Professional Elixir fata Omega 30ml

Код товара: 61490
Форма: N/A
Производитель: Olival
Страна: Хорватия

Professional Omega elixir fata 30ml

Omega Elixir - ulei hrănitor cu protecție împotriva tuturor influențelor meteorologice

Folosirea Omega Elixir ca ulei hrănitor va deveni rapid o rutină de îngrijire zilnică și aproape indispensabilă. Pe langa ser sau crema obisnuita, este indicat sa aplicati elixirul in mod regulat seara. Ingrijeste profund si, ca un ulei bland cu o textura destul de usoara, calmeaza intreaga piele. Prin pătrunderea în fiecare strat al pielii, este prevenită pofta transepidermică de umiditate. Uleiul ca atare este ultimul pas în fiecare rutină de îngrijire a pielii, deoarece formează un strat protector final. Ajută la absorbția optimă a ingredientelor active conținute în seruri și creme, cum ar fi acidul hialuronic, în piele.

Profund eficient pentru fiecare tip de piele

Uleiul hrănitor este potrivit pentru o îngrijire profundă liniștitoare a fiecărui tip de piele -de la piele mixtă la pielea matură, de la pielea uscată la cea sensibilă la cea normală. Complexul de uleiuri este absorbit surprinzător de rapid și, prin urmare, este un produs ideal de îngrijire de seară. Baza este squalanul, sub formă de ulei incolor, îmbogățit cu substanțe nutritive precum murele și semințele de chia, avocado și primula de seară. În produsele cosmetice, squalanul este utilizat în mod obișnuit ca o componentă lipidă emolientă și de netezire a pielii. Elixirul este unul dintre acele produse cosmetice care pot fi folosite pentru a completa și a completa cu pricepere rutina zilnică de îngrijire de seară. Efectul profund de lungă durată este deosebit de remarcat ca protecție de durată împotriva intemperiilor și a influențelor vremii, cum ar fi temperaturile scăzute și minus sau radiațiile UV, împotriva vântului, smogului și poluării aerului până la praful fin.

Uleiul își datorează parfumul caracteristic conținutului său de semințe de chia și mure.

Ingrediente ca garanție a calității

Tipul și varietatea ingredientelor garantează un produs de îngrijire cu adevărat de primă clasă. Lista de mai jos arată clar că producătorul nu s- a zgarcit cu nimic și s-a gândit la toate. Drept urmare, Omega Elixir este un produs de îngrijire absolut fiabil și de înaltă performanță, cu un raport preț-performanță echilibrat și prietenos cu clienții.

Produsul de îngrijire Omega conține

Squalane, ulei de Persea gratissima, ulei de semințe de rubus fruticosus, ulei de semințe de salvia hispanica, ulei de oenothera biennis, undecan, tridecan, PEG-8, tocoferol, palmitat de ascorbil, acid ascorbic, acid citric, ulei de flori de matricaria recutita și CI 60725 ca colorant cosmetic .

Și încă ceva - elixirul nu este testat pe animale.

Produsul de îngrijire OLIVAL este oferit într-o sticlă la îndemână cu pipetă de 30 ml care cântărește puțin sub 100 de grame.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 228
Код товара: 51640
Цена товара в пунктах: 1114
Код товара: 44674
NEW
Цена товара в пунктах: 395
Код товара: 63996
Цена товара в пунктах: 162
Код товара: 62135
Цена товара в пунктах: 820
Код товара: 56191
Цена товара в пунктах: 1490
Код товара: 63317
Топ сезона
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 64072
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 7
Код товара: 42957
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 64092
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 435
Код товара: 64096
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1196
Код товара: 58536
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 830
Код товара: 63465
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 69
Код товара: 39022
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 1270
Код товара: 55596
Акция
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 46542
Акция
Цена товара в пунктах: 295
Код товара: 61713
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 312
Код товара: 35497
Цена товара в пунктах: 990
Код товара: 59585
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61848
Цена товара в пунктах: 229
Код товара: 57475
Цена товара в пунктах: 113
Код товара: 60981
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.