Bien Dormir Max caps. N20 + Cadou Fiterman

Код товара: 61744
Акция
Производитель: Fiterman Pharma SRL SC (prod.: Fiterman Pharma SRL SC, Romania)
Страна: Румыния
Форма: табл

BienDormir® Max Extended Release, 20 comprimate

Descriere Scurta

Conceput sub forma de comprimate cu eliberare prelungita, BienDormir Max Extended Release elibereaza treptat o concentratie optima de ingrediente active ce asigura mentinerea unui somn continuu, fara intreruperi, pe durata intregii nopti.

Indicatii

Stiati ca lucrul in spatii inchise fara lumina naturala poate duce la perturbarea somnului?

Exista o serie de factori care duc la perturbarea ritmului somn-veghe prin afectarea nivelului melatoninei in organism: varsta, schimbarea fusului orar, munca pe timp de noapte sau desfasurarea activitatii in conditii de iluminare artificiala timp indelungat.

Studii stiintifice au demonstrat ca utilizatorii permanenti de hipnotice au fost capabili sa inlocuiasca somniferele obisnuite cu melatonina, aceasta ducand la o imbunatatire substantiala a calitatii somnului. Administrarea pe cale orala a melatoninei se recomanda astfel pentru rezolvarea tulburarilor de somn legate de: varsta, munca pe timp de noapte sau in spatii lipsite de lumina naturala, perturbarea bioritmului cauzata de decalajele de fus orar.

BienDormir Max Extended Release contine un complex de extracte naturale standardizate si melatonina care contribuie la inducerea starii de relaxare necesara instalarii somnului si imbunatateste calitatea acestuia, asigurand functionarea organismului in conditii optime.

Avantaje

• Produce o stare de relaxare necesara instalarii somnului, imbunatateste calitatea acestuia, asigurand functionarea organismului in conditii optime.

• Induce un somn linistit.

• Nu da dependenta.

• Te trezesti odihnit.

Beneficii:

• Contine melatonina care se elibereaza treptat, timp de 6 ore, asigurand un somn fara intreruperi.

• Este recomandat pentru reducerea timpului necesar pentru a adormi si imbunatatirea calitatii somnului.

Compozitie

Ingrediente: celuloza microcristalina, hidroxipropilmetilceluloza, extract de passiflora, extract de melisam extract de mac californian, antiaglomeranti (acid stearic, talc), melatonina.

1 comprimat contine:

Extract uscat din partea aeriana de passiflora (Passiflora incarnata) standardizat in vitexina - 150 mg

Extract uscat din frunze de melisa (Melissa officinalis) standardizat in acid rozmarinic - 150 mg

Extract uscat din partea aeriana de mac californian (Eschscholzia californica) standardizat in alcaloizi izochinolinici - 100 mg

Melatonina - 7 mg

Mai multe despre ingrediente:

Passiflora este originara din America Centrala si este folosita de populatia indigena in starile de nervozitate si in cazul dificultatilor de adormire. Actiunea calmanta a plantei se datoreaza sinergismului creat de componentele active din planta, vitexina, izovitexina, apigenolul, denumite flavonoide psihoactive. Medicina moderna recomanda utilizarea preparatelor cu passiflora in starile de neurastenie, epuizare nervoasa, insomnie, stres, anxietate.

Planta medicinala autohtona, cunoscuta ca remediu eficient in ameliorarea tulburarilor de origine nervoasa, melisa ajuta la indepartarea starilor de neliniste, tensiune nervoasa si iritabilitate, conduce la instalarea unei stari de relaxare si calm, necesara restabilirii echilibrului emotional.

Macul californian este o planta medicinala de origine nord-americana, utilizata traditional pentru inducerea unui somn odihnitor, dar si pentru reducerea stresului. Alcaloizii izochinolici constituie substante active care confera macului californian proprietati sedative si anxiolitice si potenteaza efectul linistitor al passiflorei.

Melatonina este un hormon endocrin responsabil de reglarea ritmului circadian. Odată cu cresterea nivelului de melatonina se instaleaza starea de somnolenta si apoi somnul.

Doze si mod de administrare

Adulti: se recomanda administrarea unui comprimat/ zi, cu aproximativ 30 minute inainte de culcare, dupa care se recomanda rapaus la pat.

Durata de administrare recomandata este de 2-4 saptamani. Administrarea poate fi reluata dupa o perioada de pauza egala cu perioada de administrare.

Recomandari

Mod de eliberare

Fara prescriptie medicala

Forma de prezentare

20 comprimate in cutie de carton

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 6
Код товара: 44077
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 63745
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 200
Код товара: 61788
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 4
Код товара: 42965
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 153
Код товара: 46030
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 84
Код товара: 64200
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 48655
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 667
Код товара: 47308
Акции
NEW
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1671
Код товара: 64034
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61706
Акция
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 61701
Акция
Цена товара в пунктах: 526
Код товара: 61699
Акция
Цена товара в пунктах: 220
Код товара: 61832
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61859
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 557
Код товара: 61711
Цена товара в пунктах: 543
Код товара: 62328
Акция
Цена товара в пунктах: 624
Код товара: 61825
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 60990
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 38805
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61697
Цена товара в пунктах: 113
Код товара: 60981
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.