Proposept Blue comp. N20 Fiterman

Код товара: 62279
Производитель: Fiterman Pharma SRL SC (prod.: Fiterman Pharma SRL SC, Romania)
Страна: Румыния
Форма: табл
Наличие: достаточно
65 92 леев
(-12%)
57 80 леев
Выгода:
5 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Proposept® Blue, compr. de supt

Proposept BLUE este o combinatie unica cu albastru de metilen, uleiuri esentiale, extracte naturale standardizate si vitamina C, care ajuta la eliberarea cailor respiratorii si la mentinerea sanatatii sistemului respirator.

Indicatii

Proposept BLUE este un supliment alimentar ce contine ulei de menta si eucalipt care contribuie la sanatatea cailor respiratoria. Eucaliptolul, component principal al uleiului de eucalypt, contribuie la distrugerea microorganismelor patogene. Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imun si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ

Avantaje

• antiseptic natural

• actiune antioxidanta

• gust placut

• fara zahar

BENEFICII

• contine eucaliptol, care ajuta la calmarea durerilor din gat

• desfunda nasul si usureaza respiratia

• sustine sistemul imunitar

• indeparteaza halena si improspateaza respiratia

Compozitie

Ingrediente: indulcitor (sorbitol), manitol, aspartam, extract de Stevia rebaudiana (glicozide din steviol); acid ascorbic; antiaglomeranti (talc, stearat de magneziu): extract de propolis: aroma de lamaie; ulei esential de menta (Mentha piperita); ulei esential de eucalipt (Eucalyptus globulus); ulei esential de pin (Pinus sylvestris); ulei esential de busuioc (Ocimum basilicum); albastru de metilen.

Ingrediente active. Cantitate/comprimat:

• Vitamina C – 90 mg (113% DZR/VNR*)

• Extract uscat de propolis – 10 mg

• Ulei esential de menta (Mentha piperita) – 3 mg

• Ulei esential de eucalipt (Eucalyptus globus) – 2 mg

• Ulei esential de pin (Pinus sylvestris) – 1 mg

• Ulei esential de busuioc (Ocimum basilicum) – 1 mg

*VNR = Valoarea nutritionala de referinta conform Reg.UE 1169/2011

Mai multe detalii despre ingrediente :

Vitamina C este un nutrient indispensabil desfasurarii normale a proceselor fiziologice. Vitamina C nu poate fi insa sintetizata sau stocata de organismul uman. In acest sens, necesarul de vitamina C va fi asigurat printr-o alimentatie adecvata si cu ajutorul suplimentelor nutritive.

Vitamina C ajuta la functionarea optima a sistemului imun, reducerea oboselii si extenuarii, imbunatatirea absorbtiei fierului, functionarea normala a metabolismului si protejarea organismului impotriva stresului oxidativ.

Propolisul este substanta rasinoasa pe care albinele o aduna din mugurii, seva si rasina copacilor si din anumite plante si care le ajuta sa construiasca, sa dezinfecteze si sa protejeze stupul de crapaturi sau invadatori. Propolisul actioneaza ca agent dezinfectant, fiind responsabil de sterilizarea stupurilor, locuri predispuse la virusuri si bacterii, avand in vedere conditiile de temperatura si umiditate.

Beneficiile propolisului pentru oameni sunt si ele numeroase. Se considera ca acesta sustine sanatatea sistemului imunitar, fiind de ajutor si in perioadele de raceala si gripa.

Uleiul de eucalipt este recunoscut pentru beneficiile sale, fiind extras din doar 20 de specii de eucalipt din cele peste 600 care exista. Fiind unul dintre cele mai folosite uleiuri esentiale, acesta are numeroase proprietati care ajuta la imbunatatirea respiratiei. Datorita actiunii calmante, uleiul esential de eucalipt este folosit pentru calmarea durerilor. In plus, contribuie la usurarea respiratiei.

Menta este una dintre cele mai vechi plante folosite in scop terapeutic in intreaga lume, datand ca planta medicinala de peste 1000 de ani. Uleiul esential de menta este recunoscut pentru proprietatile sale, fiind recomandat pentru imbunatatirea respiratiei.

Uleiul esential de pin este folosit ca decongestionant natural, fiind recomandat pentru durerile din gat. Mai mult, inlatura mirosul neplacut din cavitatea bucala si improspateaza respiratia.

Antiinflamator natural, uleiul esential de busuioc este folosit de ani de zile in Asia datorita beneficiilor sale pentru organismul.

Albastru de metilen are efect antiseptic și dezinfectant. Impreuna cu uleiurile volatile calmeaza durerile de gat, iritatiile si senzatiile de arsura.

Doze si mod de administrare

Copii peste 6 ani: 1-2 comprimate pe zi.

Adulti: 3 comprimate pe zi.

Comprimatele se sug, nu se inghit si nu se mesteca. Se recomanda a nu se bea si a nu se manca nimic timp de 30 de minute dupa consumare.

Mod de eliberare

Fara prescriptie medicala

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 702
Код товара: 62222
Цена товара в пунктах: 124
Код товара: 59082
Топ сезона
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 987
Код товара: 63910
Топ сезона
Код товара: 55775
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 846
Код товара: 61742
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 891
Код товара: 46408
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 450
Код товара: 63923
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 150
Код товара: 36144
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1317
Код товара: 58186
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61838
Акция
Цена товара в пунктах: 295
Код товара: 61713
Акция
Цена товара в пунктах: 677
Код товара: 63696
Акция
Цена товара в пунктах: 1372
Код товара: 45721
Акция
Цена товара в пунктах: 472
Код товара: 61709
Акция
Цена товара в пунктах: 524
Код товара: 61716
Акция
Цена товара в пунктах: 507
Код товара: 61693
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 344
Код товара: 61116
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61846
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61698
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61861
Цена товара в пунктах: 772
Код товара: 61603
Цена товара в пунктах: 543
Код товара: 62328
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.