Ceai Hypericum Siminoc 40g

Код товара: 62740
Производитель: Hypericum Impex SRL
Форма: prod. vegetal/ceai
Страна: Румыния
Наличие: достаточно
73 92 леев
(-17%)
61 60 леев
или 247 пунктов лояльности
Выгода:
6 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Siminoc 40 g

Ceaiul de Siminoc ajută la protejarea și stimularea sistemelor hepatobiliar și gastrointestinal, și în consecință, la îmbunătățirea digestiei.

Plante           

Siminoc (Helichrysum arenarium)

Proprietati   

Antibacteriană, Antimicrobian, Colagog, Coleretic, Diuretic, Spasmolitic

Recomandari         

creșterea diurezei, Detoxifiere, protejarea ficatului, Sistem Digestiv, Sistem Uro-renal, stimularea secreției glandelor gastrice și a sucului pancreatic, tonifierea colecistului, ușurarea digestiei

Ceai Siminoc vrac – Rol de susținere a sistemelor digestiv și renal

Caracteristici generale Ceai Siminoc vrac:

Produsul Ceai de Siminoc este alegerea ideală atunci când dorim reglarea funcțiilor mai multor sisteme din organism, cel mai adesea acesta este folosit pentru tonifierea colecistului, protejarea ficatului și stimularea secreției glandelor gastrice și a sucului pancreatic. Ca întrebuințări secundare, acesta este util în creșterea diurezei și eliminarea helminților și acidului uric din organism.

Optimizarea digestiei și susținerea detoxifierii și regenerării sistemelor hepatobiliar și renal sunt demersuri cu atât mai necesare cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare).

Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Mai mult, acești stresori pot modifica microbiota gastrică și intestinală, cu efecte asupra digestiei, tranzitului intestinal și a răspunsului imun.

Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp și, cel mai adesea, afectează digestia, absorbția nutrienților și mucoasa gastrică și intestinală. Astfel, digestia, în special pe fondul unor dezechilibre la nivelul microbiotei intestinale (intoleranțe), dar și a unor dereglări de natură hepatobiliară („bilă leneșă”, „ficat gras”) sau pancreatică (producție insuficientă de enzime), poate avea de suferit, afectarea sa devenind evidentă odată cu apariția balonării, meteorismului, arsurilor gastrice asociate sau nu cu reflux gastroesofagian, a stărilor de greață, inapetență sau a poftelor alimentare exagerate.

Nevoia menajării sistemului nostru digestiv, în care funcțiile hepatobiliare au un rol major, devine și mai evidentă în perioadele stresante când nu putem avea mese regulate, de sărbători, când consumăm alimente grele și după episoadele de post, când facem trecerea de la o alimentație restrictivă la una mai permisivă. În plus, ficatul și colecistul au nevoie de protecție și susținere pentru a se regenera și după abuzul de alcool, lipsa de somn, fumat, intoxicarea cu anumite substanțe, în perioadele de convalescență sau dacă urmăm anumite tratamente medicamentoase care suprasolicită funcția de detoxifiere a acestor organe. În ceea ce privește sistemul renal, acesta este greu încercat mai ales din cauza rolului său esențial în purificarea sângelui și eliminarea pe cale urinară a toxinelor.

În plus, un metabolism lent, consumul excesiv de sodiu, precum și alți factori de natură fiziologică și psihologică, pot determina retenția apei în țesuturi cauzând disconfort și un aspect inestetic.

Siminocul (Helichrysum arenarium) este cunoscut pentru proprietățile sale spasmolitice, coleretice, colagoge, diuretice, antibacteriene, antimicrobiene.

Ingrediente Ceai Siminoc vrac:

Flori de Siminoc (Helichrysum arenarium).

Mod de utilizare Ceai Siminoc vrac:

Intern: sub formă de decoct din 1 lingură de plantă la 500 ml de apă clocotită. Se fierbe 10 minute, se lasă acoperit încă 15 minute, apoi se strecoară și se beau 1-2 căni de ceai pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă. În cazul în care se dorește consumul pe perioade îndelungate, se recomandă pauze de minimum 1 lună la fiecare 3 luni.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea cu:

Tinctura Hepato Biliară de la Hypericum!

Se poate asocia cu succes și cu:

Bitterul Taina Maramureșului (extract hidroalcoolic), Bitterul Taina Plantelor, hidroalcoolic sau hidroglicerinic, Capsule Bitter Taina Plantelor, Hyper-Bil (capsule), Protector Ficat (capsule), Capsule Hyper Gas, Ceaiul Gastric și Tinctura gastrică, Hyper Antiemetic (capsule), Hyper Dep-diu (capsule), Enzimax (capsule), Ceai Anghinare, tinctură Anghinare, capsule Anghinare, extract hidroglicerinic), Ceai Armurariu, tinctură Armurariu, capsule Armurariu), Ceai Ghimbir, sirop Ghimbir, capsule Ghimbir, ulei esențial de Ghimbir, Hyper-Helm (capsule), Turmeric (capsule sau Turmeric pulbere, Sirop Elixirul vieții RO, Aloe vera (gel sau capsule), Hyper-reum (capsule), Osteoartrit Bor (capsule), Hipocolesterolemiant (capsule), Ceaiul Gentiana și Tinctura de Gențiană.

Formă de prezentare:

Cutie de carton cu plantă uscată și mărunțită

Greutate netă:

40 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele alergice la plante din Fam. Asteraceae/Compositae sau de către cele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

-Femeile gravide sau cele care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase sau care se află sub supraveghere medicală (în special pentru tensiune scăzută, hipoglicemie, hiperaciditate gastrică, ulcer gastric, obstrucție biliară, probleme de coagulare a sângelui, insuficiență renală, hepatocelulară sau cardiacă severă) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

-A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

-A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

-Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62731
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63021
Цена товара в пунктах: 116
Код товара: 37392
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62699
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62700
Цена товара в пунктах: 171
Код товара: 63008
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63003
Цена товара в пунктах: 307
Код товара: 62711
Цена товара в пунктах: 203
Код товара: 37347
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63032
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63050
Цена товара в пунктах: 236
Код товара: 37391
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 17
Код товара: 58331
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 47066
Топ сезона
Код товара: 12021
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 836
Код товара: 55355
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 536
Код товара: 58603
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 230
Код товара: 64012
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 580
Код товара: 47691
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 61701
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61843
Акция
Цена товара в пунктах: 524
Код товара: 61716
Акция
Цена товара в пунктах: 628
Код товара: 55613
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61864
Акция
Цена товара в пунктах: 472
Код товара: 61709
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61839
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 123
Код товара: 60987
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 63809
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 860
Код товара: 60556
Цена товара в пунктах: 614
Код товара: 62334
Акция
Цена товара в пунктах: 256
Код товара: 61844
Цена товара в пунктах: 312
Код товара: 35497
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 200
Код товара: 61788
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 247
Код товара: 62740
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.