Professional Peeling fata AHA PHA 150 ml

Код товара: 61478
Форма: N/A
Производитель: Olival
Страна: Хорватия

Professional AHA PHA Peeling 150 ml

Tonic peeling AHA PHA – curățant, hrănitor, hidratant

Pielea are nevoie de îngrijire. Zonele sensibile în special de pe față pot deveni rapid zone cu probleme. Peeling-ul regulat sprijină regenerarea pielii. Celulele pielii întărite sunt îndepărtate ușor, pielea este mai bine alimentată cu sânge și metabolismul este stimulat. Scopul este un ten clar, echilibrat și un ten proaspăt. Tonic de peeling AHA PHA folosește puterea acizilor blând și a lipidelor de echilibrare pe bază pur vegană. Datorită valorii pH-ului special ajustată de 3,6, stratul natural de acid protector este păstrat și pielea nu este iritată în mod inutil. Extractul de mere, acizii AHA și PHA sunt completați cu acid mandelic și lactobic și completați cu acid hialuronic și grăsimi echilibrante. Tonicul combină peelingul și îngrijirea. Pe lângă curățarea cu acțiune profundă, există și un aspect hrănitor și hidratant. Tenul este clarificat de durată, tenul devine mai proaspăt. Zonele cu probleme sunt echilibrate într-un mod natural.

Îngrijire blândă cu acid hialuronic

Hialuronul face parte din țesutul conjunctiv. Organismul o produce singur.Strălucirea naturală a pielii sănătoase se datorează nivelului de acid hialuronic. Hialuronul este implicat activ în metabolismul și procesul de regenerare al pielii. De-a lungul anilor, producția de substanță proprie a organismului scade. Pielea nu mai este alimentată și cu sânge, tensiunea este redusă, rezistența scade. Apar primele riduri și devin evidente zonele cu probleme. AHA PHA tonic furnizează pielii acid hialuronic în timpul procesului de peeling. Acesta acționează ca un stimulator de umiditate. Împreună cu lipidele, creează un echilibru. Rezervele de țesut conjunctiv sunt reînnoite, pielea apare vizibil mai proaspătă și mai sănătoasă. Procesele naturale sunt susținute.

Acidul hialuronic acționează în trei moduri:

-în cursul curățării și peelingului

-hidratant

-pe termen lung ca anti-îmbătrânire

În acest fel, se poate obține o îmbunătățire de durată a structurii pielii prin îngrijire regulată.

Rutină cu confort

Curățarea zilnică a pielii face parte din standardul de seară. Resturile de praf, machiaj și cremă trebuie îndepărtate cu grijă și temeinic. Pielea nu trebuie rănită. Cu un peeling, celulele pielii întărite sunt slăbite permanent. Pielea poate respira din nou. Stimulul blând al tonicului echilibrat are un efect stimulator asupra metabolismului și circulației sanguine. Procedura se bazează pe cerințe individuale: pielea predominant grasă beneficiază de utilizarea zilnică. Pentru pielea uscată și matură este suficientă o rotație de două până la trei aplicații pe săptămână. Tonicul se aplică pur și simplu cu un tampon. Zonele sensibile, cum ar fi ochii și buzele, sunt lăsate afară. Apoi puteți continua cu rutina obișnuită, cum ar fi un ser, cremă sau ulei de echilibrare.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 879
Код товара: 64176
Цена товара в пунктах: 1512
Код товара: 64136
Цена товара в пунктах: 1490
Код товара: 63317
Цена товара в пунктах: 820
Код товара: 56191
Цена товара в пунктах: 989
Код товара: 49085
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 664
Код товара: 63412
Топ сезона
Код товара: 42910
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63762
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 63665
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 666
Код товара: 47308
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 577
Код товара: 47691
Топ сезона
Код товара: 10988
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61839
Акция
Цена товара в пунктах: 334
Код товара: 61692
Акция
Цена товара в пунктах: 486
Код товара: 61688
Акция
Цена товара в пунктах: 472
Код товара: 61709
Акция
Цена товара в пунктах: 615
Код товара: 63215
Акция
Цена товара в пунктах: 386
Код товара: 61856
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 48651
Цена товара в пунктах: 123
Код товара: 60986
Акция
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 61690
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61863
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61849
Цена товара в пунктах: 102
Код товара: 62164
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.