Bitter Ierburile vietii 200ml Hypericum

Код товара: 62650
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: бальзам
Наличие: достаточно
252 73 леев
(-16%)
211 86 леев
или 848 пунктов лояльности
Выгода:
21 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Bitter Ierburile Vietii 200ml

Supliment alimentar cu rol tonic și protector asupra sistemului nervos

Proprietati:

Calmant, Relaxant, Tonic nervos

Ingrediente – Bitter Ierburile Vietii 200ml:

Apă demineralizată, alcool etilic din cereale (alc. 30% vol.),

-părți aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense),

-flori de Coada-șoricelului (Achillea millefolium),

-părți aeriene de Isop (Hyssopus officinalis),

-frunze de Salvie (Salvia officinalis),

-părți aeriene de Sânziană-galbenă (Galium verum),

-părți aeriene de Sulfină (Melilotus officinalis),

-părți aeriene de Busuioc (Ocimum basilicum),

-frunze și flori de Păducel (Crataegus monogyna),

-părți aeriene de Rozmarin (Rosmarinus officinalis),

-părți aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum),

-părți aeriene de Trei-frați-pătați (Viola tricolor),

-părți aeriene de Turiță-mare (Agrimonia eupatoria),

-frunze de Urzică-mare (Urtica dioica),

-părți aeriene cu inflorescențe de Crețișoară (Alchemilla vulgaris),

-frunze de Mesteacăn (Betula verrucosa),

-frunze și părți aeriene de Schinel (Cnicus benedictus),

-părți aeriene de Troscot (Polygonum aviculare),

-flori de Gălbenele (Calendula officinalis),

-flori de Hibiscus (Hibiscus sabdariffa),

-frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis),

frunze de Ceai-negru (Thea sinensis).

Produsele Hypericum: Tehnologie extractivă de top. Calitate garantată!

Suplimentele alimentare concepute de către Laboratoarele Hypericum sunt obținute din surse naturale atent verificate. Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru Bitterele Hypericum (sub formă de extract hidroalcoolic, hidroglicerinic sau capsule) sunt recoltate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni. Unicitatea bitterelor Hypericum este dată de mai mulți factori, cei mai de seamă fiind: folosirea plantelor medicinale obținute direct din flora spontană a țării noastre, formula bazată pe sinergia dintre compușii bioactivi din plantele alese, utilizarea unui proces trifazic (extracție enzimatică, infuzare, macerare) și respectarea timpilor necesari pentru desfășurarea corectă a extracției.

Caracteristici generale ale produsului Bitter Ierburile Vietii 200ml:

Bitterul „Ierburile vieții” este un extract natural hidroalcoolic, obținut din 21 de plante medicinale, cu proprietăți fitoterapeutice deosebite. Este o formulă originală, bitterul fiind preparat, în principal, din plante medicinale existente în flora spontană a României și fiind atent formulat pentru protejarea și tonifierea sistemului nervos. Grija față de sănătatea sistemului nervos este cu atât mai necesară cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime), plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de sare, carbohidrați rafinați: zahăr alb, fructoză, glucoză, făină albă și derivatele acesteia, sucuri; și de grăsimi rele: trans, saturate, oxidate, cu raport omega 6: omega 3 disproporționat).

Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Mai exact, o alimentație bogată în carbohidrați simpli (de ex: zahăr, sucuri carbogazoase, bomboane, prăjituri, pâine albă, orez aglutinant, paste din făină albă) va produce o epuizare a resurselor vitaminice ale corpului, și cu precădere a complexului B. Acest lucru, împreună cu un status proinflamator, va avea un impact negativ major asupra sistemului nervos și în special a creierului, generând senzații de: oboseală, agitație mentală, irascibilitate, probleme de concentrare și pofte alimentare nesănătoase.

În această situație, curele cu suplimente obținute dintr-un complex de plante medicinale, special alese, sunt o soluție eficientă și sigură de a proteja și susține creierul și de a limita cât mai mult procesele inflamatorii din organism ce ar putea afecta buna funcționare a sistemului nervos.

Plantele din formula de față asigură produsului un conținut foarte bogat în compuși bioactivi (acizi organici, flavonoide, carotenoizi, clorofilă, vitamine, minerale, cumarine, polifenoli – catechine, rutozizi, uleiuri volatile ș.a.). Acești compuși bioactivi au un rol adjuvant în reglarea funcțiilor mentale și metabolice, conferind produsului o acțiune energizantă și tonică. De asemenea, se mai pot remarca: îmbunătățirea stării de spirit (Sunătoare), îmbunătățirea calității somnului (Sunătoare, Ceai-verde, Păducel), relaxarea mentală și calmarea stărilor de agitație (Sunătoare, Busuioc, Coada-calului, Păducel, Sulfină), îmbunătățirea funcției de detoxifiere (Mesteacăn, Coada-calului, Ceai verde/negru, Rozmarin, Urzică, Trei-frați-pătați), ușurarea digestiei, reglarea metabolismului lipidic și menținerea sănătății cardiovasculare (Mesteacăn, Sunătoare, Coada-șoricelului, Sulfină, Ceai-verde/negru, Gălbenele, Schinel), întărirea imunității (Isop, Hibiscus, Troscot, Ceai-verde, Rozmarin) și încetinirea proceselor de îmbătrânire (Ceai-verde, Rozmarin).

În crearea Bitterului „Ierburile vieții”, ne-am orientat după principiul legăturii dintre om, natură și credința că Dumnezeu, când a creat omul, a creat și mijloacele sale de subzistență și viață sănătoasă în spațiul său vital. Asocierea de plante este gândită astfel încât să facă din acest produs un tonic și protector al sistemului nervos. Acesta preîntâmpină și ameliorează o mare varietate de probleme de sănătate, în special cele de natură nervoasă, cerebrovasculară și digestivă. Înlătură oboseala și stresul conferind bună-dispoziție și putere de muncă prin conținutul bogat în substanțe active valoroase (hipericină, teină, cofeină). Întărește imunitatea organismului în mod natural prin creșterea puterii de apărare în fața agenților patogeni, fiind indicat în: viroze, gripe, infecții cu stafilococi, streptococi, micoze. Imunitatea crescută ajută organismul în lupta cu factorii cancerigeni, producători de tumori benigne sau maligne. Scade colesterolul și trigliceridele din sânge și combate statusul proinflamator (inflamația din organism), prevenind apariția arteriosclerozei și, prin aceasta, reduce riscul de accidente cerebrale și cardiace. Detoxifică organismul, stimulând eliminarea toxinelor pe cale renală, digestivă și sudorifică. Ajută digestia, diminuează durerile abdominale și elimină balonările (spasmolitic și carminativ), iar prin caracterul coleretic-colagog (drenarea bilei), calmează crizele de colecist. Fiind ușor laxativ, este indicat în curele de slăbire, tratamentul antihemoroidal și în constipațiile cronice. Ameliorează durerile reumatismale prin efectul analgezic și antiinflamator, calmează durerile de cap de natură nervoasă, reumatică sau biliară, prin administrarea pe cale internă și aplicații externe pe locul dureros. Îmbunătățește circulația periferică defectuoasă în afecțiuni ale arterelor sau venelor și reduce simptomele răcelii și gripei, folosit sub formă de frecție. Întârzie procesul de îmbătrânire prin reglarea funcțiilor organismului și datorită compușilor antioxidanți (catechine, carnosic și carnosol), ușurează traversarea etapei de menopauză la femei, amână instalarea osteoporozei (datorită proprietăților antiinflamatoare), calmează durerile articulare, eficientizează procesele mentale prin creșterea fluxului de sânge către creier. Contribuie la normalizarea bătăilor inimii, la relaxarea mentală în caz de agitație sau anxietate și la creșterea calității somnului.

Printre principiile active conținute în produsul de față, amintim flavonoidele și acizii polifenolcarboxilici. Compuși precum epigalocatechinele, carnosicul, carnosolul, acidul cafeic sau acidul galic sunt recunoscuți pentru efectele lor puternic antioxidante. De fapt, acidul galic este utilizat chiar ca un standard în analizele asociate activității antioxidante (Folin-Ciocâlteu). Mai mult, studiile științifice au evidențiat efectul inhibitor al acidului galic și al epigalocatechinelor în formarea proteinei amiloide asociate cu apariția bolilor degenerative precum Alzheimer sau Parkinson. De asemenea, acidul cafeic și-a dovedit, în numeroase studii, acțiunea inhibitoare asupra proliferării celulelor canceroase, fiind în același timp, și un bun imunomodulator și antiinflamator. Alți acizi polifenolcarboxilici regăsiți în produsul de față sunt: acidul homogentisic și cel dihidroxibenzoic, cel din urmă fiind folosit ca intermediar în produsele farmaceutice cu acțiune analgezică, antipiretică (reducerea febrei) și antireumatică.

Extrase hidroenzimatic și prin macerare în alcool etilic de cea mai bună calitate sunt și uleiurile volatile cu numeroase proprietăți terapeutice. Acestea au fost perfect valorificate prin procesul multifazic avansat de obținere a produsului de față ce cuprinde: extracția enzimatică la rece, macerarea în alcool etilic și infuzarea materialului biologic în vederea recuperării substanțelor active ce nu s-au putut extrage în primele etape.

Așadar, Bitterul „Ierburile vieții” este un produs deosebit, obținut din ingrediente de calitate, atent selecționate ce au fost prelucrate cu ajutorul unor instalații de top, în vederea valorificării substanțelor biologic-active și a obținerii unei eficacități sporite. Acesta reușește să îmbine armonios aroma caracteristică a plantelor medicinale, cu proprietăți sanogene de excepție, putându-se dovedi indispensabil la mesele festive, grele, însă este și o opțiune naturală și sănătoasă de a stimula pofta de mâncare și a normaliza valorile lipidelor din sânge.

Consumat corespunzător, acesta ajută la întărirea și protejarea sistemului nervos, la relaxarea și inducerea clarității mentale și la menținerea elasticității vaselor de sânge îmbunătățind circulația generală și periferică. De asemenea, contribuie la normalizarea ritmului cardiac, a tensiunii arteriale și a nivelului total de lipide din sânge, restabilind totodată și echilibrul dintre cele două tipuri de lipoproteine (HDL – „colesterolul bun” și LDL – „colesterolul rău”). În plus, el favorizează diminuarea efectelor negative ale stresului asupra organismului și contribuie la întărirea sistemului imunitar prin creșterea capacității naturale de autoapărare a corpului față de diverși agenți patogeni (virusuri, bacterii, ciuperci) datorită caracterului său tonifiant și fortifiant. Nu în ultimul rând, formula unică a acestui bitter stimulează procesul natural de detoxifiere a organismului, ușurează traversarea etapei de menopauză la femei și îmbunătățește calitatea somnului.

Bitterul „Ierburile vieții” poate fi folosit timp îndelungat, nu are contraindicații pentru persoanele sănătoase și se poate asocia cu medicamente atunci când este administrat corect și sub îndrumarea unui specialist. Persoanele care nu au voie să consume alcool, pot dilua bitterul în ceai fierbinte care provoacă evaporarea alcoolului.

În continuare, vom prezenta principalele proprietăți benefice ale compușilor activi din Bitter Ierburile Vietii 200ml:

-Coada-calului susține procesul natural de relaxare, poate contribui la remineralizarea organismului, ajută la menținerea părului, unghiilor și a pielii în stare optimă datorită conținutului în siliciu, menține elasticitatea arterelor.

-Coada-șoricelului contribuie la confortul digestiv, ajută la menținerea funcției vasculare normale, poate reduce colesterolul seric și poate ajuta la pierderea în greutate.

-Isopul are un efect calmant asupra gurii, gâtului, faringelor și a corzilor vocale și stimulează expectorarea; susține sănătatea oaselor și a articulațiilor; susține confortul digestiv.

-Salvia contribuie la menținerea confortului în timpul menstruației și a menopauzei, susține digestia și buna funcționare a stomacului și a tractului intestinal, contribuie la normalizarea transpirației, are un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și a corzilor vocale, susține sistemul imunitar, susține remineralizarea osoasă după modificările din timpul menopauzei, are un efect antibacterian.

-Sânzienele susțin buna funcționare a ficatului și a vezicii biliare, conțin flavonoide cu un efect diaforetic și susțin balanța electrolitică a organismului.

-Sulfina are o acțiune antiinflamatoare, contribuie la buna funcționare a circulației periferice și susține digestia.

-Busuiocul are un efect relaxant, ajută la calmarea tractului respirator, susține circulația sanguină și poate contribui la optimizarea activității mentale și cognitive.

-Păducelul susține circulația, relaxarea și starea de calm.

-Păducelul și Sulfina susțin circulația normală a sângelui în creier.

-Rozmarinul protejează împotriva stresului oxidativ datorită compușilor antioxidanți carnosic și carnosol; contribuie la reglarea colesterolului seric; ajută la reglarea funcțiilor hormonale feminine; susține funcționarea normală a ficatului și colecistului; stimulează secreția sucurilor digestive și ușurează digestia; susține buna funcționare a tractului intestinal; stimulează procesele de eliminare a toxinelor; susține funcția excretoare a rinichilor; susține mecanismele proprii de apărare ale organismului; are un efect tonic și energizant.

-Sulfina și Păducelul contribuie la inducerea unui somn liniștit și ajută la menținerea calmului în situații de stres.

-Sunătoarea contribuie la buna funcționare a tractului intestinal și susține digestia; stimulează secreția normală de sucuri biliare și favorizează drenarea bilei; ajută la îmbunătățirea sănătății și a aspectului general al pielii; menține funcțiile organismului prin întărirea imunității, îmbunătățirea stării sistemului cardiovascular, tonifierea corpului, stimularea capacităților mentale și creșterea adaptabilității organismului în situații extreme și stresante; are proprietăți tonifiante și regeneratoare asupra corpului; ajută la echilibrarea emoțională și îmbunătățirea stării de spirit; contribuie la inducerea unei stări de relaxare și obținerea unui somn sănătos; are un efect calmant la nivelul gurii, faringelor și al corzilor vocale.

-Trei-frați-pătați are o acțiune calmantă asupra gâtului, ușurează respirația, susține confortul digestiv, susține motilitatea intestinală, favorizează eliminarea toxinelor și a acidului uric.

-Turița-mare susține funcția hepato-biliară prin conținutul de fitosterină, stimulează secreția și evacuarea bilei și are proprietăți antiinflamatoare și regeneratoare asupra ficatului.

-Urzica susține vitalitatea și energizează corpul, ajută la menținerea sănătății inimii, are proprietăți antiinflamatoare la nivel pulmonar, expectorante și spasmolitice, susține circulația venoasă și poate reduce senzația de picioare obosite, este folosită în mod tradițional ca adjuvant pentru problemele de piele și îndepărtarea impurităților, conține minerale (fier) și reduce anemia, ajută la îndepărtarea mătreței și vindecarea rănilor.

-Crețișoara ajută la menținerea confortului înainte și în timpul menstruației și a menopauzei; susține funcționarea normală a sistemului reproducător feminin; contribuie la buna funcționare a ficatului și a sistemului gastrointestinal; are un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și a corzilor vocale.

-Mesteacănul susține buna funcționare a ficatului, rinichilor și tractului intestinal, îmbunătățește digestia și susține procesele de detoxifiere ale corpului, ajută la reglarea proliferării anormale a celulelor prin inducerea apoptozei (moarte celulară programată), contribuie la normalizarea colesterolului seric.

-Schinelul susține digestia și buna funcționare a stomacului și a tractului intestinal; are un efect calmant la nivelul tractului respirator; calmează senzația de mâncărime în gât și reduce răgușeala; ușurează respirația.

-Troscotul are un efect calmant la nivelul tractului respirator; calmează senzația de mâncărime în gât și reduce răgușeala; susține eliminarea excesului de apă din organism (mărește diureza); contribuie la eliminarea bacteriilor patogene pe cale urinară prin reducerea capacității acestora de a adera la peretele tractului urinar.

-Gălbenelele contribuie la sănătatea ficatului și a intestinelor; au proprietăți antiinflamatoare și antialergice; susțin organismul în perioadele de stres și suprasolicitare; întârzie apariția semnelor de îmbătrânire; contribuie la întreținerea vederii datorită conținutului în luteină; au un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și al corzilor vocale; au proprietăți antifungice, antibacteriene și cicatrizante datorită conținutului în provitamina A, aminoacizi esențiali și compuși antibacterieni.

-Hibiscusul menține sănătatea sistemului digestiv și reglează tranzitul intestinal; ajută la normalizarea tensiunii arteriale (antihipertensiv); contribuie la normalizarea glicemiei și a colesterolului (hipoglicemiant, hipocolesterolemiant); protejează organismul împotriva acțiunii radicalilor liberi (antioxidant); contribuie la energizarea organismului; crește rezistența în episoadele de surmenaj fizic și intelectual; are un efect tonic și de întărire a organismului; susține microcirculația și ajută la reducerea senzației de picioare grele.

-Ceaiul verde/negru are un efect tonic și energizant datorită conținutului în teină și cafeină; contribuie la menținerea sănătății orale prin protejarea dinților și a gingiilor împotriva formării plăcii bacteriene și a cariilor; ajută la managementul greutății corporale prin accelerarea ratei metabolice și stimularea termogenezei, reglarea metabolismului lipidelor, limitarea absorbției colesterolului și reglarea nivelului seric de trigliceride; facilitează menținerea sănătății cardiovasculare; contribuie la reglarea glucozei serice și la protejarea glandelor secretoare de insulină; susține digestia și sănătatea intestinală prin reglarea microbiotei; contribuie la întărirea imunității; susține memoria și crește puterea de concentrare prin protejarea celulelor nervoase împotriva stresului oxidativ; contribuie la relaxarea sistemului nervos; ajută la încetinirea proceselor de îmbătrânire datorită compușilor antioxidanți (catechine); susține funcția excretoare a rinichilor și procesele de detoxifiere ale organismului.

Putem concluziona, astfel, că prin multitudinea de plante conținute, Bitterul este o băutură cu numeroase efecte benefice asupra organismului. Gustul său amar îl recomandă ca fiind un bun digestiv, iar numeroasele principii active din cele 21 de plante medicinale îi conferă proprietățile unui excelent tonic nervos și protector cerebrovascular. Folosit cu moderație, Bitterul este un supliment alimentar menit să stimuleze și să întărească funcțiile vitale ale organismului (de ex. digestie, imunitate, circulație).

Mod de utilizare – Bitter Ierburile Vietii 200ml:

Intern:

Adulți: 6 lingurițe pe zi (≈30 ml), câte 1 linguriță înainte și după masă, de 3 ori pe zi, ca atare sau în ceai fierbinte (pentru evaporarea alcoolului). Cura recomandată este de minimum 6 săptămâni.

Copii: 3 lingurițe pe zi (≈15 ml), câte 1 linguriță după mesele principale, în ceai fierbinte.

Extern: se aplică direct sub formă de: masaj, comprese, frecții.

1 linguriță ≈ 5 ml

Volum net:

℮ 200 ml, 30 % vol. alc.

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

-Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase (în special anticoagulante, anxiolitice, antidepresive, anticonvulsive sau antidiabetice) sau care se află sub supraveghere medicală sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

-Poate interacționa cu medicamentele care se metabolizează la nivelul ficatului, cu antidiabeticele, anticonvulsivele, anticoncepționalele, cu medicamentele contra anxietății și depresiei, sau cu cele care afectează nivelul colesterolului (statine) și coagularea sângelui (de ex., warfarina), la administrare concomitentă.

-A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

-A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

-Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 400
Код товара: 50956
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 380
Код товара: 62174
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1221
Код товара: 46407
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63624
Топ сезона
Код товара: 21683
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61750
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 652
Код товара: 61743
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 674
Код товара: 63413
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 464
Код товара: 61687
Акция
Цена товара в пунктах: 524
Код товара: 61715
Акция
Цена товара в пунктах: 638
Код товара: 61700
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61697
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 618
Код товара: 46542
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61862
Акция
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 42229
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 131
Код товара: 60989
Цена товара в пунктах: 379
Код товара: 62319
Цена товара в пунктах: 107
Код товара: 60983
Цена товара в пунктах: 926
Код товара: 61793
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 53289
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 848
Код товара: 62650
LULULUN - MĂȘTI JAPONEZE EXCLUSIVE
Originare din Japonia, aceste măști au câștigat o reputație internațională datorită calității lor superioare și a ingredientelor tradiționale locale japoneze, care au fost folosite de secole pentru a menține frumusețea și sănătatea tenului.