Professional Set RA fata (Ser RA, fluid SPF30, masca somn)

Код товара: 61499
Форма: N/A
Производитель: Olival
Страна: Хорватия

Professional Set B3 fata (crema B3, ser B3, roller masaj)

Ser cu vitamine - remediul natural pentru pielea feței tale

Pielea noastră este expusă la multe provocări în fiecare zi. Acest lucru este valabil mai ales pentru pielea feței. Pe lângă influențele mediului, cum ar fi radiația solară, vântul și precipitațiile, pielea trebuie adesea să „suporte” produsele cosmetice. Așa că nu e de mirare dacă și tu vrei să faci ceva bun pentru pielea ta. Cu serul nostru de vitamine oferi pielii tale ceea ce are nevoie - într-un mod complet natural.

Efect eficient împotriva îmbătrânirii: cremă anti-îmbătrânire

Există multe moduri prin care puteți reduce sau întârzia procesul de îmbătrânire a pielii. Una dintre cele mai simple și mai eficiente variante este tratamentul cu o cremă anti-îmbătrânire pe bază de natură. Ingredientele active din serul nostru cu vitamine protejează și îngrijesc pielea și îi oferă substanțele de care are nevoie pentru provocările vieții de zi cu zi.

Nu numai pentru piele, ci și pentru natură

Un trend care a devenit din ce în ce mai important în ultimii ani este stilul de viață vegan. De multă vreme, acest lucru nu s-a extins doar la alimentație, ci a influențat și alte domenii ale vieții de zi cu zi. Principalul lucru este să evitați pe cât posibil produsele de origine animală. Acest lucru este valabil atât pentru ingrediente, cât și pentru fabricarea produselor. Modul de viață vegan extinde această idee de bază la multe alte domenii ale vieții, precum tehnologia informației, locomoția – sau chiar cosmeticele. În mod ideal, faci ceva bun pentru tine, animale și planetă. Crema noastră cu vitamine este 100% vegană - așa că o puteți folosi cu conștiința curată. Nici ingredientele, nici cealaltă producție nu sunt afectate în vreun fel de animale. Acest lucru nu este un lucru firesc, deoarece multe produse cosmetice conțin încă substanțe care sunt produse cu participarea animalelor, cum ar fi mierea. Desigur, produsele noastre pentru tratament facial nu sunt supuse testării pe animale - ca toate produsele cosmetice din UE.

Produsul perfect pentru tratament facial

Cu serul nostru de vitamine ai un ajutor universal care completează gama ta actuală de produse de îngrijire - sau eventual le înlocuiește complet. Îți protejează pielea în mod optim împotriva influențelor externe nocive. În plus, ingredientele asigură că pielea rămâne tânără mai mult timp. În același timp, poți fi sigur că produsele noastre sunt 100% vegane.

Este recomandat pentru:

·         piele „obișnuită” cu forme mai ușoare de retinoid, adică persoanele care doresc să treacă la un regim mai specific

·         piele grasă și mixtă predispusă la înfundarea porilor, puncte negre, acnee (măști), cosuri, comedoane

·         piele echilibrată cu hiperpigmentare, riduri și linii fine

·         piele subțire, deteriorată de soare, care are nevoie de regenerare (cu introducere deosebit de atentă și lentă)

Aplicație: Aplicati serul de trei ori pe saptamana seara pe pielea curata si uscata, apoi continuati ingrijirea cu crema si/sau ulei (dupa necesitate; serul este suficient pentru unele tipuri de ten). Creșteți frecvența aplicării după cum este necesar și toleranța pielii.

Avertizări: Folosiți cu protecție solară în timpul zilei. A nu se utiliza în timpul sarcinii și alăptării, pe pielea sensibilă, deteriorată sau a sugarului. Nu este recomandată utilizarea concomitentă a altor retinoizi, acizi sau agenți puternici similari.

Notă: Produsul nu conține parfumuri și culori adăugate. Culoarea galben-portocalie a serului este cauzată de principalele ingrediente active retinaldehida și astaxantina.

Fluid facial SPF 30 dintr-o privire

Fluidul facial SPF 30 impresionează prin consistența sa optimă, care asigură absorbția rapidă și ușoară și asigură strălucirea pielii cu o strălucire moale. De asemenea, fluidul oferă umiditate pe termen lung, care contracarează uscarea pielii și o protejează de îmbătrânirea prematură. Prin urmare, este potrivită în special pentru pielea uscată și sensibilă, deși poate fi folosită și pentru îngrijirea zilnică a altor tipuri de piele. Un alt avantaj al fluidului este că oferă o anumită protecție împotriva razelor UVA și UVB. Prin urmare, poate fi folosit și înainte de plajă ca protecție împotriva arsurilor solare și a leziunilor pielii. Ingredientele deosebit de bine tolerate asigură că lichidul este foarte ușor de manevrat și poate fi folosit de toată lumea.

Efectul special al ingredientelor

Nu numai compatibilitatea bună și manipularea ușoară a fluidului convin de calitatea produsului. Ingredientele cu care se imbogateste fluidul au si ele o influenta pozitiva asupra pielii si a tenului. Mai presus de toate, ubichinona, cunoscută și sub numele de coenzima Q10, protejează împotriva radicalilor liberi și stimulează sinteza colagenului. În mod normal, pielea este expusă în mod regulat la factorii de stres din mediu și la razele UV, care eliberează radicali liberi și slăbesc pielea. În același timp, coenzima Q10 calmează pielea și previne îmbătrânirea prematură a pielii. Ingredientul existent niacinamida, cunoscut si sub denumirea de vitamina B3, reduce in primul rand aparitia imperfectiunilor pielii si are un efect de reglare a secretiei de sebum. În plus, nuanța pielii, structura pielii si vizibilitatea porilor sunt echilibrate. Acești factori califică fluidul facial SPF 30 pentru utilizarea zilnică a pielii. Este posibilă și o combinație cu alte produse precum Vitamin Serum C sau Hyaluronic Hydrator 4H. Nu sunt incluse parfumuri sau culori suplimentare, ceea ce duce la o mai bună compatibilitate.

Aplicația corectă

Pentru a asigura efectul dorit, lichidul trebuie aplicat pe piele ca unul dintre ultimii pași în îngrijirea dimineții. Desigur, trebuie avut grijă și cu acest produs pentru a vă asigura că este distribuit uniform pe piele. Acest lucru asigură că ingredientele prezente își pot dezvolta efectul pozitiv asupra întregii pielii feței. Chiar daca fluidul ofera un factor de protectie solara adecvat si astfel protectie impotriva razelor solare, protectia trebuie reinnoita la fiecare cateva ore. Trebuie asigurată o protecție pe termen lung, mai ales în timpul băilor de soare prelungite, astfel încât ingredientele să își poată dezvolta și menține efectul pe termen lung.

Aplicare: Aplicați uniform pe piele ca ultimă etapă a îngrijirii de dimineață.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 158
Код товара: 62135
NEW
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 828
Код товара: 63537
Цена товара в пунктах: 829
Код товара: 49085
Топ сезона
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 328
Код товара: 63605
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 784
Код товара: 61742
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 7
Код товара: 42956
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 35
Код товара: 61749
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 8
Код товара: 11424
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 27
Код товара: 61458
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 4
Код товара: 42965
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 4
Код товара: 51905
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 12
Код товара: 11304
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 478
Код товара: 62952
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 707
Код товара: 62950
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 277
Код товара: 61847
Акция
Цена товара в пунктах: 595
Код товара: 62340
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61837
Акция
Цена товара в пунктах: 423
Код товара: 61840
Акция
Цена товара в пунктах: 425
Код товара: 61707
Акция
Цена товара в пунктах: 265
Код товара: 61843
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 1835
Код товара: 61704
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61839
Акция
Цена товара в пунктах: 353
Код товара: 61857
Цена товара в пунктах: 345
Код товара: 62321
Цена товара в пунктах: 371
Код товара: 62330
Цена товара в пунктах: 314
Код товара: 61792
Цена товара в пунктах: 157
Код товара: 57475