Immortelle Peeling fata hidratant 75ml

Код товара: 61474
Производитель: Olival
Страна: Хорватия
Форма: скраб

Immortelle peeling hidratant fata 75ml

Peeling facial cu ulei de imortelle - potrivit pentru toate tipurile de piele

Peeling-ul urmărește și, de asemenea, realizează ca pielea să dispară toate solzii. Solzii de piele, denumit alternativ squama, sunt lamele mici până la minuscule și plate de cheratina. Formarea chiar și a solzelor microscopice este un proces fiziologic în contextul reînnoirii pielii. Cu alte cuvinte: peeling-ul facial îndepărtează celulele moarte ale pielii de pe față, rezultând o piele mai fermă și mai netedă.

Peeling facial din linia Immortelle de la OLIVAL

Imortellele sunt plante de margarete din diferite specii și genuri diferite, cu flori uimitor de colorate, care durează mult timp și se usucă ca paiele. Numele francez Immortelle și immortel se bazează pe această proprietate, adică nemuritor în germană.

 

Crema peeling pentru față din linia Immortelle de la OLIVAL îndepărtează celulele moarte ale pielii și orice murdărie de pe suprafața pielii. Granulatul de peeling este format din sâmburi de măsline și caise. Este extrem de blând și îngrijește pielea feței cu o bază hidratantă, naturală și uleiuri esențiale din imortelle. Îngrijirea este ca o garanție pentru o piele mai fermă și mai netedă.

Cu 99% ingrediente naturale și fără uleiuri minerale, parabeni sau ftalați, linia OLIVAL Immortelle este potrivită pentru toate tipurile de piele. Pe scurt: peeling-ul facial asigură o piele naturală sănătoasă.

Ingredientele reprezintă calitatea înaltă

Tipul, conținutul și diversitatea ingredientelor de îngrijire garantează un produs de îngrijire cu adevărat de primă clasă de la OLIVAL. Următoarele ingrediente arată clar că producătorul nu a salvat nimic și că totul a fost luat în considerare.

Linia OLIVAL Immortelle include:

Aqua, ulei de semințe de Sesamum Indicum, alcool cetearilic, ulei de fructe și pulbere de semințe din Olea Europaea, glicerina, pulbere de semințe de Prunus Armeniaca, cetearilsulfat de sodiu, alcool benzilic, acid salicilic, acid sorbic, Helichrysum Italicum, ulei de flori, limonelolina.

Exfoliant pentru față este certificat NaTrue. Sigiliul NaTrue este un certificat pentru cosmetice naturale controlate. Toate ingredientele utilizabile identice cu natura sunt incluse într-o listă pozitivă care este actualizată în mod regulat. Materiile prime naturale sunt toate de calitate organică.

Produsul de îngrijire nu este testat pe animale.

Termenul de peeling facial hrănitor îl explică – pielea feței beneficiază de produsul de îngrijire OLIVAL prin faptul că este îngrijită și hrănită cu ingrediente. Acest produs de îngrijire de la OLIVAL, care este la fel de potrivit pentru toate tipurile de piele, este oferit într-un tub atractiv, la îndemână, cu o capacitate de 75 ml - și la un raport preț-performanță cu adevărat prietenos cu clienții.

Aplicație:

Udați pielea și aplicați peelingul cu vârful degetelor și masați ușor. Evitați zona ochilor. Apoi clătiți bine și uscați pielea. Pentru cele mai bune rezultate, completați scrubul cu crema hidratantă OLIVAL preferată.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 879
Код товара: 64176
Цена товара в пунктах: 1512
Код товара: 64136
Цена товара в пунктах: 1490
Код товара: 63317
Цена товара в пунктах: 820
Код товара: 56191
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 459
Код товара: 63697
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 11735
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 498
Код товара: 63934
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 63665
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 10
Код товара: 11434
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 17
Код товара: 58331
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 450
Код товара: 63923
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 677
Код товара: 63696
Акция
Цена товара в пунктах: 621
Код товара: 62340
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61697
Акция
Цена товара в пунктах: 286
Код товара: 61842
Цена товара в пунктах: 1092
Код товара: 39815
Цена товара в пунктах: 151
Код товара: 61112
Цена товара в пунктах: 124
Код товара: 60985
Акция
Цена товара в пунктах: 267
Код товара: 61835
Акция
Цена товара в пунктах: 462
Код товара: 61687
Цена товара в пунктах: 412
Код товара: 61947
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.