Antialcool 100% natural caps. N60 Hypericum

Код товара: 62654
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: капс
Наличие: достаточно
198 79 леев
(-15%)
168 53 леев
или 675 пунктов лояльности
Выгода:
16 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Capsule Antialcool N 60 capsule

Suplimentul alimentar Capsule Antialcool este un produs atent formulat pentru susținerea organismului în perioadele de dezalcoolizare, sau pentru atenuarea efectelor negative ale consumului de băuturi alcoolice.Suplimentul alimentar Capsule Antialcool este un produs atent formulat pentru susținerea organismului în perioadele de dezalcoolizare, sau pentru atenuarea efectelor negative ale consumului de băuturi alcoolice.

Proprietati   

Antiinflamator, Detoxifiant, Digestiv, Diuretic, Imunomodulator

Recomandari         

Detoxifiere, Sistem Gastrointestinal, Sistem Hepato-Biliar, Sistem Uro-renal

Acest lucru este cu atât mai important cu cât băuturile alcoolice din ziua de azi au tot mai mulți aditivi și sunt consumate în tot mai multe combinații (de exemplu cocktail-urile). Excesul de alcool, amestecarea diferitelor tipuri de băuturi alcoolice între ele, asocierea acestora cu fumatul sau cu alimente foarte grele sau consumarea lor pe stomacul gol sunt greșeli comune pe care aproape toți le facem pe parcursul vieții noastre.

În aceste situații, organismul nostru, și în special sistemul hepato-biliar, este puternic solicitat. În timp, aceste tipuri de agresiuni, corelate cu un stil de viață stresant, dezordonat, sedentar, ajung să ne afecteze buna funcționare a organismului. De aceea, suplimentele ce au la bază compuși activi cu proprietăți detoxifiante (Brusturele, Păpădia), antiinflamatoare (Salcia, Cimbrișorul) și imunostimulatoare (Cătina-albă) sunt o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sănătății noastre.

Ingrediente:

gelatină (capsula), extract uscat (atomizat pe suport de maltodextrină) din următoarele plante*:

-Sunătoare (Hypericum perforatum) – 47,15 mg,

-fructe de Cătină-albă (Hippophae rhamnoides) – 47,15 mg,

-Pedicuță (Lycopodium clavatum) – 47,15 mg,

-frunze de Păpădie (Taraxacum officinale) – 47,15 mg,

-rădăcină de Brusture (Arcticum lappa) – 47,15 mg,

-scoarță de Salcie (Salix alba) – 47,15 mg,

-Cimbrișor (Thymus serpyllum) – 47,15 mg.

Detalii:

Produsele sau suplimentele nutritive concepute de laboratoarele Hypericum sunt obținute din surse naturale atent verificate.

Materiile prime folosite sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni. Noutatea acestor produse este reprezentată de extractul integral concentrat pe care îl conțin. Acesta asigură o mai bună biodisponibilitate și o mai bună asimilație în organism a substanțelor active benefice. Extractul natural are forma unei mase de particule sferice. Acestea au o curgere mai bună, forma lor sferică reducând posibilitatea înglobării de aer printre ele. În acest fel, dozarea în capsule devine mult mai ușoară și exactă.

Pentru realizarea suplimentului, au fost folosite ingrediente 100% naturale precum: extractul atomizat de Sunătoare, Pedicuță, Brusture, Păpădie, Cimbrișor, Cătină-albă sau Salcie. Aceste ingrediente naturale au o matrice informațională apropiată de forma sa naturală.

Acest lucru le permite substanțelor active să acționeze sinergic, completându-se și potențându-se reciproc. De asemenea, beneficiază și de o biodisponibilitate sporită. Datorită formulei concentrate, produsul de față asigură o cantitate optimă de principii active, fiind totodată ușor de utilizat.

În concluzie, prin sinergia compușilor activi din extractele naturale din fructe de Cătină-albă și a celor din coajă de Salcie, produsul contribuie la menținerea sănătății sistemului imunitar prin vitaminizarea organismului și modularea răspunsului inflamator. În plus, prezența Păpădiei și a Brusturelui susține procesele de detoxifiere a organismului, iar Sunătoarea și Cimbrișorul ajută digestia. Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: detoxifiantă, diuretică, hepatoprotectoare, digestivă, antiinflamatoare și imunomodulatoare.

Prezentarea compușilor activi:

Bogat în salicină, un precursor al acidului salicilic pe baza căruia se obține aspirina, extractul din scoarță de Salcie a fost folosit încă din antichitate. Plinius cel Bătrân, Hipocrate și Galen au folosit extractul de Salcie ca analgezic, antiinflamator și antipiretic (pentru reducerea temperaturii corporale).

-Sunătoare (Hypericum perforatum) contribuie la buna funcționare a tractului intestinal și susține digestia.

-Cătina albă (Hippophae rhamnoides) contribuie la buna funcționare a sistemelor cardiovascular și imunitar.

-Pedicuță (Lycopodium clavatum)susține funcția normală a sistemului urinar și ajută la menținerea confortului înainte și în timpul menstruației.

-Păpădia (Taraxacum officinale) susține funcțiile hepatice, stimulează apetitul și digestia și susține buna funcționare a sistemului gastrointestinal prin acțiunea sa prebiotică.

-Brusturele (Arctium lappa) susține mecanismele naturale de apărare ale organismului și îmbunătățește digestia.

-Brusturele și Păpădia susțin procesele naturale de eliminare a toxinelor de către organism.

-Cimbrișor (Thymus serpyllum) susține digestia și funcțiile gastrointestinale și are un efect antiinflamator.

Mod de utilizare Capsule Antialcool:

Adulți: 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule după mesele principale, în cure de 40 de zile cu 7 zile pauză.

Este indicată asocierea Capsulelor Antialcool cu: Ceai Antialcool, Bitter Taina plantelor fara alcool, Capsule Pedicuta și Tinctura Antialcool.

Formă de prezentare:

O cutie Capsule  Antialcool conține 60 capsule a câte 220 mg.

Greutate netă:

e 19,45 g

Brand

Antialcool, HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 62793
Цена товара в пунктах: 291
Код товара: 62770
Топ сезона
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 42957
Топ сезона
Код товара: 57457
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 4
Код товара: 51905
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 671
Код товара: 63413
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 24
Код товара: 52487
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 4
Код товара: 42909
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 4
Код товара: 42965
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 35
Код товара: 61749
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 265
Код товара: 61843
NEW
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 842
Код товара: 63538
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 283
Код товара: 62953
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 662
Код товара: 62332
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 35
Код товара: 61751
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 510
Код товара: 61907
Акция
Цена товара в пунктах: 507
Код товара: 61699
Цена товара в пунктах: 752
Код товара: 61633
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 675
Код товара: 62654