pielii si aproape 100% vegan

Factorii de mediu precum căldura, frigul, vântul, apa, radiațiile UV-B dăunătoare, precum și dezechilibrele hormonale și comportamentul necorespunzător pot duce la iritații, mâncărimi și senzații de tensiune pe piele. Ingrijirea hidratanta de la Olival cu ulei esential de imortelle, obtinut din Mediterana, helichrysum galben, trebuie sa ofere relaxare, calmare si regenerare cu esteri, monoterpene si cetone sesquiterpene.

Dacă pielea nu mai vrea să se calmeze și efectul dorit nu apare în ciuda îngrijirii conștiincioase, aceasta poate avea un efect negativ asupra aspectului exterior și poate reduce starea de bine. La urma urmei, pielea este cel mai mare organ uman. Cu ingrediente din imortelle, gălbenele, primulă și sunătoare, se spune că crema hidratantă Olival ajută straturile superioare și inferioare ale pielii să se regenereze și ajută împotriva iritației pielii.

Cosmetică naturală și tehnologie de pionierat pentru piele

Crema specială de zi cu zi pentru el și ea este făcută de uzina de producție Olival din Zagreb, specializată în preparate farmaceutice tradiționale. De douăzeci și opt de ani, producătorul tradițional de cosmetice naturale a cercetat ce ingrediente active pe bază de plante le poate oferi natura pielii pretențioase. Soluțiile durabile pentru produse sunt create prin combinarea acestor cunoștințe cu tehnologia pielii orientată spre viitor. Acordăm o mare importanță utilizării responsabile a resurselor naturale și acordăm o atenție deosebită cultivării durabile și originii substanțelor noastre naturale.

Crema de ingrijire speciala de la Olival cu ulei esential de imortelle

Crema de îngrijire specială folosește uleiul esențial de helichrysum galben. Se spune că are un efect pozitiv asupra pielii deteriorate și asupra psihicului uman și, de asemenea, stimulează formarea de colagen nou în țesutul conjunctiv. Folosit ca cremă de zi și de noapte, uleiul de imortelle pe care îl conține poate ajuta la stabilizarea stratului natural de acid protector al pielii sensibile și o face mai rezistentă la iritații. Cercetările de astăzi presupun că un contra-stimul, așa-numitul efect contra-iritant, duce indirect la eliberarea de substanțe endogene, antiinflamatorii și analgezice. Atunci când se respectă doza recomandată, ingredientele sunt menite să ofere ușurare atât adulților, cât și adolescenților și copiilor. Crema hidratantă cu olive poate fi folosită într-un mod natural pentru îngrijire, Ajuta la regenerarea si protejarea pielii. O metodă bună de fabricație conform standardului internațional DIN EN ISO 22716 este documentată în informațiile despre produs și subliniază calitatea înaltă a cremei de îngrijire specială aproape 100% vegană.

 

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 1114
Код товара: 44674
Цена товара в пунктах: 1740
Код товара: 41078
Цена товара в пунктах: 227
Код товара: 51640
Цена товара в пунктах: 1274
Код товара: 60732
Цена товара в пунктах: 1490
Код товара: 63317
Цена товара в пунктах: 820
Код товара: 56191
Цена товара в пунктах: 1512
Код товара: 64136
Акция
Цена товара в пунктах: 879
Код товара: 64176
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61751
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1221
Код товара: 46407
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 98
Код товара: 63765
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 592
Код товара: 47691
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 433
Код товара: 63690
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63761
Топ сезона
Код товара: 48158
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 433
Код товара: 63686
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 336
Код товара: 61691
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 380
Код товара: 62174
Цена товара в пунктах: 960
Код товара: 61912
Цена товара в пунктах: 337
Код товара: 62323
Акция
Цена товара в пунктах: 486
Код товара: 61688
Просмотренные товары
LULULUN - MĂȘTI JAPONEZE EXCLUSIVE
Originare din Japonia, aceste măști au câștigat o reputație internațională datorită calității lor superioare și a ingredientelor tradiționale locale japoneze, care au fost folosite de secole pentru a menține frumusețea și sănătatea tenului.