Immortelle Ulei fata ingrijire golden 15ml

Код товара: 61464
Производитель: Olival
Страна: Хорватия
Форма: масло

Immortelle ulei ingrijire fata golden 15ml

Uleiul Olival Golden cu Immortelle asigură o puritate naturală și perfectă a pielii. Această îngrijire de frumusețe provine din natura noastră, uleiul auriu este certificat natrue. Este considerată soluția ideală pentru cei care caută o cremă hidratantă de înaltă calitate și extrem de durabilă, deoarece este blândă, dar eficientă și constă din ingrediente 100% naturale.

Uleiuri vegetale alese pentru frumusețe

Uleiul esențial cu imortelle favorizează regenerarea pielii, făcând-o mai netedă. Se absoarbe rapid, lasand pielea matasoasa si placut neteda. Deoarece este extrem de pur, promovează un ten luminos, perfect sănătos. Formularea uleiului de imortelle conține șapte uleiuri vegetale selectate. Acestea îngrijesc profund și au un efect hidratant în același timp. Compoziția valoroasă a uleiului este completată de versatilitatea și eficacitatea acestuia.

Femeile care au căutat o îngrijire eficientă a pielii și a frumuseții aleg uleiul Immortelle pentru că îi ajută corpul să vindece pielea problematică Susține zonele pielii și are în același timp un efect hidratant ca un amestec de ulei selectat. Este excelent pentru îngrijirea tenului uscat, dar și normal și foarte sensibil. Uleiul esențial cu o astfel de formula stimulează regenerarea pielii ca nimeni altul, ceea ce o netezește automat.

Aplicarea uleiului pentru o puritate maximă a pielii

Pentru a-l folosi, este suficient să aplicați câteva picături din uleiul valoros pe pielea curățată anterior, de preferință dimineața, după-amiaza devreme și/sau seara. Uleiul de imortelle poate fi folosit singur sau înainte de aplicarea cremei de față. De asemenea, obține singur efectul dorit. În practică, se dovedește a fi foarte productiv.

Uleiuri vegetale selectate și alte ingrediente din uleiul de imortelle

Uleiurile vegetale din uleiul de immortelle sunt Simmondsia Chinensis, Helianthus Annuus și Macadamia Integrifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea și Rosa Canina Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil și Helichrysum Italicum Flower Oil. Există și alte ingrediente valoroase. Acestea includ:

-Undecane

-Calendula Officinalis Extract de flori

-Tridecane

-Caprylic/Capric Trigliceride

-Tocoferol

-Limone

-Linalool

Aceste componente valoroase îmbogățesc celulele pielii și acționează cu antioxidanți împotriva radicalilor liberi, care altfel ar accelera îmbătrânirea pielii.

În același timp, ele mențin în mod natural straturile superioare ale pielii umede. Acest lucru face din uleiul de imortelle un produs de îngrijire anti-îmbătrânire care face pielea să pară cu ani mai tânără. Cu greu poate exista o cerere mai valoroasă pentru ingrijire de la vârsta de 40 de ani.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 590
Код товара: 25825
Цена товара в пунктах: 989
Код товара: 49085
NEW
Цена товара в пунктах: 395
Код товара: 63996
Цена товара в пунктах: 162
Код товара: 62135
Цена товара в пунктах: 1114
Код товара: 44674
Цена товара в пунктах: 228
Код товара: 51640
Топ сезона
Топ сезона
Код товара: 11972
NEW
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1671
Код товара: 64034
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 920
Код товара: 62192
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 987
Код товара: 63910
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 467
Код товара: 54915
Топ сезона
Код товара: 42911
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61837
Акция
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 61690
Акция
Цена товара в пунктах: 476
Код товара: 61829
Акция
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 61696
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61846
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 370
Код товара: 61853
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 61896
Акция
Цена товара в пунктах: 507
Код товара: 61693
Цена товара в пунктах: 528
Код товара: 61632
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 163
Код товара: 62362
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 652
Код товара: 61743
Акция
Цена товара в пунктах: 464
Код товара: 61689
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 58427
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.