Antialcool 100% natural caps. N60 Hypericum

Код товара: 62654
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: капс
Наличие: достаточно
248 74 леев
(-17%)
207 37 леев
или 830 пунктов лояльности
Выгода:
20 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Capsule Antialcool N 60 capsule

Suplimentul alimentar Capsule Antialcool este un produs atent formulat pentru susținerea organismului în perioadele de dezalcoolizare, sau pentru atenuarea efectelor negative ale consumului de băuturi alcoolice.Suplimentul alimentar Capsule Antialcool este un produs atent formulat pentru susținerea organismului în perioadele de dezalcoolizare, sau pentru atenuarea efectelor negative ale consumului de băuturi alcoolice.

Proprietati   

Antiinflamator, Detoxifiant, Digestiv, Diuretic, Imunomodulator

Recomandari         

Detoxifiere, Sistem Gastrointestinal, Sistem Hepato-Biliar, Sistem Uro-renal

Acest lucru este cu atât mai important cu cât băuturile alcoolice din ziua de azi au tot mai mulți aditivi și sunt consumate în tot mai multe combinații (de exemplu cocktail-urile). Excesul de alcool, amestecarea diferitelor tipuri de băuturi alcoolice între ele, asocierea acestora cu fumatul sau cu alimente foarte grele sau consumarea lor pe stomacul gol sunt greșeli comune pe care aproape toți le facem pe parcursul vieții noastre.

În aceste situații, organismul nostru, și în special sistemul hepato-biliar, este puternic solicitat. În timp, aceste tipuri de agresiuni, corelate cu un stil de viață stresant, dezordonat, sedentar, ajung să ne afecteze buna funcționare a organismului. De aceea, suplimentele ce au la bază compuși activi cu proprietăți detoxifiante (Brusturele, Păpădia), antiinflamatoare (Salcia, Cimbrișorul) și imunostimulatoare (Cătina-albă) sunt o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sănătății noastre.

Ingrediente:

gelatină (capsula), extract uscat (atomizat pe suport de maltodextrină) din următoarele plante*:

-Sunătoare (Hypericum perforatum) – 47,15 mg,

-fructe de Cătină-albă (Hippophae rhamnoides) – 47,15 mg,

-Pedicuță (Lycopodium clavatum) – 47,15 mg,

-frunze de Păpădie (Taraxacum officinale) – 47,15 mg,

-rădăcină de Brusture (Arcticum lappa) – 47,15 mg,

-scoarță de Salcie (Salix alba) – 47,15 mg,

-Cimbrișor (Thymus serpyllum) – 47,15 mg.

Detalii:

Produsele sau suplimentele nutritive concepute de laboratoarele Hypericum sunt obținute din surse naturale atent verificate.

Materiile prime folosite sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni. Noutatea acestor produse este reprezentată de extractul integral concentrat pe care îl conțin. Acesta asigură o mai bună biodisponibilitate și o mai bună asimilație în organism a substanțelor active benefice. Extractul natural are forma unei mase de particule sferice. Acestea au o curgere mai bună, forma lor sferică reducând posibilitatea înglobării de aer printre ele. În acest fel, dozarea în capsule devine mult mai ușoară și exactă.

Pentru realizarea suplimentului, au fost folosite ingrediente 100% naturale precum: extractul atomizat de Sunătoare, Pedicuță, Brusture, Păpădie, Cimbrișor, Cătină-albă sau Salcie. Aceste ingrediente naturale au o matrice informațională apropiată de forma sa naturală.

Acest lucru le permite substanțelor active să acționeze sinergic, completându-se și potențându-se reciproc. De asemenea, beneficiază și de o biodisponibilitate sporită. Datorită formulei concentrate, produsul de față asigură o cantitate optimă de principii active, fiind totodată ușor de utilizat.

În concluzie, prin sinergia compușilor activi din extractele naturale din fructe de Cătină-albă și a celor din coajă de Salcie, produsul contribuie la menținerea sănătății sistemului imunitar prin vitaminizarea organismului și modularea răspunsului inflamator. În plus, prezența Păpădiei și a Brusturelui susține procesele de detoxifiere a organismului, iar Sunătoarea și Cimbrișorul ajută digestia. Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: detoxifiantă, diuretică, hepatoprotectoare, digestivă, antiinflamatoare și imunomodulatoare.

Prezentarea compușilor activi:

Bogat în salicină, un precursor al acidului salicilic pe baza căruia se obține aspirina, extractul din scoarță de Salcie a fost folosit încă din antichitate. Plinius cel Bătrân, Hipocrate și Galen au folosit extractul de Salcie ca analgezic, antiinflamator și antipiretic (pentru reducerea temperaturii corporale).

-Sunătoare (Hypericum perforatum) contribuie la buna funcționare a tractului intestinal și susține digestia.

-Cătina albă (Hippophae rhamnoides) contribuie la buna funcționare a sistemelor cardiovascular și imunitar.

-Pedicuță (Lycopodium clavatum)susține funcția normală a sistemului urinar și ajută la menținerea confortului înainte și în timpul menstruației.

-Păpădia (Taraxacum officinale) susține funcțiile hepatice, stimulează apetitul și digestia și susține buna funcționare a sistemului gastrointestinal prin acțiunea sa prebiotică.

-Brusturele (Arctium lappa) susține mecanismele naturale de apărare ale organismului și îmbunătățește digestia.

-Brusturele și Păpădia susțin procesele naturale de eliminare a toxinelor de către organism.

-Cimbrișor (Thymus serpyllum) susține digestia și funcțiile gastrointestinale și are un efect antiinflamator.

Mod de utilizare Capsule Antialcool:

Adulți: 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule după mesele principale, în cure de 40 de zile cu 7 zile pauză.

Este indicată asocierea Capsulelor Antialcool cu: Ceai Antialcool, Bitter Taina plantelor fara alcool, Capsule Pedicuta și Tinctura Antialcool.

Formă de prezentare:

O cutie Capsule  Antialcool conține 60 capsule a câte 220 mg.

Greutate netă:

e 19,45 g

Brand

Antialcool, HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 351
Код товара: 59618
Топ сезона
Код товара: 12021
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 769
Код товара: 63918
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 830
Код товара: 63944
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61708
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61862
Акция
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 42229
Акция
Цена товара в пунктах: 297
Код товара: 60890
Акция
Цена товара в пунктах: 677
Код товара: 63696
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 256
Код товара: 61844
Цена товара в пунктах: 499
Код товара: 62322
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 58427
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61947
Цена товара в пунктах: 676
Код товара: 62325
Акция
Цена товара в пунктах: 255
Код товара: 61836
Цена товара в пунктах: 389
Код товара: 62402
Цена товара в пунктах: 695
Код товара: 61910
Цена товара в пунктах: 632
Код товара: 43015
Цена товара в пунктах: 528
Код товара: 61632
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 830
Код товара: 62654
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.