Professional Set P fata (Ser peptide, cema peptide, roler masaj)

Код товара: 61496
Форма: N/A
Производитель: Olival
Страна: Хорватия

Professional Set P fata (Ser peptide, cema peptide, roler masaj)

Ser peptidic PPeptid Serum P este un ser de față anti-îmbătrânire eficient. Promovează producția proprie de colagen a organismului și reduce ridurile cu rezultate clar vizibile! Efectul se bazează pe peptide. Ce sunt peptidele? Peptidele sunt proteine ​​puternice anti-îmbătrânire care pun pielea în alertă atunci când are nevoie să producă mai mult colagen. În acest fel, ele stimulează producția naturală de colagen a pielii. Poți vedea asta și poți simți și tu. Olival professional constă dintr-un complex de două tipuri complementare de peptide: Matrixyl 3000 și Matrixyl Synthe 6. Acidul hialuronic și aloe vera sunt alte ingrediente active care îngrijesc pielea. Peptide Serum P atenuează semnele îmbătrânirii premature a pielii, cum ar fi ridurile și liniile mici.Data intrării în vigoare și rezultat

Ca proteine ​​anti-îmbătrânire, peptidele sunt o componentă indispensabilă a îngrijirii pielii care este menită să contracareze îmbătrânirea pielii. Dar Peptide-Serum P nu numai că împrospătează pielea, ci ajută și la arsuri, vergeturi inestetice de pe stomac și probleme de cicatrice. Deoarece este excelent pentru reducerea leziunilor generale ale pielii. Textura netedă a pielii pentru un aspect tineresc. Fața și gâtul se vor simți din nou moi și suple! senzație de umezeală. Poți simți clar cum este hidratată pielea ta. Prin urmare, produsul poate fi folosit nu numai pentru modificări vizibile ale pielii, ci și ca îngrijire hidratantă și preventivă.

Ingrediente

Serul bogat, hrănitor, cu peptide și aminoacizi valoroși revitalizează pielea prin stimularea și promovarea producției de colagen a pielii. Cu complexul său din cele două tipuri de peptide, Matrixyl 3000™, Matrixyl Synthe 6™, precum și acid hialuronic și aloe vera, Peptid Serum P nu numai că atenuează semnele îmbătrânirii premature a pielii, dar este potrivit pentru toate tipurile de modificări ale pielii. Contracarează pierderea strălucirii, elasticității și umidității, previne ridurile și liniile. De asemenea, este ideală ca îngrijire preventivă hidratantă pentru modificări vizibile ale pielii.

Aplicare: Aplicati serul de doua ori pe zi, dimineata si seara, pe fata, gat si decolteu.

Peptide Creme P - vegană, hrănitoare, întineritoareFața este expusă la provocări imense în fiecare zi: sfidează vremea și se luptă cu praful și influențele mediului. Reacțiile sunt determinate genetic individual. Iritațiile, un proces de recuperare mai lent sau îmbătrânirea timpurie a pielii pot fi rezultatul.Curățarea zilnică, peelingul regulat și îngrijirea bogată susțin funcțiile naturale ale pielii. Acestea conduc la o mai bună circulație a sângelui, stimulează metabolismul intracelular și stimulează reînnoirea pielii. În mod constant vegan, Peptide Creme P pentru femei și bărbați combină complexul de ingrediente active în doză mare MATRIXYL3000 cu uleiuri hrănitoare din migdale și macadamia cu vitamina C. Rezultatul este o întărire semnificativă a pielii feței. În plus, există o creștere a rezistenței și o clarificare a tenului. Fața pare mult mai proaspătă, zonele cu probleme sunt echilibrate. Pe termen lung, crema de îngrijire are un efect recreator, stabilizator și anti-îmbătrânire la bărbați și femei.Cremă de față vegană pentru o rutină de îngrijire consecventă Oricine trăiește vegan nu vrea să facă compromisuri în ceea ce privește produsele de îngrijire. P Cream nu conține aditivi animale și este complet lipsită de testare pe animale. Efectul cremei pentru piele se bazează pe structura sa complexă:

·         MATRIXYL3000 servește ca un comunicator celular și activează reînnoirea pielii din interior

·         Peptidele promovează propria structură de colagen a organismului și au un efect antiinflamator

·         Nucile de Macadamia și migdalele oferă ulei bogat și oferă pielii vitamine

·         Acidul ascorbic, ca și vitamina C, protejează pielea de radiațiile UV și previne formarea petelor de vârstă

Crema este potrivită pentru femei și bărbați cu ten mixt uscat, echilibrat până la gras. Se poate integra cu ușurință în rutina zilnică de îngrijire: se poate aplica dimineața și seara după curățare. Se absoarbe rapid si nu lasa reziduuri. Efectul este susținut de Peptide Serum P de la OLIVAL. MATRIXYL3000 - comunicatorii celulari pentru formarea colagenuluiPielea noastră se schimbă în timp. De la 25 de ani, începe să îmbătrânească vizibil. Producția proprie de acid hialuronic și colagen a organismului este redusă. Acest lucru se reflectă în primele riduri, scăderea elasticității, tenul devenind palid și primele pete de vârstă. Îngrijirea constantă și regulată contracarează acest proces. Pielea poate fi protejată și îmbătrânirea poate fi vizibil încetinită. Procesele proprii ale organismului, cum ar fi metabolismul și reînnoirea celulară pot fi stimulate. Recreerea lasa pielea vizibil mai proaspata si mai ferma. Matrixyl3000 este o combinație de peptide care acționează ca un compus proteic direct asupra nivelurilor de acid hialuronic și colagen. Rezultatul este rapid și de durată.

Cum se folosește o rolă de jad verde:

Aplicați serul și tamponați pielea. Începeți masajul cu mișcări ușoare de rulare de la gât la față și continuați până la marginea scalpului.

Utilizați capătul mai larg al aparatului de masaj pentru a vă masa gâtul, bărbia, obrajii și fruntea, iar capătul îngust pentru a vă masa tâmplele și zona ochilor. Aplicați crema la sfârșitul masajului.

Pentru un efect de răcire, păstrați rola de față de jad verde la frigider înainte de masaj.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 158
Код товара: 62135
NEW
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 828
Код товара: 63537
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 630
Код товара: 61909
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 27
Код товара: 61458
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 8
Код товара: 11424
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1796
Код товара: 63229
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 580
Код товара: 61745
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 636
Код товара: 62436
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 936
Код товара: 62178
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 651
Код товара: 63412
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 902
Код товара: 59584
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 277
Код товара: 61849
Акция
Цена товара в пунктах: 246
Код товара: 61835
Акция
Цена товара в пунктах: 246
Код товара: 61831
Акция
Цена товара в пунктах: 451
Код товара: 61709
Акция
Цена товара в пунктах: 607
Код товара: 61701
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61838
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 356
Код товара: 62174
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 35
Код товара: 61749
Акция
Цена товара в пунктах: 356
Код товара: 61855
Цена товара в пунктах: 527
Код товара: 62578
Цена товара в пунктах: 304
Код товара: 62318
Цена товара в пунктах: 543
Код товара: 40605
Цена товара в пунктах: 1153
Код товара: 59593