Balsam buze Ulei de Arbore de Ceai hidratant 5,7g Vitacure

Код товара: 62329
Производитель: Pharmalife Research SRL
Страна: Италия
Форма: бальзам

Balsam buze Ulei de Arbore de Ceai hidratant 5,7g Vitacure

Ruj de buze hidratant, hrănitor și protector, formulat cu uleiuri vegetale, ceară naturală și ulei de arbore de ceai cu activitate antibacteriană naturală. Ideal pentru catifelarea, protejarea și regenerarea chiar și a celor mai uscate și crăpate buze. Conține:

- Ulei de arbore de ceai: antibacterian, antiviral și antifungic natural foarte puternic, potrivit în special pentru protejarea epidermei, calmarea pielii și pentru tratarea iritațiilor pielii. Arborele de ceai este capabil să modifice funcția de barieră și structura membranei plasmatice bacteriene și fungice, ducând astfel organismul la distrugere;

- Ulei de ricin: ulei cu proprietati hranitoare si revigorante, excelent pentru intarirea, catifelarea si calmarea pielii;

- Unt de Shea: unt utilizat pe scară largă pentru proprietățile sale emoliente, hidratante și protectoare, îmbunătățește tonusul și elasticitatea pielii, protejează stratul pielii de agenții externi și are o acțiune antioxidantă datorită vitaminei E și vitaminei A conținute în interiorul acesteia;

- Ulei de jojoba: ulei cu proprietati hidratante, anti inrosire, anti-imbatranire, antioxidante si curative. Uleiul de jojoba este o ceara lichida produsa prin presarea semintelor de Simmondsia chinensis folosita de secole pentru a calma iritatiile tesuturilor si inflamatiile mucoaselor. Este capabil să revitalizeze, să regenereze și să calmeze pielea iritată, să o întărească și să prevină uscarea. Datorită ușurinței de absorbție și capacității mari de a pătrunde în epidermă, lasă pielea moale, netedă și mătăsoasă.

Testat dermatologic.

Cu ulei de arbore de ceai antibacterian natural.

Mod de utilizare

Aplicați rujul de buze o dată sau de mai multe ori pe zi, după cum este necesar.

Componente

Ulei de semințe de Ricinus Communis, unt de Butyrospermum Parkii, Ulei de semințe de Euphorbia Cerifera (Candelilla) Cera, Ulei de semințe de Simmondsia Chinensis, Trigliceride caprilice/caprice, Ricinoleat de cetil, Copernicia Cerifera Cera, Aroma, Oryza Sativa Cera, Melaleuca Alterniol, Frunze de Melaleuca Alterniol, Tocofer de frunze de Lilifolia, Tocofer de Lilifolia .

Avertismente

Produs cosmetic, uz extern, a nu se ingera.

A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor.

A se pastra produsul la temperatura camerei, ferit de lumina si surse de caldura.

Valabilitatea post-deschidere: 18 luni.

Format

stick de 5,7 ml

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 879
Код товара: 64176
Цена товара в пунктах: 1512
Код товара: 64136
Цена товара в пунктах: 1490
Код товара: 63317
Цена товара в пунктах: 820
Код товара: 56191
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 44076
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1316
Код товара: 58186
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 528
Код товара: 63511
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 438
Код товара: 61840
Акция
Цена товара в пунктах: 599
Код товара: 42221
Акция
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 61696
Акция
Цена товара в пунктах: 514
Код товара: 61695
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 1193
Код товара: 59593
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 60990
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61860
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.