Immortelle Spuma micelara 175ml

Код товара: 61462
Производитель: Olival
Страна: Хорватия
Форма: пенка

Immortelle Spumă micelară 175ml

Spuma micelară cu ulei de imortelle este ideală pentru îngrijirea zilnică a pielii sensibile de pe față sau gât. Cu curățarea sa amănunțită și o compoziție prietenoasă cu pielea, spuma micelară formează baza optimă pentru o îngrijire eficientă a pielii.

Bazați-vă pe ingrediente de înaltă calitate

În spuma micelară cu ulei de imortelle sunt folosite doar ingrediente de înaltă calitate. Întreaga formulă are pH neutru, ceea ce este important pentru utilizarea zilnică. O caracteristică specială este textura foarte moale și cremoasă a spumei. Aceasta se adaptează perfect pielii de pe față și permite îndepărtarea blândă a murdăriei. Iritațiile sunt evitate prin ingredientele excelente și 100% vegane, iar utilizarea zilnică a spumei asigură rezultate strălucitoare. Uleiul esențial de imortelle joacă un rol central în îngrijirea pielii tale stresate. Uleiul special are proprietăți hrănitoare și ingrediente valoroase pentru a oferi pielii dumneavoastră îngrijirea de care are nevoie. Uleiul împreună cu spuma de curățare conferă un aspect strălucitor,

O curățare temeinică pentru îngrijirea zilnică

În special pe față, pielea este expusă la o gamă largă de stres în viața de zi cu zi. De-a lungul orelor, vântul, vremea, praful și radicalii liberi lasă în urmă murdărie care poate să nu fie vizibilă la prima vedere, dar poate provoca totuși impurități și iritații. Spuma micelară cu ulei de imortelle începe în acest moment și îndepărtează eficient și complet murdăria de zi cu zi. Același lucru este valabil și pentru machiaj. Economisiți-vă bătălia de a freca și spăla cu produse de curățare faciale convenționale și bazați-vă pe spuma micelară cu ulei de imortelle. Datorită formulării sale speciale, spuma îndepărtează, de asemenea, reziduurile persistente de machiaj imediat și fără iritații ale pielii.

Cum să utilizați corect spuma micelară

Spuma micelară cu ulei de imortelle vă curăță fața și îndepărtează murdăria și reziduurile de machiaj adânc în pori. Utilizarea corectă este importantă pentru rezultate bune. Prin urmare, masați spuma cu grijă, dar temeinic în piele, evitând zona ochilor pentru a evita iritația. Acordați-vă un scurt moment de odihnă înainte de masaj și apoi clătiți bine spuma cu apă. Apoi continuați îngrijirea pielii cu un produs la alegere, cum ar fi o cremă de zi sau de noapte. Celelalte produse de îngrijire pătrund mult mai adânc în pori prin curățarea temeinică a pielii cu ajutorul spumei și obțin astfel rezultate deosebit de bune.

Spuma de curățare cu tehnologie micelară este, de asemenea, ideală pentru pregătirea pentru o mască de față în viața de zi cu zi.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 879
Код товара: 64176
Цена товара в пунктах: 1512
Код товара: 64136
Цена товара в пунктах: 1490
Код товара: 63317
Цена товара в пунктах: 820
Код товара: 56191
Топ сезона
Топ сезона
Код товара: 59504
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 51905
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63761
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 679
Код товара: 46411
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 104
Код товара: 63924
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 25
Код товара: 52487
Акции
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1671
Код товара: 64034
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61708
Акция
Цена товара в пунктах: 370
Код товара: 61853
Акция
Цена товара в пунктах: 628
Код товара: 55613
Акция
Цена товара в пунктах: 220
Код товара: 61832
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61849
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 151
Код товара: 61112
Акция
Цена товара в пунктах: 267
Код товара: 61835
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 846
Код товара: 61742
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 38805
Акция
Цена товара в пунктах: 472
Код товара: 61709
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.