Loxidol comp.15 mg N10x3 (Turcia)

Код товара: 61390
Доза: 15
Количество доз: 30
Производитель: World Medicine Ilac Sanayi ve Ticaret A.Ș., Turcia(PROD: World Medicine Ilac Sanayi ve Ticaret A.Ș., Turcia; )
Страна: Турция
Форма: табл

Loxidol 15 mg comprimate

Meloxicam

1. Ce este Loxidol şi pentru ce se utilizează

Loxidol, conţine ca substanţă activă, meloxicam. Meloxicamul aparţine grupului de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), care sunt utilizate pentru reducerea inflamaţiei şi a durerii de la nivelul articulaţiilor şi muşchilor.

Loxidol, este utilizat în:

- tratamentul simptomatic pe termen scurt al bolii artrozice dureroase (artroze, boală degenerativă articulară);

- tratamentul simptomatic pe termen lung al poliartritei reumatoide;

- tratamentul simptomatic pe termen lung al spondilitei anchilozante(cunoscută ca boala Bechterew).

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Loxidol

Nu utilizaţi Loxidol:

- dacă sunteţi în ultimele trei luni de sarcină

- dacă sunteţi copil sau adolescent şi aveţi vârsta sub 16 ani

- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la meloxicam

- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la acid acetilsalicilic sau la alte medicamente antiinflamatoare nesteriodiene

- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la oricare dintre celelalte componente ale Loxidol (vezi pct. 6 „Informaţii suplimentare“ pentru lista celorlalte componente);

- dacă după utilizarea acidului acetilsalicilic sau a altor medicamente antiinflamatoare nesteroidiene aţi avut vreunul dintre următoarele semne:

respiraţie şuierătoare, apăsare în piept, senzaţie de lipsă de aer (astm bronşic);

obstrucţie la nivelul nasului datorită inflamaţiei mucoasei nazale (polipi nazali);

erupţii trecătoare pe piele sau urticarie;

apariţia bruscă a tumefacţiilor la nivelul pielii sau mucoaselor, cum este tumefacţia din jurul ochilor, feţei, buzelor, gurii şi gâtului, putând determina dificultăţi în respiraţie (edem angioneurotic);

- dacă după un tratament anterior cu AINS sau dacă aţi avut recent

sângerări la nivelul stomacului sau intestinului

perforaţii la nivelul stomacului sau intestinului

- ulcer sau sângerări la nivelul stomacului sau intestinului

- dacă aveţi sau aţi avut recent ulcer peptic sau sângerări la nivelul stomacului sau intestinului (ulceraţie sau sângerare apărută de cel puţin două ori)

- dacă aveţi insuficienţă hepatică gravă;

- dacă aveţi insuficienţă renală gravă netratată prin dializă;

- dacă aţi avut sângerări recente la nivelul creierului (sângerări cerebrovasculare);

- dacă aveţi orice alt tip de tulburări hemoragice;

- dacă aveţi insuficienţă cardiacă gravă;

- dacă aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, deoarece acest produs conţine lactoză (vezi si „Informaţii importante privind unele componente ale Loxidol”.

Vă rugăm să discutaţi cu medicul dumneavoastră dacă nu sunteţi sigur că vreuna dintre aceste situaţii vi se potriveşte dumneavoastră.

Atenţionări şi precauţii

Atenţionări

Medicamente precum Loxidol se pot asocia cu un risc uşor crescut de apariţie a atacului de cord („infarct miocardic”) sau a accidentului vascular cerebral (apoplexie). Riscurile de orice tip sunt mai probabile la doze mari şi în cazul tratamentului de lungă durată. Nu depăşiţi doza şi durata recomandate pentru tratament. Nu luaţi Loxidol mai mult timp decât vă este recomandat (vezi pct. 3 „CUM SĂ LUAŢI LOXIDOL”).

Dacă aveţi probleme cardiace, accident vascular cerebral în antecedente sau consideraţi că aţi putea fi în situaţie de risc din cauza acestor afecţiuni, trebuie să discutaţi despre tratament cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul. De exemplu:

- dacă aveţi tensiunea sanguină crescută (hipertensiune arterială)

- dacă aveţi valori crescute ale zahărului în sânge (diabet zaharat)

- dacă aveţi valori crescute ale colesterolului (hipercolesterolemie)

- sunteţi fumător

Intrerupeţi tratamentul cu Loxidol imediat ce observaţi sângerări (care determină scaune de culoare neagră) sau ulceraţii la nivel digestiv (determinând dureri abdominale).

La administrarea de Loxidol au fost raportate erupții cutanate (sindromul Stevens-Johnson, necroliză epidermică toxică) care pot pune viața în pericol, iniţial sub forma apariţiei de pete-țintă roșii sau a apariţiei pe corp de pete circulare cu vezicule centrale. Apariţia de ulcere/ulceraţii în gură, în gât, nas, în regiunea genitală sau de conjunctivite (ochi roşii şi umflaţi) sunt semne suplimentare pentru includere. Aceste erupţii cutanate care pot pune viața în pericol sunt adesea însoțite de simptome asemănătoare gripei. Erupţia poate progresa până la apariția de bășici pe scară largă sau descuamarea pielii.

Cel mai mare risc de apariție a reacțiilor cutanate grave este în primele săptămâni de tratament. Dacă ați dezvoltat sindrom Stevens-Johnson sau necroliză epidermică toxică, la utilizarea de Loxidol, nu mai trebuie reluat tratamentul cu Loxidol în niciun moment/caz.

Dacă vă apare o erupție cutanată sau astfel de simptome cutanate, întrerupeți administrarea Loxidol, cereți urgent sfatul unui medic și spuneţi-i că luați acest medicament.

Loxidol nu este indicat dacă aveţi nevoie de un tratament imediat pentru o durere acută.

Loxidol poate masca simptomele unei infecţii (de exemplu febra). Dacă aveţi impresia că aţi putea avea o infecţie, trebuie să vă adresaţi medicului dumneavoastră.

Precauţii pentru utilizare

Deoarece este posibil să fie necesară modificarea tratamentului, este important să cereţi sfatul medicului dumneavoastră înainte de a lua Loxidol comprimate:

- dacă aţi avut vreo inflamaţie a faringelui (faringită), a stomacului (gastrită) sau vreo altă afecţiune a tractului digestiv în antecedente, de exemplu, boala Crohn sau colită ulcerativă

- dacă aveţi tensiune crescută (hipertensiune arterială)

- dacă sunteţi în vârstă

- dacă aveţi boli de inimă, ficat sau rinichi;

- dacă aveţi volumul sanguin redus (hipovolemie), situaţie care poate să apară dacă aveţi o pierdere importantă de sânge, o arsură, o operaţie chirurgicală) sau consumaţi puţine lichide

- dacă aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, diagnosticată de medicul dumneavoastră, deoarece acest produs conţine lactoză

- dacă aveţi valori crescute ale potasiului în sânge, diagnosticate anterior de către medicul dumneavoastră

Medicul dumneavoastră va trebui să monitorizeze evoluţia dumneavoastră pe durata tratamentului.

Loxidol împreună cu alte medicamente

Deoarece Loxidol poate influenţa sau poate fi influenţat de utilizarea altor medicamente, vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală.

În special, trebuie să-l informaţi pe medicul dumneavoastră sau pe farmacist dacă aţi utilizat sau utilizaţi vreunul dintre următoarele medicamente:

- alte antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), incluzând acid acetilsalicilic

- medicamente care previn formarea cheagurilor de sânge (anticoagulante)

- medicamente care dizolvă cheagurile de sânge (tromboliticele)

- medicamente care tratează afecţiunile inimii şi ale rinichilor

- corticosteroizi (de exemplu care tratează o inflamaţie sau reacţiile alergice)

- ciclosporina- medicament utilizat după transplantul de organ sau pentru afecţiuni grave ale pielii, poliartrită reumatoidă sau sindrom nefrotic;

- oricare dintre medicamentele diuretice (utilizate pentru eliminarea apei din organism)

Medicul dumneavoastră s-ar putea să vă efectueze teste pentru urmărirea funcţiei rinichiului în cazul în care utilizaţi diuretice.

- medicamente utilizate pentru tratamentul hipertensiunii arteriale (cum sunt beta-blocantele)

- litiu- medicament utilizat pentru tratamentul tulburărilor de dispoziţie

- inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei (ISRS)- medicamente utilizate pentru tratamentul depresiei

- metotrexat- medicament utilizat pentru tratamentul cancerului sau afecţiunilor severe ale pielii necontrolate terapeutic şi acutizărilor poliartritei reumatoide

- colestiramina- medicament utilizat pentru scăderea valorilor colesterolului din sânge

- dacă sunteţi o femeie care utilizează un dispozitiv anticoncepţional intrauterin (DIU), cunoscut în general ca sterilet.

Vă rugăm să vă adresaţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă aveţi nelămuriri legate de utilizarea medicamentelor.

Fertilitatea

Dacă intenţionaţi să rămâneţi gravidă, Loxidol poate împiedica aceasta. Trebuie să spuneţi medicului dumneavoastră dacă intenţionaţi să rămâneţi gravidă sau aveţi probleme în a rămâne gravidă.

Sarcina

Dacă rămâneţi însărcinată în timp ce urmaţi un tratament cu Loxidol, trebuie sa vă informaţi medicul.

În timpul primelor 6 luni de sarcină, medicul dumneavoastră vă poate prescrie anume acest medicament dacă este necesar.

În timpul ultimelor trei luni de sarcină, nu utilizaţi acest medicament, deoarece Loxidol poate afecta grav copilul dumneavoastră, în special prin efecte la nivel cardiopulmonar şi renal, chiar după o singură doză.

Alăptarea

Acest medicament nu este recomandat mamelor care alăptează.

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

În timpul tratamentului cu acest medicament pot să apară tulburări de vedere, inclusiv vedere înceţoşată, ameţeli, somnolenţă, vertij sau alte tulburări la nivelul sistemului nervos central. Dacă apar astfel de manifestări nu conduceţi şi nu folosiţi utilaje.

Loxidol conţine lactoză.

Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat ca aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

3. Cum să luați Loxidol

Luați întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza recomandată este:

Acutizări ale bolii artrozice

7,5 mg (o jumătate de comprimat) o dată pe zi. Doza poate fi crescută la 15 mg (un comprimat) o dată pe zi.

Poliartrită reumatoidă

15 mg (un comprimat) o dată pe zi. Doza poate fi scăzută la 7,5 mg (o jumătate de comprimat) pe zi.

Spondilită anchilozantă

15 mg (un comprimat) o dată pe zi. Doza poate fi scăzută la 7,5 mg (o jumătate de comprimat) pe zi.

Comprimatele trebuie înghiţite cu apă sau alt lichid, împreună cu alimente.

Nu trebuie să depăşiţi doza zilnică maximă recomandată de 15 mg.

Dacă vă încadraţi în vreo situaţie menţionată la capitolul „Aveţi grijă deosebită când utilizaţi Loxidol”, medicul dumneavoastră vă va reduce doza la 7,5 mg (o jumătate de comprimat) o dată pe zi.

Loxidol nu trebuie administrat la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 16 ani.

Dacă aveţi impresia că efectul Loxidol este prea puternic sau prea slab sau dacă după câteva zile nu simţiţi nici o ameliorare a stării dumneavoastră, informaţi-l pe medicul dumneavoastră sau pe farmacist.

Dacă utilizaţi mai mult Loxidol decât trebuie

Dacă aţi luat prea multe comprimate sau bănuiţi un supradozaj, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului sau mergeţi imediat la cel mai apropiat spital.

Simptomele după supradozajul acut cu antiinflamatoare nesteroidiene sunt în general limitate la:

- lipsă de energie (letargie)

- somnolenţă

- senzaţie de rău (greaţă) şi vărsături

- durere în zona stomacului (durere epigastrică)

În general, aceste simptome sunt ameliorate dacă întrerupeţi utilizarea Loxidol. Puteţi avea sângerări la nivelul stomacului sau intestinelor (hemoragie gastro-intestinală).

Supradozajul grav poate determina recţii adverse grave (vezi pct. 4):

- creşterea tensiunii arteriale (hipertensiune arterială)

- insuficienţă renală acută

- insuficienţă hepatică

- reducerea/aplatizarea amplitudinii respiraţiei sau oprirea respiraţiei (depresie respiratorie)

- pierderea conştienţei (comă)

- atacuri (convulsii)

- colaps al circulaţiei sângelui (colaps cardiovascular)

- oprirea inimii (stop cardiac)

- reacţii alergice de tip imediat (de hipersensibilitate), incluzând:

- leşin

- scurtarea respiraţiei

- reacţii pe piele.

Dacă uitaţi să utilizaţi Loxidol

Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Luaţi doza următoare ca de obicei.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4. Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Nu mai luaţi Loxidol şi consultaţi un medic sau mergeţi la cel mai apropiat spital, dacă observaţi:

Orice reacţie alergică (hipersensibilitate), care poate apare sub formă de:

- reacţii pe piele, cum ar fi mâncărime (prurit), veziculaţie sau descuamare a pielii, care pot fi reacţii cutanate care pot pune viaţa în pericol (sindrom Steven-Johnson, necroliză epidermică toxică), leziuni ale ţesuturilor moi (leziuni ale mucoaselor) sau eriteme multiforme (vezi punctul 2). Eritemul multiform este o reacţie alergică gravă a pielii care

produce pete, urme roşii sau purpurii sau zone acoperite cu vezicule. Poate afecta de asemenea gura, ochii sau alte suprafeţe ale corpului.

- tumefacţia pielii sau a mucoaselor, cum ar fi tumefacţii la nivelul ochilor, feţei sau buzelor, gurii sau gâtului, care pot să determine dificultăţi în respiraţie, tumefacţia încheieturilor sau a picioarelor (edem al extremităţilor membrelor)

- scurtarea amplitudinii respiraţiei sau crize de astm bronşic

- inflamarea ficatului (hepatită). Aceasta poate produce simptome cum ar fi:

îngălbenirea pielii sau a globilor oculari (icter/gălbinare)

durere în abdomen

pierderea apetitului alimentar.

Orice reacţie adversă la nivelul tubului digestiv, în special:

- sângerare (care produce scaune de culoare neagră)

- ulceraţie la nivelul tubului digestiv (care produce durere abdominală)

Sângerările la nivelul tractului digestiv (hemoragie gastro-intestinală), formarea de ulcere sau formarea unui orificiu în peretele tubului digestiv (perforaţie) pot fi uneori grave şi pot avea potenţial letal, în special la vârstnici.

Dacă anterior aţi suferit de orice simptom la nivelul tractului digestiv, datorită utilizării de AINS pe termen lung, solicitaţi imediat un consult medical, în special dacă sunteţi în vârstă. Medicul dumneavoastră vă poate urmări evoluţia pe parcursul tratamentului.

Dacă aveţi tulburări de vedere nu conduceţi vehicule şi nu folosiţi utilaje.

Reacţii adverse generale ale medicamentelor antiinflamatoare (AINS)

Utilizarea unor medicamente anti-inflamatoare (AINS) poate fi asociată cu o mică creştere a riscului de obturare a arterelor (evenimente arteriale trombotice), de exemplu atac cardiac (infarct miocardic) sau atac (apoplexie), în particular la doze mari şi după o perioadă lungă de tratament.

Asociat tratamentului cu AINS, s-au raportat retenţie de fluide (edeme), creşterea presiunii sanguine (hipertensiune arterială) şi atac cardiac (insuficienţă cardiacă).

Cel mai frecvent observate reacţii adverse afectează tubul digestiv (manifestări gastro-intestinale):

- ulcere ale stomacului şi a părţii superioare a intestinului subţire (ulcer peptic/gastroduodenal)

- un orificiu în peretele intestinului (perforaţie) sau sângerări digestive (uneori letale, în special la vârstnici).

După administrare de AINS, au fost raportate următoarele reacţii adverse:

- greaţă şi vărsături

- pierdere de scaune (diaree)

- flatulenţă

- constipaţie

- indigestie (dispepsie)

- durere abdominală

- scaune de culoarea păcurii datorită unei sângerări a tubului digestiv (melenă)

- vârsături cu sânge (hematemeză)

- inflamaţie cu producere de ulcere în gură (stomatite ulcerative)

- înrăutăţirea inflamaţiei intestinului gros (exacerbare a colitei)

- înrăutăţirea inflamaţiei tubului digestiv (exacerbare a colitei sau a bolii Crohn)

Mai puţin frecvent, au fost observate inflamaţii ale stomacului (gastrită).

Reacţii adverse ale meloxicamului – substanţa activă a Loxidol

Foarte frecvente: afectează mai mult de 1 utilizator din 10 persoane

- indigestie (dispepsie);

- greaţă şi vărsături;

- durere abdominală;

- constipaţie;

- flatulenţă;

- pierdere de scaune (diaree).

Frecvente: afectează 1 până la 10 utilizatori din 100 persoane

- durere de cap.

Mai puţin frecvente: afectează 1 până la 10 utilizatori din 1000 persoane

- ameţeli (pierderea uşoară a cunoştinţei);

- senzaţie de ameţeală sau de învârtire (vertij);

- somnolenţă;

- anemie (scăderea concentraţiei pigmentului celulelor roşii);

- creşterea presiunii sanguine (hipertensiune arterială);

- îmbujorare (înroşire temporară a feţei şi a gâtului);

- retenţie de sodiu şi de apă;

- creşterea concentraţiilor de potasiu (hiperkaliemie). Aceasta poate conduce la simptome cum ar fi:

modificări ale ritmului bătăilor inimii (aritmie)

palpitaţii (când simţiţi bătăile inimii mai puternic decât de obicei)

slăbiciune musculară

- eructaţii;

- inflamarea stomacului (gastrită);

- sângerare la nivelul tubului digestiv;

- înflamaţie la nivelul gurii (stomatită);

- reacţii alergice imediate (de hipersensibilitate);

- mâncărime (prurit);

- erupţie pe piele;

- tumefacţii datorate retenţiei de apă (edem), inclusiv tumefacţia încheieturilor picioarelor (edeme ale extremităţilor memebrelor);

- tumefacţia bruscă a pielii sau a mucoasei, cum ar fi tumefactii la nivelul ochilor, feţei, buzelor, gurii sau pieptului, care pot să determine dificultăţi în respiraţie (edem angioneurotic);

- tulburări pasagere ale testelor funcţiei hepatice (de exemplu creşterea valorilor enzimelor ficatului - transaminazelelor sau o creştere a valorilor pigmentului biliar bilirubina). Medicul dumneavoastră poate determina aceasta cu ajutorul unor teste de sânge.

- modificări ale testelor de laborator care investighează funcţa rinichilor (renală) (de exemplu creşterea valorilor creatininei sau ale ureei).

Rare: afectează 1 până la 10 utilizatori din 10000 persoane

- modificări de dispoziţie;

- coşmare;

- valori anormale ale testelor de sânge;

valori anormale ale diferitelor componenete din sânge

scăderea numărului celulelor albe din sânge (leucocitopenie)

scăderea numărului plachetelor sanguine (trombocitopenie)

Aceste reacţii adverse pot conduce la o creştere a riscului de apariţie a infecţiilor şi a unor simptome, cum ar fi vânătăi sau sângerarea nasului.

- sunete în urechi (tinitus);

- simţiţi bătăile inimii mai puternic decât de obicei (palpitaţii);

- ulcere ale stomacului sau ale părţilor superioare ale intestinului subţire (ulcere peptice/gastroduodenale);

- inflamaţii ale esofagului (esofagită);

- crize de astm bronşic (la persoane care sunt alergice la acid acetilsalicilic sau alte AINS);

- veziculaţie severă a pielii sau descuamarea pielii (sindrom Steven-Johnson sau necroliză epidermică toxică);

- urticarie;

- tulburări vizuale, inclusiv:

vedere înceţoşată

conjunctivită (inflamaţia globilor oculari sau a pleoapelor

- inflamarea intestinului gros (colită).

Foarte rare: afectează mai puţin de 1 utilizator din 10000 persoane

- reacţii de acoperire cu vezicule a pielii (reacţii buloase) şi eritem multiform

Eritemul multiform este o reacţie alergică gravă, care produce pete, umflături roşii sau purpurii sau zone acoperite cu vezicule. Pot afecta de asemenea gura, ochii sau alte părţi moi ale corpului

- inflamarea ficatului (hepatită). Aceasta poate produce simptome cum ar fi:

îngălbenirea pielii sau a globilor oculari (icter/gălbinare)

durere a abdomenului

pierderea apetitului alimentar

- insuficienţă acută a rinichilor (insuficienţă renală), în special la pacienţii cu factori de risc, cum ar fi boli de inimă, diabet sau boli ale rinichiului;

- un orificiu în peretele intestinelor (perforaţie).

Cu frecvenţă necunoscută: frecvenţa nu poate fi estimată din datele disponibile

- confuzie

- dezorientare

- scurtarea amplitudinii respiraţiei şi reacţii ale pielii (reacţii anafilactice/reacţii anafilactoide), erupţii cutanate produse de expunerea la lumina solară (reacţii de fotosensibilitate);

- insuficienţă a inimii (insuficienţă cardiacă) a fost raportată în asociere cu tratamentul cu AINS;

- pierderea completă a unor tipuri specifice de celule albe din sânge (agranulocitoză), în special la pacienţi care iau Loxidol împreună cu alte medicamente care au potenţial inhibitor, depresiv sau destructiv asupra măduvei osoase (medicamente mielotoxice). Acestea pot produce:

febră subită

durere în gât

infecţii

Reacţii adverse produse de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), dar care încă nu au fost raportate după administrarea de Loxidol

Modificări ale structurii rinichiului, care produc insuficienţă acută a rinichiului:

- foarte rare cazuri de inflamaţie a rinichiului (nefrită interstiţială);

- moartea unor celule din structura rinichiului (necroză tubulară sau papilară acută);

- proteine în urină (sindrom nefrotic cu proteinurie).

Raportarea reacţiilor adverse suspectate

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect.

5. Cum se păstrează Loxidol

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.

A se păstra la temperaturi sub 25 °C, în ambalajul original pentru a fi protejat de umiditate.

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie şi blister după „EXP:”.

Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele care nu vă mai sunt necesare. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine Loxidol

- Substanţa activă este meloxicam. Fiecare comprimat conţine meloxicam 15 mg.

Celelalte componente sunt: lactoză monohidrat, citrat de sodium, celuloză microcristalină, crospovidonă, povidonă k30, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru.

Cum arată Loxidol şi conţinutul ambalajului

Loxidol 15 mg se prezintă sub formă de comprimate rotunde, de culoare galben deschisă, cu inscripția „LOX 15” pe o parte.

Ambalaj

Câte 10 comprimate în blistere din Al/PVC/PVDC

Câte 1, 2 sau 3 blistere împreună cu prospectul în cutie de carton.

Deţinătorul certificatului de înregistrare

WORLD MEDICINE ILAÇ SAN. VE TIC. А.Ş., TURCIA

Evren Mah Cami Yolu Cad. No.: 50, 34212 Güneşli Bagcilar, Istanbul.

Fabricantul

WORLD MEDICINE ILAÇ SAN. VE TIC. А.Ş., TURCIA

Evren Mah Cami Yolu Cad. No.: 50, 34212 Güneşli Bagcilar, Istanbul.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 607
Код товара: 62647
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 654
Код товара: 61909
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 7
Код товара: 42957
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 51905
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 351
Код товара: 59618
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 528
Код товара: 63946
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 647
Код товара: 46665
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 152
Код товара: 63925
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1226
Код товара: 46407
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61749
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61858
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61708
Акция
Цена товара в пунктах: 483
Код товара: 63895
Акция
Цена товара в пунктах: 263
Код товара: 62455
Акция
Цена товара в пунктах: 438
Код товара: 61840
Акция
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 61701
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 461
Код товара: 61852
Цена товара в пунктах: 772
Код товара: 61603
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 654
Код товара: 61909
Акция
Цена товара в пунктах: 255
Код товара: 61836
Акция
Цена товара в пунктах: 220
Код товара: 61832
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61860
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.