Professional Gel fata Amino 150ml

Код товара: 61479
Производитель: Olival
Страна: Хорватия
Форма: гель

Professional Amino gel fata 150ml

Pentru a elimina resturile de machiaj si impuritatile, acest gel amino este ideal pentru toate tipurile de ten. Un alt aspect pe care îl îndeplinește gelul este acela de a calma pielea și de a o pregăti pentru măsuri de îngrijire ulterioare. În plus, gelul are un efect antiinflamator și hidratant, care contracarează eficient uscarea pielii. Deoarece produsul nu conține culori sau parfumuri suplimentare, este deosebit de bine tolerat și potrivit pentru toate tipurile de piele. Produsul este cel mai bine folosit ca un al doilea pas pentru a curăța pielea feței după ce primul pas a îndepărtat machiajul și impuritățile de bază. În mod ideal, câteva lovituri de gel sunt aplicate pe palma mâinii și frecate pe fața încă umedă. Gelul trebuie masat puțin în piele,

Efectul ingredientelor

Produsul este îmbogățit cu extract de lemn dulce, aloe vera, betaină, acid poliglutamic și alantoină. Aloe vera, în special, s-a impus ca o plantă medicinală și o substanță benefică care poate fi folosită pentru a îndepărta impuritățile și a inhiba inflamația. Aloe vera este deosebit de eficientă împotriva acneei, iritațiilor pielii și a pielii impure în general. În combinație cu betaina, care are un efect deosebit de condiționant și reduce iritațiile pielii, rezultatul este un agent benefic pentru piele care hidratează și inhibă inflamația. Alantoina, pe de altă parte, asigură că pielea strălucește și are un finisaj moale, catifelat. Pielea sensibilă beneficiază în special de efectul său calmant și hidratant. De asemenea, orice răni microscopice provocate în timpul curățării anterioare,

O pregătire pentru îngrijire ulterioară

Deoarece produsul este folosit ca pas intermediar între curățare și îngrijirea ulterioară a pielii, atunci când îl utilizați, trebuie să aveți grijă să îl întindeți uniform pe piele și să îl masați cu conștiință. Dacă este posibil, ochii trebuie închiși pentru ca gelul să nu poată pătrunde în ei. Dacă se întâmplă acest lucru, produsul poate fi pur și simplu clătit cu puțină apă. Odată ce curățarea este completă, gelul este clătit. Apoi puteți continua cu mai multă grijă. Dacă se dorește, gelul poate fi folosit pentru a suplimenta curățarea feței și îngrijirea generală a pielii și, prin urmare, poate fi utilizat zilnic. Deoarece nu conține substanțe artificiale suplimentare, produsul este potrivit și pentru tipurile de piele sensibilă.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 989
Код товара: 49085
Цена товара в пунктах: 1274
Код товара: 60732
Цена товара в пунктах: 1114
Код товара: 44674
Цена товара в пунктах: 228
Код товара: 51640
Цена товара в пунктах: 1490
Код товара: 63317
Цена товара в пунктах: 820
Код товара: 56191
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 20
Код товара: 49069
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 46409
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 860
Код товара: 60556
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 846
Код товара: 61742
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 459
Код товара: 63697
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 153
Код товара: 46030
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 42229
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 255
Код товара: 61836
Акция
Цена товара в пунктах: 291
Код товара: 61845
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61848
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 334
Код товара: 61692
Акция
Цена товара в пунктах: 295
Код товара: 61713
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.